עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Vatos-Locos,

אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  2. היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by coldplay,

הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  4. הנייר הזה שאפשר ליראות איתו סרטים!!! איזה מגניב זה סוף סוף יש עליו מידע (לא ממש מידע אבל זו התחלה!!) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=373800&sid=127 ויש גם תוספת חדשה לסוני 3 ממש מגניב כמו של הקונסולה WII או למי שמקיר אותה בשם אחר ה-REVOLUTION (אני חושב שרושמים את זה ככה) http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=96468

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  5. שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by finish,

אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  7. סתם שאלה שמטרידה אותי די הרבה זמן. נגיד אני יושב באוטובוס בדרך לעבודה, ואני מפעיל את הנגן X5 ומתחיל להקשיב למוסיקה (CX300). אחרי כמה שניות אני מתחיל לשמוע את עצמי נושם/מתנשף או מה שזה לא יהיה, ומרגע לרגע בצורה כבדה יותר! ברגע שאני מוציא את האוזניות, ההרגשה הזאת נעלמת! יש לכם אותה גם, או שזה דפק ספציפי אצלי? מי שלא רוצה לענות ברצינות, שלא יטרח.

• 11 תגובות
    • 862 צפיות
  8. DMR-XD100 של סוני טובות?

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by Drek Boy,

מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  10. אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by fp581,

מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות

• 11 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by zoozoo,

שלום חברים, רכשתי אזניות HD201 של סנהייזר לצורך חיבורן למחשב. אבל - בחיבור ישיר למחשב (ללא הגברה) השמע מהן מאד חלש (גם כשהווליום מכסימלי). הרמקולים שלי למחשב הם ATP3 של אלטק לנסינג, ואין בהם יציאה לאזניות עם הגברה. מה עושים אם לא רוצים לקנות מגבר יעודי ולהוציא עוד כסף? חיברתי את האזניות דרך מגבר פשוט מאד שיש לי, אבל הוא מכניס רעש רקע קבוע מורגש, ומאד לא נעים (Hiss Noise). אני לא רוצה "לסבול" את זה מצד אחד, ולשלם סכום גבוה על מגבר יעודי איכותי מצד שני. אני יודע שיש תוכנות שמגבירות את השמע מהמחשב. האם זה לא פוגם באיכות? יש המלצות לכאלה? יש רעיונות אחרים? אולי אני פשוט לא עושה משהו כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. הU3 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2699&ser=1 ה G3 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2398&scat=318&tcat=33 או הU2 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2394&ser=1 ? תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  14. אני מחפש לקנות מגבר/רסיבר לקולנוע ביתי [5.1] התקציב שלי הוא כמה מאות שקלים [רצוי עד 500] כך שהנחתי שהאופציה כמעט היחידה שלי היא יד שנייה אבל אין לי איפה לחפש...יד 2 אין סדר, ואין לי אתרים אחרים נ.ב. לא עשיתי חיפוש כי אין לי מושג איזה ערך לחפש

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by shloosh,

לא הבנתי מה הם רוצים חחחח אבל זה עדיין נחמד http://www.youtube.com/watch?v=BYeDfL8X5AM&mode=related&search=ZVM

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by hedva,

ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות האם 2000 ש"ח מספיק? המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oorlevi,

יש לי כרטיס OB די ישן ויש לו רק 3 חיבורים עכשיו רציתי לדעת כמה כבלים בסה"כ מיתחברים לכ.קול עצמו? אמור להיות רק כבל אחד לא? כי הרמקולים מיתחברים לסאב ומהסאב יוצא כבל אחד אל הכרטיס קול לא? האם המערכת תעבוד טוב עם כרטיס OB? תודה.[br]פורסם בתאריך: 16.07.2007 בשעה 23:44:04 סורי על הדאבל אבל אני ממש חייב תשובות כי אני יוצא עוד שעה בערך לקנות!בסוף מסקאי פיסי אחריות ושירות משתלמים יותר!!

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by a1516a,

??? איזה רמקולים יותר טובים? שניהם בערך באותו מחיר..אז מה שמשנה פה זה איזה יותר איכותיים,ראיתי בפרטים ש4121 יותר עוצמתיים ,אבל חוץ מזה אין לי כל כך מושג בזה אז מי שמבין ברמקולים האלו שיכתוב מה שהוא חושב.. תודה

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  19. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Ok אז אחד הסרטים האגדיים הגיעו אליי באיכות הכי טובה שיכולה להיות 300 FullHD 1080P & PCM 5.1 (Surround 4.6mbps) blue-ray 32.4GB הבעיה היא שאני מריץ אותו אז ישנם לאגים קטנים... לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו, היו לי כבר מקרים הרבה יותר גרועים עם סרטי 1080P ב x264 . השאלה היא מה אני צריך לעשות כדי להריץ את הסרט הזה חלק? כל האמצעים כשרים חוץ משדרוג חומרה, אבל פירמוט\נגנים\קודאקים שונים וכל מה שכלול בזה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אני יודע שאין פה יותר מדיי אנשים שזה נוגע להם, אבל אני רואה איך הכמות של אותם אנשים שזה כן נוגע להם גודלת עם הזמן, אז מן הסתם חובה לציין את זה פה. לפני כשבוע שיחקתי עם ה-OPA שהם השבבי הגברה ביציאה של הממיר שלי, הזהאולו 2.5A. ראיתי שגם להחלפה בין שבבים יחסית לא רציניים יש הבדלים. כיוון שבזמן האחרון היה לי כרטיס קול עם OPA מדגם L4562MA ביציאה שנשמע פשוט מצוין, ידעתי שלא לבדוק את זה עם הממיר יהיה פשוט טיפשות. למזלי, NATIONAl מאפשרת לקבל עד 3 דוגמיות במחיר סימלי. אז יצא לי 50 שקלים, וקיבלתי 3 שבבים עם משלוח UPS הביתה שהגיע היום. חיברתי את השבבים לממיר, ואני מבין עד כמה צדקתי כשחשבתי שיש לו פוטנציאל. רק מהאזנה קצרה יחסית, הסאונד פשוט מדהים. הרבה יותר מאוזן, הרבה יו…

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  22. שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PuLsE,

אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by anatoli,

אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…

• 11 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים