עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by abnatan,

ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

אחרי קריאה בפורום למסכי מחשב ראיתי שאין המלצה גורפת למסך מסויים,מה גם שdell היא לא מה שהייתה פעם. אז אני מחפש מסך טלוויזיה בגדלים של 42-44" שישמש אותי גם כמסך מחשב בחיבור קבוע אבל לא במקום מסך מחשב. השימוש הוא בין הייתר למשחקים. התקציב,לא יודע,מה המחירים למסכים כאלה?בוא נגיד עד 4K.

4. Started by bneli,

שלום לכולם אז ככה יש לי כבר הרבה שנים מגבר של מרנץ ישן דגם PM-25 שהוא מחובר למחשב ואיתו אני שומע אליו מחוברים כמה רמקולים מאולטרים של רכב וככה אני שומע.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לסדר מערכת של רמקולים נורמלית להעיף את כל ה4 רמקולים האלו של הרכב ולחבר זוג טוב וראיתי רמקולים יד שניה של סוני דגם SS-U700 ורציתי לדעת אולי איך הצליל שלהם ואם הם יכולים להתאים למגבר חשבתי ללכת על יד שניה כי קראתי פה כמה מאמרים על מערכות וינטג' ויש לי גם מגבר קשיש יחסית שעובד לא רע (יש רעשים קלים שמגבירים לסוף מין שלג סטטי ושאני מנקה פעם בה עם ספריי מגעים אותו אז גם זה יורד יחסית אבל זה לא מפריע בכלל..גם זה ניראה לי יכול להיות כי המרקולים של הרכב עם התנגדות שונה) האם כדאי לרכוש אותם? (שכחתי לציי…

• 38 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by approx,

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by chaikr,

שלום לכולם, בעקבות הזמנה מוקדמת של BF3 הבנתי שאני צריך לקנות אוזניות עם מיקרופון. מאחר שגם כשהמשחק יצא אני לא אוכל לשחק בו יותר משעתיים שלוש פעם בשבועים כשאני חוזר מהלימודים אני לא צריך אוזניות מפוצצות ב600 שקל אלה את האוזניות שיתנו לי את התמורה המירבית לכסף. אין לי צורך בעיצוב או מותג מסויים אלה רק שיהיה נוח על האוזן , יעשה את העבודה ואני מוכן להשקיע עד 400 שקל אם אשתכנע שיש צורך אבל בעיקרון אני אשמח להוציא עד 200-300 שקל. השאלה הראשונה היא מה בעצם מקבלים באוזניות המיוחדות שלא מקבלים בסט רגיל של אוזניות ומיקרופון של מיקרוסופט/לוג'יטק? הכרטיס קול שלי מובנה. האם כדאי לרכוש אוזניות עם חיבור USB (האוזניות ישמשו רק למשחק אין לי צורך אחר בהם בכלל)? מה זה בכלל נותן? האם ה5.1 עו…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. Started by HairyAss,

הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

לחדר שינה 4X3.5 יחובר למערכת קולנוע קיימת (הרמן קרדון AVR142 , סט רמקולים JAMO) למטרות סרטים אני רואה הרבה סרטים בדרך כלל והטלוויזיה 32" שיש לי נראה לי קטנה מידי . . . ולשדרג ל 42 נראה לי קפיצד מדרגה קטנה מידי ... מחיר מינימאלי ... חשוב לי תמיכה ב2 חיבורי HDMI , FHD 1080P וזהוא בעיקרון ... לא הכפת לי LCD או LED אבל לא פלאזמה תודה מראש ..

9. Started by lior777,

שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Holography,

אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?

11. Started by 007noob007,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות! תקציב- 450 שקל. אפשר אולי גם קצת יותר.... מקום קניה- רק מאמזון ( amazon) שימושים- להקשבה למוזיקה מחוץ לבית, דרך הנגן שלי שהוא גם הפלאפון שלי (גלאקסי S ) פנוקציות- שישתיק את הקול מבחוץ, שיראו טוב, כמובן שהאיכות מוזיקה עדיף שתהיה גבוהה אם באסים טובים, נוחות, עמידות, ומעוד חשוב שיהיה פירוד והפרדת צלילים גבוה (שישמאו כל צליל בנפרד במקום בגוש מעורבב.) סוגי מוזיקה- רוק (sistem of a down,ACDC, GUNZ N ROSES) , ג'אז, מוזיקת מערבונים (הטוב הרעה והמוכארמוזיקה אם צלילים של חיות והרבה כלים), בעיקר דברים מורכבים אם הרבה צלילים! אני מעוד אהבתי את הAKG הקודמים שלי, אבל הם היו לא נוחות מספיק.. וגם התקלקלו לי המגעים.. היה לי AKG K518 ו AKG K512

