אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לא יודע אם פה לשאול את זה אבל זה ניראה לי הכי הגיוני אני צריך כרטיס קול למחשב שלי מאחר ומה שיש לי בלוח אם לא מספק אותי (z68a-d3-b3) אני מעדיף שהוא יהיה בUSB או PCI-E הPCI בלוח אם הזה טיפה דפוק הוא לא מקבל הרבה דברים או שלא מנצל אותם טוב מבחינת כסף אין לי יותר מידי הגבלה אבל שלא יהיה מוגזם 1000 ש"ח אני חושב ש500-600 ש"ח אמורים להספיק לזה הכרטיס הוא בעיקר לשימוש של מוזיקה ועריכת מוזיקה וגם למשחקים תודה רבה ושנה אזרחית טובה איך הכרטיס הזה? http://www.shirion-computers.com/pl_product~Creative-X-FI-SURROUND~50~208.htm אני מעדיף משו מהחנות הזו מיכיוון שאני מכיר את הבעלים הוא שכן שלי והיא קרובה לי לבית אבל אם יש משו טוב בKSP או אייבורי גם מתקבל יש לי אפשרות להגיע ל2 ה…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה - קניתי אקסטרימר חדש מבאג, חיברתי בהתחלה בקונפיגורציה של: כבל HDMI מיציאת האקסטרימר לרסיבר ומשם עוד כבל HDMI מהרסיבר לטלויזיה LG 42 LD460. בנוסף - חיבור של כבל אופטי מהאקסטרימר ליציאה המתאימה ברסיבר. התגלתה אמנם בעיה מאוד מעצבנת של חוסר בסאונד אבל תמונה היתה. לאחר כמה ימים שניסיתי שוב לטפל בבעיה הנ"ל נוצרה בעיה חדשה: אין תמונה דרך יציאת ה HDMI. פשוט אין. אם אני מחבר כבל RCA אז יש תמונה אבל ברגע שאני מנסה לצאת דרך יציאת ה HDMI אני פשוט לא מקבל תמונה. הכבל תקין, הכניסה תקינה, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן, משחק בהגדרות (הורדת רזולוציה במכשיר), מעבר לטלויזיה אחרת (גם עם כניסת HDMI), חיבור ישירות לטלויזיה... כלום!!! אני כבר אובד עצות, יכול להיות שיציאת ה HDMI באקסטרימר נ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי בKSP רמקולים LUXON ב1370 ש"ח פ33תיות מעץ מלא, סאב חבל על הזמן, יפים, כבר כמה פעמים התלוננו השכנים מהקומות הראשונות כשאני בקומה ה15 שזה מפריע להם! הסאב הוא 55 W RMS!!! והמערכת כולה היא 145 W RMS כדאי לבדוק למה קניתי אותם במבצע
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום בבעלותי מכשיר אקסבוקס המתפקד גם כדיוידי עכשיו רציתי לדעת המלצה שלכם לרמקולים עד 500 ש"ח והאם הם מתחברים לבוקס \ לטלויזיה אני ממש לא מבין בזה [אני רוצה שיתמוך גם במשחקים עם הסאונד לא רק בסרטי הדי וי די] וכמו כן הייתי מעוניין לדעת האם אני זקוק לרסיבר או לכול מכשיר נוסף תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחר"צ טובים, השאלה בכותרת. האם באמת יש הבדל כלשהו בין כרטיסי הקול הנ"ל בין לוחות של אסוס דגם Z170 Pro Gaming ו-Z170-A? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מכירים את התוכנות האלה Ejay',prodj....... וכל השאר יש לכם משהו להמליץ לי?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בארה"ב עם יציאה ל HDMI אבל הבנתי שבארץ הטכנולוגיה שונה ולכן צריך מתאם. איך זה נקרא ומאיפה אני יכול לקנות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...) אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא) חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...? בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם) השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?) ולא חייבים להשתמש בכל התקציב.. הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: אין הגבלה חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית האוזניות / רמקולים). מה השימושים שלכם?: 50% גיימינג וסרטים ו50% שירים מה עדיף לי אוזניות למוסיקה ב500 שקל(אפשר יותר אבל לא משנה), ואוזניות לגיימינג וסרטים ב500 ש"ח(גם פה אפשר יותר) או אוזניות לזה ולזה ב1000 ש"ח(אפשר יותר)? מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? B85M-hd3 בקשות מיוחדות: אם זה שני אוזניות נפרדות אז עדיף שלגיימינג יהיה כניסת usb. וחייב 7.1 ולשירים שיתמוך באנדרואיד מחו"ל או מהארץ? עדיף מהארץ
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר כבל hdmi מהמחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים דרך קודי ופופ קורן. הבעיה היא שהמרחק הוא בסביבות 8 מטר האם אני צפוי לראות באיכות ירודה ? או שלא תהיה השפעה נא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן עם צליל איכותי, לא חייב להיות עם הרבה זיכרון או מערכת הפעלה מטורפת. בנוסף, אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קטנות (אפשר באותה חבילה של הנגן, בנפרד, מה שעדיף יותר..) התקציב שלי הוא 1200 שקלים, אבל כמובן שעדיף בפחות אם אפשר תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי טלוויזיה 40 אינץ' והייתי רוצה שיהיה לי איזה מערכת קולנוע ביתית שתתחבר בHD ותספק לי את כל הצרכים הרגילים והקבועים של מערכת קולנוע ביתית (חשוב שתתמוך בUSB בצורה הטובה ביותר!) תקציב בערך 1300 שקל. תודה רבה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם. אני מעוניין לקנות LCD המליצו לי על LG, בבדיקה קצרה ראיתי כמה דגמים מעניינים כגון, 32LG34R, או LG32LG32R או לסרוגין Philips 329fl5403d אלה ניראים לי מעניינים, אז כמו שהבנתם אני רוצה טלוויזיה 32 לחדר\סלון תקציב שעומד עד 3500 ש"ח, אני חושב שעדיף HD READY... כמובן שאני לא נעול על LG/PHILIPS אבל ממולץ משהו טוב... אודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, עשיתי חיפוש באינטרנט של ממירים אבל זה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי אז אשמח להיעזר בכם בעיקרון אני מחפש ממיר חיצוני שיתחבר לטלוויזיה, יכלול בתוכו אפשרות לקליטת עידן + עם אפשרות להקלטת תכניות, בנוסף חשוב לי שהממיר יהיה גם סוג של סטרימר, כלומר, שתהיה לי האפשרות להתקין אפליקציות מהחנות כמו למשל נטפליקס, מאקו TV וכו', להזרים מדיה ולהשתמש בקודי. (כמובן שיהיה עם תמיכה בעברית) האם קיימת חיה כזו? אשמח להכוונה ועזרה. מצאתי שני דגמים ברשת אך לא בטוח אם הם מתאימים ועונים על הדרישות אז אם מישהו מכיר/מבין אשמח להתייחסות 1. MECOOL KIII Pro 2. TV BOX Magicsee C400 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחדש ברמקולים למחשב, עד עכשיו הייתי שומע במגבר ו2 רמקולים גדולים של פירלס, לא מאיכות גבוהה כ"כ. אני בעיקר מתלבט בין רמקול 5.1 ל2.1 השימושים שלי הם שירים (בעיקר) טיפה סרטים וטיפה משחקים. הסתכלתי על הדגמים הללו http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=SS21&Cat2Cat1ID=54&Cat2ID=251&aff=Zap〈=he http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=940 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=455 http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=569 מה עדיף מבין כל אלה? האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל רמקול 5.1? האם אני יכול לחבר את הרמקולים הללו גם לטלוויזיה? אשמח לתשובות ועזרה תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-