עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Zrizi,

שלום, מתכוון לרכוש HTPC עבור LCD 37" לסלון. המפרט המתוכנן די סגור והוא מפורט כאן (מדהים לראות מה אפשר להשיג היום בפחות מ3000 שח). ההתלבטות הינה לגבי הרמקולים. אני מעוניין ב-5.1 לצפייה בסרטים בסלון. הבנתי שבדגם X530 של לוג'יטק יש כבלים קצרים. למישהו יש המלצה לרמקולים מסוג זה (תקציב באיזור 500 +-) ? אגב, ויתרתי על כרטיס טלויזיה ושלט, והתפנקתי במקלדת אלחוטית עם גלגלת עכבר שראיתי אצל חבר והתלהבתי ממנה (חוסך עכבר ודי נוח). תודה רבה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EM ¤403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31626 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.…

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by lupo218,

הי קניתי את הכרטיס קול של Asus ואני רוצה אוזניות שיוכלו לעביר את האיכות של הכרטיס. במחיר של עד 500ש"ח בתודה מראש לכול המגיבים......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, חשבתי על לקנות מקרן קול כדי להנות מחוויה קולנועית וגם מחווייה יותר ריאליסטים למערכת שאני בונה... האם המכשיר פרקטי ושווה את המחיר? אם כן, אשמח להמלצות..

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  4. שלום לכולם.. יש לי מגבר 230W ישןןןןן..אני משתמש בו עכשיו למחשב..כאילו מחבר אותו למחשב יש לי 2 רמקולים של אותו מגבר החברה זה TELEFUNKEN אני לא יודע כמה וואט הרמקולים לא כתוב בשום מקום.. אבל הם ישנים מאוד נגיד במגבר יש רק חיבור לזוג רמקולים אני לא יכול לחבר יותר מזה אבל לא יודע למה...הוא ממש טוב חחחחח כאילו אני לא מעיז להגיע איתם למקסימום ווליום...ואני שומע בווליום מאוד מאוד גבוהה.. אוקיי אז השאלה שלי זה ככה..אני רוצה לקנות סאב וופר וגם לחבר אותו.. עכשיו כמו שאמרתי המגבר ישן אז אין לו כניסה של סאב וופר.. אני כמובן משתמש בשתי יציאות של ה LINE OUT יש לו רק עוד כניסה של LINE IN ו PHONO כל אחת מהיציאות הם זוג יציאות..ימין ושמאל.. עכשיו אז רציתי לדעת אם בכלל אני יכול לחבר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה יש לי בחדר מחשב וסוני פלייסטיישן 3 ושניהם מחוברים למסך שלי (2408wfp) וגם למערכת רמקולים של אלטק לאנסיג בחיבור בננה. הבעיה היא כאשר אני רוצה לעבור מהמחשב לסוני או להפך אני צריך להוציא את הבננה של המחשב\סוני ולחבר את הבננה של הסוני\מחשב. האם יש דרך לעקוף את הבעיה כך ששני המכשירים יהיו מחוברים באופן קבוע לרמקולים ויהיה ניתן לעבור למקור השמע הרצוי בליחצת כפתור? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  7. ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. חברה יש לי נגן אייפוד טאצ' והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזק בכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה.... תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by elay007,

מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום חברים, כיוון שאני חזור הרבה פעמים על ההמלצה לרכוש מערכת סטריאו משומשת (עם דגש על וינטאג'), ולא פעם גם המלצתי על מערכות כאלה שאני אישית הצלחתי למצוא בעבור חברים, חשבתי אולי הגיע הזמן לעשות משהו שיהיה מרוכז. פוסט כלשהו שיישמר בדביק של הקישורים, ויעזור לכל מי שעושה את צעדיו הראשונים. אז עכשיו מחשיבה חפוזה, מה שיהיה שם בערך זה: 1- מזה מערכת סטריאו (וינטאג') 2- מי צריך מערכת שכזו 3- מהו התקציב בו אפשר להביא מערכת שכזו 4- מה הרכיבים שכדאי לחפש (עם דוגמא למספר יצרנים בולטים מהתקופה) 5- מה לבדוק כשבודקים את הציוד הזה 6- למה הנתונים לא ישנו הרבה (או למה מגבר של 30 וואט מאז יהיה חזק יותר מרסיבר 110וואט שנקנה היום) 7- דוגמא לכמה מערכות שכאלה שאני הצלחתי למצוא בעבר 8- טיפול "100…

