עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rico,

שלום חברים, אני מתלבט בבחירה של שני רמקולים 2.1 דיי יקרים. לא מצאתי בחיפוש בפורום אז שואל בבקשה. יש לי רמקול ישן של JBL 2.1 ואחד הרמקולים עושה בעיות בחיבור אי אפשר לשמוע ממנו בכלל, ואם אפשר זה מתנתק לבד ונשאר רק רמקול אחד שעובד. ההתלבטויות: (1) הראשון: "רמקולי גיימינג Razer Nommo PRO 2.1" , מה חושבים עליו? (2) השני: "רמקולים לגיימרים Logitech G560 LIGHTSYNC With Game Driven RGB Lighting" , איך הוא לדעתכם? * הראשון נשמע סבבה בראיונות שיצא לי לראות ולשמוע ורמקולים לא ענקיים שזה טוב, * והשני דווקא עם רמקולים קטנים יותר נראה יותר מגניב. שמתי לב בשניהם יש תאורה, של * הראשון מלמעטה שצריך שולחן כמו מראה כדי לראות הייטב, * ו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by אלוויס,

אהלן החברה היפאנית הזאת מייצרת מוצרים בסדר דיי גדולים לפי מה שראיתי רמקולים בגדלים ענקיים וכאלה. האם היא חברה טובה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aerocool,

המקור ל DOOM KODA ADC אלפא טכנולוגיה ושאר המוצרים המיובאים על ידי אותו יבואן: http://goldsky.com/speaker.htm http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=124&a=3556&c=510&sc=0&ssc=0 כך שבעצם השמות שונים היבואן אותו יבואן והמיפעל אותו מיפעל. דן

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DORAZABI,

[h=1] יש לי פלזמה "LGpn4500 42 רציתי לשאול מה המלצתכם לרשום במדד של ניגודיות,בהירות,וחדות על מנת לקבל תמונה מושלמת...אני יודע שאני יכול לשחק עם זה אך מעדיף המלצה. [/h]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by aarrek,

בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Zeev86,

יש לי סביבת מגורים שיש הרבה רעש מטוסים ועוד גורמי רעש אחרים. לצערי האוזניות שרכשתי הן איכותיות אבל לא חוסמות רעש בכלל, ואני די סובל מזה. אני מחפש אוזניות לצפיה בסרטים וגם למשחקי מחשב שיחסמו רעש סביבתי כמה שאפשר. אשמח להמלצות. אוזניות שברשותי שאני שומע דרכן את הרעש הסביבתי: Sennheiser HD 598 Steelseries Siberia V2

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by 343,

תקציב: 200 שקל חריגה: אם זה ממש שווה את זה אז 50 סוג מוזיקה: אני לא יודע איזה ז'אנר זה אז אני שומע שירים של שלמה ארצי, אריק אינשטיין ולפעמים טראנסים שימוש: שימוש ביתי/נסיעות סוג האוזניות: In Ear אפשרי לקנות בחו"ל (eBay בעיקר)? רק מאיביי חשוב לי שתהיה אטימה ואנשים לא ישמעו מה שאני שומע ושיחסמו כמה שיותר רעש חיצוני, גם כאשר אני שומע מוזיקה בעוצמה חלשה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by er0101,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. עדיפות לאזור חיפה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום!! קניתי אתמול את הרמקולים Z5500 ואני חייב לומר הם נראים ממש טוב , מרשימים מאוד והיום חיברתי את כל החיבורים , חוץ מחיבור אחד שאני לא יודע איך לחבר אותו ... מדובר על כבל עם 3 יציאות וצבעים שונים (ירוק , כתום , שחור ) , שאמור להתחבר לפאנל (רסיבר) ולמארז , עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר למחשב? עכשיו בשתי צידיי הכבל יש את ה 3יציאות ... לרסיבר אני יודע לחבר אבל למארז לא. אז בבקשה תעזרו לי למי שיש את הרמקולים , או לחילופין מי שיודע . ד"א אין לי כרטיס קול (משתמש ב OB). תודה מראשש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by hellforce,

שלום לכולם אני מחפש מערכת סטריו איכותית לחבר למחשב , לפי מה שראיתי האופציה הכי טובה זה : Microlab solo 6C - 650 שח או Mircolab solo 7c - 800 שח האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר ? האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג edifier R2700\2800 ? בreview שונים טוענים שאלו רמקולים טובים יותר בטווח המחירים שציינתי ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Monopoly,

יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by iakovl,

נושא חשוב לא פחות מהאוזניות עצמן יש לי עכשיו את הHD595 שלי ואני רוצה להשיג להם מעמד שיכבד אותן אני יודע שאפשר להכין לבד אבל אני רוצה לדעת מה יש מן המוכן על מנת לתת כבוד לאוזניות שלי (האמת מעניין אותי מה אפשר למצוא בארץ) ועוד שאלה קטנה אני משתמש בHD595 ובזוג הנוסף והישן שלי (עזבו שזה זוג זוועה אבל הוא איתי מזמן) JVC HA-G101 הHD ליום כשלא מפריע לי העובדה שהוא פתוח (שיפריע לעולם, אני שם !$%@) הHA ללילה כשכן מפריע לי העובדה שHD פתוחות (יש לי סבתא בבית, ואני אוהב רוק בווליום גבוהה) אני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא בורר לאוזניות שלא ידפוק את האיכות, או שאפשר להכין משהו נחמד קטן ואיכותי לבד

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש לי כרטיס Audigy2 Platinum ואני שומע הרבה מוזיקה באמ פי 3 אבל רוב הקבצים הם ב128kbps על 44Khz והמקסימום שהכרטיס שלי יכול לעבד בOutput הוא 192...אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לעבור על כל הקבצים של האמ פי 3 אצלי ביחד לא לחוד ולהמיר את האיכות שלהם ל192 בשביל לנצל את הכרטיס שלי יותר טוב, זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by pringles,

אני רוצה לקנות מע' חדשה תקציב שלי 1500 שקלים אני רוצה שיהי רמקולים טובים אבל פצצה(בהתאם למחיר כמובן) שיהיה שווה ביכלל להדליק אותה השימוש של המע' זה לשמוע שירים יאנו דיסקים וגם לשמוע MP3 מהמחשב ובקיצור אני מיתכוון לחבר אותה גם למחשב אני לא מבין בכל הקטע של האודיו אז תמליצו לי על משו טוב במקסימום סכום שציינתי נ.ב מה זה RMS PMPO מה הבדל ואיך אפשר להבין כמה PMPO זה RMS וההפך תודה רבה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. - יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by AVROMROTH,

איזה מהם עדיף ? מבחינת איכות תמונה איכות שמע וכו' תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני טס עוד שבוע לברצלונה. איך אני יכול לדעת אם יש בדיוטי פרי החדש אם פי שלוש? ואיך אני יכול לדעת אם הם מסוג שאני רוצה או סתם "לא איכותיים" יש בברצלונה חנויות כאלה שאני יכול לקנות מהם?- השאלה פה אם באמת שווה לקנות שם או בארץ.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים