עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים חדשים לחדר שיעבדו גם עם עם שמע מהמחשב, וגם עם שידורי טלוויזיה כאשר אני צופה בה. נאמר לי שאני צריך בנוסף גם רסיבר. אני מצטער אם אלו שאלות מטומטמות, אבל לא מצאתי הסבר פשוט לשאלות הבסיסיות שלי; 1) כמו שיש לי רמקולים רגילים שאני מחבר למחשב בלי שום מתקן עזר שהוא, אם אני רוצה לחבר רמקולים לטלוויזיה - אפשר לעשות זאת בלי מתקן מגשר (בהנחה שיש את החיבור המתאים)? 2) אם אפשר לחבר רמקולים למחשב בלי רסיבר ורמקולים לטלוויזיה בלי רסיבר, למה אני חייב רסיבר בשביל שהרמקולים יתחברו לשניהם? זה סוג של מפצל? אני אציין שאין לי שום צורך בפונקציות מיוחדות על השמע, אני פשוט רוצה לשמוע גם מפה וגם מפה (מחשב וTV) באותם רמקולים. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by anatoli,

אהלן אנשים, ראשית, הקדמה, cMoy למי שלא מכיר הוא מגבר אוזניות בסיסי ביותר שעובד על ספק כח פשוט או 2 סוללות 9 וולט (אפשר גם סוללה אחת, אבל עזבו). המגבר מבוסס על מגבר שרת (הלכה למעשה, שבב בודד אשר מכיל בתוכו 3 דרגות הגברה), בטופולגיה נפוצה להפליא של מגבר לא מהפך (עם משוב שלילי). למי שלא הבין כלום מהשורה האחרונה, אל דאגה, זה רק אומר שיש פחות חלקים לעבוד איתם והתוצאה תהייה יחסית טובה http://tangentsoft.net/audio/cmoy-tutorial/ מי ששם לב בזמנו, לפני כמה שבועות ניסיתי לבנות cMoy מהחלקים שהיו זרוקים לי בארון. לצערי הייתה לי אז בעיה של זמזומים בסאונד אשר נבעו כנראה מהשילוב של מגבר שרת שלא ממש מיועד לעבוד במעגל בסיסי כל כך (אלא דורש סינון מוצלח יותר בכניסה), ושל חלקים לא מספיק …

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. Started by SeaMonster,

אני מחפש כבל SCART איכותי כידי לחבר את ממיר רגיל (VOD) של הוט לטלוויזיה (32" FHD). יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום כולם, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה יחסית בתקציב של 1000 ש"ח לכל היותר. לא צריך משהו מדהים... היא תשמש אותי רק לפלייסטיישן 3. היא תמוקם בחדר שמידותיו 4 מטר (רוחב) ו8 מטר אורך. חשוב שהיא תכלול סאב וופר טוב (למשחקי יריות call of duty mw3 למשל..) ובנוסף שתהיה אפשרות לשמוע במערכת (נראלי כניסת optical או משהו כזה)... מצאתי באינטרטנט מערכת של LG, אבל אני לא יודע אם היא מאפשרת שמיעה ברמקולים שלה.. הדגם הוא HT355SD. תודה לכל העוזרים! ארד

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, קניתי היום את הSOLO 6 , רמקולים מצוינים אבל הכבל של הרמקול קצר מאוד. אני מעוניין לקנות כבל ארוך יותר (5-6 מטר) ואני צריך המלצה. יש הבדל בין כבל שהוא עובי 0.75 או 1.5 מ"מ ? יש אולי המלצה לכבל מסוים? אגב, גם הכבל שמחבר בין הרמקולים למחשב קצר יחסית. תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by natanel102030,

כותרת. חריגה של 50 שקל לא תהרוג אותי. בעיקר אני רוצה באס כזה חזק שהראש שלי יירעד, שתהיה אחריות כלשהיא ( לא מחו"ל ) ושיהיה מאיזור המרכז ( מדינת ראשון לציון ). המליצו לי על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17493 http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5Hv2_%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-1865.html?affid=1492 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12591 שימושים: מכשירים: גלקסיS או נגן סאנדיסק שאני כנראה אקנה. מיקום: אוטובוסים או כיתה עם אקוסטיקה נוראית ו30 ילדים בי"ב. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by Amygedala,

שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כרגע השימוש העיקרי והכמעט יחידי הוא צפייה בשידורי SD של הוט ואולי שידורי HD בעתיד. חוץ מזה קיימת אופציה שיחובר מחשב נייד\הארד דיסק ולצפות בסרטים דרך הטלוויזיה. מרחק צפייה: 2 - 3 מטר. האם מבחינת איכות צפייה באמת יש סיכוי למצוא טלוויזיה במחיר הזה? (4K) דבר נוסף, אם ההמלצה היא על פלזמה, הבנתי שיש להן בעיות השתקפות דיי רציניות. תודה מראש ! (:

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  12. Started by romansah9,

שלום לכולם. חבר שלי מהעבודה מחפש טלוויזיה 40-42 אינץ'. מהידע שלי אני יודע שLG ו-SAMSUNG הם מותגים איכותיים במחיר משתלם. מישהו יכול לרמוז לי על כמה דגמים שלהם בעלי יחס מחיר-איכות טובים, או ששווה לבחור חברות אחרות? אמרתי לו שאני השאל אנשים שמכירים את התחום (HWZONE.CO.IL :ylsuper: ) אני לא רוצה שהוא יקנה איזה חרא שיעלה לו באזור 1500-2000 ואז תוך חצי שנה יזרוק אותה לפח (תקלה/ איכות על הפנים). תודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  13. Started by Sparkle,

אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ziv124,

יש לי מגבר של דנון (דומה מאוד לזה.. http://www.itechnews.net/wp-content/...ologic-iiz.jpg) עכשיו בעבר עד שמישהו נגע לי בכבלים או בהגדרות של המגבר לא יודע(אני יותר נוטה לכיוון הכבלים) הייתה לי אפשרות לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים בזמן שאני במחשב..היום אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים את הטלוויזיה שאני במחשב וגם שאני צופה בטלוויזיה אני לא מצליח לשמוע.. (הרמקולים תקינים.. סאונד מהמחשב שומע) חשוב לציין שבעבר אפילו לא נאלצתי להחליף איזה שהיא הגדרה או ערוץ בשביל להחליף בין שמיעת המחשב לבין הטלוויזיה... שרציתי לשמוע את המחשב נקי פשוט כיביתי את הממיר.. שהממיר היה דלוק שמעו את הממיר. היה ניתן גם לשמוע שניהם יחד. דרך אגב שאני אומר טלוויזיה אני מתכוון לממיר, זאת אומרת אני…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. Started by slater,

אהלן חברים, יש לי מגבר של luxman בן 20 לערך, בכל מקרה, אני רוצה לחבר אותו למחשב לכרטיס קול של audiophile maudio 192. אני פשוט לא מבין את הדינמיקה בין חיבורים דיגיטליים ותקשורת אנלוגית וכו. אודה מאוד על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mega1234,

שלום, הגיע לידי סט ישן של סוני (4.1) ועכשיו צריך רסיבר שיניע אותם, אני צריך המלצה לרסיבר (עד 1200 ש"ח עדיף פחות) תודה :-)

17. היי מה שלומכם? חזרתי, עם צרה חדשה: המגבר שלי מרעיש! לא משמיע רעש דרך הרמקולים, אלא מרעיש בעצמו. מדובר במגבר בא בימים, תאריך ייצור אי שם בשנות ה-90. שמו בישראל Musical Fidelity A1-X. מחובר דרך קבע ל-Epos ES11 ביציאה וכרטיס קול של המחשב בכניסה, E-MU 1212m PCI (לא נראה לי שזה משנה) ללא תלות בווליום (הסאונד מהרמקולים נשמע בסדר כרגע) ללא תלות במקור או במצב של כל חוגה או כפתור אחרים. נשמע כאיזשהו זמזום על בסיס 50 הרץ. אני אמור להבין מזה שמדובר בתקלה חשמלית כלשהי? אולי בספק כח שלו? אתמול נראה לי שזה קרה גם כשהדלקתי אותו, רק שלאחר מס' שניות נשמע מעין "קליק" והזמזום נפסק, ולא שמתי לב בכלל שהמגבר עצמו הוא המרעיש. מישהו מכיר תופעה כזו???? כרגע הוא מרעיש כבר במשך איזה 10 דקות, ואני …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by fungiman,

סבא שלי שוקל להחליף טלוויזיה בסלון - כיום יש לו CRT בגודל 32 אינץ', מרחק הצפיה 2.5-3 מטרים, התוכן הוא ממיר של HOT - תוכן SD ברובו, לעיתים רחוקות (מאוד) תוכן מהתקן USB, החדר מואר עם חלון גדול בצד החדר (משמאל למסך) ואין כוונה לסגור את החלון במיוחד בעת צפיה בשעות היום. התקציב גמיש 3-5K ממה שהתרשמנו בחנות - פלזמה לא באה בחשבון בשל בעית השתקפות קשה. אשמח לקבל הכוונות לדגמים מומלצים. שאלה נוספת - כיום יש לסבא שלי ממיר HOT עם יציאות אנלוגיות בלבד. האם ניתן לבקש ממיר עם יציאה דיגיטלית (ולחסוך את ההמרה הכפולה מדיגיטלי לאנלוגי ושוב פעם לדיגיטלי) מבלי להתחייב לחבילת HD?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Student111,

מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by lfn,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים מובנים בתוך קיר גבס.האם ניתן לשים רמקולים אלחוטיים?אם לא אילו רמקולים מומלצים מובנים?אני מעוניין ברמקולים יחסית פשוטים? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by lfn,

שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by omery000,

יש לי תקציב של 450 שקל בערך לקנות אוזניות, ולפי מה שבדקתי שתי האוזניות האלה הכי טובות במחיר הזה. מאוד חשוב לי שיהיה לאוזניות באס חזק ועמוק, מבחינה חיצונית ונוחות אני מעדיף את ה-Klipsch בגלל שלא צריך להניח אותן מאחורי האוזן. המוזיקה שאני שומע היא היפ הופ, אלקטרוני, דאנס וקצת רוק ומזרחית. תודה רבה לעוזרים! * האוזניות של Shure יעלו לי 440 שקל, לעומת ה-Klipsch שיעלו לי 230 בערך מאיביי (לא זיוף)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש לקנות טלווזיה בגודל של 42 אינצ' לסלון. לא מחפש משהו מיוחד - רק איכות תמונוה טובה ואת הדברים שמובנים מאליו בימים אלו (יציאות USB,יציאות HDMI,Full HD.אפשרות לחיבור לסטרימר ולרשת ביתית-בעיקר אל-חוטי) המסך לא מיועד למשחקי קונסולות. אשמח להצעות למסכים מומלצים במיוחד מהחברות הבאות: LG וSAMSUNG מחנות שניתן לקנות סמוך לביתי (נתניה)

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים