אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה חיפשתי DVD שינגן גם DiVX עם כתוביות, אבל מכשיר איכותי. עשיתי כמה בירורים, ואמרו לי שכמעט כל נגן DVD במחיר סביר (לא בשמים) שאמצע הוא זבל. מה שכן, המליצו לי על נגן XBOX עם מוד שינגן DVD DIVX עם כתוביות. זה נכון? לא נכון? שקר גס?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לבנות מפצל/בורר לרמקולים. יציאה אחת ימין/שמאל מהמגבר (שמיועדת לסט רמקולים אחד) ולפצל אותה לשלוש יציאות ימין/שמאל (לשלושה סטים של רמקולים) צריך להוסיף נגדים כל שהם או שפשוט מפצלים בהלחמה רגילה? זה יפגע במגבר? (אני מתחבר על יציאת רמקול B) אני לא רוצה נפילה בסאונד או בעוצמה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות את ה x5l מחו"ל אבל בגלל שאין למכשיר אחריות בארץ שקלתי לרכוש במקום את ה h320 השאלה אם לא ממש משנה הקטע של האחריות ושווה לקנות את המכשיר(x5l) בכל זאת.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה זמן של בדיקות החלטתי סוף כל סוף על רמקולים ומגבר אותם אני רוצה לקנות. הדבר היחידי שעוד חסר לי בחבילה זה הכבלים, לכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה כבלים כדאי לקנות ואיפה. אציין שאין ברצוני להוציא מאות שקלים על קניית הקבל. תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם אני מעוניין בכבל אופטי באורך 1-1.5 מטר לחבר בין המחשב למערכת שלי (z5500) עשיתי חיפוש קליל בזאפ וראיתי שיש המון סוגי כבלים בהמון אורכים עם מחירים שבעיניי לא קשורים לכלום מטר אחד יכול לעלות בין 50 ל-200 שקל אני מבין שיש כאן סיכוך איכות וכל היתר אבל השאלה שלי היא כמה זה ישנה לי אם אני בסה"כ רוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך אין לי שום צורך בהקלטות או עיבוד אודיו כזה או אחר התקציב שלי הוא עד 100 שקל (150 אם זה יהיה באמת שווה את זה) אני מאמין שמטר אחד יהיה די ויותר עבורי. אם התוספת למטר וחצי לא כזו נוראית אז עדיף שיהיה קצת רזרבה אה והשאלה שלי היא איזה כבל אני רוצה וצריך? שוב - תקציב 100 (חריגה עד 150 במידה והיא מוצדקת) אורך 1-1.5 מטר (אבל אין בעיה בכלל בכלל לקחת כבל של מט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי את הרמקולים קודה 103 ואני מרוצה מהם אחלה רמקולים השאלה שלי האם היה כדי לי ללכת על משהו אחר יותר זול או יותר איכותי אם יש והאם הבחחירה שלי היתה בחירה נכונה המפרט ותמונות: http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49750
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ובכן, ברשותי ה- IRIVER H10 5GIGA SILVER כחודש ימים. החלטתי לכתוב עליו ביקורת מקיפה על יתרונותיו וחסרונותיו. קריאה נעימה! הקדמה לאורך זמן רב רציתי לקנות נגן. היו לי התלבטויות רבות בנושאים שונים למשל: גודל ההארד דיסק, חברה, משקל, רדיו ועוד... כמובן שזה יצר גם בלבול רב אצלי מכיוון החברות השונות: IRIVER,RIO,IPOD. בהתחלה חשבתי דווקא ללכת על ה-RIO. הוא נראה נגן חמוד קטן, נפח קטן גם (אני מדבר על ה-1.5 גיגה), אבל בכללי הוא בהחלט נגן שמכבד את עצמו. אז עוד לא הייתי מבין כל כך ובקלות הייתי יכול לעשות בחירה טיפשית. אבל בסופו של דבר הלכתי על ה-IRIVER H10 5GIGA SILVER. כשהגעתי לחנות, ראיתי אותו בתוך הקופסה ופשוט "התאהבתי", הנגן בעל מראה מעולה ומאוד מושך ואפילו סקסי, במיוחד בצבע …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסיתי בכל מקום אפשרי באינטרנט! אני יכול להזמין גם מחו''ל, אבל זה יהיה הרבה יותר יקר. לפני כמה זמן היה כאן דיון שמישהו אמר שהוא ''התייעץ עם המוכר בחנות שמייבאת קליפש לארץ''. ו- COM, איפה השגת את שלך? איזה דגם? כמה עלה לך? תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודעים איזה נגן מתאים לתקציב שלכם? לא מבינים בנושא הנגנים ורוצים עוד חוות דעת מלבד הפורומים? TGP מצא רעיון בשבילכם. מלבד מערכת הפורומים שנמצאת באתר, עכשיו ישנה מערכת נגן אידאלי שתמצא עבורכם את הנגנים המתאימים ביותר לצרכים שלכם. לידיעה על המערכת- http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkEVkZpZlQAstAGKX.php למערכת עצמה- http://www.tgp-il.net/players/search.php
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי שאני מעוניין סוף סוף שתהיה לי את האפשרות לשמוע מוזיקה שאני אוהב כשאני מחוץ לבית ובנסיעות וכ"ו. אני מתלבט בין אם לקנות דיסקמן MP3 או נגן MP3... הקטע הוא, שאני רוצה איכות צליל טובה, אבל מוצר קומפקטי וקטן. בנוסף, אין לי גם צורב... אני חושב שאלך על נגן ולא על דיסקמן אך אשמח אם תצליחו לי להרהר בעניין יותר... עכשיו, אני ממש לא מבין בנתח השוק הזה ואין לי מושג על איכות של נגנים. אשמח אם תמליצו על נגן טוב, בתקציב שלא עולה על 600 ש"ח ורצוי עם כמות זיכרון גדולה. אם יש נגן עם כרטיס פלאש או משהו בסגנון שיאפשר לי לשאת איתי יותר קבצים אשמח לדעת עליו... תודה רבה! עומר
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב? בעיקר למוזיקה וגיימינג עדיפות לתמיכה וAUX או BT לא משהו מאסיבי בגודל שעושה עבודה סבירה לא מצופה מעל ומעבר במחירים לא גבוהיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם לכל מישהו שיש לו איזשהי תובנה בנושא שיתן דעתו בפרט אנטולי . ב HT דיברו על כך שהמובנה עושה איזה המרה , אבל לכרטיסים המובנים של רילטק ניתן לקבוע תדר 44.1\16BIT ביציאה , כמו שמקודדים רוב קבצי המוזיקה . ככה שלא הבנתי איזה המרה בדיוק המובנה עושה ??? ונגיד שיש איזה המרה הרי זה מדיגיטאל לדיגיטאל ככה שלא הבנתי איזה איבוד נתונים יכול להיות ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך לטלביזיה בסלון. המרחק בין החדר שלי בו נמצא המחשב לבין הסלון בערך 15 מטר. מה שאני רוצה לדעת זה איזה רכיבים אני צריך לקנות בשביל לחבר את המחשב לLCD בסלון בשביל לקבל FULL HDMI, כמה זה יעלה והאם זה מסובך לעשות את זה. בתודה, דודי.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
היי, אני מחפש אוזניות לעמדת מחשב בבית. שימוש בעיקר למוזיקה: רוק/פאנק, אלקטרונית. חובה שיהיו over-ear. עדיף שיהיו open/semi-open. תקציב עד 400 ש"ח (כולל משלוח). המלצות שקיבלתי עד כה: Audio Technica ATH-AD500X AKG K240 Superlux HD668B Philips SHP9500 אמרו לי שבין ה-AKG ל-Superlux עדיף Superlux. לגבי ה-Philips היו דעות חלוקות. אשמח לחוות דעת נוספת. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זקוק להמלצה על אוזניות עד 1,000 ש"ח. יש שני מועמדים פוטנציאלים עד כה: Bose on-Ear - שמעתי בחנות של איפון בחיפה, מה אני יגיד לכם? פשוט תענוג. אוזניות של חברת Sennheiser שחבר שמבין המליץ לי עליהם (רק לא ציין את הדגם המומלץ) כמובן הכל בא בחשבון ואשמח לקבל המלצות. הייעוד: מוזיקה. (טראנסים שקטים/ טיאסטו/ מוזיקה אלקטרונית/ דאנס/ איביזיה) אני ישתמש בזה דרך הnokia N95 או המחשב שלי. בתודה, שלום. עריכה: האם יש אוזניות במומלץ במיוחד לקנות בחו"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עומד לקנות LCD FULL HD ואני מתלבט בין הדגמים הבאים: 42LD650 LG 42LH35FR LG 42LD460 LG שימושים: צפייה בשידורי SD ו HD, לא למשחקי מחשב / קונסוליות. האם מישהו מכיר את הדגם - 42LD650 LG ? על פניו זו נראית טלוויזיה טובה אבל אני לא מוצא בשום מקום המלצות או חוות דעת על הדגם הזה. מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-