אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות 5.1 למשחקים בעיקר (או אפילו רק) אוזניות קשת, חוטיות המכסות את כל האוזן (אטומות) עם מיקרופון (עדיף מובנה או לא?) עכשיו לגבי כ. הקול לקנות אוזניות USB עם כרטיס קול או לקנות את הכרטיס קול בנפרד ? התקציב עומד באיזור ה400 נראה לי הגיוני מה דעתכם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות חדשות למוסיקה בלבד, שיתחברו למחשב עם כרטיס OB. אני מתכנן לקנות אותם בניו יורק ככל הנראה בB&H כך שאני צריך דקם שימכר שם. לאחר חיפוש ובדיקה פה בפורום ובמקומות אחרים הגעתי לשני דגמים, Audio-Technica M50 SRH750DJ בין הביקורות שראיתי, נאמר שהם משמשים לאולפנים, ולכן פחות מתאימים לשמיעת מוזיקה "ביתית", מצד שני פה בפורום ברשימת אוזניות שניהם מופיעים לכן אני לא יודע להחליט האם הן טובות לשימוש שלי או לא כמובן שאם יש דגמים אחרים עדיפים אז בכיף נ.ב יש מקום באזור ת"א שאפשר לנסת את הדגמים הללו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות למחשב שישמשו הרבה לסרטים, מוזיקה ומשחקים התקציב הוא 100$(קונה מארה"ב-אמאזון כנראה) ואני צריך שהכבל יהיה כמה שיותר ארוך (או אם יש משהו אלחוטי מצויין אז אני לא אתנגד, אפילו מעדיף, אבל רק אם האיכות לא יורדת) בעיקרון אני לא אוהב אוזניות אבל בכמה סיבות אין ברירה אז אני רוצה שיהיו מאוד מאוד נוחות ושלא יחממו את האוזניים וגם שיהיה איכות סאונד כמה שיותר טובה. *אני לא אודיופיל אבל אני מאוד אוהב סראונד! *אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות בתקציס אשמח לשמוע. אשמח אם רק אנשים שמבינים ישתתפו בסקר ויגיבו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
התקציב לא מוגדר סופית. יש 3 אופציות לתקציב- עד 700, עד 600, ועד 500 (כנראה שאם התקציב עד 500 אני כבר אקח ב-350 ש"ח את ה-SV2 USB מבאג). אשמח אם תציעו אוזניות לכל תקציב. השימושים של האוזניות יהיו הכל- גיימינג + מוזיקה + סרטים- כל אחד 33% (כולם עם חלק שווה) כרטיס קול מובנה בלוח האם GA-MA785GM-US2H, אבל אם יהיה צורך ויהיה הבדל מורגש באיכות אקנה כרטיס בין 160 ש"ח (ה- Audigy SE) למקסימום 300 ש"ח. אשמח אם יהיה מיקרופון, אבל לא חובה. אין לי בעיה עם שום חנות- באג, אייבורי, TMS, KSP, RSM, IQPC וכו'. מה דעתכם על ה- SteelSeries Siberia V2 USB? שמעתי שהן מעולות ויש ואתן בבאג תמורת 350, חשבתי ללכת על זה. או שיש אוזניות עדיפות עד 500 ש"ח? *אל תשכחו שהתקציב לא מוגדר, ואשמח לקבל 3 המלצות-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין את האוזניות מניואגג,אך יש לי התלבטות קטנה בהחלטה בין אם לקנות אלחוטיות שיוכלו לשמש לי גם לטלוויזיה (יתרון עצום) וגם כך אני נמנע מחוטים כבר קרעתי שני סטים של אוזניות לאלחוטיות חשבתי על ה : SENNHEISER RS110 Supra-aural Headphone אמנם זולות אבל לפי הביקורות ראיתי שהם מצוינות לחוטיות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106392 או SENNHEISER HD515 3.5mm/ 6.3mm Connector Circumaural Stereo Headphone - Retail עולות 80$ לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106391 או http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106328 SENNHEISER HD 280 3.5mm Connector Circumaural PROFESSIONAL Headphone - Re…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים. הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור. האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים. איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למחשב שישמשו למוזיקה בעיקר וגם למשחקים וסרטים. חשבתי על משהו של סנהייזר, HD202/201 או EH150 מה ההבדלים בין סדרת HD לEH ? איזה אוזניות עדיפות מבין שלושת הדגמים? אם יש עוד המלצות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי חברה כבר מזמן לא ביקרתי באתר והחלטתי לבקר, אני צריך אוזניות אטומות למחשב עד 200שח שמפיקות צליל באס עמוק וחזק תעזרו לי לבחור תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה חשבתי על הHD555 של סנהיזר אבל הם די יקרות לטעמי ואני גם לא כזה אודיפיל גדול.. יש המלצות ככה עד 400 מקסימום קרוב ל500 לאוזניות שישמעו בהם טוב מוזיקת האוס טראנסים וגם לפעמים קצת שחורה ומזרחית, וגם שיטעימו קצת לסרטים... מקווה לקבל פה המלצות לסט טוב שיעבוד טוב גם בלי מגבר... תודה!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני משחק משחקי מחשב ואני רוצה לקנות אוזניות טובות בנתיים זה מה שהמליצו לי http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13839
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ערב טוב חברים סוף סוף החלטתי להשתדרג באוזניות, אחרי הטלוויזיה הרמקולים הגלקסי S והמחשב החדש.. בלילה לפעמים אני שומע מוזיקה או רואה סרט ואני לא יכול לשים ווליום ככה שאני צריך אוזניות למחשב כדי לא להפריע.. התקציב הוא 750 ש"ח עם עדיפות לפחות. כעיקרון בכל דבר שהשקעתי השקעתי עד הסוף באוזניות החלטתי להירגע. אני מוען לחרוג רק אם יש הבדל עצום בתוספת של 100 שקל. עכשיו אני מעוניין באוזניות הכי טובות שאיכשהו ינוצלו ע"י לוח אם חדיש H67 עם כרטיס קול מובנה. לא מעוניין להוציא כסף על כרטיס קול \ DAC שייקרו את העסק. כרגע אני עם אוזניות AKG IN EAR שעלו לי 200 ומשהו הם בכלל לפלא ולאם פי.. חשבתי על HD555 ועל PHILIPS SHD8900 זאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=737413 ועל SHURE SR…
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות חדשות למחשב (ואולי גם לנסיעות, אני משרת בדרום אז יש לי הרבה נסיעות) מאוד חשוב לי הסאונד והנוחות, אלחוטית זה בונוס אבל לא חובה עד עכשיו אני עם הshure 750DJ ותכלס אני לא מרוצה מהסאונד שלהם, הוא מאוד שטוח והבס לא טוב אני לא איזה פריק של באסים ואני לא רוצה בס שיפגום באיכות, אבל כן חשוב שהוא יהיה איכותי ושישמעו אותו כמו שצריך הסגנון מוזיקה שלי הוא בעיקר טרנסים אינפקטד אלקטרונית ורוק (אם זה משנה) התקציב שלי נע סביב ה1000 שקלים, אפשר קצת יותר אבל מעדיף שלא אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם ההבדל במחירים הוא משמעותי, אם ההבדל הוא פחות מ100 שקל מעדיף לקנות בארץ ושתהיה אחריות תודה רבה אנשים!
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות לגיימינג, לא הארד קור ולא משחקים תחרותיים פשוט אוזניות נוחות ועם סאונד כמה שיותר טוב בהתאם למחיר, מיקרופון לא חובה. התקציב המקסימלי הוא 400 ש"ח למרות שאני אחרי נסיעה של חודש לארה"ב ומעדיף לבזבז כמה שפחות אז אם יש משהו שהוא לא הכי מתקדם אבל מאוד שווה תמורת 300 ש"ח אני אעדיף. תודה! שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב אוזניות sohrt cord למיני דיסק אני משתגע לא מצאתי בשום מקום אוזניות עם חוט קצר אני חייב את זה לשלט...מישהו יודע? אני כבר שקול לחתוך בעצמי
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי הייתם ממליצים למשחק במחיר כזה?(למשחקים כמו CS 1.6).... חשבתי על Razer Piranha אבל מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Headset בעיקר למשחקי FPS איך שני הדגמים האלה? AKG GHS1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13887 Plantronics GameCom 780 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12450
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-