עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Milk-Inc,

יש תוכנה אולי שמורידה את המילים מהשיר , ככה שיוצא ששומעים רק את המוזיקה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by agent007,

שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר

4. אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?

5. Started by aarrek,

בוקר טוב, לבן שלי יום הולדת - בן 17 ואני מעוניין לקנות לו אוזניות. הוא שומע שירים קצביים ובד"כ הם גם לא מעט רועשים (רוק דאנס וכד'). חשוב שהאיכות תהיה טובה והסאונד לא ייצא החוצה (שהסביבה לא תפגע ). ממה שאני הבנתי הוא התרשם מהאוזניות האלו: http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k272-hd.html אני ממש לא מבין בזה (אפילו לא מכיר את החברה ). האם הן באמת טובות איכותיות ? אני מוכן לרכוש בתקציב של 600-700 ש"ח. ראיתי אותם ב- EBAY בלינק הזה: http://www.ebay.com/itm/AKG-K-272-HD-High-Definition-Headphones-Brand-New-/170999971075?pt=US_Headphones&hash=item27d0647d03 אשמח לעזרתכם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MeniAdam,

היי חיפשתי בפורום ובפורומים אחרים ולא מצאתי פתרון לבעיה שאני מתמודד איתה. יש לי מקלט דיגיטלי dvr-t עם חיבור USB . חיברתי אותו למחשב והתקנתי את הדרייבר ואת התוכנה והכל עובד טוב ויפה. הבעיה מתחילה שאני נכנס למקלט שנמצא במחסן עם חלון קטן, ומחבר למקלט הדיגיטלי מאריך אנטנה במקום האנטנה הקטנה שמגיע איתו ולא מצליח לקלוט כלום. בהתחלה קניתי מאריך של 10 מטר והאנטנה הקטנה שמגיע עם המקלט ישב ממש מחוץ לחלון , ולא קלט כלום. לכן חשבתי אולי בגלל שהמאריך ארוך מידי זה קורה, וקניתי מאריך של 5 מטר ואותו סיפור. יש לציין אם אני עומד עם הנייד צמוד לחלון ומחבר את האנטנה ישר למקלט אז יש קליטה ורק דרך המאריך אין קליטה. הבעיה אינו במקלט הדיגיטלי עצמו , כי חיברתי אותו ל3 מחשבים והוא עובד תקין. הבעיה…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by izhak_ba,

שלום, יש ברשותי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב, מחוברת לסאבוופר שמשמש כמגבר אקטיבי ובתורו מתחבר לכרטיס קול במחשב (כלומר אין רסיבר). המחשב מחובר לטלוויזיה בכבל HDMI בנוסף, יש לי סאונדבר די פשוט של LG עם חיבור אופטי לטלוויזיה. אז כשאני רואה סרטים דרך המחשב האודיו יוצא דרך ה-5.1 של קריאייטיב, וכשאני רואה דרך הטלוויזיה בלבד האודיו דרך הסאונדבר. השאלה אם בתצורה כזו אפיק משהו מרסיבר, מלבד חיבור הסאונדבר לרסיבר כך שהוא יצטרף למערכת ה-5.1 וכשאלה כללית יותר, לא ברור לי למה צריך כל כך רסיבר כשיש מגברים אקטיביים במחירים הגיוניים (למשל מערכת 5.1 עולה כ-800 שח כולל הרמקולים וכוללת מגבר, למה לשלם 1000+++ רק על הרסיבר?) תודה!@ *דגם הקריאייטיב ה…

8. Started by idan1836,

שלום ! עוד מעט אני מקבל את האייפוד שלי, ורציתי לדעת איך להפעיל אותו, כי שמעתי שאסור לנתק אותו סתם ככה ועוד כמה דברים. אם יש לכם טיפים שיעזרו לי למנוע את קלקול המכשיר, ועצות איך לשמור עליו טוב כי שמעתי שנשרט בקלות אני אודה לכם ! תודה, שבוע טוב ..

