אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תנו לי המלצה לרמקולים די ברמה גבוה מחיר סביר..אין מחיר התחלתי משהו שווה את זה..מישהו שהתנסה ומסופק שימליץ) מספיק 2.1 עם סאב חיבור למחשב לוח אם msi z87 gaming תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם יש אחד אני נורא אשמח לגלות, אני פשוט מחפש אחד כבר הרבה זמן, ואני צריך לדעת שעם אני אקנה אותו ואני אשתמש בו (זה היעוד) בקרבת בריכה או ים אז הוא לא יהרס, מישהוא מכיר שנמכר כזה בישראל?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב. בקרוב אקבל את ה-M8 שלי, וברצוני לרכוש לו אוזניות איכותיות, כאשר התקציב עוד 85$. מתלבט בין ההרמן קרדון AE לבין ה-AKG K376 / AKG K375. ראיתי גם המלצות על הסנהייזר CX300II. על ההרמן קרדון קראתי שבגלל צורתן המרובעת, הן לא נוחות לכל אחד. בנוסף, קראתי עליהן שקרו מקרים שהן התפרקו אחרי מספר שבועות של שימוש, משמע איכות היצור לא אחידה - לא הולם לאוזניות שהמחיר MSRP שלהן הוא 150$. מקריאה על ה-AKG, הן וורסיה מעוצבת אחרת של ה-AE (ונוחה יותר). נכתב שהן מאוד זהות בסאונד לאלו של HK AE - לא מפתיע אותי, היות והן שתי חברות השייכות לאותו בעל הבית (קונצרן JBL). המוזר הוא שהן מעט יקרות יותר (85$ - מול 70$). על ה-CX30 II קראתי שהן לא מדהימות בכל סוגי המוזיקה (כמו אלקטרונית). בניגוד ל-…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566420-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95)-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%91%D7%93%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94! יש שני מועמדים סופיים למסך הקרנה במלאי: (1) ה-GRANDVIEW בגודל 120 אינטש http://softec.co.il/product--7672.aspx (2) ה-WEGA בגודל 133 אינטש http://softec.co.il/product--8386.aspx שניהם במלאי, שניהם באותו מחיר. לראשון מוניטין מעולים, השני סיני מוכר יחסית אבל גדול יותר. אשמח לעצתכם, רגע לפני קניה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ידע היום פירסמה באתר שלה את מחיר האייפוד החדש (דור5) : 2423 ש"ח לדגם ה30 גיגה ה"זול יותר". כשלהזכירכם , המחיר הרישמי של אפל הוא זהה למחיר הדור הקודם - 299 דולר. כשבישראל אצל ידע היה 1994 ש"ח , אמנם "קצת" יותר מ300 דולר (עם קיזוז חישובי המע"מ) אבל שיהיה... לא ברור מאיפה התוספת הלא קטנה הזו , בארה"ב המחירים היו זהים לדור הקודם כבר מהיום הראשון. מדובר סה"כ במחיר של כמעט 450 דולר לפני מע"מ - תוספת של 50 אחוז מהמחיר הרישמי של אפל (150 דולר בנוסף ל300 של המחיר הרישמי) זה כבר יותר "מסריח" מאנשים שמיבאים שחור כדי לעשות רווח ,והם עוד קונים כצרכנים במחיר מלא. כדאי גם לציין שאריזת הדגם החדש קטנה יותר ואפשר על אותו נפח מכולה להכניס יותר מכשירים , בין אם זה משנה או לא - זה כבר מוגזם…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו . בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ?? כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, חבר'ה! מקווה שתוכלו לעזור לי למה לא מצאתי פתרון בשומקום! אני בונה איזה מתקן מסויים בחצר בו ארצה לחבר שתי אוזניות [marshall major]- לטלפון אנדרואיד, ולהשמיע דרך 2 האוזניות הללו מוזיקה בלופ, למשך 4 ימים רצוף. הבנתי שבכדי לספק ווליום טוב ל-2 אוזניות- אצטרך מגבר. Headphone Amp. ויהיה זה חייב להיות מגבר נייד\קטן שאין לו גם בעיה להיות מחובר כל הזמן לחשמל\למטען שלו, מבלי להתחמם או לעשות בעיות. הקטע הוא שאני לא מבין איזה מגבר אוזניות נייד מתאים לי ושלא עולה יותר מ-50$ [כי הכל יקר]. שמתי לב שישנם שני סוגי מגברים: 1. מגבר למחשב ולטלפון- לדוג', יש את ה- Creative Labs SoundBlaster E1, שנראה מתאים מבחינת 2 כניסות האוזניות שלו והגודל הקומפקטי, אבל הביקורות לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את המסך (והישן נעלב ושבק לגמרי ). אני מחפש מסך "46 שעיקר השימוש בו יהיה מחשב וצפייה בתכני FHD. התקציב שלי הוא באזור ה9K (למרות שכמובן שרצוי פחות). חשבתי על הPHILIPS 7605, אך לא ראיתי ביקורות מתלהבות ככ. מישהו מכיר? בעל מסך כזה שיכול להמליץ? כמו-כן אשמח המלצות כלליות לגבי מסך שתואם את הדרישות שציינתי. אני ממש בבלבלות ואני די לחוץ על זה-אין לי מחשב כבר זמן מה וזה ממש ממש נוראי תודה ואחלה שבת
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות! אני מחפש מערכת סטיריאו ב 1500 ש''ח + - ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. מה כדאי לי לחפש? איזה סוג מערכת? (2.1, 5.1, וכ''ו) אם לקנות סאב\פרונט וכ''ו אני צריך גם רמקולים וגם רסיבר במחיר הנ''ל. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלכתי לכמה חנויות כמו ליאור, שקם אלקטריק, סנסור .. ויש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות :\ אני רוצה לחבר אותה למחשב אז אני צריך חיבור למחשב. אני רוצה שיהיה HDMI כדי לחבר את הנייד. רמקולים נורמליים . וזהו, זה הדרישות שלי מהטלוויזיה . יש לכם משהו נחמד להציע עד ה 3200 ש"ח ? (32" - 26") תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי DVD ישן של Pioneer והוא התקלקל לפני כמה ימים אז הזמנתי את הDVD הזה Sony DVP-NS 328. בDVD הישן הכתוביות עבדו בסדר גמור ואני בעיקרון יודע איך לסדר את ההגדרות כדי שהכתוביות יעבדו, אבל בDVD של Sony, למרות ששיניתי את הקוד ל Hebrew - 1257 בתפריט הראשי, צריך עדיין להפעיל את הכתוביות כשצופים בסרט, ואז הוא אוטומאטית משנה את הקוד לשפה אחרת מתוך 5 שפות - רוסית, תאילאנדית ועוד שלושה. ככה שהאפשרויות הן - OFF, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 - אין אפשרות של ON פשוטה. הבנתי שהבעיה היא שכאשר מפעילים את הכתוביות הוא משנה את ההגדרות לכתוביות בשפה שונה, ואפילו אחרי זמן רב של חיפושים באינטרנט בעברית ובאנגלית לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה הזאת.. אם מישהו מבין בזה ויודע איך לסדר את הבעיה שי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז יש לי סאב של חברת Infiniti וכרגע, המקום היחידי שהצלחתי לחבר אותו הוא לטלויזיה בעזרת חיבורי RCA (אדום - לבן) עכשיו, הייתי רוצה לחבר אותו למחשב אז איך אני עושה זאת? יש לי כבלי RCA (לבן ואדום), עוד כמה כבלים (שחורים ואפורים, נראים כמו RCA או שזה זה, אני לא ממש מבין בזה), מתאם כזה שקיבלתי עם המחשב שבצד אחד הוא מתחבר לכרטיס מסך (S-VIDEO) ובצד השני יש 3 בננות (אדום, ירוק, כחול), כבל S-VIDEO, ויש לי במחשב כניסות של קול בצבע ירוק (רמקולים), אדום (מיקרופון), כחול, ורוד, כתום, אפור ואדום. זה מה שיש לי כרגע, אם אני אצטרך, אין לי בעיה לקנות עוד כבלים. האם אני יכול לחבר את הסאב למחשב בעזרת הכבלים שיש לי? או שאני אצרך לקנות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש תוכנה או אתר אינטרנט שמשנה את הקול של הזמר בשיר משפה שהוא שר לשפה אחרת........ תודה לעוזרים אני מחכה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת, האם היא מתאימה לאחד שחובב סרטים ולא ממש מבין ולא רוצה להשקיע המון על מערכת קולנוע ביתית? האם הספק של 330W יפיק צליל באיכות גבוה ושמע בעצמה שנוכל לשמוע אפקטים שונים? המערכת אמורה להתחבר לממיר מגיק של HOT ולמסך CRT 25 אינץ שאמור להתחלף גם הוא בקרוב. פירוט טכני של המערכת מאתר בזק סטור: http://www.bezeqstore.co.il/cinema/scpt75.html פירוט טכני מאתר היצרן: http://www.panasonic.com.my/web/pid/8633/Spec כולל הספק ונתונים על כל רמקול ורכיב במערכת
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה) רסיבר JVC-RX-5022 רמקולים של- WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים) ועכשיו לשאלה האמיתי: למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר): חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה, בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא, הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'), הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו', הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד. 1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? 2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה, ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה), בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל? (מכיוון שאין …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-