אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לקבל המלצה על אוזניות בתקציב של 150 שקל ושיהיו אוזניות כפתור ולא In Ear . יש חייה כזו? ה In Ear לא ממש נראה לי.. אני לא מת על הרעיון שזה נכנס לאוזניים כמו אטמי אוזניים ושזה מנתק לגמרי מהסביבה (יכול להיות מסוכן) חשבתי על ה JBL Reference 210 אבל קראתי עליהן ביקורת ממש לא מחמיאה כאן: http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/jbl-reference-210-earphones/ אם למישהו יש המלצות (אפשרי גם עם חריגה קטנה) זה יהיה נחמד... (אני שומע המון סוגים של מוזיקה) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7, ובזמן שהשתמשתי בכרטיס הקול שמובנה עליו אני חיברתי אל הלוח אם כבל שגרם ליציאות הקול שבקידמת המארז לעבוד. אבל עכשיו כשקניתי את כרטיס הקול AUDIGY VALUE 2, היציאות הקדמיות שבמארז הפסיקו לעבוד. מן הסתם אני צריך לחבר את הכבל אל כרטיס הקול, במקום אל לוח האם, אבל לא מצאתי יציאה מתאימה! מישהו יכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לאחרונה אני מברר מחירים של נגנים כדי לרכוש בארה"ב (מישהו מביא לי) עכשיו בעקרון התקציב הוא 150$-200$ וחשבתי על ה CREATIVE ZEN MIRCO שהמחיר שלו לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות הוא 175$ ( הh-10 לא עושה לי את זה והתוספת על המסך הצבעוני לא שווה ) אבל כשחיפשתי גם מחירים ב newegg מצאתי את הנגן הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127 NOMAD Jukebox Zen Xtra 30gb 205$ , עכשיו לא ראיתי שום נגן אחר שמשתווה לנפח הזה במחיר הזה ואני בטוח שיש כאן איזה קאטצ' , כיאילו למה הוא לא כל כך פופולרי אם הוא מציע נפח כזה באותו טווח מחירים של נגנים שמציעים 4-5 ו -6 ג'יגה? משהו כאן מוזר לי.. אולי מישהו יכול להאיר את פני בעיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העברתי את המחשב הישן לסלון ואני חושב לקנות רמקולים קצת יותר רציניים (2.1) מאשר הקריאטיב הרגילים... איך אני בדיוק עושה את זה? מה אני צריך? רסיבר? מגבר? כרטיס קול מיוחד? (התקציב שלי הוא סביבות ה2K) (:תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מה נשמע חברה? אני מחפש לקנות מערכת סראונד לחדר. הבעייה היא שזו פעם ראשונה שאני קונה כזה דבר ואני באמת לא מבין בזה כלום. האם הכבלים שמגיעים מספיק ארוכים כדי לתלות אותם בחדר שגודלו 4 מטר בערך? (אני רוצה בכל פינה של קיר רמקול).. האם יש סאב וופר שהם צריכים להתחבר אליו איכשהו? המטרה היא שהוא יתחבר ללפטופ שלי ולטלוויזיה. LGהטלוויזיה היא מדגם 42LC53 (משנת 2007). תקציב הרמקולים: עד 800 ש"ח. המטרה של הרמקולים - מוסיקה וסרטים. לא צריך משהו מקצועי ממש.. העיקר שישמעו סבבה. (עד עכשיו השתמשתי ב- ATP5 או משהו כזה אם אני זוכר נכון - רמקולים2.1 והם היו מצויינים...) תודה רבה והמשך שבוע טוב!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ביותר וקריאה של הרבה מאוד ביקורות, נראה כי ה- iriver בהחלט המכשיר בעל מס' הרב ביותר של יתרונות. אך ממש לפני שהחלטתי לקנותו גיליתי שלא ניתן לעשות playlists במכשיר עצמו אלא רק להעביר רשימות השמעה מה- winamp, האם הדבר נכון??? אני רואה בזה חיסרון מוחלט אשר עולה על כל יתרונות המכשיר. תודה רבה על עזרתכם.
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הבטחתי לאחיינית שלי אוזניות, היא מעדיפה אוזנית קשת ובגלל שהיא צריכה לדחוף אותם לילקוט בית ספר שלה, נראה לי עדיף שיהיו מתקפלות. מקורו השמע שלה הוא גלאקסי אס 1. יש למישהו רעיון? חשבתי על ה JVC FLATS אבל הן לא מתקפלות וראה שישברו בתיק.. עריכה - כמובן שחול בא בחשבון.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגנים מתוכננים לצאת בחצי שנה הקרובה? רציתי לדעת מתי מישהו יעשה נגן שיכול להתחרות ביכולת הווידאו של האייפוד החדש, כי ממש לא בא לי אייפוד.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בסביבות 200-300 שח איזה אני יכול לקנות באיזה מכרז או משהו?
