עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואין לי מושג כיצד להתקין את זה כראוי. אשמח להדרכה בנושא, תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by asdqwe,

היי, מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב? בעיקר למוזיקה וגיימינג עדיפות לתמיכה וAUX או BT לא משהו מאסיבי בגודל שעושה עבודה סבירה לא מצופה מעל ומעבר במחירים לא גבוהיים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן, שבת שלום, אני מחפש המלצה ל-LCD/LED, מכיוון שבתקציב שלי פלזמה טובה אני בטח לא אמצא... אגב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה כמה סוגיות שמעניינות אותי: 1. מה ההבדל בין LED ל-LCD ומה עדיף מתי וכו'? 2. מה זה SMART TV ולמה הוא משמש? 3. מקלט DVBT, מה זה? כמה דגשים שאני רוצה ב-LCD/LED: גודל: 40,42,46 אינטש, כמובן FULL HD. על הדרך, מצאתי את אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823187 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822765 האמת שאני לא כל-כך מבין בנושא ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, כי אני נורא רוצה לסגור על טלויזיה לפני פסח אשמח להמלצות נוספות, תודה רבה, תום.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכם אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת, האם היא מתאימה לאחד שחובב סרטים ולא ממש מבין ולא רוצה להשקיע המון על מערכת קולנוע ביתית? האם הספק של 330W יפיק צליל באיכות גבוה ושמע בעצמה שנוכל לשמוע אפקטים שונים? המערכת אמורה להתחבר לממיר מגיק של HOT ולמסך CRT 25 אינץ שאמור להתחלף גם הוא בקרוב. פירוט טכני של המערכת מאתר בזק סטור: http://www.bezeqstore.co.il/cinema/scpt75.html פירוט טכני מאתר היצרן: http://www.panasonic.com.my/web/pid/8633/Spec כולל הספק ונתונים על כל רמקול ורכיב במערכת

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by aTsury,

שלום לכולם. אני צריך טלויזיה לחדר, 32". תקציב עד 2800 שקל. לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות. היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב... תודה :} אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Mda101,

לאחר הרבהההההההההההה מאוד נדנודים בפסח (תאמינו לי כבר כולם צעקו שהם רוצים לסיים את הסדר הזה וללכת הביתה...) קיבלתי לידי 400 ש"ח במזומן! אני מעוניין לקנות נגן DVD לחדר שלי כדי להתנתק מהמחשב לצורכי סרטים (כמובן, שאני אנצל את הנגן כמערכת סטריאו). הנגן יתחבר לרמקולים של Crative דגם 5700 (יש חיבור Coaxcial ו Digital) במערכת... עכשיו השאלה היא איזה חברות אתם ממליצים? מה כדי? האם שווה לי להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות משהו הרבה יותר טוב? איפה כדאי לקנות? ושאלה מאוד מאוד חשובה... השם שווה לי להשקיע עוד ולקנות עם אפשרות ל Divx או שכרגע להתסדר עם העובדה שהמחשב מחובר גם כן לטלויזיה, ואני אוכל לראות סרטי DIVX משם... בקיצור, מה אתם ממליצים? הלכתי לZap , Walla , NetAction וראיתי כל מיני ד…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by locke,

יש לי כרטיס קול creative SoundBlaster live 5.1 עם הפאנל מקדימה ורסיבר philips fr 975 (לא משהו, אני יודע) כשאני מחבר את הכרטיס קול מהיציאה האופטית של הפאנל לרסיבר אני מקבל רק סטריאו. הדרך היחידה שאני מקבל סראונד זה כשאני משתמש בחיבור האנלוגי של ה- 6 ערוצים. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל סראונד מהחיבור האופטי? אם זה בכלל אפשרי. יש לי win xp pro והדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by haviv822,

היי, אין ספור אוזניות נהרסו ונקרעו, הגיע הזמן לקנות אוזניות איכותיות, כמובן ללא חוט, שלא יקרה מצב שהם נהרסות. חשבתי אפילו לוותר על אוזניות קשת ולקנות את האוזניות שמגיעות מאחורי העורף. שימוש עיקרי וכמעט יחיד - מכון כושר תקציב- אפשרי גם 1000 שקל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by dotanalbert,

איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC

11. Started by Ovid,

היי רציתי לקנות את ה sennheiser momentum, ,השאלה שלי היא האם הם ישרדו ריצות ארוכות מבחינת זיעה , ולא יתחממו באוזניים יותר מדי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

שמתי עין על אלה: Sonos Playbar Sonos Beam Samsung HW-T450 Samsung HW-T550 Samsung HW-T650 LG SJ3 LG SL7Y JBL SB260 PolkAudio Signa S2 Harman Kardon Enchant 1300 JBL Bar 2.1 JBL Bar 2.1 Deep Bass JBL Bar 3.1 Yamaha YAS209 Yamaha YAS306 האמת מעדיף אפילו לכיוון ה1000 אם ההבדל בביצועים לא כזה ניכר. רק שאלה - סאונד בר בכלל, כקונספט, מוצלח? אני כרגע עם המיקרולאב SOLO 7C. אחד מהסאונדברים האלה יתן לי ביצועים דומים, או שזה רק 'סטייל' ופחות סאונד? אין לי בעיה גם לקחת רמקולים רגילים אם יש משהו טוב (ולא מעץ חום מיושן למראה) במחירים האלה. תודה רבה רבה

13. Started by Shaft,

ניסיתי בכל מקום אפשרי באינטרנט! אני יכול להזמין גם מחו''ל, אבל זה יהיה הרבה יותר יקר. לפני כמה זמן היה כאן דיון שמישהו אמר שהוא ''התייעץ עם המוכר בחנות שמייבאת קליפש לארץ''. ו- COM, איפה השגת את שלך? איזה דגם? כמה עלה לך? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי. יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת). אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן) תודה מראש על הסבלנות.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני! בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיא…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!

17. אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אשמח אם לכל מישהו שיש לו איזשהי תובנה בנושא שיתן דעתו בפרט אנטולי . ב HT דיברו על כך שהמובנה עושה איזה המרה , אבל לכרטיסים המובנים של רילטק ניתן לקבוע תדר 44.1\16BIT ביציאה , כמו שמקודדים רוב קבצי המוזיקה . ככה שלא הבנתי איזה המרה בדיוק המובנה עושה ??? ונגיד שיש איזה המרה הרי זה מדיגיטאל לדיגיטאל ככה שלא הבנתי איזה איבוד נתונים יכול להיות ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by laviko1,

שלום מבקש לקבל חוות דעת על המסך LG 37LE5500 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db4004=4008&db750770=750772 הוא יחסית זול למסך LED 37 אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבנים או או שיש להם את המסך, וגם הסבר כדאי או שלא. תודה לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 2 לרמקולים למחשב (רצוי לוג'יטק) כדי לשמוע סרטים ב 5.1 ואני לא רוצה להשתמש ברסיבר חיצוני או משהו כזה. הייתי בטוח שה- 5300e מגיעים כניסה לכבל אופטי. אבל טעיתי. האם מישהו מכיר מערכת 5.1 (או יותר) שמגיעה עם כניסה אופטית ? תודה HF

21. Started by gggil,

אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by mani007,

אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by itaysk,

איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.