אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה? אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל? כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד... בתודה ניר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נגן MP3-CD של RIO בארץ. איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת את זה? (רצוי גם עם סניף לא-וירטואלי) גם חברות אחרות זה בסדר, כל עוד הנגן טוב. ואם כבר בעניין הזה, אם יש לכם נסיון עם נגנים כאלו אנא כתבו את דעותיכם כאן. בקשר לביקורות באתר, הנגנים האלו כבר עבר זמנם ואני רוצה נגן מהדור החדש. בתודה מראש, NerdX
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות דרכה סרטים. יש לי מתאם שבצד אחד יש חיבור SCART ובצד שני: - חיבור S-Video - שני חיבורי RCA לאודיו (אדום ולבן) - חיבור RCA לוידיו (צהוב) התייעצתי עם אבא שלי והוא אומר שחיבור S-Video כולל גם אודיו וגם וידיו, רציתי לשאול אם זה נכון או שצריך לחבר גם את האודיו. שאלה שנייה, איך אני יכול לשפר את איכות התמונה שאני אקבל בטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שכזה לחדר השינה וחשוב לי קודם כל פורמט מסך רחב, וכמו כן אני מעדיף שיתמוך בHDTV. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי XTREAMER PRO שמחובר לטלויזה של סמסונג שהיא HDREADY ואני קצת מבולבל לגבי איך כדאי להגדיר את האקסטרימר יחסית לטלויזיה: 1. דבר ראשון לגבי הרזולוציה על מה עדיף לשים על 720P או 1080i? וגם לגבי הקצב רענון על 50HZ או 60HZ? 2.יש לי אפשרות גם שנקראת 1080P 24HZ האם כדאי להפעיל אותה? רוב התכנים שאני צופה בהם הם 720P שמנוגנים ב-23.8FPS. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני בתהליך קנייה של Denon AH-D7000 ומחפש מגבר מנורות (לא חייב) בשביל האוזניות, אז חיפשתי כמה דגמים. מצאתי את זה וזה נראה די טוב: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120619516042&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 מישהו מכיר?, יש המלצות אחרות בכיוון תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי לאחר שעשיתי קצת חושבים אני מחפש זוג קדמיים ב1K ורסיבר 1.5K הערות - מחפש איכות כמבון מהרקמולים שלא יהיו מחברת מדבקה ושיהיה לאותו חברה גם סנטר ואחרויים איכותיים לשדרוג עתידי אני מעדיף שהקדמיים יהיהו מרשימים וגדולים רסיבר- שלא יגביל אותי להרכבת המערכת בעתיד כי מתוכנן הוספת אחוריים וסנטר בעתיד הקרוב גם בתקציב של 1K לחלק ולא רוצה שיגביל אותי שיהיה מחברה מוכרת ואיכותית ולא של חברת מדבקה ישנה אפשרות גם להזמין מחול אז אם יש מוצרים שיהיה בתקציב ויהיה איכותיים יותר ששוים הזמנה מחול גם מקבל המערכת גם תתחבר למחשב לכן אינ צריך כרטיס קול שיפיק ממנה את המקסימום אינ לא עורך או משהו כזה רק מחפש איכות לכרטיס קול גם הולכות להתחבר rp-21 בברכה junior_mg ליאור כל ההערות בעמוד הראשון ו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח אם של Epox 8RDA+ עם ה-Soundstorm ורמקולים של ATP3 (אגב, המחשב החדש הגיע, אני מאושר!). שמתי לב שבהגדרות האלה של ה-Soundstorm רשום כאילו אני משתמש ב-2 רמקולים ולא ב-3 (מערכת 2.1 כלומר). האם זה צריך להיות ככה? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי זוג רמקולים ישנים איכותיים מחוברים למגבר פשוט. אני מעוניין להוסיף למערכת שברשותי סטרימר על מנת שאוכל להזרים מוזיקה באיכות טובה מהטלפון/מחשב שלי לזוג הרמקולים באופן אלחוטי. האם יש לכם המלצות על מכשיר שישדרג לי את המערכת ויתן לי יכולת אלחוטית? חשבתי על ה Audioengine B1 - האם למישהו יש אותו? משתמש בו עם אייפון? תודה רבה יובל
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה רמקולים חדשים לחדר, בעיקר בשביל מוסיקה! אני כל היום שומע מוסיקה ואמרו לי שבגלל שזה בשביל מוסיקה מהמחשב - מומלץ מערכת 2.1 (זה נכון דרך אגב?) אז אם ככה, אני יודע שכולם מתלהבים מה ATP3 .. ומהJBL Creature II אבל בכל זאת הייתי רוצה דעות על כמה דגים של CREATIVE (בעיקר בגלל שיש להם "שלט חוטי-רחוק" שמאפשר שליטה בווליום ובבאס..) מזפזופ קצר בזאפ (משחק מילים שכזה..) מצאתי את אלה: Inspire M2600: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501318 Inspire 2500: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24891 Inspire T3000: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 מה אתם אומרים? אפשר להשוות אותם לATP3? (שאני ממש לא מתלהב מהם מזה שהם נדלקים עם הווליום ועוד כל …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[h=1] יש לי פלזמה "LGpn4500 42 רציתי לשאול מה המלצתכם לרשום במדד של ניגודיות,בהירות,וחדות על מנת לקבל תמונה מושלמת...אני יודע שאני יכול לשחק עם זה אך מעדיף המלצה. [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE GA-8PE800 PRO יש עליו כרטיס קול און-בורד שבמפרט כתוב: Realtek ALC650 CODEC וזה של AC97 נראה לי חיברתי את המחשב עם היציאה הדיגיטלית שלו (קואקסיאלית) לרסיבר שלי וניסיתי לעשות את הטסט לרמקולים מהתוכנה של AC97 ברסיבר שלי כתוב שהוא מזהה רק 2 ערוצים וכל ההגדרות בתוכנה שלהם ובוינדווס מכוונים על 5.1 את אותו החיבור של הקואקס חיברתי ל DVD שלי וממנו הרסיבר קולט 5.1 ערוצים אז זה לא בעיה במערכת סאונד אלא במחשב ניסיתי להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של AC97 ניסיתי כל מיני דברים אבל לא עובד לי כלום מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות עם זה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-