אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי סטרימר של POPCORN דגם A-200 שמחובר לנתב לנתב מחובר גם המחשב שלי עם כבל רשת וגם הנייד באלחוטי האם אני יכול לראות סרטים בצפייה ישירה דרך הסטרימר ואיך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי את המסך 2007WFP והוא מדהים, בקרוב אני אקנה עוד ממיר לבחר אליו, מבחינת הוידאו אני מסודר כי יש בו כניסת קומפוזיט, אבל איזה פתרון יש לשמיעת האודיו? יש איזשהו מתאם שיאפר חיבור שלו לרמקולים רגילים למחשב או משהו בסגנון? או שאויל יותר משתלם כרטיס קול עם כניסות RCA? בקיצור, איך פותרים את הבעיה? תודה, אלון
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הורים קנו לי את הטלוויזיה הנ''ל לחדר panasonic th-39b6 ..עכשיו שמתי סרט 1080P בדיסק און קי וחיברתי לטלוויזיה הטלוויזיה קראה תסרט(MKV) אך אין כתוביות(SRT) מה הפיתרון?בדקתי את כל ההגדרות בטלווזיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.techspot.com/article/751-should-you-buy-a-sound-card/ בדיוק שאלתי את עצמי אותו דבר בתכנון קנייה של לוח אם מתקדם אפילו יש שם תמונה של אודיו טכניקה M50 עריכה" עכשיו שקראתי את כל המאמר חייב לציין שהוא גרוע ברמות טוב נו..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! התלבטתי היכן לפרסם הודעה זו, כאן או בפורום 'ציוד היקפי', ולבסוף החלתי לפרסם פה... ברשותי רמקולים למחשב Creative sbs580. הייתי מרוצה מהם, אך לפני כמה ימים הם הפסיקו לעבוד (אני חושב שיש איזושהי בעיה במגעים, כי לפעמים זה עובד ולפעמים לא). יש לציין כי למרות שהם 5.1, בפועל השתמשתי רק בקדמיים ובסאב, ולכן אני מחפש כעת מערכת של 2.1. אינני מבין גדול בסאונד ואינני אודיופיל. אני משתמש ברמקולים לשימוש רגיל, שמיעת מוזיקה מידי פעם וצפייה בסרטים. הייתי רוצה משהו יחסית איכותי (לא איזה פלסטיק זול), אך אני מודע לכך שבתקציב שלי לא אמצא משהו ממש משובח... חשוב לי שהמערכת תהיה של חברה טובה, שהסאב יהיה מעץ ולא איזה פלסטיק, ובעלת שליטה נוחה על עוצמת הקול והבאס (אם יהיה חיב…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות. DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק. שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה. רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים. רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו. זהו בסה"…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים ברצוני לקנות מערכת של רדיו דיסק + 4 וופרים + 2 טוויטרים לאוטו שלי. אני לא מבין הרבה בנושא זה... ולכן אני צריך עזרה תקציבי עומד על 1500 ש"ח. אשמח לקבל עזרה! תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי CX300-II לS9 שלי (מפנדה, ככה שאני לא חושב שיש חשש שהן מזוייפות) ושומעים די חרא.. בעיקרון חיברתי אותן גם למחשב וגם לנגן עצמו ושומעים ממש ממש צורם.. ניסיתי על כמה PRESETS בS9 והתוצאה לא משתנה, במגוון רחב של שירים; פופ, רוק, אלקטרוני.. יש לכם מושג למה זה ככה? תודה רבה!
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34". הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי microlab x16 חדש דנדש. חיברתי והכל, והפעלתי כל מיני שירים. עכשיו הסאב לא מדגיש מספיק את גיטרת הבאס, או הבאס המלודי. גם כשאני מעלה את רמת הבאס למקסימום (6) הוא לא מודגש כמו שהייתי רוצה. אבל הוא מדגיש יתר על מידה את התוף באס (בום בום בום בום !!) גם כשאני מוריד את רמת הבאס למינימום (-6) ברמקולים, עדיין שומעים את ההדגשה של התוף באס. אי אפשר לשמוע ככה מוזיקה, זה עושה כאב ראש גם בווליום נמוך. מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את ה PSP לפני כמה ימים מארה"ב במחיר של 1100 ש"ח. יחד עם המכשיר קיבלתי case (די מעפן), רצועה ליד אוזניות ושלט. קנו לי יחד עם ה PSP את המשחק TWISTED METAL: HEAD ON שזה משחק בן זונה. הגרפיקה של ה PSP מדהימה! הגרפיקה של המשחק היא בערך כמו של PS2 והמשחקים העתידיים אמורים להיות עם גרפיקה הרבה יותר טובה. בקיצור כל מי שישי לו את הכסף אני ממליץ לו מאוד מאוד על המכשיר תמונות אני יעלה בהמשך
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות סגורות ל-MP3 לשמיעה באוטובוס, רכבת, ספריה וכו. אני רוצה לקנות את האוזניות עם איכות הסאונד הטובה בשוק, ועדיף כאלו שיהיה לא מסורבל מדי לסחוב אותן (או שיש להן מארז כלשהו). תקציב בלתי מוגבל אומר גם מעל 2000 שקל, אבל ברוב הזמן הן הולכות להיות מחוברות ל-MP3 (הדגם הוא D2 של IAudio) אז עדיף שלא יהיה צורך במגבר. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...) אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא) חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...? בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם) השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?) ולא חייבים להשתמש בכל התקציב.. הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, איך קובעים ווליום אחיד למספר קבצי MP3?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי טלוויזית LCD של Samsung - דגם: LE46C530F1WXZG. חיברתי ב-USB דיסק און קי שיש לי, על הדיסק און קי יש לי קובץ MKV וקובץ SRT בעלי אותו השם בדיוק. בהתחלה, הייתה לי בעיה שהכתוביות היו הפוכות, אז הפכתי אותן באמצעות תוכנה לעריכת כתוביות והבעיה נפתרה. כעת, הבעיה היא כזו: ברגע שמופיעה כתובית, אני מקבל בסוף כל משפט מין סימן של חץ ימינה (נראה כמו תו של "אנטר" - דומה לתו "|" אך בקצה העליון יש חץ ימינה). ניסיתי כבר עדכון חומרה לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. איך אני פותר בעיה זו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נורמליות לנסיעה לעבודה (הסעה), יש לכם המלצות? עדיף אוזניות IN EAR חשבתי על ה CX 300 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=356&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 בלינק הזה הן מתומחרות ב 110 ש"ח, הגיוני? אם יש עוד הצעות אני אשמח..
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבו פה באתר ביקורת על האוזניות האלה: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/CMStorm_ceres300 קראתי והשתכנעתי. רק שאני לא רואה שום מקום שמוכר אותן. לא בארץ, לא באמאזון, לא ב NEWEGG. יש למישהו מושג איפה להשיג אותן? כמובן שעדיף בארץ אבל גם חו"ל אפשרי. ואם אי אפשר להשיג אותן, למה לכתוב עליהן ביקורת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד שאני לוכד ממצלמת הוידאו (mini dv) אם יש אפשרות לשפר ישירות את הסאונד הנכנס, או לחילופין אחרי הלכידה שלו- לשפר את האיכות באמצעות תוכנה כלשהי... הסאונד אמור לשמש לסרט שאני עורך באמצעות adobe premiere... מצפה לעזרתכם נדב
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-