עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי לכולם 1. בשימושי מערכת שמע למחשב, Logitech Premium Stereo Headset with Noise-Canceling Microphone http://www.amazon.com/Logitech-Premium-Headset-Noise-Canceling-Microphone/dp/B0007N33IQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1335942839&sr=1-1 סכ"ה האוזניות רחוקות מלהיות מזהירות אבל הן בסדר. העניין הוא שהספוג הפנימי שלהן נקרע. האם יש טעם לנסות להחליף אותו? במה זה כרוך? האם שווה את המאמץ? אם כן, אשמח לטיפים כיצד לעשות זאת. 2. בין אם אתקנן או לא, חשבתי שכנראה זו הזדמנות טובה לשדרג את איכות השמע שלי ולכן אני מחפשת מערכת שמע חדשה. האוזניות יהיו מחוברות לכרטיס הקול המובנה (Realtek ALC892 codec על GA-870A-UD3) השימושים מהאוזניות - מוזיקה, סרטים (לכן …

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. נדפקו לי הרמקוולים מערכת 5.1 של PILT עלתה לי 200 שקל חח ואני עם רמקולים של 20 שקל שקיבלתי עם הפנטים 4 ליפני 3 שנים צריך המלצה לרמקולים טובים איכותיים צליל נקי באס וכל זה.. עד 500 שקל הבנתי שבתקציב הזה עדיף 2.1? המליצו לי על אלה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4538 .איך הם? אני רוצה רמקולים איכותיים שלא יתחילו לזייף אחרי חודש ומה עדיך עם או הX540 של לוג'יטק

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Ic3 CuB3,

מישהו שמע על המוצר ? למה בכל חנות באינטרנט שאני מחפש אני מוצא את כל המכשירים של החברה אך לא את זה ? יש אותו בכלל לארץ? הוא יגיע לארץ בכלל ? מה יהיה מחירו ? לפי הביקורות בחו"ל הוא נראה מכשיר טוב מאוד.....אך יקר מאד. תודה לעוזרים ! שבת שלום !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן, ראשית אציין שיצא לי להעזר בכמה מהאשכולות פה לפני שבחרתי לקנות את הרמקולים החדשים שלי - MICROLAB SOLO 6C, ואני מאוד מרוצה מהבחירה. בהחלט מדובר ברמקולים ברמה גבוהה מאוד, ולמרות שהם היו בהחלט "מחוץ לתקציב" אני שמח שבחרתי להשקיע בהם. ועכשיו לשאלה שלי: אני משתמש במחשב נייד, כך שכרטיס הקול הוא ווירטואלי, והבנתי ששימוש בכרטיס קול חיצוני יכול לשפר את הביצועים. האם הדבר נכון? אם כן, במגבלת תקציב של 300-400 ש"ח האם ניתן להשיג משהו איכותי? המלצות? אגב, חיבור הרמקולים במחשב הנייד שלי הוא קדמי ובשימוש שותף הדבר גם מעט "דפק אותו" (המגעים זזים) וגם את החיבור של הרמקולים הקודמים שלי, לכן אצטרך כרטיס בחיבור USB. האם חיבור כרטיס קול למחשב באמצעות USB יפגע באיכות השמע? (כך שמעתי…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by TYCOONMAN,

שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dor_r,

אני מחפש אוזניות בגודל מלא עד 500 ש"ח, יש לי כבר אוזניות IN-EAR, אבל זה ממש לא כיף כל פעם לשים אותם בבית אז בקיצור, אני מחפש משהו נוח ושישמע טוב, לא אכפת לי מחו"ל כל עוד יש אתר ששולח לארץ במחירים סבירים. חשבתי על גרדו SR80, יש הצעה יותר טובה *ונוחה* בטווח המחירים? לא אכפת לי שיהיו פתוחות כמו חלק מהאוזניות של סנהייזר, העיקר שישמעו טוב. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מקווה שזה הפורום המכון. אני רוצה להעביר חומר ממכשיר yesmax לאיחסון במחשב. כיצד אני עושה את זה? כמו כן כיצד ה yesmax מסדר את הקבצים על אמצעי האיחסון שלו? איזו מערכת קבצים יש לו? איזו מערכת הפעלה עובדת עליו? linux? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש, גיא.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by luXi,

היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by massinvallus,

אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orinky,

אני צריך המלצה לרמקולים איכותים 2.1. הסתכלתי על אלה של Creative, והנה שינים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=3109 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1335&products_id=9451 איזה רמקולים ממולץ לי לקנות בטווח מחיר הזה? האם יש רמקולים יותר טובים במחירים האלה. והאם בכלל הרמקולים הנ"ל שווים את ההשקעה, או כל מערכת רמקולים 2.1 ששווה להשקיע בה כל כך הרבה. הצרכים שלי כמו כל נער ממוצע על המחשב: משחקי מחשב ומוזיקה. יותר מוזיקה הייתי אומר, בינתיים המחשב שלי לא מריץ יותר מדיי משחקים. אני לא רואה סרטים במחשב. ואני מעונין לדעת גם מתי הושקו הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  15. יש לי Yamaha YST-MS201, סאב + 2 לוינים, ואני קונה מחשב חדש, הכרטיס קול שעל הלוח AC97 יספק את הביצועים או שעם אני יקנה Hercules Game Fortisimo 3 יהיה הבדל ענק?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by wizzede2,

חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300 וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!! למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס? ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Impreza,

אבא שלי הביא אותו לפני איזה שנתיים שלוש אלינו וכבר אין לנו מה לעשות איתו בכמה אפשר למכור אחד כזה? (אפשר לשים בו 3 דיסקים, 2 כניסות למיקרופון)

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yotamoo,

טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by waizman,

יש לי הרגשה שנשרף לי הכרטיס קול האונבורד ללא אפשרות הצלה ואני מחפש כרטיס חדש. אני מתלבט בין כמה דגמים, ואני צריך שתעזרו לי לדרג אותם לפי האיכות שלהם. הדגמים הם: Creative Labs Audigy 2 Value SB0400 Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio Creative Sound Blaster Audigy 4 Pro Creative Audigy 2 Platinum כמו כן אם אפשר לרשום לידם מחיר ממוצע שהם נמכרים כיד שנייה כדי שתהיה לי אמת מידה למחיר באיביי. ד"א השימושים הם מוזיקה וסרטים, כרגע עם רמקולים 2.1 ישנים של לוג'יטק וכנראה בקרוב Microlab X-23 שהם 5.1. תודה!

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by ag43,

אני משתמש באוזניות ובנגן הנ"ל ומעוניין "לסחוט" יותר את האזניות. בכל סוגי האטמים שניסיתי יש הרגשה שהאזניות יכולות לתת יותר. האם מגבר אזניות יועיל לשיפור הצליל בשילוב הזה? אני שומע בד"כ כלל בווליום נמוך (פחות מ10 בנגן) כך שהמטרה היא לא להגע לווליום גבוה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין להתחיל לקנות/להשכיר סרטי DVD ב-HD. אני סטודנט ואין לי בכלל סלון נורמלי, כל הסרטים והסדרות שאני רואה זה במחשב - מסך 22" ואוטוטו מגיע סט רמקולים לוגיטק וכרטיס קול בהמשך (כמו שהומלץ לי בפורום הזה פחות או יותר). מה המצב בשוק הזה? אני רואה שיש כמה דגמים, ההיצע די נמוך - מישהו התנסה בכונן HD למחשב? מבחינת האיכות והביצועים איפה זה עומד מול נגני DVD HD אמיתיים? צריך איזה חומרה מיוחדת כדי שהכל יעבוד? וכמה עולה משהו טוב? ודבר אחרון - מה קורה עם מלחמת התקנים DVDHD מול BlueRay? יש מנצח? איזה פורמט צריך לקנות, באיזה פורמט יש יותר סרטים וכו'. תודה. לא כ"כ הייתי בטוח אם זה יותר קולנוע ביתי או יותר אחסון, שמתי פה כי המטרה היא לשמוע דעות על איכות ושימוש של הכונן כמקור לקולנוע …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by thegame998,

היו לי אוזניות טובות עכשיו השתמשתי בהם איזה חודשים ככה ואז נהרסה אוזניה אחת וזה לא האוזניות היחידות שנהרסו לי בצורה כזאת יכול להיות שהרמקולים דופקים תאוזניות?

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by lader,

ראיתי שהום סנטר מוכרים את המוכר הנ"ל ב 1000 ש"ח, האם כדאי לקנות אותה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by the crazy boy,

אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.