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. נכנסתי עכשיו להום ת'יאטר וראיתי שיש עוד שבוע וחצי תערוכה בכפר המכביה. רציתי לדעת אם מישהו הולך. אני יכול להיות אבוא. מידע נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1205 ---------------- Now playing: Led Zeppelin - Heartbreaker via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by NerdX,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן MP3-CD של RIO בארץ. איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת את זה? (רצוי גם עם סניף לא-וירטואלי) גם חברות אחרות זה בסדר, כל עוד הנגן טוב. ואם כבר בעניין הזה, אם יש לכם נסיון עם נגנים כאלו אנא כתבו את דעותיכם כאן. בקשר לביקורות באתר, הנגנים האלו כבר עבר זמנם ואני רוצה נגן מהדור החדש. בתודה מראש, NerdX

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ההספק הטוטאלי של הרמקולים של ה Z560 הוא 400W RMS ואילו ה ADA890 רק 120W RMS וגם עולים יותר!! משמע ה Z560 יותר טובים ויותר עדיפים. נקודה. צודק או לא ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ag80,

שלום לכולם, הנני לקוח יס מיזה מספר שנים. לאחרונה הוצע לי מבצע לעבור ליס מקס טוטאל,במחיר של 260 שח בהתחייבות ל 3 שנים(כיום אני משלם 215) בסיס +13 חבילות. יש לי כמה שאלות: 1. האם לדעתכם עסקה טובה.?(מבחינת מחיר) 2.מישהו מכיר את הממיר הנ"ל- מבחינת חיבורו לאינטרנט?מה האופציות? 3.האם יס משתמשת ברוחב פס שלי לצורך העברת סרטים בVOD?(ערוץ הלוך וחזור) האם זה יפגע לי בDOWNLOAD בזמן שידור VOD 4.משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני ההתקנה-אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום לכולם קניתי רדיו דיסק חדש לרכב, JVC KD-R506 ויש לי שאלה בקשר לנגינת קבצי wav. בדקתי בחוברת שלו ומצוין שם שהמערכת תומכת בפורמט mp3 ו wma. לא מצוין ש wav גם נתמך. אז ברור לי שדרך ה usb אני לא יכול לנגן דרכו קבצי wav - lossless, אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב דיסק עם קבצי wav ולנגן במערכת? ( wav מ rip של דיסק מקורי, לא מכווץ) ואם המערכת תנגן את הקבצים, היא תנגן אותם ב bit rate המקורי של הקבצים בדיסק?, או שהיא תבצע המרה בדרך ותוריד bit rate? מקווה שהבנתם את השאלה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי , ברצוני לרכוש LED 50 אינץ' לחדר עד 3000 שקל אני לא ממש בקיא בנושא אשמח להמלצות והאם עליי לרכוש מוצר שהוא מותג כגון: LG , SAMSUNG , SHARP וכו.. או שמותג כמו HISENSE זה סבבה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם. אני רוצה לחבר את המחשב שלי כך שיראו בטלוויזיה וישמעו דרך המערכת קולנוע ואני לא יודע איך. קצת פרטים: מחשב: לא נראה לי צריך לפרט מעבר לכך שיש לו vga dvi hdmi ( אחד מכל סוג) מערכת קולנוע: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=828971 טלוויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=704267 תמונות של המאחורה של המערכת: http://imageshack.com/a/img911/4637/liUJIq.jpg תמונה של המאחורה של הטלוויזיה : http://imageshack.com/a/img912/3901/VHnl5y.jpg תודה רבה לכל מי שעוזר! שבוע טוב, אור

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by matan007,

חברים, אני כבר די הרבה זמן עם ה- SOLO7C שלי ומרוצה מאוד. נתקלתי ברמקול MICROLAB X6 ב- KSP, לא הכרתי לפני שקיימת סדרה HI-FI אחרת לחברה חוץ מה- SOLO. האם מישהוא שמה או התנסה? אני לא מצליח למצוא שום חוו"ד עליהם ברשת. מהניסיון עם ה- SOLO, החברה הזו יודעת איך לעשות רמקולים, אשמח להשתדרג אם אכן טובים משמעותית. זה אתר היצרן: http://www.microlab-global.com/product_show.asp?pro_id=207

