עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Liad91,

אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, מחפש עזרה בחיבור סאונד בר JBL 3.1 לטלוויזיה חכמה. חיברתי לפי ההוראות את הכבל המצורף ליציאת ARC של הטלוויזיה, ולא שומעים כלום. ניסיתי הכל (לא שיש יותר מדי מה לעשות - זה אמור להיות פשוט מאוד) ולא הולך. הצלבתי עם טלוויזיה אחרת - לא שומעים. חיברתי שוב - הסאונד בר במצב ARC כותב "PCM" ומתחיל לנגן הכל. סוגר את הטלוויזיה ומדליק - שוב לא מנגן. מוציא את הטלוויזיה מהחשמל ומחזיר - מגיע לפעמים ל-PCM. השאלות - 1.האם המצב נגרם בגלל הטלוויזיה או מקרן הקול? 2. מה זה כיתוב "PCM" במצב ARC ואיך מגיעים אליו יזום? 3. האם כיתוב PCM (ממיר אנלוגי) אומר שאיכות השמע ירודה? 4. האם אצטרך להוציא את הטלוויזיה מהחשמל בכל פעם שארצה לשמוע…

3. יש לי רסיבר YAMAHA RX-V800 והיום פתאום אני מרגיש ממש משבים של רוח חמה. שמתי מד חום ליד פתחי האוורור שלו והאוויר שיצא היה מעל 50 מעלות!!!(המד-חום לא הצליח למדוד את זה!) זה לא מסוכן לרכיבים טמפ' כזאת? :

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by user-69225,

שלום, יש באפשרותי להזמין עד מחר אוזניות מאמזון (ומישהי שמגיעה לארץ תביא אותן). יש ברשותי כרגע למוזיקה akg q460 שאני דיי מרוצה מהן, אך הן התחילו להכאיב לי בגלל שהן לוחצות. לכן אני מחפש Over Ear, אני משתמש אישית בRazer Megalodon למחשב והן נורא נוחות (לא מדבר על איכות שמע.) מחפש אוזניות יותר איכותיות מזו הנ"ל, ברמה של Audiophile או מתקרב לכך. אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל אני שומע כמעט הכל. תקציב באיזור 100-200$, אני מחפש את המוצר שיביא את יחס העלות-תועלת הכי גדול ויהיה טוב יותר מakg-q460. תודה! עריכה: אם זה משנה את האוזניות אני אחבר לGalaxy note והקבצי המוזיקה הם Flac / 320kbps MP3

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Wizard Of Oz,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Hitchhiker,

לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן. למישהו יש מושג?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש זוג רמקולים (חדשים, לא יד שניה) בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות שלי מהרמקולים, שיספיקו לחדר דיי גדול ומרווח סאונד דינמי איכותי בס עמוק יכולת עמידה בעוצמה גבוהה ולהישאר באיכות צליל נקי שיהיו מחברה איכותית (לא פירלס זבל) ועם אחריות, הם אמורים להתחבר למגבר סטריו. המלצות ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Inzagi,

שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by arik100,

שלום, מעוניין לדעת איזה טלויזיות מומלצות בתקציב של 8-9K , גודל 46. מרחק מהטלויזיה 4-4.5 מטר. שימושים עיקריים לפי סדר: 1. עידן + - ערוצים 1,2,10,33 וכו'. 2. HTPC אבקש גם לדעת מה בערך רמת השמע שמוצאת מטלויזיה בסדר גודל כזה . וכמה שיפור תביא השקעה במערכת קולנוע/רמקולים לטלויזיה ומה העלות כמובן מכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by g.xorre,

אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אם צריך. כיום יש לי HD570 הותיקים והטובים של סנהייזר ולא בטוח שניצלתי אותם כראוי ללא מגבר אוזניות. בכל אופן, הגיע הזמן להיפרד מהם. אני רוצה להשקיע כמה שצריך בשני זוגות אוזניות, מגבר אוזניות וכל מה שנרדש בכדי שיוחברו למחשב ויוציאו סאונד טוב למוזיקה (וגם סרטים). עדיין מדובר רק בקבצי MP3 וסרטי MKV אך שההמלצה תתאים גם לעתיד בו בטוח ניפתר מכל קבצי ה MP3 ונחזיק רק FLACים, WAVים וחבריהם. תקציב לא נמוך מידי. באזור ה 3000-4000 ש"ח לכל הסיפור. המליצו לי בפורום אחר על http://www.amazon.com/Monoprice-615220-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B00H3TE5P2 אך יש לי התחושה שמדובר במוצר שמתמקד רק בהגברה ולא באיכות שלה. ובקיצור: אוזניות פצצה+מגבר מפוצל שמתאים לשידוך שיתחבר למחשב בדרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by unix14,

http://www.no-risk.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=SHQ4217&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he הוא מגיע עם מיקרופון ושלט ווליום .. עכשיו בעיקרון כתוב שהשלט מותאם לאייפון\אייפד השאלה שלי היא האם זה יעבוד עם Lg G2 mini ? תודה רבה חברים (אם ראיתם מבצע BF עליו במקרה תזרקו קישור )

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, אני חפש לקנות נגן MP3 טוב והכי חשוב קטו ככל האפשר. שיהיה גם בעל אפשרות USB 2 להעברה מהירה של הקבצים (נא לציין כמה זמן לוקח למלא את כל הכרטיס) תמיכה בעברית לא כל כך חשובה הרי במלא אין כמעט נגנים בעל אפשרות כזאת. זהו אני מחפש משהו במחיר 550 שקל כולל סוללות של GP לפחות 850MAH רצוי 950MAH בגודל AAA. שאלה נוספת היא האם כשאי לחכות זמן מסוים במידה ותהיה ירידה של מחירים. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dans41,

אני מחפש אוזניות למכון כושר, כרגע אני עם אוזניות גרועות שכל הזמן עפות לי מהאוזן. אני צריך שיהיה להן את את השרוול הזה שעוטף את האוזן ואני חייב מיקרופון, יש עדיפות לשלט לשליטה על הווליום והתחלה/הפסקה/מענה/ניתוק שיחה שעובד על אנדרויד (עם זה משנה אז Galaxy S3 i9300). האיכות לא צריכה ליהיות גבוהה, משהו סביר שהצלילים רק שיהיו נוחות לאורך זמן. יש עדיפות לאוזניות עמידות מים. אפשר לחרוג רק עם זה שווה את הכסף בצורה משמעותית אני מוכן להוסיף עוד 100 שח לתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש אוזניות שיחסמו רעשים. תכננתי לקנות QuietComfort 25 אבל למזלי ברגע האחרון הבנתי שהתחום מתחלק ל-2 ויש גם את הנושא של Noise isolating. אני לא ממש מבין בזה וצריך את עצתכם. העניין הוא כזה: מטוסי חיל האוויר, ערסים בערב, קריוקי. קיצר - השכונה השקטה שלי נהפכה לגהנום עם השנים האחרונות. למסיבה הצטרפו לאחרונה גם להקת ציפורים שהולידה דור חדש שמתיישב מתחת לחלון שלי. אני מוכן להשקיע כמה שצריך. לפני שאני מקבל התקף לב. מה הייתם ממליצים לקנות, ומאיזה תחום - Noise isolating או Noise cancelling? ואם זה או זה - איזה דגם. תודה. מעדיף לקנות בארץ אבל אם יש זול יותר באמאזון או איפשהו אשמח לקישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by The UnKnown,

What do you think ? should i sell my current ATP3 to go one level upper in sound quality ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by compman112,

שלום ברצוני לקנות כרטיס קול... יש לי את המערכת של לוג'יטק Z-640 האם הכרטיס קול שמובנה על הלוח אם של DFI ultra-D יספיק? שימושים - בעיקר משחקים, סרטים שמיעת מוזיקה , דגש על המחשקים אבל חשוב מאוד גם סרטים ומוזיקה. האם Audigy 2 ZS Platinum Pro יותר טוב - כדאי? בזבוז? האם יש כרטיסים מומלצים עד 1000-900 אפילו פחות תודה

22. אני מחפש רמקולים למחשב , המטרות הם סרטים , משחקים ,ומוזיקה כמובן . המחיר הוא 200-300 שקל , עם העדפה לזוג רמקולים+סאב וופר . חשוב שיהיו יפים . תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by chenrp,

לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כדי לשפר את איכות השמע בחדר שלי צריך להחליף את המערכת. מה שיש לי כרגע זה Z-640 של לוג'יטק שמחובר לכרטיס קול ONborad . בסלון שזה בעצם מצד שני של הקיר של החדר שלי נמצא הרסיבר ONKYO TX-SR603E קישור :http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_163713.html מה שחשבתי לעשות בגלל שהתקציב מגביל אותי זה לקנות רמקול רמקול ולחבר אותם לרסיבר שבסלון (הכבלים יעברו דרך הקיר - ישנו חור). הגודל של החדר שלי הוא . 3 מטר אורך ו2.60 מטר רוחב. ז''א שהמרחק בין המסך למקום ישיבה הרחוק שהוא המיטה הוא 2 מטר בערך. החדר עצמו קטן לכן רמקולים עצמתיים חזקים לא נדרשים. מה שחשוב לי שיהיה שיפור ניכר באיכות השמע ובסרטי DD5.1 DTS וכו'. התחלתי לעיין באינטרנט ובאתר כאן ולא מצאתי מה שאני מחפש. כמה שאלות שעלו בהמ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים