אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Hi ppl, im looking for good headphones for music and games looking out the net and asking dj friendes, this set came up as the best that money can buy but and this is very big but, does spending this amount of money on such headphones makes me be lunatic or is the investment worth it ?? can u ppl advice please ? i am an audiophile and i like crystal clear music with the bass that comes from pc games ?if not this set, can any 1 recommend a different brand or model that will be good my last set was HD570 and it broke after 4 years, damn !! loved it thank you
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי בשבוע שעבר את הHD650 שלי (349$ דולר, מheadphone.com)). כרגע הן מחוברות ל"מערכת" שמורכבת מAh Tojeb בתור CD player וTotal Airhead (של headphone.com) בתור מגבר. גם חדשות לגמרי, האוזניות האלו פשוט מדהימות. אלו לא האוזניות high end הראשונות בהן אני משתמש - יש לי Etymotic ER4, בעבודה יש לי Sennheiser HD590, חוצמזה יש גם HD497, והאוזניות האלו פשוט מעיפות את כל היתר לכל הרוחות. בלט בעיני במיוחד ההבדל לעומת ה590. לכאורה אוזניות אחיות, אבל ההבדל עצום - הרבה יותר צלול, הרבה יותר נקי, טרבל יותר חלק, והרבה-הרבה יותר באס. טוב, ה590 נחשבות לכבשה השחורה בסדרות ה500\600, אני חושב שה595 למשל אמורות להיות טובות בהרבה. אז מה הופך את הHD650 לכלכך טובות? 1. הבאס. לא יאומן איך אוזניות מ…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, דבר ראשון אציין שאני חדש לחלוטין לתחום של אודיופיליות וציוד סאונד איכותי, ובעקבות המכירה של HD6XX ב-MassDrop התחלתי לקרוא עליהן ועל כמה שהן מוצלחות ועל כמה שהמחיר הזה מדהים, ואני שוקל לקנות אותן ובעצם לעשות איתן את דריסת הרגל הראשונה שלי בעולם הזה. עם זאת, יש לי כמה שאלות, שהחשובה והעיקרית בהן היא הראשונה: 1. רוב השימוש שלי באוזניות יהיה כנראה או בלימודים או בעבודה, בסביבת אופן-ספייס\קיוביקלס יחסית שקטה, כשהאדם הקרוב אליי נמצא במרחק של בערך 1.5 מטר. הבנתי שמכיוון שהאוזניות הן open-back, הן לא ממש אוטמות ויש דליפת סאונד די רצינית, פנימה והחוצה. רציתי לשאול עד כמה זה באמת נוראי והאם עבור השימוש שציינתי הן לא יתאימו ועדיף לוותר (כמו שאמרתי, הסביבה די שקטה,…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם מעוניין בעצה ממי שמבין באודיו ברמה גבוהה קניתי השבוע אוזניות Sennheiser HD800 כן עלו 5650 ש"ח אם תהיתם, בכל מקרה השימוש הוא בתקופה הקרובה למחשב בלבד ו90% מוזיקה שהרבה ממנה לא בהכרח באיכות גבוהה אבל משתדל לשמוע רק קבצים איכותיים. בכל מקרה אני משתמש כרגע בכרטיס קול הישן מאוד שלי (5.1 ישן של קריאייטיב) שמוציא איכות קול פחות מסבירה ולא מנצל בכלל את היכולות של האוזניות, מעבר לכך גם מוציא המון רעש שנובע מהמערכת עצמה או מהכרטיס עצמו... השאלה שלי היא איזה כרטיס קול איכותי שווה לקנות שיתן לי סאונד ברמה טובה כששוב הדגש הוא בעיקר על האזנה למוזיקה, ומדי פעם משחקים איכותיים וסרטי HD. יש את הדגמים הטובים של קריאייטיב עם הקריסטלייזר וכל העיבודים שאמורים לשפר מאוד את איכות השמי…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עוד שרשור התחדשתי. בנתיים רק תמונות, בתקווה אעלה התרשמות מסודרת במהלך הסופ"ש. (ועוד תמונות)
-
- 22 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על אחד משני הדגמים הלו (In-Ear) . אני מעוניין בס איכותי וברור, ובכללי איכות חומרית ואמינות של המוצר, תקציב בסביבות ה400. מה שמקשה עלי בבחירה בניהם זה המחיר והידיעה ששניהם חברות איכותיות: Harman Kardon AE - עולה באמזון 120 דולר (אחרי הנחה) ובארץ 320 שקל!!! מוזר.... Sennheiser MOMENTUM In-Ear - עולה באמזון 100 דולר ובארץ בסביבות ה500 ש"ח )-: לסיכום, האם שווה להשקיע עוד 180/160 שקל לSennheiser? . מצרף קישורים ל-2 המוצרים http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2409126,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471985,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עוד פעם מצאתי משהו שנראה כביכול שווה ממש... אוזניות של Sennheiser מדגם MX300 שפה נמכר במחיר הכי זול ב-117 שח.. עולה 88 שח כולל משלוח ב-12 תשלומים באולסייל... שווה או מה??
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
someone knows when Sennheiser PC 160 (the new series that combined SK gaming in the process of making) to Israel?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות אוזיות חדשות ואני ממש מטלבט, אני ישתמש בהם בעיקר לGaming אבל גם למוזיקה ודברים אחרים
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם . התחלתי במצוד אחר אוזניות חדשות , עם קשת אחורית , איכות גבוהה ככל הניתן , בתחום המחיר הכספי הסביר . דעתכם על האוזניות האלה ספציפית , רצוי ממישהו שיש זוג כזה בבעלותו , או המלצות נוספות לאוזניות בסגנון זה . תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי את האוזניות, החלטתי לקרוא ולחקור קצת בעניין האוזניות ובין היתר קראתי דעות של אנשים שקנו אותם, בדיי הרבה מהדעות היה כתוב שאחרי ברייק-אין איכותי הן נשמעות לגמרי אחרת. למען האמר משמיעה ראשונית שמתי לב שבווליום גבוהה הממברנות מרעישות.. (יכול להיות שזה חלק מהעניין) אז אני אודה לכם אם תעזרו לי ותוכלו להגיד לי איך עושים ברייק-אין איכותי ומשובח כדי לשבח את הצליל... בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על העסקה שעשיתי...אז ככה חזרתי מאילת עם Sennheiser px100 שלדעתי אוזניות מדהימות! קניתי אותם ב250 שקל...האם עשיתי עסקה משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חשבתי שאני כמעט סגור על 313או AKG K315 אבל ראיתי שגם לsennheiser יש אוזניות כפתור אז זה גרם לי להתלבטות... השאלה מה עדיף ויותר איכותי? תודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_portable_504771
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני עם אוזניות הBeyerDynamic DT931 שלי גיליתי שהן יכולות ליצור אפקט סראונד דיי משכנע(עם מה שעובד בטכנולוגיית "3D Audio"). עכשיו, אני תוהה אם יש איזה תוכנה\חומרה שיכולים להפוך סראונד 5.1\6.1\7.1 רגיל ל3D Audio. ניתקלתי בדבר הזה, אבל אין מספיק מידע ותמונות(חיבורים)- מישהו יכול להביא ביקורות עם יותר מידע עליו? ועוד משהו, לא הבנתי אם יש כרטיסי קול "רגילים" שיכולים לעשות בדיוק אותו הדבר? אלכס.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי חברים פנו אלי בהתלבטות לגבי רכישת טלוויזיה חדשה הם מחפשים משהו במחיר של 3000-4000 ₪ שימוש עיקרי לצפייה בטלוויזיה או בסרטי DVD וכו'. כרגע לא מחוברים לכבלים או לYES. לא ברור לגבי חיבור של מחשב לטלוויזיה – אבל אולי כן. מרחק ישיבה מהמסך כ4.2 מטר. צפייה גם ממול אבל גם מהצדדים חיבור של הטלוויזיה למערכת עם רמקולים. יש מרפסת עם חלון גדול קרוב לאזור המסך – כך שבשעות היום יש הרבה אור. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים – אבל אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.. הדגם המוביל הוא Sharp LC40LX630E הציעו להם אותו ב3300 ₪ עם אחריות לשנה. אמרו להם גם שיש בה ממיר לשידורי "עידן" כבר בתוך המכשיר – יש כזה דבר בכלל? הדגם השני הוא Panasonic 42LED30 מה אתם אומרים? האם הSharp הוא אכן דגם טוב? מה חשוב לבד…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-