עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by unix14,

http://www.no-risk.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=SHQ4217&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he הוא מגיע עם מיקרופון ושלט ווליום .. עכשיו בעיקרון כתוב שהשלט מותאם לאייפון\אייפד השאלה שלי היא האם זה יעבוד עם Lg G2 mini ? תודה רבה חברים (אם ראיתם מבצע BF עליו במקרה תזרקו קישור )

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז כך קודם תודה מראש אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות אוזניות ומגבר לשמיעת מוזיקה דרך הפלא עכשיו אני לא אוהב לשלם על מותג רק על ביצועים ואיכות... אני חשבתי על ATH-M50S ו-fiio e11 אבל אני לא בטוח מה אתם אומרים ?| מה שחשוב לי שאני לוקח את המוצר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר הזה ? דרך אגב אפשרי לזמין מחול =) תודה על הכול אופק

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by arik100,

שלום, מעוניין לדעת איזה טלויזיות מומלצות בתקציב של 8-9K , גודל 46. מרחק מהטלויזיה 4-4.5 מטר. שימושים עיקריים לפי סדר: 1. עידן + - ערוצים 1,2,10,33 וכו'. 2. HTPC אבקש גם לדעת מה בערך רמת השמע שמוצאת מטלויזיה בסדר גודל כזה . וכמה שיפור תביא השקעה במערכת קולנוע/רמקולים לטלויזיה ומה העלות כמובן מכך. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Black_Devil,

למי שיש נגן בעל תמיכה בUOTG(או איך שלא רושמים את הקיצור) יודע שיש מספר מוגבל של מצלמות שהנגן תומך בהן.... אז חשבתי והגעתי לדרך פיתרון אפשרית. אני לא יודע אם לכם יש את זה, אבל אני קיבלתי עם המצלמה שלי(Olympus C-770) את הדבר הבא: מכשיר קטן בעל חיבור זכר לUSB וניתן להכניס לתוך המכשיר כרטיס(במקרה שלי ) מישהו יודע אם אני אקח את המכשיר עם הכרטיס ואחבר לנגן זה יעבוד?! זה בעצם כמו דיסק און קי.... אגב- אותו פיתרון יכול לעבוד עם קורא כרטיסים חיצוני עם יציאת USB... מקווה שעזרתי למישו. גיא.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by arik100,

אהלן התחדשתי בHD600 איזה מגבר כדאי לשדך להם? יש לי תקציב ממש נמוך. המליצו לי על Fiio E07K אבל אני רוצה לשמוע קודם. איפה אפשר להאזין למגברים בכדי לבצע קנייה יותר מושכלת? תודה ושאלה נוספת יש לי יציאה מהאוזניות רק PL גדול כמו של מערכות סטריאו. איך אני מחבר דבר כזה בכלל למחשב או לנגן כלשהו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by or2077,

יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי שאלה, ברשותי מגבר שאני מאד אוהב וזוג רמקולים רצפתיים אמייתנים, אך, אליה וקוץ בה, השכנים מתלוננים על רעש, אני לא מוכן לשמוע בווליום מינימלי שמעלים חלק מהצלילים והורס את חווית המוזיקה בשעות הקטנות של הלילה. מצאתי לנכון להשקיע באוזניות איכותיות (כ-300 דולר לערך) ובכרטיס קול איכותי גם כן. הבעיה שאני מתעצל לרדת כל פעם מתחת לשולחן, לנתק את המגבר ולחבר את האוזניות, שוב ושוב כל ערב. די. (כמובן לא בא בחשבון לחבר את האוזניות לכרטיס קול המובנה, במקביל) האם כאן בפורמים המומחים של HWZONE ימצא הפתרון להעיל? כיצד אפשר להוציא עוד OUT LINE? איך אני יכול להאזין לאוזניות כל ערב, במינימום עבודה? - חשבתי על לחבר את האוזניות ישירות למגבר ולהחליף לערוץ של האוזניות, כשאני מאזין בהן, אך גל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shlooks,

אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by morans,

שלום לכולם! קניתי לא מזמן כבל HDMI שאני מחברת אותו בין הכרטיס מסך במחשב ל-TV LCD שלי אבל אני לא מקבלת סאונד רק תמונה. איך אפשר לסדר את זה? אם בכלל... נאמר פה שהכבל הזה אמור להעביר גם סאונד... תודה לעוזרים!! מורן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, בבלאק פריידי האחרון קניתי את sennheiser hd 579 אך אחרי שימוש קצר איתם במשרד העירו לי שהרעש שדולף מהם מפריע לעבודה. https://www.amazon.co.uk/dp/B01L1IIF1K/ref=pe_3187911_185740111_TE_item אפשר לקבל המלצה לאוזניות באותה רמה שיעשו את העבודה טוב יותר? תודה דן

11. שבוע טוב, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולראות סרט בטלויזיה מבלי להפריע לעבודה הרצופה מחשב היום יש לי כ. מסך של ATI עם יציאת s-video ויצאה לסאונד על לוח האם. האם כשאני מחבר את יציאת הסאונד לטלויזיה אפשר להגדיר שנגיד במחשב אפשר לשמוע מוזיקה ובטלויזיה לא ישמעו אותה ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. קניתי מיני דיסק...Sony mz -r 701 שמסופק עם רכיב הנקרא: Dgital pc link כלומר דרכו אני מחבר את המיני דיסק למחשב ובאופן כלשהוא אמור להוריד שירים!! :-\ חיברתי את הקבל usb ואת כל השאר.. אכשיו אין לי מושג איך אני בוחר איזה שירים? או איך מיתבצעת ההעברה... המיני דיסק הוא מסידרת ה R-Type של סוני... לא להיתבלבל לא N-type כלומר הוא לא מגיע עם תוכנה וחיבור usb ישיר כמו ב N הוא מגיע עם חיבור אופטי רגיל +הממיר! ??? :-[ עם מישהו קנה אותו מיני דיסק ואו יודע איך אני מוריד שירים מהמחשב שיסביר לי איך ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Raanan30,

שלום. קניתי לא מזמן גיטרה חשמלית חדשה ואני מעוניין לחבר אותה למחשב ולהקליט. יש לי במחשב כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם לוח האם. מעולם לא התעסקתי כל כך באודיו ואני לא מבין בגרוש בכל מה שקשור, תמיד היה לי כרטיס קול פשוט שהייתי משתמש בו רק ליציאת רמקולים ומיקרופון ושום דבר מעבר, אני רוצה כרגע לקנות כרטיס קול טוב ככה שאוכל להקליט גם את הגיטרה וגם בעתיד אם ארצה לחבר מיקרופון ולהקליט איתו באיכות טובה אוכל. מה אני צריך לחפש? איזה פרמטרים בכרטיס נחוצים והכי חשובים לאיכות טובה? אני מחבר את זה ללפטופ שלי כך שאני אקנה כנראה אחד חיצוני. ז"א מה ההבדלים הגדולים בין האחד לשני? לדוגמא, מה ההבדלים בין הבאים: http://cgi.ebay.com/Virtual-7-1-Channel-Surround-Sound-External-USB-Card-/22079392815…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המחירים של הרמקולים גבוהים יותר בזאפ , שווה לקנות ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails_7742989.html?came=574

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by seffico,

הי, רצתי לשאול האם ניתן להגדיר במחשב שמיעה של מוזיקה בכל הרמקולים. כל הסט פועל אצלי, אבל באינטרנט ובשירים ריגילים הוא נותן רק סטריאו ורק בסרטים וכאלה הוא נותן 5.1 יש אפשרות להפעלת כל הסט גם שסתם אני שומע שיר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by coller,

מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה ואת החברה הזו בכלל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=693031 תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אם צריך. כיום יש לי HD570 הותיקים והטובים של סנהייזר ולא בטוח שניצלתי אותם כראוי ללא מגבר אוזניות. בכל אופן, הגיע הזמן להיפרד מהם. אני רוצה להשקיע כמה שצריך בשני זוגות אוזניות, מגבר אוזניות וכל מה שנרדש בכדי שיוחברו למחשב ויוציאו סאונד טוב למוזיקה (וגם סרטים). עדיין מדובר רק בקבצי MP3 וסרטי MKV אך שההמלצה תתאים גם לעתיד בו בטוח ניפתר מכל קבצי ה MP3 ונחזיק רק FLACים, WAVים וחבריהם. תקציב לא נמוך מידי. באזור ה 3000-4000 ש"ח לכל הסיפור. המליצו לי בפורום אחר על http://www.amazon.com/Monoprice-615220-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B00H3TE5P2 אך יש לי התחושה שמדובר במוצר שמתמקד רק בהגברה ולא באיכות שלה. ובקיצור: אוזניות פצצה+מגבר מפוצל שמתאים לשידוך שיתחבר למחשב בדרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Director,

שלום לכולם. לפני מספר ימים השגתי סרט HD 1080P , סוג הקובץ הוא mkv. המחשב שלי לא יכול להריץ את הסרט כי כנראה אין לי את הקודק המתאים / נגן מתאים . משהוא יכול להמליץ לי על איזה קודק / נגן שיוכל להריץ את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תמיד זה קורה ברמקול הימני הקדמי.. כל כמה ביטים יש מעין צרימה בתדר גבוה (כמו צפצוף היתוש, לא כ"כ חזק אבל מאוד מאוד צורם בגלל הצדר הווקאלי הגבוה).. זה לא מגעים, הכבל מחובר היטב. הרמקולים אצלי כשלושה-ארבעה חודשים, וזה אף פעם לא קרה לי מקודם. אני חייב עזרה, זה פשוט לא כיף לשמוע מוזיקה עם הצרימה הזאת.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Liad91,

אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. השאלה מופיעה בנושא. תודה על כל מידע.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by whodosntlikeomri,

שלום אני חדש בפורום אני שוקל כבר זמן מה קניית נגן MP3 מבוסס HD אני מטלבת בין IPOD 20GB IRIVER iHP120 ו RIO KARMA מה דעתכם? אגב יש לי בכל המחשבים firewire אבל USB2 רק במחשב אחד...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by habahaba,

אהלן, ידידה רוצה לקנות אוזניות בכ- 300 ש"ח (ניתן לחרוג לפה ולשם). השימוש: מוסיקה מגוונת, קשה לשים את האצבע על סגנון ספציפי. מעדיפה over ear, אבל מוכנה גם ללכת על משהו אחר. האוזניות יתחברו למחשב/פלאפון ללא DAC/מגברים. היא מעוניינת לקנות אותן בארץ. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by lirancoh85,

אהלן. חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי..... בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב...... אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע...... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.