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלו! לא מזמן שאלתי פה על המלצה לרמקולים והחבר'ה המליצו לי על אלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724685 עכשיו ביררתי עוד קצת ושאלתי חברים וכמה הציעו לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063 הם אמרו שזה הדבר הכי מדהים שאפשר לקנות במחיר כזה ושממש כדאי לי. מה אתם חושבים? המיקרולאב עדיין עדיף?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ok חבר שלי רוצה לקנות איזה נגן mp3 כדי להעביר את השמירות הבעיה היא שהתקציב לא גבוה במיוחד (חייל) האם יש לכם המלצה טובה לנגן בתקציב הזה ? ועוד שאלה ראיתי פעם כל מיני תוכנות שאומורות לנקות כל מיני רעשים בקבצי מוזיקה ולעשות אותם יותר "נקיים" , האם התוכנות האלה באמת עוזרות ? יש לכם המלצה לתוכנה מסויימת ?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני. מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש. אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות. בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן... חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף? אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ …
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום רב, מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון, פרמטרים לבחירה: 1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר) 2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר). 3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. 4. תלת מימד רצוי למראות שאני לא ממש מבין בזה.5. השקעה- עד 10,000 ש"ח. כמובן שמחפש את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר. השאלה הראשונה מה גודל מסך שאני צריך האם 46-50 מספיק או שאפשר ללכת על 55-59 אינץ? :s05: בתודה מראש, ניר [/td][/tr][/table]
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
א) על הרצפה ב) על לוח סיבית שהכנתי עם 4 רגליות פלסטיק שיישב על הרצפה ג) על המדף סיבית של הספריה - נמצא כ40 סנטימטר בערך מתחת לספריה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לתלות טלויזיה מעל המיטה, האם זה אפשרי ופרקטי?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות שישדרגו את הסיבריה 3 שיש לי עכשיו. תקציב יכול להגיע גם ל1300 +- יש אפשרות להזמין מאמאזון UK כמעט הכל אבל אם יש עניין של אחריות אעדיף לשלם טיפה יותר ולקנות בארץ. השימושים העיקריים יהיו(לפי תדירות השימוש) : גיימינג בבית. סרטים וסדרות. מוזיקה כשאני במשרד או בטיסות (לעיתים רחוקות) זה למה חשבתי על ANC. מה חשוב לי באוזניות: 1. Over ear חייב להיות גדול ולכסות את כל האוזן בצורה נוחה. 2. נוחה לשימוש ארוך - גיימינג לפעמים זה כמה שעות. 3. מיקרופון טוב שיהיה אפשר לדבר במשחקי מולטיפלייר. 4. ANC לרוב הסביבה שלי בבית שקטה אבל הייתי שמח לבטל רעשי סביבה נוספים. לא חובה אבל יהיה נחמד. בנוסף אני אוהב באסים מודגשים במוזיקה. לא ח…
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כרטיס קול (משהו איכותי)נותן? כי יש רמקולים ברמה והכרטיס קול שלי הוא על הלוח. אני ארגיש בהבדל אם יהיה לי כרטיס קול אחר? מה מומלץ? לי יש רמקולים 4.1.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כ-50 דיסקים בתיקיות שונות שהם כרגע לא דחוסים בכלל, ורציתי להעתיק את כולם כ-FLAC, האם ישנה דרך לעשות זת בפעם אחת? כסיפרייה תוך שמירה על החלוקה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קריאה לעזרה~ קניתי לאחרונה רמקולים שהמליצו לי כטובים ותמורה טובה למחיר שיכולתי להרשות לעצמי, Microlab M-111. חיברתי אותם למחשב בחדר ושמתי את הסאב במקום המומלץ (מתחת לשולחן, פונה לכיווני) אבל הסאונד היה ממש מזעזע. דהוי ומרוח, מזכיר זיופים של ביטס, אוזניות שחצי מקולקלות או כבל חצי מחובר (והכל היה מחובר והדוק כמו שצריך). לא היו הגדרות מיוחדות בכרטיס קול ובאקוולייזר וחיברתי אותם גם ל- HTC ONE לצורך בדיקה, אותה הבעיה. לקחתי אותם לבית של חבר לבדיקה ושם הם נשמעו סבבה לגמרי, לא משהו שהייתי מתלונן עליו. בדקתי גם במחשב וגם בפלאפון. הסיבה היחידה שאפשר לחשוב עליה היא אקוסטיקה, אבל אני לא מוצא למה האקוסטיקה בחדר שלי תהיה בעייתית ברמה של לגרום לרמקולים טובים להשמע כמו מה…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פטיפון בשביל הנוסטלגיה, וגם זה דיי נחמד בסלון, יש לי המון תקליטים אבל השאלה היא מה אני צריך שיהיה בפטיפון, איזה אפשרויות יש שם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה, כלומר מה הבדל בין פאטיפון לפאטיפון.
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-