אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש נגן MP4 (נגן וידאו קטן נייד, לא חייב להיות דווקא "נגן MP4"). נפח: סביבות 1-2GB (ברור שאפשר לעלות, אבל תאכלס, אני לא חושב שאני אצטרך הרבה יותר). מסך: משהו שיאפשר לראות סרטים בלי זכוכית מגדלת - אני חושב ש-2-2.5" זה המינימום. פיצ'רים: הכי פחות חשוב - כל עוד התכונות למעלה מתקיימות - אני מעדיף לחסוך כמה שיותר בכל השאר. איכות סאונד, איכות מסך (עד כמה שאפשר לדבר על איכות בגדלים כאלה) וכו' - פחות משמעותי. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה אני צריך להקציב לכל הסיפור... לצורך הענין, נגיד סביבות ה-800-900 שקל, אבל זה משהו שאני אומר כדי לתת סדר גודל, אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. האם זה ריאלי למצוא משהו בסכומים האלה? מה המחיר המינימלי למשהו עם הדרישות שלי? תודה מר…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר די הרבה זמן עובר פה על ההודעות וקורא פה בקהילה. אני מעוניין לשדרג את הסאונד שלי במחשב. אני מתלבט במה להשקיע, כרטיס קול, רמקולים חדשים או בשניהם. התעניינתי בכמה רכיבים וראיתי ביקורות על כרטיסי קול שונים ודי התלהבתי מה CREATIVE AUDIGY 2sz (הרגיל) לפני כמה דקות ראיתי באתר KSP (אני יודע שהרבה יגידו לי לא להתקרב לשם אבל נשים את זה בצד) את הכרטיס ?CREATIVE Audigy 4 SE במחיר של 260 ש"ח. לשאלות: 1. האם זו טעות באתר וזה בלי ה4? (כלומר האודיג'י הראשון) 2. איך הוא בהשוואה ל AUDIGY 2sz היקר ממנו? אשמח גם לפרטים טכניים שלו (האודיג'י הרביעי) 3. במה שווה לי להשקיע? כיום אני עובד עם כרטיס קול מובנה AC97 ורמקולים 4.1 של EACAN ומערכת סטראו שמחוברים בצורה מאולטרת לקבלת …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לצערי מכרתי את הסט 5.1 שלי מפאת חוסר מקום בדירה. איפה אני יכול למצוא היום את ה ATP3 ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, מצורף שרטוט של הדירה שאני רוצה לאבזר. הסטטוס כרגע הוא 1. ללא רמקולים למחשב 2. רמקולים BUILT IT במסך טלוויזיה 3. חוטים מושחלים בשביל כל הרמקולים שציירתי בשרטוט (סנטר, סאב, 4 היקפיים) 4. ללא רסיבר - הוא אמור להיות איפה שהטלוויזיה - לשם כלל החוטים מגיעים. מה אני רוצה / שואל רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לדירה ושגם המחשב יחובר (אלחוטית?) לרסיבר בצורה כלשהי. כשהמחשב מחובר - ה"תצורה" של הרמקולים צריכה להיות שונה מאשר כשהטלוויזיה / מקרן עובדים. כלומר הרמקול הקדמי -ימני הופך להיות קדמי - שמאלי והרמקול הימני-אחורי הופך להיות קדמי-שמאלי. כלומר הכל עושה שיפט 90 מעלות (סוג של..). זה אפשרי? על איזה רמקולים הייתם ממליצים לחדר כזה? על איזה רסיבר? יש פתרון להעברה של סאונד מהמחשב למערכת…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוני לא מוכנה לוותר על הפורמט שהמציא באמצע שנות ה 90 ואשר לפני כניסת נגני ה MP3, היה המתחרה הגדול ביותר של DISCMAN.... בין היתר, לאחרונה היא החלה בתמיכה בפורמט MP3 ישירות בנגנים שלה, ועכשיו היא גם מכניסה את התמיכה לפורמט ה MINIDISC עצמו, בדגמי ה HI-MD של ה 1GB (לא רק ATRAC3PLUS)... יתרון נוסף למכשיר הוא היכולת לתפקד כ DISK ON KEY לכל דבר. כמו כן, בנגן הנ"ל ה MZ-DHP10P (או בשמו HI-MD PHOTO), יהיה מסך 1.5" עם רזולוציה של 200 על 200 בו ניתן לראות תמונות צבעוניות, וגם תהיה מצלמה במכשיר של 1.3MP. גודל המכשיר הוא 84.5 על 25.7 על 82.7 מ"מ ושוקל 155 גרם. המכשיר יוצא עכשיו ביפן בשלושה צבעים ויעלה שם 500$ (בארה"ב ואירופה כנראה יהיה יותר זול). http://babelfish.altavista.com/ba…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ש לי בבית בסלון טלוויזית CRT ישנה של טושיבה בגודל 34 אינץ' ויש לי טלוויזית LCD של LG בגודל 37 אינץ' בקומה למעלה. הLCD הוא מדגם 37LG55FR. יש לי ממירים של YES בבית והטלוויזית LCD מחוברת גם למחשב מדיה סנטר עם כרטיס טלוויזיה. עכשיו התחיל המונדיאל וכשראיתי את המונדיאל דרך המדיה סנטר לא ראו טוב. עברתי לשידור דרך הממיר של YES ושם רואים הרבה יותר טוב אבל עדיין קצת מטושטש. מה שמוזר הוא שבטלוויזיה בסלון הCRT רואים חד ומצויין ויותר טוב מהLCD. האם זה קשור לזה שבLCD אני יושב במרחק יותר קרוב לטלוויזיה ולעומת זאת בסלון אני יושב רחוק מהטלוויזיה? אם לא מה ניתן לעשות? קישור לאתר LG: http://www.lg.com/il/tv-and-home-ent...d-37LG55FR.jsp
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין במערכת 5.1. מטרות- סרטים ,מוסיקה . אני לא משחק משחקים ! היום הייתי בסנסור, ונתנו לי הצעה מפתה- מערכת רמקולים של DOME מתצוגה, דיי חדשים. היא כוללת 5 סטיליטים,"דו קומתיים",שהצד העליון יכול להסתובב. שהם בעצם בעלי 2 אלמנטים, וסאב גדול ואיכותי.(מרובעים שחורים עם מסגרת אדומה,לא מצאתי תמונה) המחיר שלהם הוא 1500 שקל, והם מוכרים מתצוגה ב 700. לזה אמורים להוסיף רסיבר. יש לי 2 מחשבים, באחר כרטיס LIVE 5.1, ובשני- כרטיס של הלוח אם, asus p4c800 e delux , ובו יציאה דיגיטלית 5.1. שאלות: 1. הצפייה בסרטים תיהיה במחשב עם הלול של ASUS. האם הוא טוב לדולבי דיגיטל ? (AC3) 2. חשבתי גם על ה ADA880 , אך יש להם רק כניסה אחת, ואני רוצה לחבר גם את המחשה השני,וגם טלויזיה, ככה …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שבאוזנייה הימנית בHD280PRO הציפוי ניקע לגמרי, ובאוזנייה השנייה הוא מתחיל להיקרע.. יש דרך להחליף את הציפוי לאחד אחר? אם כן, אז איזה? איפה קונים? ואיך מחליפים? תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, אני מקווה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאול... קיבלתי מהוט ממיר magic hd ללא רכיב הקלטה, בתיעוד של הממיר כתוב שניתן להוסיף כונן 2.5". השאלה שלי היא האם במידה שאוסיף את הכונן אוכל להקליט אליו תוכן או שזה דורש איזשהו שינוי תוכנתי של הוט (הענקת הרשאות הקלטה)? מישהו ניסה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות את ה x5l מחו"ל אבל בגלל שאין למכשיר אחריות בארץ שקלתי לרכוש במקום את ה h320 השאלה אם לא ממש משנה הקטע של האחריות ושווה לקנות את המכשיר(x5l) בכל זאת.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של חברת NAD (אם מישהו מכיר) איך אני מחבר אותו לנגן mp3 ? לא מזמן קניתי iaudio m3l ואני מת לחבר אותו למגבר שלי, ואני לא כלכך מבין בדברים האלה. אני פוחד לשרוף משהו.. ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט לגבי אוזניות קשת קטנות להליכה (מחוברות לפלאפון כנגן) וראיתי את הsony mdr-zx600 ואת AKG K450BLU מה ההבדל ביניהם? ואלו נחשבות יותר יציבות על הראש ואיכותיות יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקראת רכישה של זוג אוזניות כאלו, המחיר הוא 710 ש"ח מארה"ב כולל משלוח ומיסים. יש אנשים עם ניסיון איתם? אפילו עם הJAYBIRD X?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-