אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
כידוע, במסכי HD סרטים בעלי איכות גבוהה, כמו סרטי DVD, נראים טוב יותר מאשר בטלויזיה "רגילה", ואילו שידורי טלויזיה באיכות נמוכה (כמו שלמרבה הצער יש בארץ) נראים במסכים האלה אפילו פחות טוב מאשר בטלויזיה רגילה. רציתי לשאול לגבי סרטי DIVX, האם לגבי מי שצופה בעיקר בסרטים באיכות כזאת עדיף גם כן טלויזית HD, או שבמקרה כזה הסרטים יראו אפילו פחות טוב (או באיכות שווה) לטלויזיות רגילות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מסך בגדלים הנ"ל שאוכל לחבר אותו גם למחשב/גם למשחקים(איזה עוד פרטים אתם צריכים?)
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה הייתי הרבה זמן בhead-fi והם עזרו לי להגיע לדאה מגובשת על האוזניות הבאות: ue-10 pro יתרון: מותאמות אישית ולכן הן מאוד נוחות וגם מאוד קלות (אני לא מתייחס לאיכות כי אין כל כך מה לחדש עליהן חחח) חיסרון: זה שהן מותאמות אישית זה החיסרון הכי גדול שלהן כי אין אפשרות למחירה שלהן ובנוסף הן לא מגיאות לתדרים שיותר גבוהים מ16KHz w5000 יתרונות: מגיעות לתדרים הרבה יותר גבוהים (עד ל45KHz שזה הרבה יותר מהue-10 pro אך את רובם בני אדם נורמליים לא מסוגלים לשמוע) בס הרבה יותר טוב (לפי מה שאומרים שם) נותן למחירה בקלות יותר זולות מהue-10 pro חסרונות: גדולות וכבדות בהרבה מהue-10 pro וסגורות (שזה חיסרון בשבילי כי כניראה הן גם לוחצות) אזז אלה הבחירות שלי אני ישמח לייעוץ נוסף
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן אני ידוע שהנושא כבר נחרש... אבל חיפשתי ולא מצאתי דברים שאני בדיוק מחפש.... בקיצור בן דוד נוסע לארה"ב עוד חודש ועד אז אני צריך לגבש דעה נגן שאני רוצה ולחסוך מספיק כסף. אני רוצה מבוסס דיסק קשיח, 5 גיגה מספיקים בהחלט,לא יקר ומעוצב נורמלי. לא רוצה את האייפוד מיני... אני מתלבט בין ה-carbon לבין zen micro וגם ה-karma. בין הקארבון לקארמה יש הבדל של 50$ שאולי שווה... מה דעתכם? אם אפשר קצת לפרט על המכשירים שציינתי כי אני לא מכיר אותם, בטריה,איכות שמע,נוחות,מחיר וכו'.... תודה רבה לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לרמקול בלוטוס נייד עמיד במים חשוב לי שיהיה איכותי וחזק ושיחזיק כמה שיותר בטעינה אחת חשוב לי גם(אבל הרבה פחות) שיהיה נוח לשימוש מצאתי כמה דגמים באמזון עם הרבה ביקורות טובות: http://www.amazon.com/Bluetooth-Omaker-M4-Portable-Playtime/dp/B00RBIC1IS/ref=zg_bs_12097477011_2 http://www.amazon.com/OontZ-Angle-Bluetooth-Portable-Speaker/dp/B010OYASRG/ref=zg_bs_7073956011_2 http://www.amazon.com/dp/B00NC3SU6I/ref=psdc_689637011_t2_B010OYASRG http://www.amazon.com/Photive-Waterproof-Wireless-Bluetooth-Shockproof/dp/B00K589F8A/ref=zg_bs_7073956011_18 כמובן שלא אכפת לי לקנות דגם שלא נמצא ברשימה הזאת בטווח המחירים הזה…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר סאב אקטיבי של בית לרכב הבנתי שתיהיה בעיה בחיבור החשמל אבל ראיתי באיזה תוכנית שיצא שקע כזה שמחברים אותו למצאת של האוטו וזה נותן חיבור לתקע של מוצרי חשמל של בית אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג דבר כזה שיכתוב לי מאיפה!!! או אם יש איזו דרך אחרת לחבר את הסאב לאוטו!! מקווה שיהיו תגובות!! תודה מראש אחים שלי!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב עד 3K המסך בעיקר לסרטים ומשחקים לא חשוב לי זוויות צפיה מהצד או מ5676 מעלות העיקר שיראו טוב כשיושבים ממול מה המקסימום שאפשר להוציא מהסכום הזה כמובן FULL HD אני לא יודע איזה גודל אני רוצה כי אני מעדיף איכות על גודל כרגע אבל 35 זה המטרה ב3K עוד שאלה מעבר לכרטיס מסך שתומך HDMI יש צורך בחומרה נוספת שמעתי את המושג כרטיס טלווזיה משום מה זה נשמע לי קשור
