עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oba3k,

שלום, אני בעל SANSA e140 מאושר. עם הנגגן באו אוזניות ממש זולות כאלה, שנכנסו לתוך האוזן ומסביב היה גומי כזה שחסם צלילים אחרים, אני חושב קוראים לזה BUDD. האיכות הייתה בינונית ומטה, אבל מה, הם חסמו כמעט כל צליל אחר. למה זה טוב אתם שואלים? למכון כושר. בכלל לא מעניין אותי האיכות של המוזיקה במכון, אבל אני לא רוצה לשמוע בווליום מטורף כמו שאני צריך אם אוזניות שאין להם תגומי הזה... על מה אתם ממליצים? וכמו שאמרתי האיכות לא ממש חשובה, אם כבר הנוחות יותר חשובה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. http://creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=441&product=14702 מה דעתכם אני התרשמתי לטובה...

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by dindin123,

אוזניות in-ear למוזיקה Shure SE102 השאלה שלי זה האם האוזניות האלה טובות מספיק למוזיקה אשמח אם תגידו לי מה אילו אוזניות יותר טובות Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hell,

אז כך מחר אני כניראה קונה את ה D2 שלי כלכך שמח שאין לכם מושג!!!! בעיקרון אני מבין שהמכשיר יכול להחזיק רמה ואיכות די גבוהים של סאונד( שמעתי אותו היום עם זוג אוזניות מפחיד ביותר, באס שלא היה מבייש סאב גדול ואיכותי והפריטה נישמעה כלכך חיה ממש הרגשתי שמנגנים לי ליד האוזן סולו פרטי בלייב). לצערי לא יודע איזה זוג אוזניות אבל גדולות אטומות ובעלות הרגשה ומראה יקר עד מאוד. אני רגיל לCX300 הישנות שלי רק שאימא לקחה לי אותן אז חשבתי למה לא לעלות ברמה? חשבתי על : CX 500 שזה בערך משו כמו 450 בטיקום בחיפה או SHURE SE 102 ב400 בבאג על SHURE שמעתי דברים מאוד מאוד טובים אבל לא יצא לי להקשיב והמחיר הנמוך יחסית לאוזניות אחרות שלהם, מעלה סימן שאלה לגבי איכות הדגם הזה... לעומת ה CX500 שפשוט בט…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

היי, אני זקוק לאוזניות ניידות לצבא (אין שימוש רב), חשבתי שהכי טוב זה in-ear כי קשת למיניהן ישברו בטח, ואני גם לא רוצה להוציא הרבה כסף עליהן. כרגע יש לי אוזניות כפתור פשוטות וצורמות שממש ממש לא כיף לי לשמוע איתן, במיוחד אחרי שאני שנה עם ה750dj של shure. אני יכול למצוא משהו בתקציב מ eBay, או שחייב להשקיע יותר? אני מחפש סאונד כמה שיותר ברור ובסים עד כמה שאפשר.. יש לי כמה אוזניות in-ear בבית (של Samsung ושל antec שזכיתי באתר), אבל הם לא נוחים לי באוזניים (אף אחד משלושת הגדלים של הסיליקון, אז אני צריך משהו שמגיע עם חבילה רחבה של המתאמים האלו, או אם אפשר לקנות בנפרד ואולי זה יתאים גם לקיימות (אני אבדוק אותן כשאני אחזור הביתה).

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by urich,

מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. שלום חברים, אני מחפש אוזניות In-Ear לטלפון מסוג Galaxy s1 עד 200 שקל, האוזניות ישמשו בעיקר למוזיקה, בעיקר טראנס ופרוגרסיב. (הרבה באס). איביי בא בחשבון.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by dante123,

היי, מחפש המלצה לאוזנייה הנ"ל in ear, אם אפשר לא חוטי אפילו יותר טוב. לשימושי מוזיקה, פחות ספורט אבל גם, אם אפשר גם עם דיבורית. מוכן להתפשר על חוטי אם באמת שווה, ודגש על בס באוזניות. קונה מאמזון ומוכן להתגמש במחיר אם רלוונטי. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים, koss plug פעמיים בפחות מחודש משהו של griffin באיזה שבועיים והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד) תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע) אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו. המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ביקשו ממני לעשות רשימה של אוזניות InEar לפי תקציב והכדאיות של כל אחד. זה מה שמצאתי בזאפ - KOSS SPARK PLUG - מחיר 195 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר 235 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר 285 ש"ח Sony MDREX71SL - מחיר 300 ש"ח Sony MDR-EX81LP - מחיר 360 ש"ח מה אפשר למחוק מהרשימה ? יש עוד משהו בתחום התקציב? * יש לי את ה-EX71. אני מודע שבארה"ב מחירים זולים בחצי תמנו את הדגמים הטובים ביותר בתחום המחירים מ-0 עד 400 ש"ח.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nim901,

היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש אוזניות inear לנגן cowon d-2 ב-150-200 ש"ח. האם האוזניות של האייפוד רלונטיות מבחינת האיכות? האם השילוב של השניים לפגוע בשמע? אם זו לא אופציה רלוונטית, מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by approx,

כמה אוזניות שמצאתי אוזניות AKG K321 | אוזניות ודיבוריות - באג מחשבים למרות שהם יקרים האם זה שווה את הכסף ? מצאתי גם את אלה ( מישהו מכיר את החברה ? ) Skullcandy INKD SC Black/Black Earbuds מכירת מחשבים ניידים נייחים וציוד היקפי __________________

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by nadav275,

חזרתי מארה"ב וקניתי את האוזניות הנ"ל koss ur 40 מה אומרים? בחירה מוצלחת? הכבל שלהם קצר מדי למחשב- האם שימוש בכבל מאריך יפחית את האיכות?! התוכנית היתה לקנותsennheiser px100 אבל לא מצאתי אותן בפחות מ-55 דולר שנראה לי מוגזם עליהן... בנוסף מה חושבים על האוזניות sennheiser mx550 לשימוש עם נגן mp3!? נדב

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  18. Started by nesber,

קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן. האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by dor1847,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות וזולות שמתלבשות על כל הראש.. ראיתי כמה המלצות על הAKG K403 למרות שהן לא מכסות לגמרי את האוזן.. מה לגבי אוזניות מסדרת הHD של סנהייזר? יש לכם המלצות לאוזניות בסגנון הזה שמספקות איכות סאונד טובה ווליום חזק יחסית? כי שמעתי למשל שהHD201 מפיקה סאונד חלש מאוד ומכיוון שאני אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעות ולהתנתק מהסביבה זה חיסרון ענק בשבילי.. אז אני מחפש אוזניות עד 200 ש''ח שייתנו תמורה טובה למחיר.. תודה רבה, דור

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by zekit,

למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  21. Started by fab2244,

שלום לכולם, אני מעוניין באוזניות on-ear בעדיפות לחוטיות, בשביל להקטין חימום אוזניים ומשקל קל יותר. חשבתי על האוזניות האלה: 1) Sennheiser Momentum 2 - On Ear https://www.headsound.co.il/product/sennheiser-momentum-20 2) Bose SoundLink On-Ear Bluetooth למרות שהן אלחוטיות, המשקל שלהם קל https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-bluetooth-on-ear-מבית-bose-דגם-soundlink?aff=Zap&aff_a=1 3) B&O BEOPLAY H8I אלחוטיות https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-עם-מסנן-רעשים-אקטיבי-bo-beoplay-h8i?aff=Zap&aff_a=1 אם יש לכם המלצה לאוזניות נוספות, עד ל1000 ש"ח, אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by Quadro,

שלום לקהילת HWzone, אשמח לדעת אם האוזניות של Ovann טובות, איכותיות ויחזיקו זמן רב. http://www.drbyte.co.il/content.asp?prodid=269&id=14 זהו הדגם שאני מעוניין לקנות, האם שווה ? תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by Saliman,

שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות עד 450 ש"ח, היש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Saliman,

שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by naor-007,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות OVER EAR, לשמיעת שירים במחשב, ללא מגבר. הז'אנרים שאי שומע הם דאנס,פופ ודיסקו בעיקר. נראה לי שעדיף אוזניות פתוחות, לא? התקציב 1000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.