אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו לשימוש רב תכליתי בחדרי, שבעיקרו: 1. חיבור לטלוויזיה. 2. חיבור ל-IPOD. 3. למחשב. בנוגע לחיבור למחשב, אני לא חושב שאצטרך לחבר את הרמקולים ישירות למחשב, אלא בגלל שהטלוויזיה גם ככה מחוברת לרמקולים, כל מה שארצה לראות דרך המחשב אני אעביר בסטרים ל-TV והיא כבר תדאג להעביר לרמקולים, יש אפשרות שכך זה יעבוד? בקיצור, הרמקולים לטעמי, שתי הגירסאות נשמעו לי פחות או יותר אותו דבר... עכשיו, החדר שלי קטן (3x4 מטר), ותהיתי איזה רמקולים יהיה כדאי להציב בחדר. הכוונה לרמקולים שייתנו את התמורה הטובה ביותר במרחב של חדר כזה (ללא קשר להפרש המחיר הזניח שביניהם). שאלה נוספת שמטרידה אותי לא פחות היא איכות החיבור לטלוויזיה, אני ארצה לחבר את הרמקולים בכ…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo8c.html http://www.microlab-global.com/product/stereo-speaker-solo9c.html לא מצאתי עוד מידע מלבד שני הדפים האלו גם לא באתרים האחרים של מיקרולאב microlab.com ו- microlab.cn (למה יש להם כל כך הרבה?) מלבד ה RCA יש כניסות נוספות TOSLINK, Coaxial ב 9C יש גם HDMI כל השאר נראה פחות או יותר אותו דבר...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגמים EVO 7 ו EVO 3 איך הם בהשוואה לJBL קריצ'ר ול ALTIC LANSING VS4121
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי ברמקולים של חברת SonicGear ברשת (לצערי עוד לא שמעתי אותם באמת), שמאוד מעניינים אותי. בין כל הדגמים שיש להן שנראים יפה אבל לא מעניינים אותי תאכלס כי המראה לא אומר כלום על הצליל, נתקלתי בכמה דברים מעניין. ההכי מעניין הוא ה-iSteroid. שימו לב, רמקולים 2.1 עם מגבר מנורות! לא יודע אם יש להם עוד דגמים כאלה, לא יודע איך זה נשמע, אבל זה בהחלט משהו מעניין מאוד. http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php אני מקווה שייצא לי לשמוע את הרמקולים האלה (בין אם אני אוהב ובין אם לא, הם מעניינים אותי). אם למישהו יש גישה לזוג, אתם יודעים מה לעשות Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרשת את הבית ברמקולים חכמים דוגמת סונוס. המטרות שלי: * סאונד איכותי ככל האפשר (במסגרת המגבלה הפיזית כמובן). * יכולת איחוד/פיצול רמקולים באופן דינאמי. * עוזר.ת אישי.ת. עדיף גוגל. האם אתם מכירים רמקולים באיכות ופונקציונאליות כמו סונוס, אבל במחירים טיפה יותר שפויים? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני בהתלבטות איזו מן הטלויזיות לקנות sony 32bx400 vs samsung 32d550 הטלויזיה תחובר למחשב לצורך משחקים וסרטים בhd מה שמעניין אותי זה איכות התמונה והלאג רמקולים, תמיכה בmkv והשאר לא מהווים חשיבות תודה
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
האם יש גם S3000? מה הטלויזיה הכי טובה מכל השלושה בלי להתייחס למחיר ולמה? כדאי לקנות אותה? שלושתם 40 אינג'. P3000E : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=595314 P3000 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680164 S3000E : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593582 שלושתם HD READY? מרחק הציפייה 3.5-4 מטר. עוד משהו ששכחתי?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום הורים שלי רכשו את המערכת הזאת,עכשיו הDVD קורא AVI מצויין(יותר חלק מהXORO הישן שהיה לי) שזה הפתיע אותי לטובה,אבל נדמה לי הנגן לא קורא כתוביות בעברית...האם למישהו כאן יש אותו?האם הוא קורא כתוביות בעברית ואני עושה פשוט משהו לא נכון?האם יש איזה עידכון FIRMWARE שיכול לאפשר לו לעשות זאת? תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היה לי DVD ישן של Pioneer והוא התקלקל לפני כמה ימים אז הזמנתי את הDVD הזה Sony DVP-NS 328. בDVD הישן הכתוביות עבדו בסדר גמור ואני בעיקרון יודע איך לסדר את ההגדרות כדי שהכתוביות יעבדו, אבל בDVD של Sony, למרות ששיניתי את הקוד ל Hebrew - 1257 בתפריט הראשי, צריך עדיין להפעיל את הכתוביות כשצופים בסרט, ואז הוא אוטומאטית משנה את הקוד לשפה אחרת מתוך 5 שפות - רוסית, תאילאנדית ועוד שלושה. ככה שהאפשרויות הן - OFF, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 - אין אפשרות של ON פשוטה. הבנתי שהבעיה היא שכאשר מפעילים את הכתוביות הוא משנה את ההגדרות לכתוביות בשפה שונה, ואפילו אחרי זמן רב של חיפושים באינטרנט בעברית ובאנגלית לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה הזאת.. אם מישהו מבין בזה ויודע איך לסדר את הבעיה שי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כנראה מזמין את האוזניות האלה , והייתי רוצה לקבל דעה על האיכות שלהן , נוחיות , מאנשים שמשתמשים בהם כבר תקופה ... הולכות לעבוד עם אייפוד , הבנתי שהעוצמה שלהם דיי חזקה , ולא אצטרך להגביר יותר מדי כדי לשמוע טוב . אודה על כל התייחסות בעניין . תודה .
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הטלויזיה הנ"ל ב-4800 ש"ח כולל הובלה והתקנה. מצאתי ביקורת אחת בלבד ברשת על הטלויזיה ואת הדגם באתר של סוני. הטלויזיה עצמה נראית טובה לעין, אבל אני מחפש חוות דעת של מישהו שיש לו אותה. אם הטלויזיה הזו לא מומלצת, אשמח לקבל המלצה לטלויזיה אחרת בגודל 40"-42". נראה לי שאני מעדיף את סוני, ממה שראיתי בחנות - איכות התמונה טובה יותר בטלויזיות שלהם. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל, ליתר דיוק הZ700 שהוא טוען שזה אותו דבר או דומה מאוד , במחיר נמוך מאוד [מתחת ל300 ש"ח] (יד שניה). השימוש העיקרי לאוזניות יהיה משחקים ומוזיקה, האם כדאי לי? שאלות נוספות: 1. האם צריך מגבר בשביל לקבל איכות טובה עם אוזניות אלו? היו לו עוד שאלות אבל אני לא זוכר כרגע.. טוב, תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום... במשך ה3 שנים בערך הוצאתי אולי 200 שקל על חרא...(אוזניות 20 - 30 שקל) סתם כזה למחשב לא היה צורך למשהו רציני בקיצור היום קניתי 2 אוזניות אני אחד וחבר אחד מה אתם אומרים על הדגם הזה...? מכירים אותו....? Sony MDR-180 במחיר של 149 שקל שווה לקנות?... אני רוצה לדעת אם זה כדאי להוציא 150 שקל על הדגם הזה... תודה SixKiller...Chicco
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים מיני דיסק ועכשיו אני לא מצליח להקליט שירים... ואם אני מצליח יש כמו "הפרעות" כאלה בהעתקה.. אני מחבר תמיני דיסק דרך כבל אופטי שמתחבר לכמו מתאם כזה - כרטיס קול מסתבר שהוא מתחבר לUSB עכשיו אני צריך לדעת אם יש איזה תוכנה מומלצת או איזה דרך לחבר את זה שיפתור תרעשים.. תודה ד"א, התוכנה שהצלחתי להקליט דרכה היא Sonic Stage..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
**בעוד שאני כותב את הביקורת הזאת אני מאזין למיני דיסק שחמוד שרכשתי...** שלום בעקבות חיפושי אחר נגן אולטמטיבי לצרכי,חיפשתי באינטרנט נגן שיתאים לצרכים האלו: -זול -בעל יכולת לנגן MP3 -קטן -בעל קיבולת המתאימה לי (לא מעל 25 30 בפליי ליסט אחד) קראתי לי ביקורות באינטרנט אודות סוגי נגנים שונים,אחת שמשכה את עיניי הייתה היתה ביקורת שהשוותה בין סוגי נגנים שונים מHWZ ,המכשיר שקיבל שם את הציון הכי גבוהה היה המיני דיסק,יכולותיו שצויינו שם התאימו לי ולאחר שיקולים החלטתי על קניית מיני דיסק... עכשיו עומדת לפני פרשיית דרכים חדשה,איזה סוג? התחלתי שוב לחרוש על האינטרנט,צימצמתי את המעגל לנגני מיני דיסק של סוני (טוב איזה עוד אפשרויות יש חוץ משארפ שכמעט לא זמינים בארץ) עיינתי באתר להש…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
תודה למי שנכנס מצאתי את שתי הדברים האלה במעין עלית גג ....בגוגל לא ממש מצאתי משהו... אם מישהו מכיר ויודע משהו אני ישמח לעזרה תודה רבה רבה)מצטער אם תהיה בעיה בצורת כתיבה אני פשוט כותב מהפלאפון(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי טלוויזה 32" מהדגם הנדון. טלוויזיה נהדרת - רק שהתקלקלה לי רואים את המסך מאוד כהה ושום ניסיון לתקן זאת על ידי שינוי של הפרמטרים של הבהירות, הנגודיות ואחרים לא עזר... מי שמכיר את הטלוויזיה יודע שהיא מאוד כבדה וביקור טכנאי + העברה לישפאר, בהנחה שהוא לא יצליח לסדר את הטלוויזיה, תעלה 390ש"ח - בלי לתקן בכלל.... האם למישהו יש רעיון מה התקלקל בטלוויזיה ? והאם בכלל היא ברת תיקון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בהנחה ואני יכול לקנות את הסוני ב 115ִ$ ואת הסנהייזר ב 75$, האם הסוני שווים את התוספת? האם יש הצעות טובות יותר לאוזניות In Ear בטווח מחירים דומה? (לא מחפש סינון רעשים אקטיבי \ ספורט \ ריבוי אביזרים וכו'. מקסימום סאונד למחיר. גם איכות בניה ובידוד הם לא מילים גסות).
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי נגן iriver h10 , וכשאני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה מהמחשב (וגם על הנגן אין סימון של חיבור).
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-