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה שאני מסתפק בלראות סרטים ב720p והגעתי למסקנה שנמאס! יש לי טלוויזיה שתומכת ב1080P וכרטיס מסך שתומך בכך! אבל כל פעם שאני מנסה לראות סרט ברזולוציה הזו אני נתקל בבעיות של חוסר סינכרון וקפיצות במהלך צפיית הסרט שהופכים את הצפייה בו לבלתי נסבל. השתמשתי כבר בVLC וBSPLAYER כנגנים עם כל מיני סוגי Codec, שום דבר לא עזר. לטעמי האישית המפרט של המחשב שלי מספיק כדי להריץ סרטים ב1080p, אבל אולי אני טועה. מעבד Intel Core 2 Quad 6600 ב2.40hz זיכרון 4gb לא זוכר באיזה מהירות הרצה אבל אני חושב שזה DDR2 ב1066hz כרטיס מסך Geforce Nvidia 9800GT 512ddr לא זוכר את מהירות ההרצה של הזיכרון הגרפי של המודל הזה. דיסק קשיח 1. 200 GB שעליו מותקנת המערכת הפעלה 2. של 150GB שעליו מות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת 5.1. מטרות- סרטים ,מוסיקה . אני לא משחק משחקים ! היום הייתי בסנסור, ונתנו לי הצעה מפתה- מערכת רמקולים של DOME מתצוגה, דיי חדשים. היא כוללת 5 סטיליטים,"דו קומתיים",שהצד העליון יכול להסתובב. שהם בעצם בעלי 2 אלמנטים, וסאב גדול ואיכותי.(מרובעים שחורים עם מסגרת אדומה,לא מצאתי תמונה) המחיר שלהם הוא 1500 שקל, והם מוכרים מתצוגה ב 700. לזה אמורים להוסיף רסיבר. יש לי 2 מחשבים, באחר כרטיס LIVE 5.1, ובשני- כרטיס של הלוח אם, asus p4c800 e delux , ובו יציאה דיגיטלית 5.1. שאלות: 1. הצפייה בסרטים תיהיה במחשב עם הלול של ASUS. האם הוא טוב לדולבי דיגיטל ? (AC3) 2. חשבתי גם על ה ADA880 , אך יש להם רק כניסה אחת, ואני רוצה לחבר גם את המחשה השני,וגם טלויזיה, ככה …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי שני רמקולים ישנים למדי של pansonic שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם. העניין הוא שאין להם מגבר אלא רק יציאת אודיו. השאלה אם אפשר לקנות מגבר פשוט (e bay או משהו) ולחבר אליהם ככה שיהיה להם ספק כוח חיצוני והווליום יהיה גבוה יותר. ההתנגדות שלהם היא 8 OHM וב"input power" כתוב (8W (din) 12W (music רציתי לדעת איך אפשרי לעשות חיבור כזה ומה צריך להיות עוצמת המגבר ( ואולי עוד דברים שצריך לדעת....) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה חיפשתי DVD שינגן גם DiVX עם כתוביות, אבל מכשיר איכותי. עשיתי כמה בירורים, ואמרו לי שכמעט כל נגן DVD במחיר סביר (לא בשמים) שאמצע הוא זבל. מה שכן, המליצו לי על נגן XBOX עם מוד שינגן DVD DIVX עם כתוביות. זה נכון? לא נכון? שקר גס?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס קול של הרקולס - Home Theater XP 6.1 . אני מחפש רמקולים בתקציב של עד 1300-1400 שקלים. הרמקולים לשמיעת מוסיקה, סרטים ומשחקים. יש לי מספר שאלות: כמה רמקולים כדאי? 2.1 , 4.1 , 5.1 או אפילו 6.1? והאם אפשר להוסיף למשל רמקול center אח"כ בנפרד אם אני מעדיף 4.1 . ואיזה סוג רמקולים יהיו איכותיים מספיק? תודה מראש על כל תשובה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין שני הרמקולים הללו. מטרת השימוש ברמקולים היא כללית, לרוב מוסיקה וסרטים. לפי הנתונים ה microlab נראים לא רע, יותר חזקים, בנוסף הם מגיעים עם מגבר נפרד ושלט. לרוע המזל אני לא מוצא מקום שאפשר לשמוע אותם בו. ה Altec Lancing vs4121 נראים כמו השקעה בטוחה יותר, אבל מגיעים בלי הפיצ'רים שmicrolab מציעים (וגם קצת יותר יקרים). מה דעתכם ? בנוסף שתי שאלות - 1. מישהו מכיר חנות שמציעה את ה microlab למכירה בתל אביב ? 2. מישהו יודע אם יש כפתורי שליטה גם על המגבר ? או שאפשר לשלוט על רוב הדברים רק מהשלט? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו . בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ?? כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-