12. Started by naor222,

הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. ערב טוב לכולם, וחג שמח. יש לי בעיה מאוד מאוד מתסכלת. הרמקול השמאלי במערכת הרמקולים שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי לחבר הפוך את הרמקולים, והתוצאה הייתה שפתאום רק הרמקול השמאלי (שהיה מחובר ליציאה הימנית) עובד. הבעיה היא בבאס, שמשמש גם המגבר של המערכת, כנראה היציאה השמאלית שלו כבר לא עובדת. השאלה היא אם יש לי מה לעשות מלבד לממש אחריות, ואם כן, כמה אחריות יש על מוצרי האודיו של לוג'יטק.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by exWeL1,

רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. Started by sharpkid,

קניתי מקנדה ממישהו שאמר שקיבל את האוזניות האלו מתנה ומכר לי ב150 דולר אותם. לפני שיגיעו אני רוצה לדעת איך לדעת אם הם לא מזויפות. תודה.

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  17. היי, אני צריך אוזניות טובות עם מיקרופון עדיף, בשביל סקייפ. אני צריך אותם בשביל הדברים הבאים: (לפי הרמה של השימושיות) 1. משחקים (בעיקר מגוף ראשון) 2. מוזיקה (עם הרבה באסים, דאבסטפ) 3. סרתים האם ה- Carcharias הם המומלצים מבין כולם ? בנוסף, יש לי כ.קול: Creative xfi Titanium תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rami367,

שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חברה: אני מעדיף טושיבה, אל גי או פיליפס המליצו לי גם עליהם. למרות שאני לא שולל חברות אחרות. סוג: LCD גודל: 32 אינץ אני לא בטוח לגבי LED כי אני לא כל כך יודע מה ההבדל ביניהם, לגבי FULL HD אני יודע שהמחירים ירדו אבל אני מוכן לשמוע הצעות גם על HD READY וההבדלים בינהם כי הידע שלי מועט בנושא. יש משהו שראיתי בטלוויזיות של Haier ואהבתי זה הנגן סרטים שלהם שקורא את רוב הפורמטים של הסרטים וחשוב לי שהטלוויזיה תקרא USB ופורמטים של קבצי וידאו ושמע. אם אפשר גם הצעות למתקן קיר והתקנות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by kalda01,

השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by slater,

אהלן, יש לי רמקולים jbl tlx-8 בני בערך 25 שנים. כבר למעלה מעשור שלא השתמשו בהם וכעת אני רוצה להתחיל. הרמקולים עובדים מצויין. תהיתי האם יש מקבץ פעולות שעלי לבצע למען תחזוקה טובה ונכונה של הרמקולים? כלומר האם יש צורך לנקות אבק ואיך הכי מומלץ לעשות זאת? האם למרוח משהו על הרמקול עצמו בכדי לשמור על אלסטיות שבטח אבדה עם השנים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ConRoe X Fire,

היי ה-CRT 34" התקלקלה ואני מעוניין לעבור ל-LCD לסלון. המרחק הוא קצת פחות מ-3 מטרים בין המסך לספה, האם הגודל 37" מתאים למרחק כזה? מטרות - שידורים רגילים, HD, חיבור מחשב, אייפוד/אייפד, מצלמה, כניסת USB יהיה נחמד. ראיתי בינתיים אופציה אחת שנראית טוב - LG 37LD460: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053 מה אתם אומרים עליה ואם יש עוד משהו ששכחתי לרשום אז תגידו. תודה רבה.

22. מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tmpusr,

משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…

24. שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות טלביזיה לסלון (42-50 אינטש) תשתמש כקולנוע ביתי (צפייה בסרטים fullHD). כמובן שאני לא רוצה לשלום הון תועפות. מהסתכלות בפורומים עושה רושם שניתן למצוא טלביזיה טובה בטווח מחירים של עד 5000 ש"ח. האם זה נכון? על איזה דגם הייתם ממליצים? כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות... תודה,

• 3 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים