אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט בין creative nomad jukebox model: zen xtra 40/60 gb or I river דגמים h300/h140 אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאי תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשלוש שנים מיקרוסופט מכרהרמקולים מצויינים במח יר של אלף ש"ח. עד היום לא נתקלתי ברמקולים באותו התקציב, עם אותה האיכות. אני מת לקנות אותם אך אין להשיגם כיוון שיצורם פסק מזמן. אשמח לקנות משומשים, או לשמוע המלצות על רמקולים מקבילים באיכותם כיום. תודה רבה, עלי דותן.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בבלאק פריידי האחרון קניתי את sennheiser hd 579 אך אחרי שימוש קצר איתם במשרד העירו לי שהרעש שדולף מהם מפריע לעבודה. https://www.amazon.co.uk/dp/B01L1IIF1K/ref=pe_3187911_185740111_TE_item אפשר לקבל המלצה לאוזניות באותה רמה שיעשו את העבודה טוב יותר? תודה דן
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכניס את היו אס בי אבל זה לא מראה לי סרטים רק תמונות או מוזיקה... זה בעיה? או שככה זה הטלוויזיה שלא מאפשרת לי את זה ובעיה אחרת חיברתי את הדיוידי ושמתי סרט דרך היו אס בי אבל זה לא משמיע לי את הקולות של השחקים רק קולות רקע. יש סיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר שיש לו בלוטוס. הוא יודע לנגן ממקור בלוטוס חיצוני. יש לי אוזניות בלוטוס חיצוניות.אני מעוניין לשמוע בהן את מה שהריסיבר מנגן. האם ניתן ואיך?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן. למישהו יש מושג?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13794 אני חושב לקנות אותם משום שאני לא אוהב את אורך הכבלים של הCX300. אבל האם פנדה מוכרים מקוריים.. משהו יודע? ואם לא, אז איפה כדאי לקנות? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הערכות לרכב? כי מצאתי ערכה מלאה כולל שנאי המתחבר למצית של Silver line ב-40 ש"ח, לעומת זאת ראיתי את המתאם בלבד (קלטת) ללא שנאי של Sony ב-100 ש"ח ! האם זהו רק השם או שייתכן שיש הבדלי איכויות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך חוות דעת על שני המוצרים האלה ומי מבין שניהם יותר טוב ויש לו איכות סאוונד יותר איכותית ויותר עשירה ומדוייקת? http://www.audioengine.co.il/tech.htm http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 520 ש"ח, וחשבתי לקנות לעצמי נגן MP3 עם זיכרון FLASH או כונן קשיח (אם אפשר בתחום התצקציב). איזה נגן הכי טוב ומומלץ לקנות בתקציב שציינתי? דרך אגב, הנגן לא מיועד לשום פעילויות... כמו ספורט...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה עם חיבור USB אך ללא BlueTooth איזה פתרון יש לאוזניות אלחוטיות? יש את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170837628824&ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123 אבל אמרו לי שזה לא יעבוד ללא בלוטוס פנימי בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרגיש שככול שאני קורא ובודק יותר ככה אני יותר מאבד את עצמי אולי תצליחו להשיב על מספר שאלות. 1. רציתי לדעת מה האיכות הטובה ביותר שאפשר לצפות בה היום? ובפרט בבית(full hd).(שמעתי על דברים כמו 48 fps???) הורדתי תכנים של בלו ריי שממה שאני מבין אלה התכנים הטובים ביותר, ולא ראיתי הבדל מטורף כאשר אני מוריד 1080p שלא רשום שהוא בלו ריי. בנוסף עד כמה אני ארגיש הבדל בצפייה במעבר לתוכנות מעט יותר רציניות מvlc (ראיתי שיש מדריך כלשהו לעניין). 2. הבנתי שהרבה בהבדל בין האיכויות הן דווקא בסאונד, בהנחה שאני משתמש ברמקולים solo 6c(שני רמקולים בלבד) עד כמה אני ארגיש בהבדל של הסאונד או יותר נכון מה האיכות שאני צריך לרמקולים האלה שהיא אופטימאלית? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$) הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$.... אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל. הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית …
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש אוזניות איכותיות בסביבות 1000 שח tws ear hook יש לי כיום Sony WF-1000XM3 שנופלות לי כל הזמן כמו כל אוזניות tws שהיו בעלות זמן סוללה ארוך איכות סאונד ביטול רעשים חיבור טעינה חיבור usb a תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) [ATTACH=CONFIG]6240[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי. STANLY.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה, (סלון ברוחב 3.6 מטרים, וראיתי שזה בהחלט אפשרי לצפות במסך בגודל כזה במרחק הזה) התחלתי לראות טלויזיות בחנויות שונות וראיתי שגם האיכות וגם המוכרים ממליצים על ה דגם של LG LB659Y זה הקישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881170 חשבתי ללכת גם על סמסונג UA60H6300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879050 אך ראיתי שהאיכות פחות טובה ובהתאם ההמלצות של המוכרים...יש לו בסהכ 200 HZ בעוד של LG יש 500 HZ ורואים את ההבדלים בלייב. האם יש לכם המלצות נוספות על 60 או 58 אינץ במחיר של עד 9K ? אני מעונין שיהיה בה גם SMART TV תודה ~
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-