עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by D-M-X,

הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by MishaK,

שמתי לב שבכל בית קולנוע אשר ראיתי בו סרטים שאמורים להיות עם הרבה באסים, אין אותם בכלל.. יש פה שתי אפשרות א) הסרט בלי באסים ב) אין סאב וופר בבית קולנוע האפשרות הראשונה מאוד לא נראת לי מה שמשאיר אותנו רק עם האפשרות השנייה... או כל תשובה שתיהיה לכם על למה לעזעזל אני לא מרגיש את הבאסים בבית קולנוע?!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני חייל אז כמובן שאני מאוד משועמם וחשבתי אולי אני אקנה לי נגן די וי די נייד... אין לי תקציב בשמיים - גג 1,500 ש"ח ועדיף פחות... אין לי מושג מה שווה לקנות ופה כבר עזרו לי הרבה אז עוד פים אחת תהיה מבורכת קיצר אין לי דרישות מיוחדות כי נראה לי שכולם קוראים צרובים - זה הכל מחכה לתשובה תודה...

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי היום את הנגן הזה בנפח 30GB אני רוצה לדעת אם יש עידכונים כל שהם שצריך לעשות ואם אני יכול להשיג תמיכה לעברית תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by nisim64,

שלום, 2 שאלות: 1. בנוגע לLCD של פיליפס: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PFL7862D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PFL7862D-10 שווה? 2. המלצות בנוגע לגובה התקנת הLCD גודל 42" תודה מראש, ניסים

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  7. Started by redead,

זה מה שמצאתי בEBAY http://www.ebay.com/itm/White-Headset-Mic-4-Samsung-Galaxy-S-4G-T959V-Epic-i500-/320690834539?pt=PDA_Accessories&hash=item4aaaa9cc6b#ht_1215wt_905 לא מחפש משהו מטורף אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  8. Started by fatalico,

התקציב: 300 שקל הסיבה: צבא הגנה לישראל. המטרה: כרטיס קול במקום זה שקיבלתי עם ה ABIT AN8 ULTRA שנדפק. ישמש למשחקים וקצת מוזיקה פעם בשבוע-שבועיים ולא יותר (כפי שנאמר, חייל). אני לא אודיופיל או משהו. הציוד: ATP3 המעולים. מתלבט בין שני כרטיסי קול: ‏Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E‎ , עולה 300 שקל. ‏Creative Audigy SE 7.1 PCI, עולה 150 שקל. הכרטיס קול צריך להמשיך איתי למקרה שיום אחד אני אשדרג ל-5.1, כרגע אין תקציב באופק. רציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים והאם הם שווים כזה הבדל במחיר, פרט לעובדה שאחד יושב על PCI והשני על PCI-E שכרגע הכרטיס קול הסטוק שלי יושב עליו, וזה מאוד נוח לי. תודה מראש אנשים טובים. אם אפשר תשובות ASAP כי אני צריך לקנות כבר מחר, אני חוזר לצב…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. אז ככה: האם קיים כרטיס קול עם המפענחים וכל שאר הדברים שיש ברסיבר? על מנת ש- HTPC שנבנה ברגעים אלו יוכל להחליף גם את הרסיבר? עוד שאלה, כל הכרטיסים שאתם מדברים עליהם של EMU ושל אודיופיל וכו' איפה אפשר לקנות/לשמוע אותם? אני לא מוצא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by Prism,

שלום לכם, יש לי אוזניות מסוג סנהייזר PX100, שאני מרוצה מהם מאוד. רק מה, לאחרונה הספוג שלהם התחיל להתייבש ולהתפורר, מה שעושה את חווית השימוש ללא-נעימה במיוחד. מה אפשר לעשות במצב כזה? לקנות ספוג ולהחליף? הספוג בכלל ניתן להחלפה? מישהו מוכר ספוגים? לזרוק את האוזניות זה משהו שאני בטוח לא אעשה.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by R.E.L3,

בוקר טוב וחג שמח לכם! לפני כמה זמן קנינו מערכת קולנוע בייתית לסלון שלנו, המערכת היא מערכת של פנסוניק 5.1 ערוצים באמת אחלה מערכת.. עכשיו המערכת פועלת בעצם כמו DVD שאפשר להכניס דסקים ולראות סרטים, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה לחבר את המערכת למחשב ולהפעיל דרך המחשב מוזיקה לראות סרטים ומשחקי מחשב וכו הבעיה היא שאין כל כך הרבה אפשרויות כניסה לאודיו במערכת הכניסות הם AUX שלא כל כך מקובל אני מאוד רוצה את החוויה של ה5.1 כניסת HDMI שגם לא כל כך עוזרת כי זה רק יצאת ווידיו לטלוויזיה וכניסה אופטית שנראלי שהיא הכי מקובלת כרגע הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איך להשתמש בה.. הבנתי שאני יכול לקנות כרטיס קול למחשב עם יציאה אופטית ולהתחבר השאלה אם הכבל אופטי מסוגל להעביר סראונד 5.1? …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KoDkOd,

האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Altec Lansing VS4121 איך הם מבחינת עוצמה ואיכות קול.. ומשהו שלא קשור.. חבר שלי רוצה רמקולים בפורמט 2.1 עם תקן THX (???) תנסו להגיד כמה דגמים של רמקולים בתקן הזה אם אתם יכולים להביא לי פה כמה דגמים מהמחיר הנמוך ביותר לגבוה ביותר..וכמובן שתסבירו לי מה זה התקן הזה? מקווה שתענו לי על כל מה שאמרתי תודה

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  15. שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש אוזניות 5.1/7.1 לעצמי שיתחברו למחשב לשימוש משחקי פעולה (COD/BF לדוג') וסרטים. אני רוצה רק אוזניות סגורות וחוטיות. מיקרופון זה דבר שלא משמעותי בשבילי כי אני בקושי משתמש בו. הלוח אם שלי מכיל רק 3 חיבורי 3.5mm הדגם זה: M4N68T-M מה שאומר שאם אני רוצה 5.1 אמיתי אני אצטרך לקנות כרטיס קול שתומך בזה.. ראיתי שיש את הלוגיטק G35 שהם 7.1 וירטואלי אבל שומעים שם מעולה והן סגורות. הבעיה שהן די יקרות יחסית - 635 ש"ח. מעבר לזה ראיתי שלרוקט יש את הKave שהם 5.1 אמיתי ועולות 390. נניח ואני אשקיע בכרטיס קול עוד 200 ש"ח אז אני מגיע לאיזור ה600.. שזה קצת יותר זול מהלוגיטק אבל אני מקבל 5.1 אמיתי.. כמה שאלות: 1. יש דגמים של חברות נוספות שעונות לבקשות שלי? 2. מה עדיף מבין מה שכתבתי?…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by igarm13,

שלום לכם אנשים אני צריך עזרה אני מתכוון לקנות מגבר וסט רמקולים השאלה שלי איזה מגבר הוא טוב לפי מה נימדד כמה אמור להיות וואט הספק כול השאר עכשיו רמקולים מה עדיף רצפתיים ארוכים או סט של קטנים ולפזר בחדר כאילו 4 בכל פינה ועוד סב וכנל אני צריך לדעת מה זה רמקול טוב התנגדות וואט וכל השאר תודה מראש מיקי מחכה לתגובות חברה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tm1988,

יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. היי.. מישהו יכול להמליץ על אוזניות שנמצאות כרגע ב-KSP ? מחיר לא משנה, אבל עדיפות לכאלה שהם VALUE for Money ז"א שאם יש אוזניות ממש טובות יחסית למחיר שלהן (גם אם הוא 100 ש"ח) אז גם הולך. (כרטיס קול asus) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה. הכרטיס מיועד לצפיה בטלויזיה במסך המחשב בלבד.אין צורך בכרטיס שיודע להקליט וכל זה. התקציב עומד על 300 +- תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by papo84,

העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  22. היי אנשים, פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה. כותב שורות אלה מתלבט האם לקנות את המכשיר, שכן יש לו יתרונות רבים, אך יחד עם זה כמה חסרונות, לכאורה, בעלי משמעות מכרעת לעניין החלטת הקניה הסופית. קודם כל, ברצוני להביא לתשומת הלב של מי שמתלבט את היתרונות של המכשיר, שכן הוא בין היחידים שיש היום בארץ שניתן להחליף את הבטריה, והדבר מאפשר שמיעה (או כל שימוש אחר) רצופה, וכפי שהיצרן מבטיח, בטריה אחת קטנה של טריפל איי (AAA) מספיקה ל40 שעות שזה כשלעצמו, אורך חיים לא מבוטל . כפי שאתם רואים יש תוספת של SE והדבר מעיד שזוהי גרסא שניה של המכשיר, שכבר יצא במתכונת זהה מבחינת מראה, ושונה במקצת מבחינת הפונקציות, לפני שנים אחדות. הפעם מדובר על אורך חיי סוללה כפול וכנראה עוד כמה שינויים שעליהם למעשה…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  23. שלום, אני כרגע עם אוזניות AKG מסדרת ה K , שמאוד לוחצת על האוזנים - דוגמא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9917&perur=2&t=43&c=563 גם אפשר לשמוע מבחוץ כל מה שאני שומע (לא שזה מפריע לי כל כך). אני מחפש אוזניות נוחות שלא לוחצות ומכאיבות לאחר שימוש ממושך , אוזניות שמכילות את האוזניים (קשת) - כמו זה: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=377038 השימוש שלי הוא ל: משחקים, מוזיקה וסרטים (אין צורך במגבר כמובן). ראיתי את האוזניות האלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=353092 האם הם עונים על הדרישות ? בדגש על נוחות וכמובן איכות שמיעה - מה מומלץ בטווח ה 600 שקל ? אודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Red-AnGel,

שלום אני מחפש רמקולים איכותיים 5.1 וגם 2.1 שישמשו למשחקים, לא במחיר מופרז (650+- ל-5.1 ו- 400+- ל 2.1) חובה סאב אני אשמח להצעות וגם לכמה אמור לעלות כל אחד מההצעות. נ.ב האם ל 5.1 אני צריך שבחיבור של הלוח אם יהיה 5+ יציאות? אצלי יש 3 1 מיקרופון, 1 רמקולים ועוד אחד לא יודע תודה מראש

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Sa,

יש לי אקסבוקס בחדר ואני מעוניין בחוויית משחק + צפייה בסרטים של 5.1 יש לי חדר קטן... ואמ... תקציב של כ 2000 ש"ח להכול מרסיבר רמקולים ועד כבלים. תודה =]

• 7 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.