אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם בגלל כדאי לי לקנות איזה PX 200 או MDR-Q33LP SONY או MX-300 לא אהבתי את הצורה של הPX....אבל האם האוזניות באמת שוות כל כך? אם למישהו יש עוד הצעות לאוזניות ואני מעדיף כמה שיותר קטנות ונוחות אז שיציע ובאמת כדאי לי להחליף את האוזניות שבאות עם הIRIVER? או שהם טובות מספיק? אני אוהב צליל נקי וטוב, באסים טובים ואיכות אתם חושבים שאוזניות הIRIVER יספקו את זה? או לקנות אוזניות אחרות?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, איך קובעים ווליום אחיד למספר קבצי MP3?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש מי מכם שמשתמש באפיקציה כזו? מה דעתכם על האפשרות ו\או אופן השימוש מניסיונכם האישי? במאמר הבא מופיעה רשימה קצרה של אפליקציות מובילות, באיזו מהן אתם משתמשים (אם בכלל) ועל איזו הייתם ממליצים? http://surround-sound.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8/
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי טלוויזית LCD של Samsung - דגם: LE46C530F1WXZG. חיברתי ב-USB דיסק און קי שיש לי, על הדיסק און קי יש לי קובץ MKV וקובץ SRT בעלי אותו השם בדיוק. בהתחלה, הייתה לי בעיה שהכתוביות היו הפוכות, אז הפכתי אותן באמצעות תוכנה לעריכת כתוביות והבעיה נפתרה. כעת, הבעיה היא כזו: ברגע שמופיעה כתובית, אני מקבל בסוף כל משפט מין סימן של חץ ימינה (נראה כמו תו של "אנטר" - דומה לתו "|" אך בקצה העליון יש חץ ימינה). ניסיתי כבר עדכון חומרה לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. איך אני פותר בעיה זו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב , אני רוצה לקנות רמוקלים למחשב בעיקר לשמעית מוזיקה פה ושם קצת אולי סרטים אז ראיתי פה ושם רמקולים 2.1 יש אותם כול כך הרבה שאני לא ידעו בדיוק מה לבחור ומה טוב בשביל מוזיקה ומה לא , אז רציתי לבקש עזרה פה בפורום , איזה רמקולים כדי לי לקנות התקציב הוא 200 עד 250 ש"ח ??
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אז אני מתלבט בין שתי המערכות הללו. הרמקולים ישמשו אותי לצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה וגיימינג. אם יש משהו יקר יותר (לא יותר מדי) אני אשמח להצעות. כרטיס קול מובנה בלוח אם (H67M-GE של Asrock).
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי להשתדרג מהLogitech X-530 שלי למשהו רציני יותר, השימושים העיקריים הם 50% מוזיקה 40% משחקים ו10% סרטים. אז אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב הזה, לא משנה לי מספר הרמקולים, מה שכן חשוב לי זה הגודל שלהם, יש לי חדר קטן ואין סיכוי שאני אצליח להכניס רמקולים ענקיים ולכן חשבתי על Z5500, יש הצעות אחרות? תודה : עריכה: שכחתי לציין שברשותי כרטיס קול Creative SB X-FI XTREME GAMER
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת למה שמים את הסאב מתחת לשולחן ולא מעל ???
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...) אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא) חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...? בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם) השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?) ולא חייבים להשתמש בכל התקציב.. הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות Cloud II ואחד ה-"פיצ'רים" הוא שילוב של המיקרופון והאודיו בחיבור זכר אחד. העניין הוא שאני לא אוהב את הסראונד של כרטיס הקול שמגיע עם האוזניות ורוצה לחבר במקום כרטיס קול USB של Steelseries שיש לי. (שתי כניסות, אחד לאודיו ואחד למיקרופון) הזמנתי מאיביי מפצל אודיו של נקבה אחת ושני זכרים והבעיה שברגע שאני מחבר את המיקרופון יש רעשים מוזרים באוזניות (לא יודע מה התיאור הטכני) וגם שמתי לב שכרטיס הקול מתחמם מאוד. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה היא שקניתי מפצל זול ולא איכותי, או שהאוזניות הספציפיות האלה לא אוהבות שמנסים לפצל את המיקרופון? אם למישהו יש נסיון עם העניין אני אשמח לעזרה. זה הלינק למפצל שיש לי: http://www.ebay.com/itm/4Pc-3-5m…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את שבכת הברזל שמגינה על הרמקול שלי וגיליתי קרע . מצטער על גודל התמונה. איך ניתן לתקן אותו על מנת למנוע את התרחבותו ולשמור על איכות צליל סבירה? יש לציין שהגומי לא יבש כלל. אין לי מושג מה גרם לזה. זה הרמקול המדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המערכת שלי ולמחשב, עכשיו המערכת שלי היא לא קולנוע ביתי היא מערכת רגילה (חזקה מאוד!!!) שחיברתי אליה עוד שני רמקולים גדולים שהיו בסלון שלי פעם ועכשיו יש לי 4 רמקולים חזקים אחושר@#$#$%..... הכרטיס שעל הEPOX 8RDA יספיק לי? או להשקיע ככה 600 שקל לXP של הרקולס??
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, קניתי רמקולים Microlab X-16 לפי המלצות באתר. ברשותי רמקולים INSPIRE 2.1 2400 של CREATIVE מלפני בסביבות 9 שניםשגודלם פחות מחצי מהרמקולים של ה X-16. ההספק של ה CREATIVE אמור להיות 21W בעוד שה X16 אמורים להיות 72W. כאשר הפעלתי עם המחשב על שיר כלשהו (מ YOUTUBE) , שמתי את שני הרמקולים על עוצמה מקסימלית ולדעתי העוצמה של ה CREATIVE הקטנים יותר הייתה מעט יותר חזקה. ממה שקראתי בפורומים אנשים אמרו שהפעילו את ה X16 ב 10% מהיכולת שלהם וזה כבר היה חזק, ואני, שבד"כ איני אוהב מוסיקה בעוצמה גבוהה, לא התרשמתי שהעוצמה חזקה נורא. אומנם הייתה עוצמה מכובדת אבל לא משהו שהשכנים יתלוננו ממנו, ואני ישבתי ליד המחשב ולא סבלתי מהעוצמה. האם זה תקין? ציפיתי שרמקולים כאלו לא יאפשרו לי להפעיל אותם ב…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו שמע על השיטה הזאת? חבר סיפר לי על שיטה שמורחים וזלין על הרמקול ואחרי זה מחממים אותו עם פן שיפתח תנקבוביות לרמקול ואז מנגבים ושמים תלק שישמר.. מישהו עשה את זה? הוא אמר שזה נותן הרבה בשמיעה אבל אף פעם לא שמעתי את זה לפני ...אני יודע מנקים עם במרשת עדינה מאבק וזהו אז רציתי לדעת עם עוד מישהו התנסה בשיטה הזאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכל החנויות ראיתי שהוא עולה 1200 שקל בערך, אבל כאן: http://www.coms.co.il/product.asp?productid=38 רק 950 (ורק 5 שקל דמי משלוח). יש קאץ'? :
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות סגורות ל-MP3 לשמיעה באוטובוס, רכבת, ספריה וכו. אני רוצה לקנות את האוזניות עם איכות הסאונד הטובה בשוק, ועדיף כאלו שיהיה לא מסורבל מדי לסחוב אותן (או שיש להן מארז כלשהו). תקציב בלתי מוגבל אומר גם מעל 2000 שקל, אבל ברוב הזמן הן הולכות להיות מחוברות ל-MP3 (הדגם הוא D2 של IAudio) אז עדיף שלא יהיה צורך במגבר. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי את הEP630 כעת ב38 ש"ח(כולל משלוח), זאת הפעם השלישית שאני רוכש את האוזניות הללו. כל זוג שרד אצלי שנה בממוצע,בראשון נהיו בעיות במגעים אז קניתי עוד זוג-שכרגע רק אוזניה אחת פועלת השד יודע למה -אבל זה כנראה בגלל השימוש האינטנסיבי שלי. אז האם מדובר בזיוף? הפידבקים של המוכר חיוביים והקונים לא ציינו שמדובר בזיוף כלשהו-אך בכל זאת איך המחיר כ"כ נמוך? ***עדכון***:האוזניות הגיעו-טוב אז כבר שפתחתי את האריזה(יותר נכון שקית ניילון) ידעתי שמדובר בזיוף-הכבל לא היה שווה(להרכבה מאחורי העורף),לא אותו הכבל. איכות השמע:כמובן שלא כמו המקורי-כנראה הקונים בEbay לא שמעו את האמיתיות-לכן התגובות חיוביות.עשיתי השוואה אחד מול השני:הצליל הרבה פחות חד מאוד לא מאוזן,אין גבוהים כמו במקורי כנ"ל ל…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני רוכש מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש גם בכרטיס קול. המצב הנוכחי הוא כרטיס קול 5.1 של Creative עם אוזניות של סנהייזר HD437. השימושים שלי הם מוזיקה, סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה ולכן חשבתי על כרטיס מסדרת ,X-FI אבל אני לא יודע איזה ייתן לי תמורה הכי טובה לכולם. אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות שלי :-) תודה נועם
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למטרת משחקים עד - 350 שקלים. אני גר באילת, אז המצלות מאייבורי או - KSP יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הציעו את הרמקולים הללו לחבר טוב שהיה די נעול על הMICROLAB FC330. לפי התמונות הסאב נראה חולני לגמרי,האם יצא למישהו לנסות\לשמוע אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-