אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקנות לי אחד , רציתי לדעת איזה יציאות יש לו ?(יש לי רסיבר של SONY שאני רוצה לחבר אותו אליו) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחלה אוזניות שבעולם! עלו לי 370 ש"ח ב"אדר" המוכר אמר לי שאני לא צריך לעשות להם BURN IN ןגם לא BREAK IN אז אני יכול ישר להתחיל להינות! אחלה אוזניות שבעולם, מומלץ!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים.. הילדים הקטנים שיחקו לי בחדר, והחליטו שבא להם ללחוץ על השחור הזה באמצע של הרמקולים (איך קוראים לו?). מישהו מכיר איזו שיטה להחזיר אותו למצבו? תודה רבה ושבת שלום..
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם?? LCD יותר איכותי לא?? ומה הם בנויים מחומרים שונים?? חח אני לא מבין מה ההבדל תענו=] תודה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מע' חדשה תקציב שלי 1500 שקלים אני רוצה שיהי רמקולים טובים אבל פצצה(בהתאם למחיר כמובן) שיהיה שווה ביכלל להדליק אותה השימוש של המע' זה לשמוע שירים יאנו דיסקים וגם לשמוע MP3 מהמחשב ובקיצור אני מיתכוון לחבר אותה גם למחשב אני לא מבין בכל הקטע של האודיו אז תמליצו לי על משו טוב במקסימום סכום שציינתי נ.ב מה זה RMS PMPO מה הבדל ואיך אפשר להבין כמה PMPO זה RMS וההפך תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלה שנמצאים בלוחות של אביט אם אפשר... זאת אומרת, לצפייה בDVD והאזנה למוזיקה במערכת 2.1 הם לא יהיו כאלה גרועים, לא? הם מקבילים לאיזה שהוא כרטיס אחר שנמכר כיום או שהם כמה רמות מתחת לכל כרטיס נורמלי? תודה לכם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום זאת המערכת שלי מעבד:AMD PhenomII X4 955 @3200MHz לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P ערכת שבבים:AMD RD770 כרטיס מסך: ATI Radeon HD4770 זיכרון: 1333 4096 MB (2 x 2048 DDR3) כונן קשיח: SAMSUNG (500 GB) צורב SAMSUNG מארז: Lancool Dragonlord PC-K56W ספק כוח: ENERMAX MODU82 II 425W אצלי בחדר המחשב מחובר למסך סוני 32 אינצ' 1366X768 והכל עובד חלק ולפעמים אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון סוני 46 אינצ' (חדשה) 1920X1080 כדי לצפות בסרטים או לשחק משחקים ואחרי כמה זמן המסך פתאום עובר לצבעים כחול טורקיז עדיין רואים את הסרט או המשחק אבל בצבעים כחול טורקיז ולאחר כמה דקות המסך חוזר לצבעים הרגילים ,ובהמשך זה שוב קורה היה לי כרטיס מסך 6870 והייתה את אותה בעיה, ניסיתי להחליף כבל …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המקור ל DOOM KODA ADC אלפא טכנולוגיה ושאר המוצרים המיובאים על ידי אותו יבואן: http://goldsky.com/speaker.htm http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=124&a=3556&c=510&sc=0&ssc=0 כך שבעצם השמות שונים היבואן אותו יבואן והמיפעל אותו מיפעל. דן
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*עוצמה חזקה + איכות =] *מחיר נורמאלי.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קציבכם: 150 חריגה: 0 מה השימושים שלכם?: 100% מוזיקה בקשות מיוחדות: המטען חייב להיות לחשמל ולא ליוסבי מחו"ל או מהארץ? מעדיף מהארץ לא משנה מאיפה. הערות: לא אכפת לי העיקר שיהיה איכותי מוצר א' להשוואה: Logitech ls21 מוצרה ב' להשוואה: Logitech z213 הערות: היי, אנחנו קבוצה של חיילים שמחפשים רמקולים איכותיים לחדר בתקציב שפוי.. אשמח לעזרתכם ולדעתי בהשוואה בין 2 הרמקולים שמצאנו או רמקולים אחרים שאתם חושבים אשמח גם אם יהיה בלוטוס
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי בעייה קטנה...אני מנסה לחבר את הרסיבר שלי למחשב... אני רוצה לחבר אותו בצורה דיגטילית... אין לי יציאה דיגיטלית בכרטיס קול,כלומר היציאה הכתומה... זה אומר שאני צריך לקנות כרטיס קול חדש עם היציאה הכתומה או שיש דרך נוספת? יש לציין שיש לי מחשב חדש ובלוח אם יש יציאה של HDMI S-VIDEO VGA DVI יש לציין שהרסיבר ישן אבל תומך בשידור דיגטילי ו DTS אבל אין לו יציאת HDMI תודה אנשים מחכה לפתרונות !!!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Audigy2 Platinum ואני שומע הרבה מוזיקה באמ פי 3 אבל רוב הקבצים הם ב128kbps על 44Khz והמקסימום שהכרטיס שלי יכול לעבד בOutput הוא 192...אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעבור על כל הקבצים של האמ פי 3 אצלי ביחד לא לחוד ולהמיר את האיכות שלהם ל192 בשביל לנצל את הכרטיס שלי יותר טוב, זה אפשרי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-