עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16200 בקיצור אם זה נכון זה יחזק מאוד את הHD-DVD במלחמת הפורמטים ואולי יגרום לו לנצח וולמרט היא רשת ענקית בארצות הברית ואם היא תיתמקד בHD-DVD ותזניח תבלו רי זה יתרום המול לHD-DVD

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shloosh,

אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Milk-Inc,

יש תוכנה אולי שמורידה את המילים מהשיר , ככה שיוצא ששומעים רק את המוזיקה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום אני מתלבט בין שני אוזניות האחד זה Sennheiser PC160 * Gives you the unique 3-D, 360° sound experience sound from all sides including above and below * Adjustable headband for a perfect fit * Adjustable, bendable and pivotable microphone makes the voice more clear and increases comfort and flexibility * Noise-canceling microphone provides high speech clarity and voice recognition by filtering out noise around you * With the in-line volume control and microphone mute switch, keep sound at the right level or have a side conversation in privacy * Equipped with a single-sided extra thick cable for maximum robustness Technical data Headphones Frequency response ..........…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by yolh4f,

בעיה אחת קשורה לטלוויזיה בעיה שנייה אין לי מוסג שמעו בערוצים רגילים שומעים חלק הכול בערוצי HD לא שומעים קול בVOD סרטי HD כן שומעים קול איפה הבעיה ??? ועם אני מחבר תטלוויזיה לרמקולים של המחשב כן שומעים קול יש לי עוד בעיה אחת שאני משנה הגדרות במסך הגדרות צבע תמונה וכול מיני ואחרי איזה חצי שעה ההגדרות חוזרות למה שהייה בהתחלה ...... למה זה ככה ? איך עושים שההגדרות יהיה במצב קבוע ??? ההגדרות פשוט מתאפסות לי לברירת מחדל כול פעם ואפילו שאני מכבה ומדליק תטלוויזיה עוד פעם ההגדרות של הטלוויזיה חזרות לברירת מחדל כול פעם ויש לי מסך של סמסונג C530 ועוד שאלה אמרו לי בהתחלה שהמסך תומך בעברית אני ממש לא רואה שהמסך תומך בעברית ...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. רק 35000 טלוויזיות OLED נמכרו ב Q1 אבל LG מצפה כי מכירות יעלו בקרוב חברת מחקר DisplaySearch מעריך כי 35200 טלוויזיות OLED נמכרו בעולם ברבעון הראשון של שנת 2015. OLED הוא עדיין נישה אבל LG מאמין שמכירות תעלה במחצית השנייה של השנה ובשנים הקרובות. OLED הוא עדיין נישה זה מרגיש כמו OLED כבר ממש מעבר לפינה במשך שנים וכיום קרוב יותר מתמיד לקנייה . ב- 2008, סוני שחררה מודל 11 אינץ 'הקטן שלה בשנת 2013 סמסונג ו- LG משיק טלוויזיות OLED בפורמטי סלון. מאז, השוק נע מ - HD ל- 4K לא ממש המריא OLED בתחום HD 35200 יחידות שנמכרו ברבעון הראשון של שינה 2015 מאשרות כי OLED הוא עדיין נישה. המספרים אומרים כ -400 ביום - בעולם. LG הוא החברה היחידה בייצור הפנלים ו-DisplaySearch מעריך כי …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני מחפש אוזניות, ומיקרופון טובים בניפרד או ביחד, העיקר שהמיקרופון יהיה טוב, דיבור חלק, אני משחק הרבה ב-Cs אז מיקרופון שישמעו אותי חלק, וטוב. ובקשר לאוזניות שישמעו חזק באסים, וצלילים נמוכים, יחסית חזק ובולט. תודה מראש לעוזרים, ולכול חברי הפורום סתם עם ניכנסתם חג שמח!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Monopoly,

איך הרמקולים האלה? טובים למוזיקה? [ביחס למחיר] הקטע הוא שיש לי עכשיו אינספייר 2500 והם לא בסדר אז אני הולך להחזיר אותם לחנות [באג] ואני אנסה לקבל זיכוי ואז להוסיף איזה 100 שקל ולקחת את הקריצ'ר, מה אתם אומרים, כדאי? אתם חושבים שהם יתנו לי בכלל לעשות את זה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Thunder-Head,

שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם. אני רוצה לחבר את המחשב שלי כך שיראו בטלוויזיה וישמעו דרך המערכת קולנוע ואני לא יודע איך. קצת פרטים: מחשב: לא נראה לי צריך לפרט מעבר לכך שיש לו vga dvi hdmi ( אחד מכל סוג) מערכת קולנוע: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=828971 טלוויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=704267 תמונות של המאחורה של המערכת: http://imageshack.com/a/img911/4637/liUJIq.jpg תמונה של המאחורה של הטלוויזיה : http://imageshack.com/a/img912/3901/VHnl5y.jpg תודה רבה לכל מי שעוזר! שבוע טוב, אור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Liad91,

אהלן, המחשב שלי מחובר עם כבל HDMI מהכרטיס מסך לטלוויזיה ועם כבל RCA למערכת קולנוע ביתית. הבעיה היא שעם הכבל הזה שומעים רק דרך הסאב ו2 רמקולים והמערכת נמצאת על מצב "line" השאלה היא אם ישנה אפשרות לחבר את המערכת למחשב ולהשתמש בכל חמשת הרמקולים עם הסאב? אולי כרטיס קול יוכל לעזור? ??? דגם המערכת: htz170 של pioneer, כאן אפשר למצוא סיקור עליה. תודה מראש והמשך שבוע טוב, ליעד

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by B0necrack3R,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 חדש, הבעיה שלי שאני מתלבט בין אם לקחת אחד מאילה שמבוססים על HDD או אחד עם FLASH היתרון בHDD הוא גודל האיכסון והיתרון של FLASH הוא הקומפקטיות. נוצרת אצלי אילוזיה שלנגני HDD יש איכות צליל הרבה יותא גובה מעל זאת של FLASH! האם זה באמת כך או שאני סתם מזבל לעצמי ת'שכל? כעיקרון אני צריך משהו קטן שאוכל גם לרוץ איתו, אני לא צריך מקום איכסון גדול במיוחד וגם פיצרים לא! (מסך צבעוני,מצלמה) מה שאני כן מצפה מהנגן הוא שיהיה משם טוב,עם איכות צליל מעולה ושידיע לעוצמות גדולות (אני הולך לחבר אותו לפעמים לHD497..) אני לא כל כך מכיר את השוק אך ראיתי קצת נגנים אצל IRIVER מבין ה-HDD הH10 הכי אופטימלי בשבילי.. אבל חוששני שהוא לא יתאים לי לריצות ואני יוכל ל…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by TomerPerez,

רציתי לדעת איך האוזניות האלו לשמיעת מוזיקת רוק בעיקר ואולי גם למשחקים בצורה קלה מאוד(למרות שישי לי אוזניות למשחקים). תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shimon23,

אני מעונין לקנות את המיני דיסק sony mzr-500 , למישהו יש אילו שהן הסתיגויות מהמוצר הנ"ל? הולכים לקנות לי אותו בהונג קונג, מישהו יודע כמה הוא בערך עולה שם?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by katkato,

בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ppe,

שומע כל סוגי המוזיקה,סרטים,ומשחק,מעדיף סגורות,מחפש אוזנייה שיש לה איכות שמע הכי טובה DT 770 PRO Audio-Technica ATH-M50s AKG K-242 HD AKG K-272 HD K-240 Grado SR225 DT-990 Pro תודה לעוזרים כי אני כבר לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב, אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית עד 1000 שקל., חשבתי על HTZ121 Pioneer עולה 950 בזאפ. השאלה שלי היא כזאת: קודם על האיכות של הסאבוופר ושל הרמוקלים הנל? האם זה שזה חברת פיונר כבר אומר שזה איכותי? והשאלה נוספת היא כזאת, נכון לעכשיו אני מחפש הארדיסק נייד ישירות לטלויזיה רואה כך סרטים אך הבעייה שלי היא בזה שהטלויזיה לא תומכת באיכות סאונד DTS ולכן כל פעם אני צריך להשקיע חצי שעה בהמרת קידוד הסאונד לפני שאני מעביר אותו להארדיסק, אז השאלה אם עכשיו אני יחבר את ההארדיסק לDVD ואת הDVD אני יחבר לטלויזיה ב HDMI ואז אם אני ינסה לראות סרטים באיכות סאונד DTS זה יעבוד? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים