אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שזה קשור לכאן אם יש מקום אחר תפנו אותי אליו בבקשה. אני רוצה לקנות מערכת דאבל דין לאוטו של פיוניר דרך האינטרנט (מEBAY או משהו כזה..) אבל שמעתי שיש כל מיני תדרים ויש מצב שאני לא יוכל לשמוע פה רדיו עם זה לא יהיה אותו תדר. מישהו יכול לסגור אותי על זה ואולי אפילו להמליץ לי על משהו מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי מקריאה באינטרנט שחיבור שני רמקולים במקביל לאותו ערוץ יכול לגרום לשריפה של המגבר. מישהו יכול להסביר לי למה ומה ההבדל בין חיבור במקביל לטור? (זאת אומרת, איך מחברים בטור במגבר ולמה זה לא גורם לנזק - אני יודע מה ההבדל באופן כללי בין חיבור בטור למקביל). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מגבר של הרמן קרדון דגם AVR235 המגבר לא עבד זמן מה והחלטתי לחבר אותו. הוא מחבר עם אופטי לסטרימר והסטרימר מחובר לטלויזה בHDMI עכשיו, ברגע שאני מפעיל אותו בעת צפייה בסרט הכל עובד מצויין אבל לאחר 20-25 דקות הצליל מתעוות ונחלש, ונשמע כמו צרימה וכעבור מס' דקות כבר לא שומעים כלום - המגבר עובד תקין ומראה שהכל מחובר אבל לא מוציא סאונד אשמח לעזרה / עצה מה לעשות!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש מבצע נחמד על E10K - https://www.massdrop.com/buy/fiio-e10k-usb-dac-and-headphone-amplifier רציתי לשאול אם שווה את ההשקעה? אני חייב לציין שאני לא שומע רעשים סטטים כמעט
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה אחת קשורה לטלוויזיה בעיה שנייה אין לי מוסג שמעו בערוצים רגילים שומעים חלק הכול בערוצי HD לא שומעים קול בVOD סרטי HD כן שומעים קול איפה הבעיה ??? ועם אני מחבר תטלוויזיה לרמקולים של המחשב כן שומעים קול יש לי עוד בעיה אחת שאני משנה הגדרות במסך הגדרות צבע תמונה וכול מיני ואחרי איזה חצי שעה ההגדרות חוזרות למה שהייה בהתחלה ...... למה זה ככה ? איך עושים שההגדרות יהיה במצב קבוע ??? ההגדרות פשוט מתאפסות לי לברירת מחדל כול פעם ואפילו שאני מכבה ומדליק תטלוויזיה עוד פעם ההגדרות של הטלוויזיה חזרות לברירת מחדל כול פעם ויש לי מסך של סמסונג C530 ועוד שאלה אמרו לי בהתחלה שהמסך תומך בעברית אני ממש לא רואה שהמסך תומך בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזה חדשה בערך ב1500שקל אני מחפש משהו בסביבות 28אינץ . איזה חברה עדיפה? ומאיפה לקנות אני גר באזור המרכז ואם טלוויזיה במחיר הזה תהיה באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כרטיס קול זה טוב? האם שווה לקנות אותו ב-400 ש"ח במקום לקנות ב-650 ש"ח את הgtxp ? ? ? (מחירים עפ"י למיר)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה שלום. יש לי מיני-דיסק ועליו מוזיקה נדירה מאוד. האיכות של המוזיקה היא לא ברמה טובה. אני צריך למצוא דרך להעביר את המוזיקה למחשב,למצוא תוכנה תואמת, ולהעביר את התוצאות לדיסק מוזיקלי רגיל. יש לכם רעיון איך להתחיל? באיזה תוכנה להשתמש? איזה קבל אני צריך כידי לחבר מיני-דיסק למחשב? תודה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי היום שוב לחבר את הרמקולים כסראונד אבל שוב אין בס לא בMP3 ולא במשחקים. בטוח שמחברים את הסנטר והבס לכתום? בחנות אמרו לי לכחול אבל גם הכחול לא עובד. אני מתחיל לחשוב שהרמקולים בכלל לא מתחברים למחשב כסראונד אלא רק כסטריאו והם מתאימים רק לDVD. למישהו יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב. מבקש המלצה לאוזניות over ear בתקציב בסביבות 600 ש"ח. השימושים יהיו למוזיקה, בעיקר מיינסטרים - רוק ופופ, וגם לסרטים. האוזניות יתחברו ללפטופ או לסלולארי. קראתי המלצות על V-MODA Crossfade LP, אבל ממה שאני מבין יש בהן מנגנון ביטול רעשים ואני מעדיף אוזניות ללא מנגנון כזה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל, אבל קחו בחשבון את המס שיתווסף לעלות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה לצפייה בכבלים, ופה ושם בסרטים שאעביר באמצעות USB. גודל 46"~50". אני רואה שהמחירים מתחילים מה-2,000 שקלים ועולים צפונה. השאלה, עד כמה ההפרש מורגש בין הטווחי מחירים? כי אני כן בהעדפה לקנות בכמה שיותר זול, אבל שתהיה באיכות סבירה. שמתי עין על: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22989751 שמאוד זולה. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, לאחרונה קיבלתי מחבר מגבר Yamaha rx-v350 עם שלט-רחוק מקורי. חיברתי את המגבר לטלוויזיה עם Toslink והשמע עובד נהדר. הבעיה היא שהמגבר לא מגיב לשלט. צעדים שביצעתי לבדיקה: 1. החלפת סוללות לסוללות חדשות. 2. בדיקה מול מצלמת הטלפון הסלולרי שלי שה-IR עובד בשלט כשלוחצים על מקשים - תקין. 3. לחצתי על כפתור ה-AMP על השלט כדי לוודא שאני ב-Mode שליטה על המגבר עצמו ולא מכשירים אחרים. יש למישהו רעיונות איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית, אני מקווה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. ותסלחו לי אם לא... רכשתי היום סטרימר WD TV HD MEDIA PLAYER. מראש ידעתי שיש לו בעיה עם קריאת כתוביות בעברית, ושיהיה צורך להמיר את הכתוביות מ-פורמט SRT ל-SUB. מה שלא ידעתי הוא כמה לא פשוטה המרה כזו יכולה להיות... :-\ ראשית הורדתי את התוכנה שהיבואן ממליץ עליה - AVIAddXSub. התוכנה עובדת, הבעיה היא שהכתוביות יוצאות ורודות (!). בהגדרות הן לבנות עם מסגרת שחורה, אבל כשמפעילים אותן (גם בסטרימר וגם על המחשב) הן ורודות עם מסגרת כחולה. בהתחלה הן גם הופיעו כמעט באמצע המסך במקום בתחתיתו, אבל את זה עוד הצלחתי לסדר לבד. ואם זה לא מספיק אז הן יצאו "מרוחות" ומטושטשות. כשלון ראשון. כשנואשתי מהתוכנה הזו פתחתי את האינטרנט ומצאתי המלצות ל…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים תקציב עד 800 שקל, חדר של 25 מטר ככה שאין יותר מדי מקום. יש ברשותי מחשב g750jh שיש לו וamplifer מובנה אם זה עוזר בבחירת הרמקולים. מה דעתכם למשל על ה solo6c? לעזרתכם אודה, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-