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח.. שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג.. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אוקי מצטער אם זה הולך להיות ארוך אבל חייב לשאול את זה רציתי לשאול האם בשביל לנצל את האיכות של הרמקולים למחשב z5400 אני צריך לקנות כרטיס קול טוב ? *יתחברו אליו גם rp-21 אם כבר כרטיס קול איזה ? האם הכרטיס הבסיס ביותר מבסדרת הx-fi שעולה 361 בtms יהיה שונה במשהו מכרטיס קול שיש בלוח אמ p35-ds3 / p5b- green נשאלת השאלה אם כבר לקנות כרטיס קול אז אולי כבר לה שקיע ולקנות משהו כמו fatalnty ? שימושים מוזיקה ומשחקים - אין שימוש של עריכה וכ"ו צריך המלצה לאוזניית Inear תקציב 600-700 שקל או 150-175$ מעדיף להזמין מחול בשביל לקבל תמורה טובה יותר לכסף... שימושים - מוזיקה נראה לי אני מעדיף צליל מאוזן נקי ומדויק מאשר אוזנייה עם דגש על משהו ספציפי כמו באס וכ"ו .. לא חושב שאני יאהב את הקטע…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by z-1,

שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eranir,

שלום לכולם, מחפש רמקולים למחשב, בין 400 ל-600 שקל (בערך). ישמשו למוסיקה וסרטים. חשבתי על אחד משני דגמים, עליהם שמעתי דברים טובים: - Altec Lansing ATP3, חושש קצת מהסאב, ראיתי בזאפ כמה שכתבו שהוא דומיננטי מדי, וכן שהוא מעט גדול פיזית, וזו נקודה רגישה (מישהו אגב יודע מה גודלו?) - Creative Gigaworks T20. אשמח אם מישהו יחווה דעתו על הדגמים הנ"ל ועל אחרים בטווח המחירים. אם יש סיבה ממש טובה אני מוכן לחרוג מהטווח.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Zadu,

אני צריך אוזניות לsansa clip שלי .. שיהיו נוחות מאוד , שלא יכאב בתוך האוזן שמכניסים אותם , שלא יפלו מהאוזניים . אני צריך אוזניות לספורט אני במכון כושר עושה ריצות בהליכון ותרגילי משקולות ומכונות אז שלא יפול מהאוזן ושלא יכאב באוזן שיהיה נוח משו איכותי . תנו לי הצעות בבקשה. מקסימום השקעה מחיר באוזניות : 150 ש''ח .

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by p1nHas,

ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Tal Israeli,

שלום, יש לי רמקולים Microlab Solo 7C ואני מעוניין להוציא מהם את המקסימום. אני מעוניין לרכוש כרטיס קול (ואם יש צורך גם כבלים) בתקציב של עד 850 ש"ח. השימושים הם מוזיקה בפורמט flac ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי. ברשותי מחשב פנטיום 4 שכל אוסף המוזיקה שלי עליו. אני לא אודיופיל ולא קרוב לאחד, אבל אני כן מוזיקאי (מתופף) ומאוד נהנה ממוזיקה. לצערי עד עכשיו (מבעיות תקציב) הייתי עם כרטיס הקול שהגיע און בורד. אני מחפש כרטיס קול שישמש אותי גם לסרטים אבל בעיקר (90 אחוז מהזמן) למוזיקה. בנוסף לכרטיס הקול אני מחפש רמקולים שיתחברו אליו (כרגע מחוברת למחשב מערכת סטריאו של Sansui בת כמעט 20). אני לא יודע אם אני מעדיף ללכת על סטריאו איכותי או על סראונד מפציץ, אבל אשמח לקבל הצעות ודעות לכאן או לכאן. התקציב לשניהם ביחד הוא באיזור ה1000-1500, ואולי תתאפשר חריגה במקרים מסוימים. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים