עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עוד כמה זמן לדעתכם אם בכלל ייצא נגן חדש בסגנון iAudio X5 או H320 כזה שעושה הכל - מנגן וידאו, תמונות וגם קטן כמו נגן MP3 רגיל? של חברה טובה - iRiver או iAudio או משהו טוב בסגנון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by overload,

8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Chymes,

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by daviditzhaky,

איך הם? http://www.amazon.com/Psyko-Gaming-Headset-Authentic-Surround/dp/B003BWAZB8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1285673264&sr=8-1-catcorr

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קודם כל, אם זה לא המקום המתאים לשאלה הזאת אז תפנו אותי למקום אחר. יש לי סרט במחשב ואני רוצה לצרוב אותו בצורה כזאת שאני יוכל לראות אותו ב-DVD. איך אני עושה את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by CrashZone,

שלום, יש לי מערכת שרשום עליה 1500W PMPO ושני רמקולים 80 RMS כל אחד מחובר אליה, מה ההבדל?כמה עוד רמקולים אפשר לחבר? תודה.

• 12 תגובות
    • 14.9k צפיות
  7. Started by night-fire,

אממ אני מחפש DVD עד 400 ש"ח.. רצוי שיקרא פורמטים כמו AVI וכו... תודה רבה ..!

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by hell,

אני בעליו המאושרים של Z-640 מערכת מצוינת ומאוד כדאית,אני מודה ש ATP3 יותר חזק ויותר איכותי אבל הוא רק 2.1 אכזרי כמה שיהיה רציתי לבקש שמות של שירים שיעזרו לי ליראות את ביצועי המערכת המלאים:באס רציני,TRABL גבוה.בקיצור שירים איכותים מבחינת המוזיקה והצלילים בינתים שמעתי להקות כמו:LINKUN PARK MANOWAR OFFSPRINGואני ממש מרוצה הבס ממש איכותי והם די חזקים לפחות יותר מימה שציפיתי תודה

• 12 תגובות
    • 9.9k צפיות
  9. אני רוצה לקנות דיסקמן שמנגן MP3, ובלא מעט חנויות אלקטרוניקה אני מוצא את הדיסקמן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20363 המחיר שלו סביר יחסית לפיצ'רים שיש לו להציע, והביקורות שיש עליו באתר zap מצוינות... מה אתם אומרים עליו? יש למישהו נסיון איתו? מישהו יודע להגיד מה אורך חיי הבטריות שלו (הוא מגיע עם בטריות דקות מיוחדות)? כל תגובה תתקבל בברכה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי creative audigy 2 zs את הדרייברים התקנתיכבר פעמיים אבל לא עוזר. המחשב מזהה את הכרטיס והדרייברים ונראה שהכל תקין. בדקתי עם אוזניות ווידאתי שהבעיה היא לא ברמקולים+סאב. יש משהו פיזי שאני צריך לשנות על הכרטיס או אפשר לפתור את זה דרך אחד הפנלים? אשמח מאוד לעזרה, כי 4ימים אני מתאבק אם הבעיה

12. האם יש למשהו מושג על כרטיס קול איכותי שיוצא בקרוב ? או יצא ? כרטיס עם אלמנטים שמשפרים את הסאונד במוסיקה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadav boaz,

אני מחפש לקנות אוזניות חדשות למחשב (ואולי גם לנסיעות, אני משרת בדרום אז יש לי הרבה נסיעות) מאוד חשוב לי הסאונד והנוחות, אלחוטית זה בונוס אבל לא חובה עד עכשיו אני עם הshure 750DJ ותכלס אני לא מרוצה מהסאונד שלהם, הוא מאוד שטוח והבס לא טוב אני לא איזה פריק של באסים ואני לא רוצה בס שיפגום באיכות, אבל כן חשוב שהוא יהיה איכותי ושישמעו אותו כמו שצריך הסגנון מוזיקה שלי הוא בעיקר טרנסים אינפקטד אלקטרונית ורוק (אם זה משנה) התקציב שלי נע סביב ה1000 שקלים, אפשר קצת יותר אבל מעדיף שלא אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם ההבדל במחירים הוא משמעותי, אם ההבדל הוא פחות מ100 שקל מעדיף לקנות בארץ ושתהיה אחריות תודה רבה אנשים!

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. שלום. יש לי מחשב נייד של אסוס N551SF. אני מחפש רמקולים שאוכל לחבר למחשב הנייד, ואוכל לשמוע דרכם משחקי מחשב // מוזיקה בסלון. אני לא מבין מזה בכלל, ויש לי כמה שאלות: האם עדיף לקנות משהו שאוכל לחבר לנייד או משהו עם מקור מתח חיצוני? האם רמקולים בלוטוס יכולים להוות בעיה כשאני משחק במשחקי מחשב? האם יש דיליי משמעותי בסאונד? איזה תקציב אתם ממליצים להוציא על מנת להיות בנקודת הזהב מבחינת יחס איכות*הזמן שהמוצר יחזיק/מחיר? *אני צריך באס טוב בשביל הנשמה. עזרתכם תוערך. תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oferl,

יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום יש ברשותי רמקולים z-5500 ואני רוצה לקנות כרטיס קול עד 800 שקל.... או זה-‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professionl או זה-Creative X-Fi XtremeMusic אני צריך כרטיס קול למוזיקה משחקים וסרטים ואני לא יודע מה מתאים לי יותר בעקרון אני מעדיף את הגיימר אבל אני לא יודע איך הוא למוזיקה.... והמוזיקה אני לא יודע איך הוא במשחקים... אז עכשיו אני לא יודע מה ליקנות. תעזרו לי בבקשה / תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  21. יש לי כמה שאלות בנוגע לסאבים : מה זה סאב אקטיבי וסאב פסיבי ואיך אני מבחין ביניהם ? איר אני מבחין בין סאב מוגבר ואחר לא מוגבר? האם יש השפעה בחיבור סאב של רכב 4 אום למגבר מערכת ביתית 6 אום ? יש אפשרות להפעיל את המגבר שברכב בבית ? איך אני יכול להפעיל סאב בבית אם הוא פסיבי עם איזי מגבר ? תודה על הקריאה והתגובות

• 12 תגובות
    • 11.9k צפיות
  22. Started by .AloN,

Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…

24. Started by eli308,

קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1. הדגם הוא Philips mms460. כשפתחתי את האריזה קצת התבאסתי כי ראיתי שהחיבור שלהם הוא לא USB, אלא חיבורי 3.5mm (לא יודע בדיוק תשם) שחור ירוק וכתום. בגלל שיש לי כרטיס קול onboard פשוט (אם אני לא טועה, Realtek ac 97) אני לא יכול לנצל את הרמקולים. כמו שאני מבין אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב 5.1 . רק לציין שאני לא מחפש משהו יקר או משהו באיכות גבוהה במיוחד, אלא פיתרון זול (אך לא דרעק) כדי שאני אוכל לנצל את הרמקולים. חשבתי ללכת על הכרטיס קול Creative live 5.1. בחיפושי אחר חנות זולה לקנות בה את הכרטיס, מצאתי כרטיס קול חיצוני 5.1 המתבחר ב USB. ופה אני בעצם מתלבט וצריך עזרה. מה עדיף לקנות? המחיר הוא אותו מחיר, אך השאלה האם יש הבדל באיכות או הבדל ביכו…

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  25. לשני הנגנים יש את אותו הסאונד?, או שיש ל ZVM סאונד טוה יותר?

• 12 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.