עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by homart,

אחלה אוזניות שבעולם! עלו לי 370 ש"ח ב"אדר" המוכר אמר לי שאני לא צריך לעשות להם BURN IN ןגם לא BREAK IN אז אני יכול ישר להתחיל להינות! אחלה אוזניות שבעולם, מומלץ!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם. אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק. אני פתוח להצעות. תודה!!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by PzD,

מה ההבדל ביניהם?? LCD יותר איכותי לא?? ומה הם בנויים מחומרים שונים?? חח אני לא מבין מה ההבדל תענו=] תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Alfies,

הורים החליטו לקנות מערכת סטראו אבל שלמה. לא הצלחתי לשכנע אותם לקנות ברכיבים! אני לא התעסקתי אף פעם במערכות כאלה ולכן אין לי נסיון בזה. הצלחתי לאתר בזאפ חברות טובות שאני מכיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713247 http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=cs-715&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=he http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=rcdm33sr&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=38&aff=Zap〈=HE התקציב עומד על 3000-3500 אם אתם יודעים על מערכות האלה (למעלה) או מערכות אחרות בבקשה תמליצו לי על משהו. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?

6. Started by katkato,

בן דוד שלי מחבר את המחשב לlcd infinity בhdmi והטלויזיה מוציאה רעשים מחרידים! ניסינו לחבר דיוידי בחיבור hdmi ושם הכל היה בסדר מבחינת הסאוונד..... יש לציין שניסינו לחבר שני מערכות מחשב שונות ועדיין יש רעשים.. (ati 4870 & gtx 260) וכמובן שבחיבורים שונים כגון vga או scart הכל עובד מצויין... מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב השתמשנו בשני מתאמים(dvi to hdmi) שונים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. טוב......ביום שלישי החלטתי סופית לקנות את ה G3 כמתנה לאחי ( איזה חמוד אני ... :-) . מיום רביעי אני הייתי בטיול של 4 ימים והנגן פשוט לא הפסיק לנגן....( גם אני שמעתי בו...) פשוט אחלה נגן איכות סאונד מעולה , מסך תצוגה גדול ונוח , עיצוב יפה , ממשק נוח ביותר , זמן סוללה אדיר....פשוט לא נגמר , אפילו הגדרתי שהמסך ידלק כל הזמן... , רדיו מעולה שקולט בחורים הכי נידחים , אפשרות הקלטה מהרדיו , איכות הקלטת קול מעולה, הקלטת ליין-אין משובחת ביותר, הבאנדל שופע ! --------------- * הנגן . * אוזניות איכותיות (שאין טעם להחליף) . * שרשרת יפה לתלייה על הצוור . * נרתיק טוב ששומר על הנגן מכל נפילה . * סוללה . * כבל ליין-אין . * כבל יו.אס.בי . * ספר הפעלה באנגלית . * ספר הפעלה בעברית . * דיסק עם…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gilad_mos,

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כמו בכותרת אני קונה Z5500 אבל באיזה חנות עדיפה לקנות באיזור מרכז וחנות אמינה בתודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Eliya,

בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי. ברשותי מחשב פנטיום 4 שכל אוסף המוזיקה שלי עליו. אני לא אודיופיל ולא קרוב לאחד, אבל אני כן מוזיקאי (מתופף) ומאוד נהנה ממוזיקה. לצערי עד עכשיו (מבעיות תקציב) הייתי עם כרטיס הקול שהגיע און בורד. אני מחפש כרטיס קול שישמש אותי גם לסרטים אבל בעיקר (90 אחוז מהזמן) למוזיקה. בנוסף לכרטיס הקול אני מחפש רמקולים שיתחברו אליו (כרגע מחוברת למחשב מערכת סטריאו של Sansui בת כמעט 20). אני לא יודע אם אני מעדיף ללכת על סטריאו איכותי או על סראונד מפציץ, אבל אשמח לקבל הצעות ודעות לכאן או לכאן. התקציב לשניהם ביחד הוא באיזור ה1000-1500, ואולי תתאפשר חריגה במקרים מסוימים. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by heone,

לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב מסוג KENWOOD RXD-F2 נאבד לי השלט של המערכת עכשיו השאלה אם אני יכול לכוון שלט אחר שישלוט על המערכת (כיבוי,הדלקה) דברים בסיסיים אם יש תדר או אפשרות לעשות זאת אשמח לקבל עזרה נ.ב(יש לי שלט של מערכת אחרת מסוג sherwood rm350 אם יהיה אפשר לכוון אותו למערכת זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות כפתור(In-Ear) בסכום של עד 300 ש"ח. אני מעדיף Sennheiser כי אותם אני מכיר ונהנה מהאיכות שלהם. ראיתי 2 דגמים שמצאו חן בעיניי: 1) Sennheiser MX551- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418069 2) Sennheiser CX300- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבחירה. אם יש למישהו הצעות אחרות לאוזניות עד 300 ש"ח, הן יתקבלו בברכה. תודה ויום טוב.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, שאני רוצה לראות סרט (divx) עם כתוביות בעברית, הDVD שלי לא מצליח לקרוא את העברית ומראה לי ג'יבריש... יש איזה משהו שאני יכול "להתקין" על הDVD כדי שהוא יצליח לקרוא כתוביות בעברית של סרטי DIVX? תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה

19. היי לכולם האם יש כאן במקרה מישהו שיש לו את הרמקולים Microlab Solo6C? אני לפני קנייה וסקרן לדעת האם הסאונד שלהם טוב. כמו כן אם מישהו מכיר חנות שיש להם אותם פתוחים שאפשר לשמוע אותם, זה יהיה מעולה, כך הקנייה לא תהיה עיוורת... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות סראונד ב-600 ש"ח. אני רוצה שהן תהיינה 7.1. אמנם אני לא איזה DJ, אבל אני כן שומע מוסיקה+משחק במחשב, ואני מאלה שלא מוכנים להתפשר על משהו לא איכותי. אני רוצה שהן תהיינה נוחות, ואני צריך שיהיה להן מיקרופון. עדיף לי שהן תהיינה אטומות מצלילים. רק לשם המחשה, אני כנראה אחליף אותן ברמקולים שלי, לוג'יטק X-540. לא אכפת לי באיזה מדינה החנות, גם אם החנות לא עושה shipping לארץ (אני גר גם בניו יורק, לשם כל חנות שולחת). לדעתי אלה יהיו טובות: http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/headsets_microphones/devices/5095&cl=us,en הן באמת כ"כ טובות? או סתם אוזניות צעצוע יקרות? תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by agent007,

שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר

22. Started by ake,

אוזניות בעלות איכות צליל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by thelegend,

שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.