אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להוסיף טוויטרים למערכת שלי המקורית שקיבלתי עם הסוזוקי סוויפט החדשה. יש שם מקום לזוג טוויטרים מקדימה. האם ההוספה שלהם תוסיף לי קצת איכות למערכת הרמקולים שהיא גם ככה בינונית מינוס? או שווה פשוט לקנות רמקולים חדשים? יש המלצות לטוויטרים שהם לא יקרים מידי (נגיד 200 שקל)? במידה וזה שווה את ההוצאה. או אם לא כדאי - איזה רמקולים במחיר סביר (400 שקל ) ישנם?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב. אני להחליף את הרמקולים הסטלייטים הישנים שלי (לוגיטק) את ימין ושמאל + סאב. כרגע יש 5.1 ואני רוצה להשאיר את האחוריים והסנטר לסרטים. השימוש הוא למוזיקה, בעיקר קלאסית בדגש על התדר הגבוה שיהיה רך ונעים, וגם סרטים ומשחקים. העוצמה ממש לא חשובה אני מניח שגבול הרמקולים שעכשיו כאן הם איזה 10RMS והם מספיק חזקים יש עוד אנשים בבית. ככה שאני רוצה דגש על איכות מאשר עוצמה. בקשר לסאב, אני רוצה אחד שיתחבר אל הרמקולים כאילו הוא לא קיים, ובטח שלא ירעיד את החדר עם דפיקות מהירות. האם בכלל יש צורך בסאב? אישית אני אוהב את הצליל שהוא מוציא. החדר די קטן ככה שהרמקולים יהיו על מדפים בקירות (יש אפשרות תליה?), אני אצלם תמונה אם תרצו. הכל מתחבר לרסיבר של פיונייר VSX-415 הרסיביר שלי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי: יש דרייברים שהממברנה (נדמה שלי שככה קוראים לקרום הזה שזז ברמקול ומשמיע את הקול) היא מתכתית ויש כאלה מסוג של קרטון כזה: יש כאלה שהם חלקים כמו בתמונה הראשונה ויש כאלה שיש להם באמצע מין כיפה כזו כמו בתמונה השנייה. לפעמים הכיפה הזו מחודדת (כמו נגיד בZ5500) ולפעמים היא גדולה ולפעמים היא קטנה. יש כאלה שהחלק שמסביב חלק ויש כאלה שהוא "מדורג" כזה במעין זיגזג או גלי כזה. ולשאלה עצמה: מה זה אומר לי הקונה? האם זה אומר משהו על איכות הרמקולים או על תפקידם (צלילים גבוהים/נמוכים) או על אפקט כלשהו שזה מעניק לצלילים (עמום/ מהדהד)? או שאין לזה בכלל משמעות?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי עברו דירה לבית פרטי, ואני רוצה לקנות להם מערכת סאונד שתשדרג קצת את המערכת הקיימת שלהם של שני רמקולים ממערכת סטריאו דפוקה של סוני מלפני 15 שנה. ממה שראיתי עד עכשיו, מצאתי את הרסיבר של ימאהה, מדגם HTR-6230, שהוא נראה לי דגם בסיסי אבל טוב למדי מהביקורות שקראתי. בחו"ל הוא עולה 250$, במחסני חשמל מצאתי אותו ב-1500, ובאולסייל אני רואה שהם מוכרים אותו במכרז אישי החל מ-1000 ש"ח (כלומר, בטח אפשר להשיג אותו ב-1200 בערך). האם מישהו מכיר או שמע על הרסיבר הנ"ל? אני מצרף קישור אל העמוד שלו. האם אתם מכירים רסיברים ברמה דומה במחירים דומים? http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028494&CTID=5000400&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE הנושא הש…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש למשהו מושג על כרטיס קול איכותי שיוצא בקרוב ? או יצא ? כרטיס עם אלמנטים שמשפרים את הסאונד במוסיקה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי שאלה קצת מורכבת, אני מקווה שאני בפורום הנכון. 1. אם אני לוקח קובץ MP3 וממיר אותו ל-WAV, האם יש פגיעה באיכות? כלומר האם איזשהו מידע "הולך לאיבוד"? 2. אם אני עורך את קובץ ה-WAV, נניח מוחק ממנו מקטע או מקטעים, ואז ממיר שוב ל-MP3 באותם פרמטרים כמו של קובץ ה-MP3 המקורי, האם תהיה פגיעה באיכות? אני מתכוון יחסית לקובץ ה-MP3 המקורי, כמובן לא כולל המקטע או המקטעים החסרים. בעצם אני שואל אם, באופן תיאורטי, נמיר MP3 ל-WAV ואותו נמיר שוב ל-MP3 ונחזור על התהליך שוב ושוב ושוב ושוב... האם בסוף נישאר עם פיסת רעש לבן? רן
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.linkedin.com/news?actionBar=&articleID=570962140&ids=0TdPgMdzoSdzsId3gPdPwNdzoTb30Qcj8Sej0TdiMSdzkQdjgSdzsIczgPdjsQdzoT&aag=true&freq=weekly&trk=eml-tod-b-ttle-4&ut=0-KCcu5sxlEAU1
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי טלויזיה של SAMSUNG D550 40" ובמעמד ההתקנה הסביר לי המתקין שהמכשירים החדשים האלה רגישים מאד לנפילות של מתח ושאר ירקות וניסה למכור לי איזה מוצר העונה לשם: Extreme V.D.P.S ראו קישור: http://blogerim.co.il/product-matkin-p1860.html הוא רצה עליו 200 ש"ח. אבל אני סירבתי לקנות לפני שאני מברר מה איכות המוצר ובמה בכלל מדובר. ופה אתם נכנסים לתמונה האם המוצר הזה באמת יגן על המסך שלי ? האם המחיר שהוא נתן לי הוגן או שאפשר להשיג בזול יותר ? האם יש מוצר אחר שתמליצו עליו ? (רצוי במחיר זול) אני לא פנאט בנוגע להגנה הזאת, מה גם שיש לי אחריות של 5 שנים, אז לא איכפת לי לממש אותה במקרה והטלויזיה נהרסה, זה נראה לי עדיף על לקנות מוצרים במאות שקלים . בקיצור, תובנות ופתרונות זו…
-
- 12 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה הקלטות ישנות של שירים שלא הצלחתי להשיג בשום מקום ויש שם הרבה "פיקים" את יודעים שיש כמו פאק כזה מצמרר שכואב באוזן ומעצבן... אז רציתי לדעת עם צלילים כאלו יכולים לקלקל אוזניות או רמקולים? או לגרום לאוזניות או לרמקול להתחיל לזמזם? שאלה אחרונה: אם יש תוכנה פשוטה שאני יכול הוריד את הפיקים האלו...? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות חיפושים רבים מאוד ברשת, לא מצאתי התייחסויות רציניות לסוגיה זאת. ה-ASUS STX אמור להיות DAC איכותי במיוחד, הן לפי הנתונים הטכניים והן לפי הביקורות השונות. הוא גם לא זול יחסית לכרטיס קול פנימי שלא מיועד לשימוש מקצועי. אולם לא מצאתי כל כך התייחסויות ישירות ליכולות שלו (כ-DAC כאמור, לא כמגבר אוזניות) מול יחידות חיצוניות בתקציב דומה - לדוגמא ה-PRO-JECT USB או יחידות איזוטריות יותר כגון ה-HUD-MX1, ה-DAC-WOW של HOTAUDIO וכו' או אפילו יחידות יקרות יותר כגון ה-V-DAC או MATRIX.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין באוזניות קשת איכותיות עד 300שח אינני חזק באוזניות אז לקטתי כמה שהביקורות עליהן טובות מאוד אך נשאר רק לקחת את הטוב מבניהם אם יש דגם נוסף אשמח. שומע כל סוגי המוזיקה,יתחברו לאייפון 4S חשוב לי שהסאונד יהיה מפורט ככל האפשר עם באסים טובים,שלא יהיו גדולות במיוחד ושיהיו נוחות. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, לקראת בלאק פריידי הבא עלינו לטובה אני מחפש אוזניות בלוטות' מומלצות. אני נורא אבוד בין כל הדגמים והייתי שמח לקבל כמה שמות כדי שביום המבצעים אוכל לבדוק מחירים ולקנות את מה שהכי משתלם. השימוש העיקרי יהיה מוזיקה בכל מני סגנונות, סרטים, אולי קצת משחקי מחשב. מעוניין לקנות בארה"ב. תודה, איליה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הי חברים אני רוצה לקנות אוזניות טובות בעיקר למוזיקה בזמן עבודה וחסינות רעשים (עבודה בopen space) האם יש לכם המלצה כלשהי? חשבתי בינתיים ללכת על הבנאלי ולקנות Bose Quietcomfort QC35 II Bluetoot האם יש להם שליטה על העברת שירים? כלומר אפשר להעביר שירים מבלי לגעת בפלאפון? (אנדרואיד) תודה
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מערכת ממש ממש ישנה(שעובדת מצוין כשהיא עובדת) שמחוברת למחשב והכבל, זה שמצורף בתמונה, התחיל לעשות בעיות לאחרונה בחיבור למחשב. ברגע שמנתקים אותו מהלוח, צריך לשחק איתו המון זמן עד שהוא מתחבר כמו שצריך ואז המערכת אודיו עובדת במחשב. איך הכבל הזה נקרא והיכן רוכשים אותו?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 4 followers
-
-
חשבתי לקנות את הMicrolab 6C ואני רואה שהם נעלמו לגמרי מזאפ או מכל אתר מחשבים אחר, כנ"ל גם שאר הסדרות הHIGH שלהם. מישהו יודע למה והיכן בכל זאת ניתן לרכוש?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה היום וקיבלתי אותה עם ניילון דק על המסך. האם אני יכול להשאיר אותו? או שהוא יכול להישרף או משהו? טלוויזיה של סמסונג
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר טלויזיה (לא סמארט) לאינטרנט. הבנתי שיש מקלטים שעובדים על אנדרואיד ושמתחברים לUSB, והופכים את הטלוויזיה בפועל לסמארט (אין לי מושג ירוק בתחום. תהיו עדינים) אני מחפש אחד כזה עם קליטה טובה (הראוטר יושב בממ"ד והמקלט מיועד לTV שבסלון), אמין ונוח לתפעול (מיועד לאנשים שלא הכי מסתדרים עם מחשבים ותפעול תוכנה). התקציב שלי זה 50$ (כולל משלוח, אפשר למתוח קצת אם שווה את זה) אם צריך פרטים נוספים תשאלו. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מצאתי כמעט חומר. במיוחד אין כלום על ה X3. חשבתי לחבר את הרמקולים לסאב שיש לי= ALTEC LANSING FX4021 יש לי מערכת לא רעה אבל אני מוצא את עצמי שומע בעיקר ליד המחשב. בעיקר לשמיעת מוזיקה (פחות, אבל גם סרטים ומשחקים) תודה
-
- 12 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות חדשות למחשב (ואולי גם לנסיעות, אני משרת בדרום אז יש לי הרבה נסיעות) מאוד חשוב לי הסאונד והנוחות, אלחוטית זה בונוס אבל לא חובה עד עכשיו אני עם הshure 750DJ ותכלס אני לא מרוצה מהסאונד שלהם, הוא מאוד שטוח והבס לא טוב אני לא איזה פריק של באסים ואני לא רוצה בס שיפגום באיכות, אבל כן חשוב שהוא יהיה איכותי ושישמעו אותו כמו שצריך הסגנון מוזיקה שלי הוא בעיקר טרנסים אינפקטד אלקטרונית ורוק (אם זה משנה) התקציב שלי נע סביב ה1000 שקלים, אפשר קצת יותר אבל מעדיף שלא אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם ההבדל במחירים הוא משמעותי, אם ההבדל הוא פחות מ100 שקל מעדיף לקנות בארץ ושתהיה אחריות תודה רבה אנשים!
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא כדאי טלוויזיה קעורה כי לא אשב במרכז. על איזו טלוויזיה אתם ממליצים? אני מחפש סמסונג 32 אינץ'. מה טווח המחירים?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-