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HaVoC_850,

שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by alexbmw,

איזה פורמט עדיף לפלאפון ולipod מבחינת איכות הנגינה , אני מכיר רק mp3 ו acc ואני לא מבין מה ההבדל בינהם . האם יש טובים יותר ? ומה כדיי ? אגב יש לי אוזניות טובות אז זה לא הבעייה . תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  15. יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה 21' פשוטה כדי לראות סרטים יותר טוב מאשר ה LCD 19' שלי! הכרטיס מסך שלי הוא FX5500 רציתי לדעת אם הכרטיס בסדר? כלומר הוא יכול להיתחבר לטלויזיה בלי לקרטע? אני צריך כבל באורך של בערך 3 מטר ואני רוצה שישמעו מהרמקולים של המחשב לא של הטלויזיה ביגלל שה ATP3 נותנים איכות יותר טובה מהרמקולים שיש בטלויזיה! כמה בערך עולה כבל כזה והאם יש צורך לשנות משהו בהגדרות בזמן החיבור כדי לראות ב TV ? תודה מראש.!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LastForOne,

אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ben007,

אהלן, לאחרונה שמתי לב שהרבה שואלים על המערכת ש"מחליפה" את ה-ATP וגם אני הסתקרנתי, להלן רשמים: יתרונות: בקר שליטה גדול ונח (מיקרופון מובנה, יציאת אוזניות) סאונד טוב בסה"כ עיצוב מרשים צלילים גבוהים נשמעים טוב חסרונות: יש BUZZ בווליום נמוך/מושתק בווליום נמוך הרמקול הימיני דומיננטי יותר (לא פגם במוצר שלי, נבדק ליד עוד סטים) אם יש לכם ראוטר אלחוטי יש הפרעות בווליום נמוך (אלא אם כן הWIRELESS כבוי, ואז אין בעיה( בס קצת נמרך כשמקרבים את האלחוטי/סלולרי לבקר השליטה יש רעשי אותות איכות הקלטה בינונית (-) חיבור האוזניות פחות איכותי מאשר חיבור ישיר לכ.קול (לא טריוויאלי, ישנן מערכות שלא משנות את הצליל במעבר) סיכום: המערכת לא רעה בכלל, ונותנת סאונד טוב, אך יש…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by eliau21071981,

אני רוצה לקנות קמקולים איכותיים 2.1 לא חשוב המחיר מוכן להשקיע אבל שיהיו הכי איכותיים

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by approx,

מה ההבדל בין רמקול לא איכותי ולרמקול איכותי ? מה עושה רמקול לאיכותי ? הם בנויים באותה הצורה כימעט

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Baruh92,

היי! אני מחפש רמקולים עכשיו אני רק לא סגור באיזה סכום אני רוצה, אני שוקל עם להשקיע 200 או 250 אפשר לקבל המלצה לרמקולים הכי טובים עד 200 והרמקולים הכי טובים עד 250 ש"ח אם אפשר שהסאב יהיה כמה שיותר קטן אבל לא על חשבון האיכות תודה מראש. עריכה: שכחתי להגיד, יש לי מחשב ישן מלפני 5 שנים משהו כזה והכרטיס קול המובנה גם ישן אז תיהיה בעיה בחיבור של רמקולים חדשים? אני מעדיף לדעת הכל שאני לא יעשה טעות ויזמין סתם. שוב תודה

