עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מחפש מסך בגדלים הנ"ל שאוכל לחבר אותו גם למחשב/גם למשחקים(איזה עוד פרטים אתם צריכים?)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SomeoneUknow,

אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Shbd,

שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by inglor,

בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by HairyAss,

לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by fp581,

יש לכם עצות

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ballcall2,

למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מעוניין באוזניות איכותיות עבור מערכת סטריאו (לחיבור לרסיבר), כאשר לפחות בשלב הראשוני (עד לרכישת הרסיבר) האוזניות מיועדות גם לחיבור לכרטיס קול פשוט במחשב (דרך הרמקולים של המחשב). האיכות של הצליל שהאוזניות מפיקות חשובה לי, אבל לא במידה מאוד גבוהה. הדבר הכי חשוב לי באוזניות זה הנוחות (וגם העיצוב). אני רוצה אוזניות קשת קלות משקל שמכסות את האוזניים ומאוד נוחות. בנוסף לכך, בד"כ אחרי שמאזינים למוסיקה באוזניות הרבה זמן ברציפות (יותר משעה בעוצמה נמוכה), אז האוזניים מתחילות לכאוב בגלל הלחץ של הויברציות. לכן, אני רוצה אוזניות שלא מייצרות את האפקט השלילי הזה ומצויידות במערכת אוטומאטית להפגת לחצים. בעיקרון חשבתי להוציא על האוזניות כ-500-600 ש"ח, אבל אני אהיה מוכן להוציא קצת יותר א…

10. שלום, אני רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית חוץ מזה שהאמריקאית היא לא DISK ON KEY, וכבר הבנתי שיש דרך לסדר את זה. עוד משו.. האם שווה לי להשקיע עוד 180 ש"ח ל1430 ש"ח ולקנות IPOD VIDEO (אל תשאלו איך כזה זול...)? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by achiya1,

יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by fedora,

שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…

13. שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מעוניין במערכת 5.1. מטרות- סרטים ,מוסיקה . אני לא משחק משחקים ! היום הייתי בסנסור, ונתנו לי הצעה מפתה- מערכת רמקולים של DOME מתצוגה, דיי חדשים. היא כוללת 5 סטיליטים,"דו קומתיים",שהצד העליון יכול להסתובב. שהם בעצם בעלי 2 אלמנטים, וסאב גדול ואיכותי.(מרובעים שחורים עם מסגרת אדומה,לא מצאתי תמונה) המחיר שלהם הוא 1500 שקל, והם מוכרים מתצוגה ב 700. לזה אמורים להוסיף רסיבר. יש לי 2 מחשבים, באחר כרטיס LIVE 5.1, ובשני- כרטיס של הלוח אם, asus p4c800 e delux , ובו יציאה דיגיטלית 5.1. שאלות: 1. הצפייה בסרטים תיהיה במחשב עם הלול של ASUS. האם הוא טוב לדולבי דיגיטל ? (AC3) 2. חשבתי גם על ה ADA880 , אך יש להם רק כניסה אחת, ואני רוצה לחבר גם את המחשה השני,וגם טלויזיה, ככה …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שבאוזנייה הימנית בHD280PRO הציפוי ניקע לגמרי, ובאוזנייה השנייה הוא מתחיל להיקרע.. יש דרך להחליף את הציפוי לאחד אחר? אם כן, אז איזה? איפה קונים? ואיך מחליפים? תודה מראש Install

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. בע"ה בתחילת שבוע הבא אני מקבל את המסך החדש שלי ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הYES למסך כי הבנתי שזה אפשרי ישירות למסך ללא צורך בכרטיס טלוויזיה וכו'.. אז איך עושים את זה ואיזה כבלים צריך אם צריך? תמונה של היציאות שיש במסך אגב, איזה עוד דברים אפשר לחבר ישירות למסך? תודה [: ;D

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by soboli,

שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?

21. Started by shibby15,

נראה חמוד, הסאב נראה ענקי ובכללי מאד מזכירים את ה2100 של אלטק (אפילו השם דומה 2.1000 ) מעניין איך האיכות, נתוני ההספק נראים מאד גבוהים. http://europe.hercules.com/showpage.php?p=69&b=1&f=1 בדרך גם 5.100

22. Started by goodspeed,

שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tood24,

היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

24. Started by amitbl,

ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Gun Man,

יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.