אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נושא חשוב לא פחות מהאוזניות עצמן יש לי עכשיו את הHD595 שלי ואני רוצה להשיג להם מעמד שיכבד אותן אני יודע שאפשר להכין לבד אבל אני רוצה לדעת מה יש מן המוכן על מנת לתת כבוד לאוזניות שלי (האמת מעניין אותי מה אפשר למצוא בארץ) ועוד שאלה קטנה אני משתמש בHD595 ובזוג הנוסף והישן שלי (עזבו שזה זוג זוועה אבל הוא איתי מזמן) JVC HA-G101 הHD ליום כשלא מפריע לי העובדה שהוא פתוח (שיפריע לעולם, אני שם !$%@) הHA ללילה כשכן מפריע לי העובדה שHD פתוחות (יש לי סבתא בבית, ואני אוהב רוק בווליום גבוהה) אני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא בורר לאוזניות שלא ידפוק את האיכות, או שאפשר להכין משהו נחמד קטן ואיכותי לבד
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות הללו הרבה זמן ולאחרונה ראיתי בhead fi שיש כאלה שהזמינו את האוזניות עם המוד removed cable מהקופסא אבל לא הצלחתי למצוא את החנות ממנה הם הזמינו וכמה זה עלה להם. מאיפה אפשר להזמין אותם עם המוד וכמה זה יעלה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות עם מיקרופון לחיבור לRJ11 יש לי כרגע את האוזניות הפשוטות עם החיבורים הרגילים לכ.קול(ה3.5) יש איזשהו מתאם או מדריך להכנת מתאם שכזה? :s05: בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מבצע נחמד על E10K - https://www.massdrop.com/buy/fiio-e10k-usb-dac-and-headphone-amplifier רציתי לשאול אם שווה את ההשקעה? אני חייב לציין שאני לא שומע רעשים סטטים כמעט
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי את המסך 2007WFP והוא מדהים, בקרוב אני אקנה עוד ממיר לבחר אליו, מבחינת הוידאו אני מסודר כי יש בו כניסת קומפוזיט, אבל איזה פתרון יש לשמיעת האודיו? יש איזשהו מתאם שיאפר חיבור שלו לרמקולים רגילים למחשב או משהו בסגנון? או שאויל יותר משתלם כרטיס קול עם כניסות RCA? בקיצור, איך פותרים את הבעיה? תודה, אלון
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg) האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1? או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום? זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם. תודה וחג שבועות שמח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך אוזניות לsansa clip שלי .. שיהיו נוחות מאוד , שלא יכאב בתוך האוזן שמכניסים אותם , שלא יפלו מהאוזניים . אני צריך אוזניות לספורט אני במכון כושר עושה ריצות בהליכון ותרגילי משקולות ומכונות אז שלא יפול מהאוזן ושלא יכאב באוזן שיהיה נוח משו איכותי . תנו לי הצעות בבקשה. מקסימום השקעה מחיר באוזניות : 150 ש''ח .
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16200 בקיצור אם זה נכון זה יחזק מאוד את הHD-DVD במלחמת הפורמטים ואולי יגרום לו לנצח וולמרט היא רשת ענקית בארצות הברית ואם היא תיתמקד בHD-DVD ותזניח תבלו רי זה יתרום המול לHD-DVD
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן, אני ממש רוצה לקנות Nano מחו''ל, זה ממש דחוף לי. רציתי לדעת מהו פסק הדין לגבי בעיות במסך.. האם הן קיימות? רק על חלק מהמכשירים או על כולם? האם שווה לקנות אותו עכשיו? אם אני כבר אקנה, ומסתבר שיש בעיה, יחליפו לי? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-