עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by Reality,

אהלן חברה ! בשנתיים האחרונות השתמשתי באוזניות XT-HS75MV של חברת Silver line הם נהרסו לפני כשבוע ושהלכתי לחפש בחנויות אוזניות זהות גיליתי לצערי שכבר לא מוכרים אותם. לא רציתי לקנות משהו בלי לדעת שהוא שווה את המחיר ולכן חשבתי לבקש את עזרתכם אני מחפש אוזניות לא מאוד יקרות (40-60 ש"ח) שלא ייהרסו לאחר חודשיים. הצרכים שלי הם משחקים ומוזיקה, לא משהו ברמה מקצועית. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bin,

קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by omer323,

שלום! עוד כחודש וחצי אני עובר דירה ועכשיו לדעתי זה הזמן המתאים להתחיל להתעסק בנושא הקולנוע הביתי אז 2 דברים אני צריך: -טלוויזיה: 42' , שתהיה FULL-HD כמובן, חשוב לי שתהיה דקה בגלל בעיות לוגיסטיות לכן אני חושב שאני צריך LED ולא LCD לא רוצה שום פיצ'רים טיפשים שמוכרים היום בטלוויזיות ומייקרות אותן. כל מה שאני צריך זה חיבור לHDMI ותו לא! (היא תעבוד עם סטרימר...) -מערכת סראונד(+מגבר מן הסתם) 5.1 כמובן, רמקולים קטנים שיהיו תלויים על הקיר שלא תופסים הרבה "נוכחות". חשוב שלמגבר תהיה יציאה אופטית, כי יש לי Xtreamer SideWinder 1 ואין לו קואקסלי חשוב שהכל יהיו מוצרים שמחזיקים שנים, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות כמובן שאני מעדיף בכל המוצרים כמה שיותר זול! חשוב לי שיהיה …

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by Neus,

הצלחתי לקבל פלט HDMI ואני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב על מסך הLCD, הבעיה שלי היא עם הסאונד! ברגע שאני נמצא על MODE הAVI, אני רואה את תצוגת הפלט של הממיר, אך הסאונד-הוא מגיע בכלל מהמחשב. כשאני בMODE HDMI, אני כן רואה את התצוגה של המחשב במסך הLCD, אך אין סאונד מהמחשב. מה אפשר לעשות בעניין?!.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by niva401,

חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  9. Started by עילאי בן,

מתלבט בין ד"ר דריי דגם הסולו {בלי הסוללות} לבין SHURE 840 ..... אשמח להארות/הערות ו/או המלצה לדגמים אחרים. צריך לצורך שמיעה בחדר כושר בבית....שומע בעיקר מוסיקה ישראלית וערבית קלאסית {פחות ים תיכוני} תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by gilka,

funny video clip

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by ycltdycltd,

מישהו יודע אם הזרמה של סאונד דרך bluetooth מורידה את האיכות? כלומר, אם יש לי רסיבר כמו זה http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=508754 ואני מחבר אליו אוזניות, הסאונד יהיה פחות טוב? עוד שאלה שהתלבטתי בה: יש לי פלאפון עם יציאת PL נוראית, אם בהזרמה דרך bloutooth האותות הם דיגטליים(?), זה אומר שאין שום השפעה של חומרת הפלאפון האנלוגית על איכות הצליל, ולכן בחיבור רסיבר אלחוטי איכותי אני אקבל סאונד הרבה יותר טוב מאשר יציאת ה-3.5mm המפוקפקת. האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by german103,

שמתי עין על Microlab Solo 4c. לדעתי 6c יהיו אוברקיל לחדר 4X3 הז'אנר הוא אלקטרונית - טראנס, אמביאנט. עריכה: Microlab FC330 - יתכן ועדיפה? למרות שזולה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ch33,

היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ralman,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Avivo,

אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את המוצר PRO JECT DAC USB BOX ושאני משתמש בו עם חיבור קוקסיאלי דרך המחשב הנייח הכל מצוין אבל שאני מחבר אותו בUSB דרך הלפטופ אני שומע צפצופים (BEEPs) פעם בדקה בערך.. יש הצעות איך לפתור את הבעיה? תודה לעונים

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by eviatarp,

אני מחפש אוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג מאוד חשוב לי: שהם יהיו טובות לשמיעת צעדים במשחקי יריות. ושהם יוכלו להחליש את את רעשי הסביבה. אני מתכוון לשמוע איתם גם מוסיקה וסרטים אבל בעיקר למשחקי מחשב. התקציב שלי עומד על 1000 שקל אשמח אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by michael28,

לפי מה שראיתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764002 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 בפועל המחיר עליהם די זה. אשמח לשמוע איזו יותר טובה וכן הצעות נוספות. תודה!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שימושים כ-90% טלויזיה רגילה HOT (לא HD) ו-10% סרטים ב-DVD או HD מהמחשב. רזולוציה - FHD. אני מניח ש-"LED" זו הטכנולוגיה שהולכת בשוק, או שיש LCD "סטנדרטי" שהוא יותר טוב. חשוב שהמסך עצמו לא יהיה מבריק (לא אכפת לי מהגימורים, רק מהמסך עצמו כי הבנתי שיש מספר דגמים שהם מבריקים). כניסת USB שתעבוד טוב תהיה מבורכת. מרחק צפייה 2.5-3 מטרים. אחריות- שנתיים+ מומלץ הבנתי שהחברות המומלצות זה סמסונג/פנסוניק.

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by noam_m,

אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לסלון במקום הסוני CRT המצוינת ששירתה אותנו שנים רבות. המרחק צפייה המקסימלי יהיה 4-5 מטר ולכן אני מעריך שצריך לפחות 50" - תקנו אותי אם אני טועה. הרוב המוחלט של הצפייה תהיה דרך ממיר הוט והתוכן יהיה SD בעיקרו. אין צורך בשום פונקציות מתוחכמות כגון צפייה בקבצי וידאו או חיבור ל USB וכו'. לגבי התקציב, אני לא יודע בדיוק מה המחירים שמתאימים לדרישות שלי. אני רואה הרבה טלויזיות במחירים של עד 5,000 ש"ח וגם דגמים של 15,000 ש"ח. אני מאמין שעד 10,000 ש"ח צריך להספיק, אבל מכיוון שחשוב לנו מוצר אמין עם גב שמסוגל לתת שירות אני אשמח לשמוע גם המלצות במחיר גבוה יותר. בתודה מראש, נעם

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. התחדשתי בנגן COWON I9 ואני עכשיו מחפש אוזניות בשבילו. היו לי PX-100 של סנהייזר ומאוד נהניתי עד שאח שלי השתלט עליהם והרס אותם. מה אתם ממליצים שיהיה שדרוג? קראתי פה קצת וראיתי שיש Klipsch image s4a שהם IN EAR. וגם שמעתי על koss portapro דברים טובים למרות שהם נראות לי קצת מכוערות. אין לי העדפה כל כך ברורה אם לקשת או לאין איר מה שיהיה פשוט יותר טוב... ועוד משהו, משתלם להזמין אוזניות ב100$ באינטרנט? כי יש את המס קניה שזה 16% אז לא יודע אם כבר עדיף בארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by shakedd,

אני חדש באתר ואני ראיתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים ברמקולים ומערכות ושיש פה ביקורות ברמה גבוה ואני רוצה לקנות רמקולים/מערכת רק למוזיקה עד תקציב של 4 אלף אני ישמח עם תביאו לי דגמים ומה כדאי לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אז ככה, קניתי דירה מקבלן. התרד הזה, בתקווה, ישמש אותי ליעוץ, החל משלב התשתית עד לשלב הסופי של קניית ציוד. כרגע עדיין לא הגיעו לקומה שלי, אבל צריך את כל התכנון שיהיה מראש. התיכנון הוא כרגע למערכת 5.0, כאשר הקדמיים הם רצפתיים full range ומדפיים אחוריים. בכל אופן זה עוד מוקדם מידי, כרגע אני בשלב של תכנון התשתית. רשת קווית כבר ברשימה, וכמובן גם תשתית לרמקולים האחוריים דרך הרצפה. כרגע השאלה היא האם למקם שקע של רמקלים (אני מניח RCA?) במרכז הקיר האחורי ומשם למשוך כבל לכל רמקול או להעביר ישירות לכל רמקול צינור שרשורי עם זוג פתוח? או משהו אחר? וגם באיזה גובה מהרצפה צריך למקם את האחוריים? בנוסף חשבתי לשמור אופציה למקרן. איזה חיבור כדי לעשות שיהיה כמה שיותר עמיד לעתיד (future proof…

• 45 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים