אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב? בעיקר למוזיקה וגיימינג עדיפות לתמיכה וAUX או BT לא משהו מאסיבי בגודל שעושה עבודה סבירה לא מצופה מעל ומעבר במחירים לא גבוהיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בעיקרון כרגע יש לנו בסלון 32" של סמסונג, לדעתי היא גם FHD, היא מחוברת למחשב ובני הבית(אמא ואחות) צופים בסרטים וסדרות דרכה. ראיתי זה עתה את הטלוויזיה הבאה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13033 נראית לא יקרה לעומת הגודל, ואם אקנה אותה, אוכל לקחת את ה32" לטובת החדר... מה דעתכם ? נ.ב - אם זה לא המקום, לא מצאתי פורום טוב יותר, תעבירו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היום אני רמקולים מסוג סולו 6C שאני מעוניין למכור בתקווה לקבל 300-400 ש"ח עליהם. לאור חוסר מקום בשולחן ותשומת לב לעובדה שבפועל בשנה האחרונה כמעט ולא שמעתי בהם אלא ברמקולים המעפנים של המחשב נייד שלי - חשבתי לקנות אוזניות לפעמים שבהן כן ארצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך וכו'. חשבתי על התקציב הנ"ל לא מתוך ידע, אלא מתוך מחשבה שזה די מכובד לאוזניות טובות מאדם שהוא לא אאודיופיל. אציין כי במקרה שמעתי אתמול את האוזניות של 50 סנט - ה-SMS כמדומני בקרביץ (היו מוצגות כדי שישמעו) והם היו מעולות, המון באסים אבל לא ממש מפריע לי - נאמר לי שהן עולות כעת כ-700 ש"ח. היתי שמח לדעת איך הביטס שכולם מדברים עליהם, האם יש אוזניות אחרות? עדיפות כמובן "לבסט ווליו פור מאני" - אם יש משהו באזור 400 ש"ח שיכול…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה בשימוש של סרטים 5.1 ומוזיקה? האם הוא אוברקיל עבור רמקולים כמו SOLO7? ראיתי שהוא קיבלת ציונים טובים בביקורות. האם יש לו חסרונות בולטים כלשהם? מישהו התנסה איתו? כמו"כ, ראיתי שהחיבורים שלו לא נראים כמו של כרטיס 5.1 סטנדרטי, מישהו יודע איך הוא בכל זאת מאפשר חיבור של מערכת 5.1? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תנו לי המלצה לרמקולים די ברמה גבוה מחיר סביר..אין מחיר התחלתי משהו שווה את זה..מישהו שהתנסה ומסופק שימליץ) מספיק 2.1 עם סאב חיבור למחשב לוח אם msi z87 gaming תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הרבהההההההההההה מאוד נדנודים בפסח (תאמינו לי כבר כולם צעקו שהם רוצים לסיים את הסדר הזה וללכת הביתה...) קיבלתי לידי 400 ש"ח במזומן! אני מעוניין לקנות נגן DVD לחדר שלי כדי להתנתק מהמחשב לצורכי סרטים (כמובן, שאני אנצל את הנגן כמערכת סטריאו). הנגן יתחבר לרמקולים של Crative דגם 5700 (יש חיבור Coaxcial ו Digital) במערכת... עכשיו השאלה היא איזה חברות אתם ממליצים? מה כדי? האם שווה לי להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות משהו הרבה יותר טוב? איפה כדאי לקנות? ושאלה מאוד מאוד חשובה... השם שווה לי להשקיע עוד ולקנות עם אפשרות ל Divx או שכרגע להתסדר עם העובדה שהמחשב מחובר גם כן לטלויזיה, ואני אוכל לראות סרטי DIVX משם... בקיצור, מה אתם ממליצים? הלכתי לZap , Walla , NetAction וראיתי כל מיני ד…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המבחן מציג את אותו הקטע פעם אחת בתור אות ליניארי, ופעם אחת בתור הקלטה מדרייבר של רמקול. עוצמת הדיסטורשן הולכת ופוחתת ככל שמתקדמים. השאלה מתי אתם לא תוכלו להבדיל בין 2 הקבצים? האמת היא שההבדלים כמעט ולא שמיעים בעוצמות הנמוכות יותר של הדיסטורשן. בפעם הראשונה שניסיתי נפלתי במינוס 33db, בפעם השנייה כבר הצלחתי לסיים ועברתי את כל השלבים. הסטטיסטיקות לרגע הבדיקה שלי (וגם בדרך אני מתלהב שבאמת הגעתי ל-45db, כפי שמסומן). וכמובן לקישור: http://www.klippel.de/aura/default.html Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה) רסיבר JVC-RX-5022 רמקולים של- WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים) ועכשיו לשאלה האמיתי: למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר): חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - עד 300. האם השיפור יהיה משמעותי בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח של gigabyte כבן 6 שנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מחבר דיסק-און-קי לטלויזיה אני יכול לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלויזיה ולא של מערכת הקולנוע (רסיבר+רמקולים). מובן לי שאני מפספס כאן משהו ואשמח לקבל עצה לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני יומיים רמקולים Microlab Solo7C ואני צריך לדעת איפה הכי כדאי למקם אותם המיקום שעשיתי להם http://sizmedia.com/my.php?i=w2wztgmgymto.jpg המיקום מספיק טוב או שעדיף לשנות אותו? המליצו לי למקם אותם על הרצפה אבל הטויטר לא יהיה מול האוזן של המאזין וזה לא טוב
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום היה לי עד לא מזמן אוזניות של קרייטיב EP510 והם היו זוועה מכל הבחינות וגם נהרסו והחברה שלחה לי אחד חדש,אני רוצה להחליף אותם בחנות ואני מחפש המלצה לדגם טוב.. אני מעוניין באוזניות שיושבות על האוזניים ושתהיה בהן איכות סאונד טובה . אם אפשר שיהיו חזקות גם טוב. מה אתם אומרים על הדגם הזה? אני אצטרך להוסיף בשבילו 50-60 שקל מהזיכוי,כדאי? http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=1723&CatCode=
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה 4k smart , ומסתבר שיש לה רק יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) האם יש דרך להעביר אודיו מהטלויזיה לרמקולים בכל זאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה, בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא, הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'), הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו', הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד. 1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? 2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה, ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה), בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל? (מכיוון שאין …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/755897 מישהוא מזמין?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש דיל לשעות הקרובות על אוזניות גיימינג אלחוטיות מעולות של לוג'יטק - http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY נחשבות לאחד הדגמים המוצלחים בשוק, המחיר בהחלט בריצפה. המחיר 70 דולר, אבל יש משלוח של 20 דולר - סה"כ 90 דולר. הנושא הזה של האם מדרגת המס כוללת את המשלוח קצת מעורפל בעיניי, אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי האם משלמים מע"מ על המוצר. באמאזון כתוב: Estimated tax to be collected - 0 USD Import Fees Deposit - USD 16.22 אבל הם רושמים הערכה של אפס דולר גם כשאני מוסיף מוצרים שעולים 90 דולר, ככה שלא ניתן לדעת בוודאות..
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רכב עכשיו ואני רוצה שיהיה בו מערכת שישמעו טוב יש לי רדיו דיסק אבל הוא ממש לא איכותי אז אפשר להגיד שאני צריך רדיו דיסק מגבר רמקולים ולא יודע בדיוק מה זה כולל. אני לא יכול לתת לכם את הסכום שאני יכול להשקיע כי אין לי מושג בזה ולא יודע כמה עולה משהו סביר או יותר מזה, אז תדריכו אותי במחירים ובמה כדי לקנות. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-