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by oorlevi,

מצד אחד ה FX6021 ניראים טוב איכותיים.. 6 דרייברים קטנים, עוצמה חלשה יותר לפי הנתונים. אני לא מבין איך הם מוציאים מיד בכלל? הדרייברים הקטנים שלהם ניראה כאילו הם מוציאים רק צלילים גבוהים ואם כן זה לא יישמע טוב! לעומתם ה MX5021 עם 3 רייברים 2 בגודל סביר ואחד קטן שאחראי על הצלילים הגבוהים, לפי הנתונים יש להם עוצמה יותר גבוהה לא יודע עד כמה זה נכון למישהו יש מושג אם יש בינהם הבדלים משמעותיים בעוצמה?!?!? לרגע חשבתי גם על ה Z5500 אבל ירדתי מהם כי 90% אני שומע מוזיקה והבנתי שזה מיותר! מתכנן לצרף להם כ.קול איכותי בכ-350 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by IlyaN,

אז קניתי בסוף את הSB3 דרך בזק (עדיין במחיר מגוחך של 718 ש"ח) וסה"כ אני מאוד מרוצה מהקופסה הקטנה הזאת. התקנתי אותה בלי בעיות בכלל, הסטרימינג עובד ממש טוב אפילו שאני נמצא 3 חדרים מהראוטר (הבינוני) וכמעט כל מה שאני שם מתנגן חלק לגמרי (אפילו WAV) חוץ מקבצים בקצב של 3000KBPS ומעלה שראיתי שזה מוזכר בדיון המרוכז גם כן (שחבל שננעל אגב כי הייתי מעלה אותו). גם החלק של הרדיו אינרנט עובד מצויין ובשבילי זאת תוספת נהדרת לשמוע (לא בהכרח להקשיב חח) למוזיקה קלילה ונגישה.יש כמובן המון תחנות (קול ישראל LOL) ומן הסתם האיכות של רובן די ירודה אבל מצאתי מספיק של 128K ובשביל רדיו זה סבבה לגמרי... יש למישהו אגב המלצה על איזה תחנה טובה, אמביינט/ניו-אייג' במקרה? מבחינת סאונד, מהיציאות האנלוגיות דרך…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז קודם כל יש לכם אחלה אתר, שפשוט כיף לקרוא בוא להשכיל. אחרי שאתר, במפרטים המומלצים, בהמלצות באתרים אחרים הגעתי להחלטה לרכוש את הWinTV-PVR-150 MCE. יש לי מספר שאלות בנוגע לדגם שהוזכר למעלה: 1. מה ההבדל בין הערכת MCE לMCE-KIT, והאם שווה להשקיע את העוד כמה עשרות שקלים בשביל הKIT? (והיעוד שלי הוא להשתמש בו בויסטה אולטימייט כדי לצפות בטלויזיה ולהקליט מדי פעם אני מניח ובעיקר שידורי ספורט וסדרות)? 2. הבנתי שאפשר להוריד למדיה סנטר את המדריך שידורים של יס, השאלה אם אפשר להוריד את המדריך שידורים גם של הוט? 3. האם כדי לי לחבר את הכרטיס דרך יציאה מסויימת שתתן לי איכות תמונה יותר טובה? 4. האם יש מגבלות לאורך הכבל, והאם יש השפעה בין אורך הכבל לאיכות השידור? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום, אני צריך אוזניות למוזיקה. האוזניות יהיו מחוברות לנגן נייד ולמקודד של הרמקולים שלי. אחד השימושים העיקריים שלהם יהיה לריצה, אני בכלל לא פוסל אוזניות קשת גדולות היום אני רץ עם סנהייזר HD437 והן ממש לא מפריעות לי כל עוד אפשר לגלגל את הכבל. אני מעדיף איכות על נוחות. היו לי גם בעבר שור E2C והן ממש הציקו לי בריצה כי האוזן מזיעה והאחיזה שלהן באוזן פוחתת. אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים