אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם קיים רמקול אשר מתחבר אלחוטי למערכת? אסביר זאת... בסלון יש מערכת עם רסיבר, אני רוצה להשים רמקול קטן לא איזה משהו יקר או בומבסטי בגינה שיתחבר אלחוטי לרסיבר . כלומר צריך משדר ביציאה מהרסיבר שהרמקול יקלוט אותו. האם קיים משהו כזה בשוק או שצריך לקנות את שני האלמנטים בנפרד. תודה רבה. בן.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין הרמקולים הנ"ל. על מה אתם ממליצים יותר למוזיקה, משחקים, סרטים (לפי הסדר)? עוד שאלה... לשני הרמקולים יש אפשרות לשליטה על הבאס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה - קניתי אקסטרימר חדש מבאג, חיברתי בהתחלה בקונפיגורציה של: כבל HDMI מיציאת האקסטרימר לרסיבר ומשם עוד כבל HDMI מהרסיבר לטלויזיה LG 42 LD460. בנוסף - חיבור של כבל אופטי מהאקסטרימר ליציאה המתאימה ברסיבר. התגלתה אמנם בעיה מאוד מעצבנת של חוסר בסאונד אבל תמונה היתה. לאחר כמה ימים שניסיתי שוב לטפל בבעיה הנ"ל נוצרה בעיה חדשה: אין תמונה דרך יציאת ה HDMI. פשוט אין. אם אני מחבר כבל RCA אז יש תמונה אבל ברגע שאני מנסה לצאת דרך יציאת ה HDMI אני פשוט לא מקבל תמונה. הכבל תקין, הכניסה תקינה, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן, משחק בהגדרות (הורדת רזולוציה במכשיר), מעבר לטלויזיה אחרת (גם עם כניסת HDMI), חיבור ישירות לטלויזיה... כלום!!! אני כבר אובד עצות, יכול להיות שיציאת ה HDMI באקסטרימר נ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי P5KPL-CM (ישן, אני יודע) שהדרייבר שלו זה VIA HD AUDIO DECK ואני חושב שהסאונד דרייבר שלו מעפן, זה בנוסף לעובדה שהעדכון האחרון שהוציאו לו היה לפני כמה שנים. האם אפשר להתקין, לדוגמה, סאונד דרייבר רנדומלי של REALTEK לווינדוס 7 והוא יעבוד יותר טוב? ואם לא, יש דבר לשפר את הסאונד מעבר למשחק עם האיקוולייזר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני שוכר דירה בה בסלון יש כבר 4 חוטים שיוצאים מ- 4 פינות של החדר , ארבעת החוטים מתנקזים בנקודת חיבור שנמצאת מתחת לטלווזייה. הבנתי מחבר שעלי לקנות מגבר + ארבעה רמקולים כדי שלא סתם ייצאו לי חוטים מכוערים מהתקרה... אגב, שמתי לב שאם אני מחבר כל אחד מארבעת החוטים לעידן פלוס, אני מתחיל לשמוע ערוץ 10, כלומר החיבורים עובדים. עכשיו אני לא כלכך סומך על החבר, האם אני באמת צריך לקנות מגבר או שאפשר פשוט לחבר את החוטים לטלוויזיה ככה שהטלוויזיה תשמש כמגבר? אם אכן הטלווזיה יכולה לשמש כמגבר, איזה רמקולים אתם ממליצים לקנות. לא בא לי להשקיע בזה הרבה כסף, עקרונית. נ.ב הטלווזייה אינה טלווזייה חכמה. סתם טלוויזיה רגילה של LG.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש דרך לראות את זה דרך המחשב?אני רוצה לדעת איזה סוג וחברה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להחליף לאחותי את המערכת מיני הבזיונית שיש לה, במערכת חדשה וקצת יותר רצינית. חשבתי על רסיבר נחמד + 2 רמקולים... לדעתי סט של 6 רמקולים יהיה מבוזבז שכן היא לא מרבה לראות סרטי דיוידי.. אבל אם יש משהו משתלם מאוד, זו גם אופציה. התקציב הוא בסביבות ה 2500 ש"ח. כמו שהזכרתי, השימוש העיקרי הוא מוזיקה - בעיקר רוק מכל הסוגים - חוץ מכבד. מכיוון שהיא לא נוהגת לשמוע בעוצמות גבוהות, הדגש הוא על האיכות ולא עוצמה. היא אוהבת לשמוע בעוצמות נמוכות/בינוניות. בינתיים חשבתי על הרסיבר הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 רמקולים לא ממש הצלחתי למצוא זוג, אבל סט של 6 מצאתי משהו שנראה נחמד - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36217 אשמח אם תוכלו להמליץ על זוג רמקולים…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד כמה ימים ורציתי שהוא יקנה לי שם אזניות. התקציב הוא 100$. אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני יודע ש sennheiser נחשבת לאחת המובילות, והדגמים שלהם בתקציב הזה הם ה HD570 וה HD515. בנוסף, לחבר שלי יש את ה HD590 שדי אהבתי, והבנתי שהן די דומות ל 570. אז השאלה שלי אליכם היא איזה דגם עדיף ומדוע. ואולי בכלל יש אזניות של חברה אחרת באותו תקציב שכדאי יותר לקנות... האזניות יתחברו לרוב למחשב(Creative SB Live 5.1) וישמשו למשחקים מוזיקה וסרטים (די מכסה את כל האפשרויות, הא? ). תודה רבה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס שלא תומך HD, כלומר יש לו רק 2 חיבורי DVI וחיבור SVIDEO, כיצד אני יכול להעביר סאונד איכותי מהמחשב לטלויזיה? (8800GT)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה הפורום הנכון לבעיה שלי, פשוט לא מצאתי פורום אחר שיכול להתאים. לפני 6 חודשים בערך הרמקולים התחילו להשמיע רעש כל פעם שכיביתי את המחשב, כמו הרעש שיש כשרואים שלג בטלביזיה, רעש סטטי. כשהמחשב דלוק אין בעיה. לפני שבוע פרמטתי את המחשב וחשבתי שזה יפתור את הבעיה, אבל לצערי הבעיה עדיין קיימת. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לתת פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי C200 של POPCORN HOUR וגם כרטיס WIFI פנימי. להתקין את הכרטיס לא היה פשוט בכלל, ולא כי זה קשה אלא פשוט ההוראות היו לא ברורות בכלל. בסופו של דבר הצלחתי להתקין את הכרטיס והדלקתי את המכשיר לראשונה על מנת לראות סרט, הלכתי להגדרות וחיפשתי את הרשת האלחוטיתית הביתית שלי (עובדת דרך ראוטר תקן N), זה מצא את הרשת עם כל הפרטים (SSID וIP). לאחר מכן ניסיתי לראות את המדיה המשותפת (קודם כל ניסיתי דרך שיתוף של הספרייה במדיה פלייר, אבל זה לא עבד אז הורדתי IHOME ובדקתי שיש לו ברשימה וידאו) אבל זה אומר לי שאין תוכן משותף בשרת. אז ניסיתי לבדוק אם זה בעיית תקשורת (כי עשיתי כל מה שהסבירו שצריך לעשות על מנת לשתף) אז ניסיתי להכנס לרדיו אינטרנט וYOUTUBE דרך הסטרימר אבל זה אמר לי שזה לא יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי). העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק". לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי. למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה? בתודה מראש, יבגני
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי האם רמקולים 5.1 שכתוב עליהם סאב אקטיבי כולל מגבר פנימי (בתוך הסאב) יכולים להתחבר בסראונד לטלוויזיה/ממיר דיגיטלי של הוט ? מדובר על רמקולים של APEX מדגם D-60v שיש להם יציאות: 6X RCA לחיבור ישיר אל ה-DVD AUX Dual RCA לכניסה של מכשירי אודיו שונים כשמחברים אל הדי וי די ברור לי שישמעו סראונד. אבל האם יש אפשרות לשמוע סראונד גם בהוט? ומה קורה כשמחברים ישירות לטלוויזיה או למחשב מבחינת השמע? מה זה בכלל החיבור: dual RCA ? יש אותו בכל הטלווזיות? המון תודה נופר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בגרופון מציעים מסך של פיליפס, 50 אינץ' ב3390 שקלים. הם אומרים שהדגם הוא 50PFA4509, לא מצאתי באינטרנט אבל ראיתי שאין דגמי PFA של טלווזיות אלא רק של מדפסות... אז ניסיתי 50PFL4509 אבל גם את זה לא מצאתי.. מישהו מכיר את הטלווזיה? שווה משהו?? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903121-4/41723502?p=10&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_197&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=6501ab22-ed6e-4489-93b6-d03da13b63ae&division=national-deal&uh=c21bbf70-2274-4e57-bba5-9c8936c722be&date=20141607&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-merchant-0-11305903121-4-41723502 מפרט טכני: מסך PHI…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 500 ש"ח לחדר - חובה תמיכה ב Bluetooth + בחיבור AUX תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס סאונד של גיגהבייט חיברתי את המחשב למגבר סראונד בכבל קואקסיאלי לחיבור הדיגיטאלי( ראה הגדרות בתמונת המסך המצב) התוצאה הנשמעת היא רק סטריאו - שני רמקולים קדמיים בלבד (הבעיה מופיעה גם באופצית הדמו - בTEST שמבוצע בהדמיית החדר המצוייר) שללתי את הבעיה בחיבורים למגבר ע"י זה שחיברתי את אותו כבל לDVD חיצוני - השידור היה תקין. המסקנה שלי היא שיש לי בעיה בהגדרות במחשב / בכרטיס סאונד האם יש למישהו תובנה מה צריך לעשות? (אנא ראו בהגדרות שצרפתי בתמונת המסך) תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה על דיוידי קורא כתוביות בעברית דרך USB תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להיע באמצעות המחשב לרמת שמע של מכשיר CD כרע אני משתמש בכרטיס קול מובנה ואין כל קשר בין האיכות של הקומפקט דיסק לבין מה שמתקבל מהשמעת אותו דיסק באמצעות המחשב. אם מישהו מבין באמת בסטיראו 2 ערוצים ולא בכל הקולנוע ביתי שלא קשור לרמה הזו של השמע אני מחפש דרך לשמוע מוסיקה דרך המחשב ברמה לא פחות טובה מאשר באמצעות הקומפקט דיסק. האם הענין נתון רק להחלפת כרטיס קול ואם כן איזה יספק את הסחורה עד רמה של 500 ש"ח ?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו (Kenwood -452) שמחוברת למחשב. הרמקולים נמצאים לידו. לפני כמה ימים אבא שלי הכין לי מתלים לרמקולים (ראו שרטוט בהודעה השניה). שאלתי היא כזו: כיצד למקם את הרמקולים בחדר? החדר שהוא בעצם חלל גדול באמצע הקומה השניה של ביתי: גובה החדר הוא כ-2.5 מטר. המתלה: הזוית של המתלה היא 115 מעלות. הפלטה העגולה מסתובבת. עוצמת הרמקולים 70W RMS. אני משתמש בכרטיס קול מבוסס AC97 codec ( ). איפה אני צריך למקם את הרמקולים כדי: א. לשמוע טוב בישיבה ליד המחשב ב. לשמוע טוב בישיבה על הספה ג. לשמוע טוב יחסית גם מהמחשב וגם מהספה (אני מוכן לשנות את הבלאנס אם צריך) בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! כבר שעה אני מחפש באינטרנט לקנייה מחנות בארץ מתאם WIDI לטלוויזיה ולא מצליח למצוא, מישהו יודע איפה מוכרים כאלו? *WiDi- Wireless Display,טכנולוגיה של אינטל לקשר בין הלפטופ לטלוויזיה ללא צורך בקבלים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-