אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב נמוך של עד 500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את ההבדל) הרמקולים צריכים להתאים לחיבור למחשב וטלוויזיה, רוצי שיהיה לרמקול גם בלוטוס ע"מ שאפר יהיה להשמיע מוזיקה ישירות מהטלפון ללא צורך בכבלים מיותרים. בנוסף אני מעדיף רמקול יחיד (ארוך כזה) שניתן לתלות על הקיר + סאב וופר ולא זוג רמקולים, פשוט כי זה חוסך מקום. הרמקול נועד לחדר קטן יחסית. אשמח להמלצות, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אני מחפש לקנות אוזניות (לא בררה, משהו מוכר וטוב) בסביבות ה- 200 שקל (אפשר לחרוג במעט אם חייב ) שבאות עם מיקרופון מובנה, מחנות בירושלים בלבד. תודה רבה רבה מראש, תום.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן שקיבלתי מתנה מחבר.. מאחורה יש לו חיבורים לארבעה רמקולים.. רשום ככה : L R כאילו ימין שמאל.. ואז זה מתחלק ל A ו B.. מתחת להכל רשום impedande 8 אוהם.. לאן אני יכול לחבר סאב וופר? כאילו כרגע אני לא רואה שיש לו יציאה לסאב.. (הסאב שאני מחבר הוא ללא מגבר פנימי זה רק רמקול)..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! הנני חדש כאן ואני כמובן הגעתי לכאן עם סיבה. לא מזמן (טוב, בעצם כן מזמן), הייתה לי יום הולדת וכמתנה ליום הולדתי, הוחלט לקנות לי נגן MP3. כמובן, שאני, אחרי שנים של חסכון, החלטתי להוציא טיפה יותר מהסכום ולהשקיע מעט גם ברמקולים בשביל הנאה כפליים. המפ, בשביל מה רמקולים? את המחשב שלי הולכים לקחת ולשים בחדרם של הוריי, כלומר, לקחת ממני את המחשב. מדוע? אל תשאלו, סיפור ארוך. , מאחר ואני מעוניין לשמוע קצת רדיו, קצת שירים שאקבל מהמחשב של אחותי, חבריי ועוד שכולם מאופיינים באיכות מקסימלית ומצויינת, אשמח גם לשמוע מוסיקה לא רק דרך האוזניות, אלא גם דרך רמקולים. לפיכך, חשבתי על משהו שיישאר אצלי לטווח ארוך ויספק אותי נאמנות (קצת גיי, לא?) - Altec Lansing ATP3. משתלם? אה, שכחתי לציין…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה? אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות. תודה מראש. -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני שוקל לקנות נגן נייד ,הבחירה כנראה תהיה ה-D2, בין היתר בגלל יכולת ניגון FLAC, מבוסס FLASH, ולא לא כלכך משנה לי לראות ווידיו עליו (אולי פעם ב...). ביום ראשון הייתי אצל אבי יפה. תומר המליץ לי לנסות את ה-K271 והאמת שמאוד אהבתי את הסאונד שלהם, אבל לא יכולתי לנסות אותם עם הנגן (שעדיין לא נקנה). רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם האוזניות הנ"ל ללא הגברה עם ה-D2 (קרי, חיבור ישירות לנגן נייד)? עידכון: אתמול קניתי את ה-K271 מאבי יפה(במחיר לא רע בהשוואה לחנויות אחרות), הסאונד שלהם לפי דעתי (ובין כל האוזניות הסגורות שניסיתי) מצויין! מאוזנות מאוד, מפורטות, באס עדין שלא מכה חזק. פירוט מהמם בתדרים גבוהים (טרבל), וגם במידים. לשמוע הקלטה איכותית לגיטרה אקוסטית הוא משהו מהמם. לכל מ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כך קודם תודה מראש אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות אוזניות ומגבר לשמיעת מוזיקה דרך הפלא עכשיו אני לא אוהב לשלם על מותג רק על ביצועים ואיכות... אני חשבתי על ATH-M50S ו-fiio e11 אבל אני לא בטוח מה אתם אומרים ?| מה שחשוב לי שאני לוקח את המוצר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר הזה ? דרך אגב אפשרי לזמין מחול =) תודה על הכול אופק
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב והייתי רוצה שאני עובר למצב טלוויזיה ששימעו דרך הרמקולים וגם במצב של מחשב עכשיו יש לי רמקולים CREATIVE A300 יש פה תמונה של החיבורים בעיקרון זה רק אוקס אז מה צריך לעשות? אפשר לקנות משו שיחבר בניהם או שצריך לקנות רמקולים חדשים, הכוונה איך זה עובד אין לי מושג. ממש תודה ! תמונה של הרמקולים http://resim.donanimhaber.com/upfile...D47A01E46E.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=687&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= עדיין אין עברית, הוסיפו שעון ותקנו כמה באגים... תהנו
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין creative nomad jukebox model: zen xtra 40/60 gb or I river דגמים h300/h140 אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאי תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בבלאק פריידי האחרון קניתי את sennheiser hd 579 אך אחרי שימוש קצר איתם במשרד העירו לי שהרעש שדולף מהם מפריע לעבודה. https://www.amazon.co.uk/dp/B01L1IIF1K/ref=pe_3187911_185740111_TE_item אפשר לקבל המלצה לאוזניות באותה רמה שיעשו את העבודה טוב יותר? תודה דן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ואם הסרט הוא 1280X528 אני יבחין בשינוי באיכות או שהDVD לא מסוגל לנגן רזולוציה כזו ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-