עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HaVoC_850,

שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by shakedd,

קניתי מערכת בלי סאבוופר ראיתי באינטרנט את הגב שלו וראיתי כול מיני חיבורים אני לא רוצה ביקורת על הסאב אני לא יודע מה זה החיבורים האלה (4 אדומים 4 שחורים( הוא משמש כמגבר? http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=iw&sa=N&biw=1163&bih=628&tbm=isch&tbnid=IcgpvW8FcTEXQM:&imgrefurl=http://www.buzzillions.com/reviews/cerwin-vega-ve-28s-series-150-watt-8-powered-subwoofer-reviews&docid=pqNtU10Mr4w4cM&imgurl=http://www.bz1-img.com/images_customers/01/34/126321_11838_full.jpg&w=1024&h=682&ei=Xj-VUPqWBofusgb084DADg&zoom=1&iact=rc&dur=1&sig=107715072085522104220&page=1&tbnh=177&tbnw=276&start=0&ndsp…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכל חברי הפורום! התלבטתי היכן לפרסם הודעה זו, כאן או בפורום 'ציוד היקפי', ולבסוף החלתי לפרסם פה... ברשותי רמקולים למחשב Creative sbs580. הייתי מרוצה מהם, אך לפני כמה ימים הם הפסיקו לעבוד (אני חושב שיש איזושהי בעיה במגעים, כי לפעמים זה עובד ולפעמים לא). יש לציין כי למרות שהם 5.1, בפועל השתמשתי רק בקדמיים ובסאב, ולכן אני מחפש כעת מערכת של 2.1. אינני מבין גדול בסאונד ואינני אודיופיל. אני משתמש ברמקולים לשימוש רגיל, שמיעת מוזיקה מידי פעם וצפייה בסרטים. הייתי רוצה משהו יחסית איכותי (לא איזה פלסטיק זול), אך אני מודע לכך שבתקציב שלי לא אמצא משהו ממש משובח... חשוב לי שהמערכת תהיה של חברה טובה, שהסאב יהיה מעץ ולא איזה פלסטיק, ובעלת שליטה נוחה על עוצמת הקול והבאס (אם יהיה חיב…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רב, אני מחפש אזניות עם מיקרופון מובנה בסביבות ב100 ש"ח (אפשר לחרוג מעל אם זה באמת שווה את זה) למטרת שמיעת מוזיקה ובעיקר משחקי רשת אינטנסיביים עם חברים. אני יודע שמאה ש"ח זה כלום, אבל אני כן מחפש את הכי טוב שאפשר במחיר הזה, יש לי שמיעה מצויינת ואני סובל לשמוע באוזניות לא איכותיות, וכיודע במחירים האלה צריך לדעת מה לקנות, יש אוזניות זבל ב150 ש"ח ואחלה של אוזניות ב100. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום, תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני! בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיא…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 2 לרמקולים למחשב (רצוי לוג'יטק) כדי לשמוע סרטים ב 5.1 ואני לא רוצה להשתמש ברסיבר חיצוני או משהו כזה. הייתי בטוח שה- 5300e מגיעים כניסה לכבל אופטי. אבל טעיתי. האם מישהו מכיר מערכת 5.1 (או יותר) שמגיעה עם כניסה אופטית ? תודה HF

10. Started by liortaib,

שלום לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על הטלויזיה הזאת של סמסונג LA32B530 רציתי לדעת איך היא באופן כללי.... וגם האם היא מתאימה לשיומשים של מסך ראשי של מחשב ולצפייה בטלויזיה ממיר hd של הוט... המרחק של הצפייה הוא בין 1-1.5 מטר.... נ.ב יחובר מסך 22 שיש לי עכשיו(2253bw) תודה לעוזרים....!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי אך ורק לנגן MP3 (סאנדיסק) הנגן תומך בלוטות', רציתי לדעת האם האוזניות האלה יתאימו לי, הנגן יזהה אותם והכל יפעל כשורה?: https://www.amazon.co.uk/dp/B07VMF4D4V/ תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. http://www.techspot.com/article/751-should-you-buy-a-sound-card/ בדיוק שאלתי את עצמי אותו דבר בתכנון קנייה של לוח אם מתקדם אפילו יש שם תמונה של אודיו טכניקה M50 עריכה" עכשיו שקראתי את כל המאמר חייב לציין שהוא גרוע ברמות טוב נו..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי סטרימר של POPCORN דגם A-200 שמחובר לנתב לנתב מחובר גם המחשב שלי עם כבל רשת וגם הנייד באלחוטי האם אני יכול לראות סרטים בצפייה ישירה דרך הסטרימר ואיך עושים את זה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הייתי רוצה לתיתנו לי עזרה ותייעצו לי לגבי כרטיס קול, אני מתלבט בין CRATIVE AUDIGY EX לבין CREATIVE AUDIGY ה-PCI מה יותר כדאי לי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת ביצועים???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by oDot,

שלום, קניתי CX300-II לS9 שלי (מפנדה, ככה שאני לא חושב שיש חשש שהן מזוייפות) ושומעים די חרא.. בעיקרון חיברתי אותן גם למחשב וגם לנגן עצמו ושומעים ממש ממש צורם.. ניסיתי על כמה PRESETS בS9 והתוצאה לא משתנה, במגוון רחב של שירים; פופ, רוק, אלקטרוני.. יש לכם מושג למה זה ככה? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר

19. שלום. סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות. DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק. שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה. רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים. רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו. זהו בסה"…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום חברים ברשותי שני רמקולים רצפתיים גדולים KLIPSH KSF 8.5 וטלויזיה חכמה של סמסונג . אני מעוניין בציוד שיאפשר לי חיבור הטלויזיה לרמקולים אך בנוסף גם אפשרות להאזין למוסיקה דרך האינטרנט באמצעות הטלויזיה , סמארטפון ( laptot אם אפשר על-הדרך, אבל לא חייב ). אין לי קליטה של רדיו בבית בגלל בעיות מיסוך קשות, כך שלא יעזור לי חיבור לאנטנה FM/AM . תודה לכל המסייעים

22. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך. הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II. אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by roi503,

יש לי את הרמקולים קודה 103 ואני מרוצה מהם אחלה רמקולים השאלה שלי האם היה כדי לי ללכת על משהו אחר יותר זול או יותר איכותי אם יש והאם הבחחירה שלי היתה בחירה נכונה המפרט ותמונות: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49750

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Little SAVAGE,

שלום, אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קובץ אודיו מפורמט ape לקובץ בפורמט mp3 אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by doreiny,

מצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים (אשמח אם יועבר למתאים במקרה כזה), רציתי לדעת אם מישהו יודע על אפליקציה להתקנה על המקבוק שתשתף את המסך שאני רואה במק ישירות ל fiberbox . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים