עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  2. שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה החלפתי טלוויזיה ל ua40d6000 והיא מחוברת למחשב בכבל dvi - hdmi יש לי את המערכת z-5500 והתחילה לי פתאום בעיה. פתאום יש רעש סטאטי יחסית חזק ברמקולים. אם אני מנתק את המסך פתאום אין רעש. אם אני מחבר את הפלאפון במקום המחשב למערכת אין רעש. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. העניין הוא טלווזיה, היציאות מאחוריה הן ככה : לחצו פה יש לי מערכת 5.1 עם 3 יציאות,ירוק,ורוד ושחור,משמע רמקולים קדמיים ,מרכזי אחד ואחוריים ,כמובן שאני רוצה לשמוע בכולם איך אני מחבר את המערכת לטלווזיה ? יש לי רק AUX אחד ו3 כניסות.. אולי אפשר לאלתר משהו ? מפצל AUX יעזור לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by chelsky26,

ערב טוב , אני יציין שאני דיי חדש ואני לא כל כך מבין בעסק אשמח לעזרה קניתי מערכת קולנוע ביתית, עכשיו חיברתי אותה והשאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל ת'רמקולים בטלוויזיה? אוטוטו מתחיל משחק של ריאל הייתי רוצה לשמוע דרך הרמקולים. אני יציין שיש לי רק 3 כבלים, 1 hdmi , אחד צהב של וידיאו, ואחד של הרדיו, האם צריך קבל נוסף כלשהו? אם כן, איתכן שלא קיבלתי אותו באריזה?אשמח מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  6. היי, כמו בכותרת, אילו אוזניות עדיפות יותר ? אני שומע בעיקר רוק ואלארנטיבי בקבצי flac ומשתמש הן בנגן והן בסלולרי מיקרופון לשיחות הוא רק פלוס אך לא הכרחי. אם יש אוזניות עדיפות יותר עד 100$ אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. השימוש העיקרי שלהם - האזנה למוזיקה (בעיקר קבצי FLAC) ישירות מהלפטופ. שמעתי על SHURE וסנהייזר שהם טובים, אבל אם יש חברות אחרות מומלצות אני אשמח לשמוע עליהן בתודה מראש

• 49 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. שלום .. אני רוצה לירכוש אוזניות in hear מקצועיות בסכום של בערך 500 שקלים אני חובב באסים ושומע רוב הזמן שירי דאנס ופופ ( ממצעד הבילבורד ) ולעיתים אני שומע ראפ והיפ הופ בפורמט flac או 320 kb ויותר לפעמים קאנטרי עד רוק אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה בתודה מראש ..

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  10. שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by gonen,

שלום יש לי מגבר סוני str-k502p - כבר הרבה שנים. עובד מצויין ללא שום תקלה מעל 10 שנים. אני נאלץ להחליף אותו בגלל שאין לי מקום בשבילו... אני מחפש מגבר , שיוכל להשתמש באותם הרמקולים שיש לי היום (סוני) ויוכל לקבל חיבורים של DVD - כבלים - וידאו עם יכול ל HD המגבלה שלי - עומק המגבר צריל להיות עד 23 ס"מ... תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. אהלן אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים ניידים. כמובן שחשוב עמידות, עוצמה ואיכות (זה בערך הסדר חשיבות גם) בגדול תקציב עד 400 עם שאיפה מטה (חריגה קטנה אפשרית אם זה ממש מומלץ) מעוניין בחנות בב"ש בבקשה ראיתי את הרמקולים האלו, ונכון לעכשיו אני כנראה אלך עליהם.. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5891 אלא אם כמובן יש הצעות יותר טובות (: המון תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. שלום חברים, אני מתכוון לרכוש רמקולים למחשב , ואני מתלבט בין שני הדגמים, אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד... אם אתם ממלצים על דגם אחר באותו התקציב אשמח מאוד לשמוע. תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by jungle-man,

בשל שיקולי מקום החלטנו להיפטר מהCRT הישנה (והמעולה) ולרכוש LCD חדשה. מכיוון שהרבה זמן אני מחוץ לתחום אבקש המלצה לLCD טובה 42" , תקציב עד 4K , עדיפות לפאנל IPS, תאורת LED, רזולוציית FULL HD כאשר מרחק הצפייה הוא בין 3 ל4 מטר, תאורה חלקית. חשובה לי מאוד האיכות וכמובן בתקציב הנ"ל לנסות למקסם עלות מול תועלת. תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. השימוש העיקרי שלי במחשב זה צפיה בסרטים בסראונד וגם האזנה למוסיקה באיכות גבוהה. בנוסף אני גם מנגן בגיטרה ואני רוצה לחבר אותה למחשב (חיבור hi-Z אם אני לא טועה) בשביל תוכנת guitar rig. האם קיים כרטיס קול שתומך בהכל ? ראיתי את native instruments KOMPLETE AUDIO 6 האם הוא תומך בנגינת סרטים בסראונד ? התקציב הוא עד 1200 ש"ח הכל מחובר לרמקולים דרך רסיבר של DENON. יש לו כניסות דיגיטליות והוא מפענח כמובן DOLBY וDTS תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה. העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל. חייב לכלול מיקרופון. תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. קיבלנו את הדגם 40D550 ועל המדבקה האחורית אין איזכור לVERISION אלא יש מדבקה קטנה בצד שרשום שם VERISION: HN03 איזה פאנל זה בדיוק? (מיוצר בתאילנד המכשיר)

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by dr.tech,

סנהייזר mm70i

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב קולנוע ביתי עם הדרישות הבאות: [list type=decimal] [*]תאימות מלאה של המפרט ל- XBMC. [*]יכולת התקנה של דיסק קשיח בגודל 3.5 אינטש (עדיפות ליכולת להתקין 2). [*]קירור פסיבי. [*]רשת קווית 1GB + WiFi. [*]יכולת התמודדות עם סרטים ב- High Bitrate ובכל פרופילי הדחיסה. [*]שלט אלחוטי תואם XBMC. [*]יציאב אופטית לסאונד. [*]יציאת HDMI ו- Display Port. האם אתם מכירים מחשב מוכן מראש שעונה לדרישות הללו? אם לא, כיצד ניתן לבנות ידנית (אני מניח שנקודת התחלה היא המארז ולוח אם תואם), אילו חלקים תואמים לדרישות הללו? תודה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. אהלן, אני מחפש חנות אמינה עם מחירים טובים לאוזניות של חברת ביטס. מי שמכיר שישתף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BaR151,

שלום, אני צריך עזרה קטנה בייעוץ על מערכת ביתיית שאני רוצה לקנות שתשמש בעיקר לקריוקי. המחיר המוקצב לי הוא בסביבות ה-1000 שקל. מישהו יכול להמליץ לי על משהו או לתת לי כיוון על מה ללכת? תודה.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. זה ישמש אותי למשחקים,סרטים,ומוזיקה.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  25. יש לי מערכת של רמקולים: Inspire T6160, 5.1 של Craetive. ולוח M Inspire T6160, 5.1 של Gigabyte. עכשיו אני רוצה לחבר גם מיקרופון מאחורה ויש שלושה חיבורים ללוח של אודיו: ושלושה חיבורים של המערכת אחד של אחוריים, אחד של קידמיים ואחד של הסנטר. איך אני יכול לחברת את כולם ולשמוע בסראונד בלי לבטל את המיקרופון .? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים