עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 170 שקל עדיף 2.1 לשימוש בסיסי(אפילו הרמקולים של ה 30 שקל היו מתאימים לי אבל אני רוצה להשקיע טיפה) תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by טוסטר,

יש לי שיר בפורמט MP3 שהסאונד שלו דיי חלש. יש איזו שהיא דרך להגביר את השיר ככה שהוא לא יהיה חלש מאוד ואני לא אצטרך להגביר כל פעם שאני רוצה לשמוע את השיר הזה? ניסיתי לעשות חיפוש אבל לא מצאתי כלום. תודה

• 12 תגובות
    • 8.4k צפיות
  4. Started by Access Denied,

אהלן אנשים.. אני מחפש לקנות אוזניות חדשות לאיפוד.. הדרישות הן בגדול שיהיו משהו איכותי יחסית, שיהיו בסגנון InEar או קרוב לזה (כאילו קשת עם זה) והכי חשוב שיהיה אפשר לרוץ איתן (ולרוץ הכוונה היא ל-18/20 קמ"ש.. שזה אומר שצריך משהו שיחזיק טוב) התקציב: 250 שח בינתיים ראיתי את הדגמים האלה: Sennheiser OMX 70 Sport שעולות 255 שח Sennheiser MX 75 Sport שעולוץ 227 שח Icemat Siberia In:Ear Headset שמשהו מוכר פה באתר ב-150 שח מי מבין כולם עדיף? הצעות אחרות יתקבלו בברכה! תודה,שבוע טוב, וסוף חג שמח

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by eli308,

קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1. הדגם הוא Philips mms460. כשפתחתי את האריזה קצת התבאסתי כי ראיתי שהחיבור שלהם הוא לא USB, אלא חיבורי 3.5mm (לא יודע בדיוק תשם) שחור ירוק וכתום. בגלל שיש לי כרטיס קול onboard פשוט (אם אני לא טועה, Realtek ac 97) אני לא יכול לנצל את הרמקולים. כמו שאני מבין אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב 5.1 . רק לציין שאני לא מחפש משהו יקר או משהו באיכות גבוהה במיוחד, אלא פיתרון זול (אך לא דרעק) כדי שאני אוכל לנצל את הרמקולים. חשבתי ללכת על הכרטיס קול Creative live 5.1. בחיפושי אחר חנות זולה לקנות בה את הכרטיס, מצאתי כרטיס קול חיצוני 5.1 המתבחר ב USB. ופה אני בעצם מתלבט וצריך עזרה. מה עדיף לקנות? המחיר הוא אותו מחיר, אך השאלה האם יש הבדל באיכות או הבדל ביכו…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by bagetrek,

הי חבר'ה יש לי לוח אם עם 6 יציאות , תראו ת'מפרט מחשב ( דגם הלוח ) .. אני מנסה לעשות שמישהו שאני מדבר איתו שיחה במסנג'ר ישמע את המוסיקה שאני שומע בווינאמפ ישירות ( בלי רעשי רקע ) ! אמרו לי משהו בקשר ל-line in אבל לא הבנתי שום דבר , נסיתי פעם פעמיים היתייאשתי ועזבתי את זה . אני מבקש קצת עזרה ותמיכה אם למישהו יש מושג תודה רבה לכם !

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by malcolmx9,

תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by esJ,

שלום לכולם, יש לי מכשיר איפוד וידאו 30 GB אני צריך אוזניות שישמשו אותי בשמיעת המוזיקה בשעת אימון ספורט הכולל ריצה ואימון משקולות.. אשמח לתגובות מהירות ולהמלצה על אוזניות אולי משימושכם האישי, אשמח לקבל דגמים מסוימים והמלצות! חשובה לי איכות הסאונד והווליום..אני מוכן להשקיע כסף על מנת לקבל את זה.. בתודה אביתר

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by SmurFin,

מחפש אוזניות לרסיבר בטווח של עד 1000 שקל הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by night-fire,

אממ אני מחפש DVD עד 400 ש"ח.. רצוי שיקרא פורמטים כמו AVI וכו... תודה רבה ..!

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by orinky,

אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451 איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה. הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב. ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by (iriver H10),

אני מחפש רמקולים שתהיה להם איכות שמע טובה מאוד ושיהיו משתלמים.

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  13. אני רוצה לקנות אוזניות לנגן G3 (וגם למחשב) מישהו יודע איך הם מבחינת נוחות\סאונד ושאר ירקות? הנה לינק מהאתר הרשמי: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2412,CONTENTID=10684 לא רשום על ההתנגדות, למישהו אולי יש מושג? ובבאג לא ידעו להגיד

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by Spider - Mike,

חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.

• 12 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by ophir555,

חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי כמה שאלות בנוגע לסאבים : מה זה סאב אקטיבי וסאב פסיבי ואיך אני מבחין ביניהם ? איר אני מבחין בין סאב מוגבר ואחר לא מוגבר? האם יש השפעה בחיבור סאב של רכב 4 אום למגבר מערכת ביתית 6 אום ? יש אפשרות להפעיל את המגבר שברכב בבית ? איך אני יכול להפעיל סאב בבית אם הוא פסיבי עם איזי מגבר ? תודה על הקריאה והתגובות

• 12 תגובות
    • 11.7k צפיות
  17. Started by (iriver H10),

מה הכוונה לOhm באוזניות?

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  18. היי, קניתי מלפני יותר מחצי שנה את כ.הקול- creative blaster live!24bit. לא התקנתי את הדריבר, אלא דרך ההתקנה של ה-windows, בקיצור הכול היה סבבה עד מלפני כמה שבועות שהתקנתי את המשחק החדש של rainbow 6, כי לא שמעו את הקול של היריות שלי ( שמעו הכול חוץ מהדמות שלי ), חשבתי לי שאני צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס אבל התעצלתי. היום התקנתי את המשחק chaos legion ( אני יודע שהוא ישן מאוד אבל היום הגיע אלי השלט של ה-XBOX360 ורציתי לשחק במחשב עם השלט ), בקיצור בסירטונים במשחק, אחרי כל מילה ששומעים יש מן הד כזה אחריה ( חוזר על עצמו ) ועוד הרבה פיצפוצים כאלה מציקים. באותו רגע החלטתי שנמאס לי אז התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול. בסוף ההתקנה הוא שואל אותי אם לעשות restart למחשב וב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכם, רציתי לדעת מה הסדר הכרונולוגי לגבי איכות של סוגי החיבורים הבאים, בין DVD לטלוויזיה ומה ההבדלים ביניהם: Optical (מעביר גם וידאו וגם אודיו בכבל אחד אגב?) RCA Pb/Cb (מה זה בכלל? ראיתי שRCA נכנס שם אבל לא בצורה תקינה) S-Video (מעביר רק וידאו הבנתי, בצורה מאוד איכותית) תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  20. כאמור זה התקציב שאני רוצה לשקיע, כאשר בעיקר הכרטיס צריך להיות מעולה למוסיקה.וכמובן עם אופציה להמרה מסטריאו לסראונד.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by g191181,

מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by overload,

אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לשני הנגנים יש את אותו הסאונד?, או שיש ל ZVM סאונד טוה יותר?

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by shlomi8,

קניתי את הרמקולים האלה לפני שבוע ואין לי מושג למה אני לא שומע ברמקול של הסנטר זה מאה אחוז בהגדות של המחשב כי היה לי ככה גם לרמקולים האחוריים וסידרתי את זה...אבל את הסנטר אני לא מצליח לסדר...למישהו יש תוכנה אולי שיכולה לעזור לי? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.