עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום חברים, הלוג'יטק Z500 שירתו אותי נאמנה 10 שנים עד שבטיפשותי שרפתי אותם כנראה לפני כשעה (יש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה). אני מחפש רמקולים חדשים, עד 1,000 ש"ח, הנטייה היא לסטריאו (במידה ויש משהו איכותי מאוד בתוספת לא משמעותית, בהחלט ניתן לשקול) אני חובב אוזניות ויש ברשותי את המגבר (Valhalla 2) וה-DAC של Schiit שעוזרים ל-HD650 שלי, גם בקרוב אקבל את האוזניות החדשות של Fostexx. עם זאת, רוב ההאזנה שלי היא עם רמקולים ברקע, למרות שהאיכות באוזניות היא יותר גבוהה. צורך: קצת סרטים, הרבה מוזיקה. סגנון מוזיקלי: פרוג רוק/מטאל, ג'ז (לאחרונה). אני אוהב צליל ש"ממלא" את האוזניים והדגש הוא על MIDS ולא על טרבל "קשה" מדי. מקור: מחשב, יש י…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by eyal00,

שלום, לפני כשבוע קניתי את המערכת הנ"ל ,ולפני יומיים השלט התחיל לעשות בעיות. לפעמים עובד ולפעמים לא,פתחתי את מכסה הבטריה וראיתי שהבטריה לא "יושבת" כראוי . אני יוכל לתקן את זה אישכהו ע"י הדבקה או משהו בסגנון,אבל נראה לי שהביאו לי שלט שונה ממה שהייתי צריך לקבל. אם לפי התמונות זה השלט שהיה אמור להגיע עם הרמקולים: http://mognet.no-ip.info/wp-content/uploads/2011/05/microlab10.jpg אני קיבלתי שלט כזה: http://www.fastup.co.il/images/17405476.jpg לפנות אולי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים? או שזה לא אמור לשנות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

סתם רציתי להודיע לכם שהאיי פוד מהדור הרביעי של אפל אמור להגיע אלי ביום שישי, ותצפו לביקורת עליו באתר בקרוב אני כ"כ שמח עכשיו D: רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת, איזה תוכנה הכי מומלצת וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by naknir,

קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Liad91,

אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, מה שלומכם? אז ככה נתקלתי בבעיה הנ"ל ביומיים האחרונים ואשמח לקבל מכם רעיונות... קצת רקע, בראשית היה מקרן: benq w1070 שהיה מחובר קבוע ל-htpc ביציאת הHDMI (של המחשב) ללא בעיות (לפחות למשך חודש) לאחר זמן מה הוספתי לסלון XBOX, ואז הייתי צריך לעבור בין שני המקורות על ידי ניתוק והעברת כבל הHDMI ביניהם (אני לא משתמש בשתי הכניסות של המקרן כי הכבל שרץ למקרן הוא באורך 10 מטר ולא אהבתי את הרעיון של להעביר 2 כאלה) כמובן שזה פתרון זמני ש א) גורם לבלאי של הקונקטורים (האמנם??) וב) ממש לא נוח. אז הזמנתי מdeal extreme ב8 דולר קופסת מיתוג hdmi. באופן כללי זה צעצוע ממש חביב, מקבל מתח דרך הHDMI ואם מדליקים את אחד המקורות הוא עובר אליו אוטומתית כך שכמעט ואין צורך לגעת בו. …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by PT,

אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. בעקבות רצון לקנות כרטיס קול משובח שיהיה האודיג'י 2 הסתכלתי קצת מסביב וגיליתי להפתעתי שיש משהו כמו 5 גרסאות שונות של הכרטיס . מה קורה פה ? מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים בין כל כרטיס בסדרה ? 1. CREATIVE AUDIGY 2 - 700 ש"ח. 2. CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM - 1100 ש"ח . 3. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY - 1000 ש"ח. 4. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX - 1300 ש"ח. 5. CREATIVE EXTIGY USB - מה זה הכרטיס הזה בכלל ? כל המחירים לפי ה"דובים". תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. גם לי היתה אותה בעיה במשך שנים - ולא הצלחתי לפתור אותה לאחר תלאות רבות עלתה במוחי הברקה - רצתי לסניף באג הקרוב וקניתי כרטיס קול חיצוני של CREATIVE ב 350 ש"ח (אני בטוח שתמצאו יותר זול אבל לי יש כסף 8)) ומאז אני שומע את אוסף הMP3 ורואה את הסרטים שלי ללא רעשי רקע מעצבנים. אבל יש לי בעיה אחרת שנותרת ללא פתרון : בחיבור של המחשב לטלוויזיה (בעזרת S-VIDEO) מופיעים לי שני פסים בהירים המרצדים על המסך (סוג של רעש רקע מעצבן) - אני לא מצליח ולא יודע איך להתגבר על הבעיה - זה מוריד הרבה מחווית הצפיה בסרטים יש לי את ה 9800PRO עם 256MB ויציאות S-VIDEO - אם משהו מוכן להחזיר טובה ולומר לי איך מתגברים על הבעיה אודה לו מאוד שמח לעזור RASTLIN ;D

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Lev-UFO-Child,

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by hezi508,

שלום לכולם אני מחפש רמקולים שניתן לחבר אליהם מיקרופון כנראה סוג של הארכה לכניסה מאחורי המחשב נראה לי שזה קיים ברמקולים של ALTEC LANSING דגם VS2421 תודה מראש חזי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by alonkl,

רכשתי את המסך 2007WFP והוא מדהים, בקרוב אני אקנה עוד ממיר לבחר אליו, מבחינת הוידאו אני מסודר כי יש בו כניסת קומפוזיט, אבל איזה פתרון יש לשמיעת האודיו? יש איזשהו מתאם שיאפר חיבור שלו לרמקולים רגילים למחשב או משהו בסגנון? או שאויל יותר משתלם כרטיס קול עם כניסות RCA? בקיצור, איך פותרים את הבעיה? תודה, אלון

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים

20. Started by dzbeda,

http://www.ebay.com/itm/361111417694

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מרחק הצפייה הינו 2 מטר והמסך ישמש לגיימינג וסרטים, רצוי שיהיה חיבור עין אופטית לכבלים מובנים בקיר. האם המחירים המופיעים כאן בגרופון באמת שווים משהו? והאם כדאי היום באמת להשקיע בטכנולוגיית 4K? http://www.groupon.co.il/goods/v1-tv?utm_source=google&utm_medium=CPC&utm_campaign=il_dt_sea_ggl_txt_naq_sr_cbp_ch1_ybr_k*%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F_m*e_d*IL-Brand-GeomodN--IP-IL--EXACT_g*%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F_c*67233846980_sp*g ישנם מספר מסכים שתפסו לי את העין: הראשון הינו LG דגם 49UB830V http://www.groupon.co.il/deals/gg-2002-25-merchandising-iw השני הינו סמסונג דגם UE48H6400 ללא 4K http://www.groupon.co.il/deals/gg-2002-22 השלישי מסך של חבר…

22. מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ztakram,

אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by OR007,

לאח שכמעט הלכתי על דגם 26 מאותה סדרה יצא לי לשמוע את ה-28, והחלטתי שהוא הרבה יותר טוב רמקול מדפי (אך גדול למדי) עם 8 אינץ' וופר והספק של 150W ! ראיתי אותו בחנות אחת (יקרה לטעמ) והמוכר רצה כ-2200 שקל על זוג חדש שבאינטרנט ראיתי שהם נמכרים ב-200-220 $ ~ בכל אופן היה גם זוג מתצוגה ב-1300... החלטתי לעשות קצת מחקר שווקים אך מסתבר שלא הרבה חנויות מחזיקות את הרמקול הזה...עד שמצאתי חנות (טרקלין חשמל) המוכר לא הסכים להגיד לי את המחיר בטלפון (ויש לי בעיה להגיע למקום) אז אם מישהו יודע היכן הרמקולים האלה נמכרים ובכמה שיעדכן אותי ! תודה רבה גם חווות דעת עליהם לא תזיק למרות שאם אני אמצא אותם במחיר סביר אני הולך עליהם.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים