אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
פרסמתי בעבר פוסט לגבי הרמקול הנייד שבניתי והחלטתי שהוא יהיה בתיבה אטומה (מדובר על רמקול 2.1) שמתי 2 רמקולי פול ריינג' 4' מעאפנים יחסית מקדימה וסאב בתחתית הקופסא. אטמתי את כל הקופסא בצמר אקוסטי שקניתי מאומגה אודיו בחולון (מהמפעל). כאשר שומעים בווליום בינוני גבוה, מרגישים שהבאס נבלע ומזייף בצורה מוזרה כאילו של לו איזו חתיכת נייר צמוד לממברנה.. הזיוף לדעתי לא נובע מעיוות של הרמקול מכיוון שכאשר פתחתי את המכסה הוא נשמע אחרת ולא זייף באותה צורה \ הרבה כמו עכשיו (וכשהוא עבד מחוץ לתיבה הוא לא זייף בכלל). בנוסף התיבה שוקלת יחסית הרבה ולכן זה גם לא נובע מקפיצות שלה (עשויה מעץ סנדוויץ' יחסית עבה). מידות פנימיות : 33X19X51.5 (לא כולל הפחתה של הצמר שבעצמו כנראה תופס נפח מ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נגן MP3-CD של RIO בארץ. איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת את זה? (רצוי גם עם סניף לא-וירטואלי) גם חברות אחרות זה בסדר, כל עוד הנגן טוב. ואם כבר בעניין הזה, אם יש לכם נסיון עם נגנים כאלו אנא כתבו את דעותיכם כאן. בקשר לביקורות באתר, הנגנים האלו כבר עבר זמנם ואני רוצה נגן מהדור החדש. בתודה מראש, NerdX
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש TV חדשה, כל הדרישות שלי מסתכמות ב: צג טוב אפשרות לניגון MKV עם כתוביות בעברית דרך WIFI שתהיה דקה ותראה טוב בסלון יש חיה כזו במסגרת התקציב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט בבחירה של שני רמקולים 2.1 דיי יקרים. לא מצאתי בחיפוש בפורום אז שואל בבקשה. יש לי רמקול ישן של JBL 2.1 ואחד הרמקולים עושה בעיות בחיבור אי אפשר לשמוע ממנו בכלל, ואם אפשר זה מתנתק לבד ונשאר רק רמקול אחד שעובד. ההתלבטויות: (1) הראשון: "רמקולי גיימינג Razer Nommo PRO 2.1" , מה חושבים עליו? (2) השני: "רמקולים לגיימרים Logitech G560 LIGHTSYNC With Game Driven RGB Lighting" , איך הוא לדעתכם? * הראשון נשמע סבבה בראיונות שיצא לי לראות ולשמוע ורמקולים לא ענקיים שזה טוב, * והשני דווקא עם רמקולים קטנים יותר נראה יותר מגניב. שמתי לב בשניהם יש תאורה, של * הראשון מלמעטה שצריך שולחן כמו מראה כדי לראות הייטב, * ו…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחלה אוזניות שבעולם! עלו לי 370 ש"ח ב"אדר" המוכר אמר לי שאני לא צריך לעשות להם BURN IN ןגם לא BREAK IN אז אני יכול ישר להתחיל להינות! אחלה אוזניות שבעולם, מומלץ!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי לשדרג את כרטיס הקול onboard שלי למשהו טוב יותר. אין לי רמקולים למיניהם (5.1, 7.1), מה שכן יש לי זה אוזניות, כך שאני צריך עזרה בבחירת כרטיס-קול טוב, שהדברים היחידים שיהיו מחוברים אליו הם אוזניות ומיקרופון... תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
המקור ל DOOM KODA ADC אלפא טכנולוגיה ושאר המוצרים המיובאים על ידי אותו יבואן: http://goldsky.com/speaker.htm http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=124&a=3556&c=510&sc=0&ssc=0 כך שבעצם השמות שונים היבואן אותו יבואן והמיפעל אותו מיפעל. דן
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת. חיברתי את הכבל לפי ההוראות ואין לי סאונד דרך יציאת הDVI שמחובר אליה מתאם HDMI ואליו מסך עם יציאה לאוזניות. עריכה: יש מצב שהחיבור שחיברתי אליו את הכבל בכרטיס מסך זה לא החיבור הנכון? הנה המניואל של הכרטיס מסך ולוח אם http://leadtek.com/eng/3d_graphic/manual.asp?manulineid=1&pronameid=485&lineid=1&act=4 http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/dg35ec/sb/e3045201.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-