עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום! אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$) הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$.... אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל. הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני מחפש שירים שיהיה באמת אפשר להוציא את המיץ (לא העוצמה אני מתכוון) של הרמקול ולראות את היכולת שלו? אני בעיקרון עד עכשיו היתי מכור לדיסק הראשון של אניגמה ( :) ותמיד היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו. אז מה יש לכם להציע? ולא בכוון של רוק כבד בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by starline,

יש לי מגבר ישן שקיבלתי מתנה מחבר.. מאחורה יש לו חיבורים לארבעה רמקולים.. רשום ככה : L R כאילו ימין שמאל.. ואז זה מתחלק ל A ו B.. מתחת להכל רשום impedande 8 אוהם.. לאן אני יכול לחבר סאב וופר? כאילו כרגע אני לא רואה שיש לו יציאה לסאב.. (הסאב שאני מחבר הוא ללא מגבר פנימי זה רק רמקול)..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. היי מחפש אוזניות (לי ולחבר) over-ear, closed, wired (הבנתי שאם ממש חשוב לי איכות שמע אז לא לגעת באלחוטיות, זה נכון?) עד 1000 אפשר מהארץ/אמזון (מעדיף אמזון האמת אבל לא קריטי) שומע בעיקר: rock, metal והכי instrumental:guitar&drums fast paced בנוסף גם קצת מוזיקה אלקטרונית שומע בעבודה (משרד) בעיקר מ macbook, יתכן שאשתמש גם מהטלפון/מחשב נייח לפני שנה המליצו לי פה (Roy.T) על Sony MDR-A1 וממש ממש נהיניתי ועדיין מודה על ההמלצה, לצערי ריפוד האוזניות נפרם אחרי שנה (גם לי וגם לחבר שקנה איתי) מפה לשם אמזון החזירה לי את כל הכסף אז לא נורא ממה שקראתי הרבה כדאי שהאוזניות יהיו עם מעט נטייה לבאס אבל אתם המומחים חשוב לי שיהיה אפשר להיות איתם ברצף 5+ שעות המון תו…

7. שלום חברים, הלוג'יטק Z500 שירתו אותי נאמנה 10 שנים עד שבטיפשותי שרפתי אותם כנראה לפני כשעה (יש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה). אני מחפש רמקולים חדשים, עד 1,000 ש"ח, הנטייה היא לסטריאו (במידה ויש משהו איכותי מאוד בתוספת לא משמעותית, בהחלט ניתן לשקול) אני חובב אוזניות ויש ברשותי את המגבר (Valhalla 2) וה-DAC של Schiit שעוזרים ל-HD650 שלי, גם בקרוב אקבל את האוזניות החדשות של Fostexx. עם זאת, רוב ההאזנה שלי היא עם רמקולים ברקע, למרות שהאיכות באוזניות היא יותר גבוהה. צורך: קצת סרטים, הרבה מוזיקה. סגנון מוזיקלי: פרוג רוק/מטאל, ג'ז (לאחרונה). אני אוהב צליל ש"ממלא" את האוזניים והדגש הוא על MIDS ולא על טרבל "קשה" מדי. מקור: מחשב, יש י…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מחפש רמקולים למחשב , המטרות הם סרטים , משחקים ,ומוזיקה כמובן . המחיר הוא 200-300 שקל , עם העדפה לזוג רמקולים+סאב וופר . חשוב שיהיו יפים . תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by dans41,

אני מחפש אוזניות למכון כושר, כרגע אני עם אוזניות גרועות שכל הזמן עפות לי מהאוזן. אני צריך שיהיה להן את את השרוול הזה שעוטף את האוזן ואני חייב מיקרופון, יש עדיפות לשלט לשליטה על הווליום והתחלה/הפסקה/מענה/ניתוק שיחה שעובד על אנדרויד (עם זה משנה אז Galaxy S3 i9300). האיכות לא צריכה ליהיות גבוהה, משהו סביר שהצלילים רק שיהיו נוחות לאורך זמן. יש עדיפות לאוזניות עמידות מים. אפשר לחרוג רק עם זה שווה את הכסף בצורה משמעותית אני מוכן להוסיף עוד 100 שח לתקציב.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תערוכה ceweek מתמקדת במולטימדייה הייתה השבוע בניו יורק , מצורף מוצרי ההייטק החדשים (וידאו ) בין המוצרים בתערוכה לצרכנים הפרטיים : מכוניות מחוברות לאודיו ברזולוציה גבוה רובוטים להדפסת 3D פתרונות בית חכמים לחכמים בריאות דיגיטלית לביש טק טכנולוגיות הכנס מכסה לכל היבט של החיים שלך ולכל אחד במשפחה מאות מוצרים בתצוגה ויותר מ -130 חברות מובילות בתעשיית טק שהשתתפו מוצרי אודיו / וידאו מתקדמים תפסו את מרכז הבמה כמו בתחום הטלוויזיה ,לחצו כאן תחום הסאונד , לחצו כאן מנהלים חברות אודיו / וידאו גדולות כוללים : סוני, LG, סמסונג וDolby, דנים בטכנולוגיות שמשפרות את הטלוויזיה ואת חוויית שמע עבור צרכנים. הכנס מביא נושאים חמים בתעשייה כולל הדפסת 3D, בריאות וכושר טק, רובוט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. חשוב שישבו טוב (אוזניים יחסית גדולות ). תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Wizard Of Oz,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אהלן. יש לי טלוויזית סמסונג 40 אינץ עם חיבור HDMI. מדי פעם כשראיתי סרטים או שיחקתי במשחקי וידאו, נעלמה התצוגה לשניה. חשבתי אולי זה כבל הHDMI. הבעיה התחילה להופיע בתדירות רבה יותר, ושמתי לב שזו טלוויזיה לאחר שחיברתי קונסולת PS4, והיא כל הזמן מצפצפת כשחיבור HDMI לא משדר באופן קבוע. היא ממשיכה לצפצף אפילו כשהטלוויזיה על מצב STANDBY - ורק אחרי שאני מוציא אותה מהחשמל (את הטלוויזיה) - קונסולת הPS4 נרגע. עשיתי 1+1: את התמונה הנעלמת כשהשתמשתי בטלוויזיה עם מחשב (וגם קונסולות דור קודם) ועכשיו גם הPS4 כשהיא מצפצפת כשמחוברת לטלוויזיה זו (עם מסך מחשב זה לא קורה) אז לשאלה שלי עד שאני יוצר קשר עם היבואן: האם יש סיכוי שטלוויזיה, דרך חיבור HDMI, עלולה לגרום נזק למכשיר? או שאין שום חשש וא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, נעלמו לי הרגליות שמתברגות אל הרמקול והפכתי את כל האינטרנט איביי וכו' ואני לא מוצא כאלו איך זה נקרא באנגלית ואיפה אני יכול לרכוש?

19. Started by Amit Grinberg,

שלום חברים! ברשותי רסיבר RX5032V עם יציאת SUBWOFFER (כניסה ל RCA זכר), יש שם חור להכניס RCA. היום קיבלתי סאבוופר שהוא בעצם מערכת בפני עצמה עם חיבור לחשמל ויציאות לרמקולים קטנים. מצורף תמונה של הסאבוופר. האם יש דרך לחבר את הרסיבר כך שיוציא אות לסאבוופר והסאבוופר יפעל בתור באס? אם כן, איזה כבלים אני צריך ולאיזה יציאה עלי לחבר אותם? http://up413.siz.co.il/up2/uoxjjyldnywg.jpg תודה רבה, עמית

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לאחרונה אני שוקל לקנות נגן נייד ,הבחירה כנראה תהיה ה-D2, בין היתר בגלל יכולת ניגון FLAC, מבוסס FLASH, ולא לא כלכך משנה לי לראות ווידיו עליו (אולי פעם ב...). ביום ראשון הייתי אצל אבי יפה. תומר המליץ לי לנסות את ה-K271 והאמת שמאוד אהבתי את הסאונד שלהם, אבל לא יכולתי לנסות אותם עם הנגן (שעדיין לא נקנה). רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם האוזניות הנ"ל ללא הגברה עם ה-D2 (קרי, חיבור ישירות לנגן נייד)? עידכון: אתמול קניתי את ה-K271 מאבי יפה(במחיר לא רע בהשוואה לחנויות אחרות), הסאונד שלהם לפי דעתי (ובין כל האוזניות הסגורות שניסיתי) מצויין! מאוזנות מאוד, מפורטות, באס עדין שלא מכה חזק. פירוט מהמם בתדרים גבוהים (טרבל), וגם במידים. לשמוע הקלטה איכותית לגיטרה אקוסטית הוא משהו מהמם. לכל מ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sdfzxc,

מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.