עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by avinatbezeq,

חיברנו אתמול, היום בבוקר עוד עבד, בערב מת. מנורות לא דולקות, כאילו לא מחובר לחשמל. הימור שלי - פיוז. במערכת של 2100 ש"ח, אין אפילו פיוז רזרבי. למה הפוסט? קודם כל, הייתי רוצה לשמוע אם לעוד מישהו קרה דברים דומים עם הרמקולים האלו. חוץ מזה, כמוסר השכל: לפחות אני רגוע שקניתי פה בארץ, ומקסימום אני אחזיר את זה לחנות. היו מחשבות - גם לי - להביא מחו"ל. טוב שלא ניסיתי. נ.ב. מבחינת צליל - תענוג. מבחינת עוצמה - מביקורות שקראתי חשבתי שהחדר יעוף כשאפעיל. לא עף. יכול להיות בגלל שחיברתי MP3 ולא מחשב. נראה כשיעבוד וכשיגיע המחשב.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Z-560 זאות היא מערכת 4.1 כלומר אין לה סנטר שהוא רכיב חשוב בסרטים. רציתי לדעת האם הדבר פוגע באיכות הסאונד ואם כן אז כמה ובכלל איך Z560 בסרטים?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by yot,

אני מעוניין לקנות את הסט הזה, ומצאתי אותו באיי-ביי ב40 דולר, האם זה נראה לכם הגיוני שמישהו ימכור את הסט הזה בכלכך מעט כסף? אם זה באמת המחיר הסופי, אז אם נוסיף מכס זה ייצא בסביבות ה80 דולר..זה עדיין מחיר נורמאלי לא? האם אפשר לסמוך על מישהו שמוכר את הסט הנהדר הזה בכלכל מעט כסף??

4. Started by j,

היי, מה אתם אומרים על הסט הזה? אני מעדיף סט 5.1 אבל יש לי בעיה עם חיזובר האחוריים, אז אשמח לאלטרנטיבה במחיר דומה.. (אולי סט עם רמקולים אחוריים אלחוטיים..) אבל מה שחשוב זה האיכות!!!! אני שוקל כבר לשים רמקולים בגודל מלא אבל זה תקציב אחר, שאצטרך לחכות בשבילו... מה אתם אומרים? מכירים? אלטרנטיבות?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by levy18,

זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ooooooo123asd,

איזה מהסטים המשתלם והטוב ביותר?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by OZIO,

בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  8. טוב יש לי שני אופציות לקנות את ה x-530 בארץ אשר עולה לי 600 שקל או ! לקנות בחו"ל את ה z5300e שעולה באמזון 146 דולר + 40 דולר משלוח, אבל אני לא בטוח מאה אחוז בקשר למחיר המשלוח זה קצת נשמע לי מוזר שזה כזה קצת שיוצא לסיכום 840 שקל ובארץ המערכת עולה 1600 שקל!! שזה המוןן וההבדל בין המערכות הוא 280 וואט מול 72 :ס איזה רמקולים יותר כדאי לקנות לפי דעתכם?? תודה הסתדרתי בסוף

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by alon83438,

איך הZ5450? איכות טובה? איך הם יהיו בסלון?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by asaf16,

נו? מה נהיה? מישהו יודע אם זה הולך להגיע ב2007 בכלל? אני כבר חודשיים מחכה שזה יגיע, והסבלנות שלי מתחילה לפקוע.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Cilay,

טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף . טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by n_aviv1,

סוף סוף יש לי מספיק כסף כדי לקנות אותם אבל אז חשבתי לעצמי, החדר שלי הוא לא אולם קולנוע, הוא כולה חדר, הוא מספיק גדול לרמקולים? האם החדר שלי מתאים למטרה נעלה זו? (לא זו לא שאלה רטורית אני באמת לא יודע, יכול להיות שלא שווה לי לקנות אותם אפילו שאני ממש רוצה!) החדר הוא ככה: 3.70 אורך ו2.80 רוחב. אני לא ממש בטוח מה מהנתונים חשובים אז אני אשפוך הכל. יש לו 2 קירות חיצוניים עם חלון על כל אחד מהם (החדר הוא כאילו בפינה של הבית). צמוד לקיר התחתון בחדר יהיה שולחן מחשב שאין לי מושג מה המידות שלו יהיו ושמה אני מתכנן לשים את הסנטר (איפה עדיף מתחת למסך [כאילו לפניו, מולו, המסך לא ייעמוד עליו תהיו רציניים קצת] או מוברג לקיר, מעל המסך?) 2 הקידמיים יהיו מוברגים לקיר/ מונחים על השולחן (גם מה…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by skyline,

מה יותר כדאי? מה יותר טוב ? [אם אני קונה זה מחו"ל ] מטרות: משחקים , סרטים , שירים ... עריכה: לינק ל- Logitech Z5500 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132220 לינק ל- Creative GIGAWORKS s750 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27532

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברה מצאתי חנות שיש לה במלאי את ה Z5500 אבל אני עדיין מתלבט בינה לבין הS750.... אני מחבר את המערכת לX FI פלטיניום בחיבור אנלוגי.... איזה מערכת תיתן לי יותר איכות שמע?.... עזבו עוצמה או יחס מחיר/תועלת.....איכות שמיעה נטו.....יכול להיות שהשילוב של כרטיס קריטיב ורמקולים קריאטיב ייתן לי את איכות נוספת?

• 61 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by BOMBADIR,

שלום וערב טוב... השימושים שלי מהרמקולים הם משחקים,סרטים,ומוזיקה... השאלה שלי היא כזאת..אני שמעתי את הסט הזה של לוג'יטק והתאהבתי בו מבחינת איכות הצליל הגבוהה שלו...השאלה אם ניתן להשיג מערכת איכותית יותר באותו תקציב... המערכת תחובר לכרטיס קול X-FI PLATINUM

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by דור171,

יש לי רמקולים 5.1 מסוג Z5500 שמיועדים למחשב, כרגע אני שומע בעזרת חיבור של כבל אופטי בין הרמקולים לכרטיס הקול המובנה שקיבלתי עם המחשב, הבנתי מקריאת נושאים קודמים בפורום שאם אני מחבר בחיבור של כבל אופטי זה לא משנה אם באיזה כרטיס קול אני משתמש כי המערכת מפענחת ולכרטיס קול אין חשיבות, השאלה שלי היא כזאת: איך אני אשמע יותר טוב, בחיבור של כבל אופטי לכרטיס קול המובנה, או בחיבור הרגיל של ה3 כבלים לכרטיס קול לא מובנה לדוגמא X-FI EXTREME MUSIC ? תודה לעונים ;D

17. Started by eins,

אני צריך עזרה, קיבלתי את את ה Z5500 עם הטרספומטור של החשמל עכשיו בטרספומטר יש לי בחירה מאחורה 240 220 200 110 ומצד שני לחבר את הכבל החשמל של הסאב אל הטספומטור או כניסה 220 או 110 וואט לאן צריך לחבר כל דבר ? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  18. חבר שלי מביא לי כזאת מערכת מצרפת, רציתי לדעת האם אני צריך שנאי או שהמתח באירופה כמו אצלינו? ועוד שאלה , המערכת הזאת לMP3 וסרטים דיוקס של 700 מגה, הרבה פחות למשחקים. האם ההשקעה בכרטיס קול תורגש בסרטים ובMP3 ? לוח abit k9 ultra ועליו כרטיס קול כזה: On board 7.1 CH HD Audio CODEC (ALC883) Supports auto jack sensing and optical S/PDIF Out תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי את המערכת, בעבר זה לא היה בעיה ובכול סרט AC3 היה מזהה אותו כדולבי אבל משום מה כרגע הוא לא מזהה את זה, רק ב PowerDVD הוא מזהה אותו אבל משום מה הוידאו רץ בצורה מקוטעת. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסתי לעדכן קודאקים ולכוון שוב את ה AC3 פילטר אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by asaf16,

מה הדרך הזולה ביותר להביא את הדבר הזה מארה"ב? כולל מיסים משלוח וכו'. נניח ואני מזמין מNEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121120

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by evyatar133,

אני מעוניין לקנות את logitech z5500 ואני צכיך לחבר אותה ל4 מכשירים (מחשב טלוויזיה PS3 וממיר) באתר כתוב שזה אפשרי לחבר אותה ל6 מכשירים עכשיו השאלה האם זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך? תודה לעונים , אביתר.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אז ככה , החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה (אני בעל סט 4.1 של קריאטיב בן 10 שנים + Audigy2) ובחיפושים ושיטוטים ברחבי הרשת וכאן בפורום דיי איבדתי את עצמי - חוץ משמות הדגמים לא הגעתי לשום החלטה קונקרטית בקשר לאיכות של הסטים המוזכרים בכותרת. התקציב דיי בלתי מוגבל (אין לי בעיה לשלם 2500שח לשולחניים) אבל סט G51 גם בא בחשבון (אין לי עיניים גדולות) הייתי רוצה את דעת המומחים כאן.. כמו גם - אין לי בעיה עם יד-2. אילוצים: כבלים ארוכים לאחוריים (אם מדובר ב5.1) סרטים - 20% מוזיקה - 30% משחקים - 50%

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Z560 עולים יותר מ פי 2 מVideologic ZXR 500 5.1 העוצמה והמשקל של Z560 גדולים בהרבה מה שכן Z560 זה 4.1 מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Reppix,

ניתן להשיג בדיוטי פרי את ה-Z560 או מערכת רמקולים ברמה דומה למחשב? אם כן, איך המחיר ביחס לארץ ולארצות הברית? לגבי הבאת הרמקולים לארץ מארצות הברית, מה גודל הקופסא בערך? ומה משקלה? יש אפשרות ל"עבוד" על המכס איכשהו שלא יקח מיסים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by evyatar133,

שלום, שאלתי כבר כמה שאלות בנוגע ל-Z5500 והתלבטתי הרבה ובסוף החלטתי שלא לקנות אותה. ראיתי שיצאה הz906 והחלטתי שאותה אני רוצה. עכשיו השאלה היא:אני צריך לחבר אותה למחשב ps3 וממיר hot,הבנתי שהמערכת יכולה להתחבר לשלושתם והשאלה היא איך? עם איזה כבלים? אני בתהליך של מעבר דירה והכבלים עוברים בקיר כך שאני צריך תשובה כמה שיותר מהירה כדי לארגן את זה. תודה רבה לעונים, אביתר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.