עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני חפש לקנות נגן MP3 טוב והכי חשוב קטו ככל האפשר. שיהיה גם בעל אפשרות USB 2 להעברה מהירה של הקבצים (נא לציין כמה זמן לוקח למלא את כל הכרטיס) תמיכה בעברית לא כל כך חשובה הרי במלא אין כמעט נגנים בעל אפשרות כזאת. זהו אני מחפש משהו במחיר 550 שקל כולל סוללות של GP לפחות 850MAH רצוי 950MAH בגודל AAA. שאלה נוספת היא האם כשאי לחכות זמן מסוים במידה ותהיה ירידה של מחירים. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yoss,

?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by dreadlock,

שלום לכולם אני מתלבט בין creative nomad jukebox model: zen xtra 40/60 gb or I river דגמים h300/h140 אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאי תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by CroCoDile,

ראשית, אני מקווה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. ותסלחו לי אם לא... רכשתי היום סטרימר WD TV HD MEDIA PLAYER. מראש ידעתי שיש לו בעיה עם קריאת כתוביות בעברית, ושיהיה צורך להמיר את הכתוביות מ-פורמט SRT ל-SUB. מה שלא ידעתי הוא כמה לא פשוטה המרה כזו יכולה להיות... :-\ ראשית הורדתי את התוכנה שהיבואן ממליץ עליה - AVIAddXSub. התוכנה עובדת, הבעיה היא שהכתוביות יוצאות ורודות (!). בהגדרות הן לבנות עם מסגרת שחורה, אבל כשמפעילים אותן (גם בסטרימר וגם על המחשב) הן ורודות עם מסגרת כחולה. בהתחלה הן גם הופיעו כמעט באמצע המסך במקום בתחתיתו, אבל את זה עוד הצלחתי לסדר לבד. ואם זה לא מספיק אז הן יצאו "מרוחות" ומטושטשות. כשלון ראשון. כשנואשתי מהתוכנה הזו פתחתי את האינטרנט ומצאתי המלצות ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה, (סלון ברוחב 3.6 מטרים, וראיתי שזה בהחלט אפשרי לצפות במסך בגודל כזה במרחק הזה) התחלתי לראות טלויזיות בחנויות שונות וראיתי שגם האיכות וגם המוכרים ממליצים על ה דגם של LG LB659Y זה הקישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881170 חשבתי ללכת גם על סמסונג UA60H6300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879050 אך ראיתי שהאיכות פחות טובה ובהתאם ההמלצות של המוכרים...יש לו בסהכ 200 HZ בעוד של LG יש 500 HZ ורואים את ההבדלים בלייב. האם יש לכם המלצות נוספות על 60 או 58 אינץ במחיר של עד 9K ? אני מעונין שיהיה בה גם SMART TV תודה ~

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן, יש לי טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב והייתי רוצה שאני עובר למצב טלוויזיה ששימעו דרך הרמקולים וגם במצב של מחשב עכשיו יש לי רמקולים CREATIVE A300 יש פה תמונה של החיבורים בעיקרון זה רק אוקס אז מה צריך לעשות? אפשר לקנות משו שיחבר בניהם או שצריך לקנות רמקולים חדשים, הכוונה איך זה עובד אין לי מושג. ממש תודה ! תמונה של הרמקולים http://resim.donanimhaber.com/upfile...D47A01E46E.jpg

8. Started by TalmoR,

http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=687&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= עדיין אין עברית, הוסיפו שעון ותקנו כמה באגים... תהנו

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by shokolit,

אני מחפש מערכת קולנוע לחדר אני לא כל כך מבין בזה אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אני מחפש מערכת 5.1 במחיר של 1000-1500 בגדול אני רוצה מערכת, לחדר בגודל 4X6. אני אשתמש במערכת בעיקר לסרטים ומשחקים. אממממ אם אתם צריכים עוד נתונים או משהו כזה תגידו..

10. השאלה מופיעה בנושא. תודה על כל מידע.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מגבר של DENON מדגם 1803, הבעיה שאבד לי השלט שלו וקניתי שלט אוניברסלי אבל אני לא מצליח להדליק אותו עם האוניברסלי. 1. איך אמור להיות להיקרא רסיבר באנגלית על שלט אוניברסלי? יש שם כל מיני גברים כמו HIFI, LD, CAB, CD, CATV, DBS... 2. אין אפשרות להדליק את הדבר הזה בלי שלט? מקוה שמישהו יודע למה זה מחרפן אותי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kipi25,

כאשר אני מקודד קבצי WAV ל MP3 ישנה אפשרות לקודד ב Joint-Stereo או ב Stereo רגיל. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הקידודים ואיזה יותר איכותי... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. תקציב:300-450 שימושים:40% מוזיקה 60% משחקים אני שומע רוק כבד וזה דגם הלוח אם שלי: http://www.tms.co.il/product/11278 תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by verynoti,

אני מחפש DVD שיציג לי FULL HD ומה שמצאתי הכי קרוב הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692462# השאלה שלי היא האם הוא יקרא דיסקים של שכבה כפולה 8.5 ג'יגה אם יש DVD אחר שיכול להציג FULL HD שאתם ממליצים עליו במחיר סביר אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mrraz,

קניתי בדיל אקסטרים ממיר USB לטלויזיה דיגיטלית על מחשב עובד עם Windows Media Center חבל"ז האם יש עוד תוכנות טובות לשימוש בממיר או שהתוכנה של מייקרוסופט הכי טובה ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by nazgull,

היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by The UnKnown,

What do you think ? should i sell my current ATP3 to go one level upper in sound quality ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by lior408,

שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yair_gobani,

שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי 520 ש"ח, וחשבתי לקנות לעצמי נגן MP3 עם זיכרון FLASH או כונן קשיח (אם אפשר בתחום התצקציב). איזה נגן הכי טוב ומומלץ לקנות בתקציב שציינתי? דרך אגב, הנגן לא מיועד לשום פעילויות... כמו ספורט...

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by elixvx,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב נמוך של עד 500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את ההבדל) הרמקולים צריכים להתאים לחיבור למחשב וטלוויזיה, רוצי שיהיה לרמקול גם בלוטוס ע"מ שאפר יהיה להשמיע מוזיקה ישירות מהטלפון ללא צורך בכבלים מיותרים. בנוסף אני מעדיף רמקול יחיד (ארוך כזה) שניתן לתלות על הקיר + סאב וופר ולא זוג רמקולים, פשוט כי זה חוסך מקום. הרמקול נועד לחדר קטן יחסית. אשמח להמלצות, תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Hitchhiker,

לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן. למישהו יש מושג?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים