עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KoDkOd,

בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by DisinfectedDuck,

אני מחפש את ה-621 של ALTEC LANSING והבנתי שהם לא קיימים בארץ. אני שוקל אם להזמין אותם מחו"ל או להתפשר על ה-2100. יש מכס על רמקולים??

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by עדי נסטסה,

אהלן, מה אתם אומרים על הרמקולים האלה: HN-580D ORTECH

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by fungiman,

קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. לי יש כשנה את נגן ה-IHP120 נהנה ממנו כל רגע ומשתמש בו המון אבל אחותי לא צריכה את הפיצ'רים הנוספים כמו רדיו\יציאות כניסות אופטיות וכדומה. המתמודדים הם קצת שונים אחד מהשני אבל עקב המחיר היחסית קרוב הם מתמודדים אחד מול השני בקרב, והם הריו קארבון 5GB מול הריו קארמה. על מה אתם הייתם ממליצים ? הדבר דיי דחוףשכם הנגן יקנה היום... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by m0sh,

אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by shibby15,

נראה חמוד, הסאב נראה ענקי ובכללי מאד מזכירים את ה2100 של אלטק (אפילו השם דומה 2.1000 ) מעניין איך האיכות, נתוני ההספק נראים מאד גבוהים. http://europe.hercules.com/showpage.php?p=69&b=1&f=1 בדרך גם 5.100

11. Started by babu,

תקציב עד 3K המסך בעיקר לסרטים ומשחקים לא חשוב לי זוויות צפיה מהצד או מ5676 מעלות העיקר שיראו טוב כשיושבים ממול מה המקסימום שאפשר להוציא מהסכום הזה כמובן FULL HD אני לא יודע איזה גודל אני רוצה כי אני מעדיף איכות על גודל כרגע אבל 35 זה המטרה ב3K עוד שאלה מעבר לכרטיס מסך שתומך HDMI יש צורך בחומרה נוספת שמעתי את המושג כרטיס טלווזיה משום מה זה נשמע לי קשור

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by achiya1,

יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by sos,

שלום! אני זקוק שתמליצו לי על דיסקמן אשר מבוסס על MP3 טוב. אני לא רוצה משהו קקי. שיהיה בזה איכות טובה. עזבו כרגע את התקציב תביאו לי פשוט את הדיסקמנים ואני כבר יראה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by malcolmx9,

מחפש נגן 1GB לפחות (משער שגם אי אפשר יותר בתקציב הזה :-\), בעל איכות נגינה מצויינת... הנגן לא מיועד לספורט, סתם בזמן נסיעה במונית וכו'... אפשר בתקציב הזה? אני ממש לחוץ בכסף, אז אי אפשר להוסיף יותר! אבל אם בתוספת קטנה של מחיר אפשר להשיג משהו טוב, אז תרשמו את השם של המוצר רק אל תסתמכו על זה וותנו לי גם בתקציב מדוייק של 1000 ש"ח תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ptyahoo,

ובכן, ברשותי ה- IRIVER H10 5GIGA SILVER כחודש ימים. החלטתי לכתוב עליו ביקורת מקיפה על יתרונותיו וחסרונותיו. קריאה נעימה! הקדמה לאורך זמן רב רציתי לקנות נגן. היו לי התלבטויות רבות בנושאים שונים למשל: גודל ההארד דיסק, חברה, משקל, רדיו ועוד... כמובן שזה יצר גם בלבול רב אצלי מכיוון החברות השונות: IRIVER,RIO,IPOD. בהתחלה חשבתי דווקא ללכת על ה-RIO. הוא נראה נגן חמוד קטן, נפח קטן גם (אני מדבר על ה-1.5 גיגה), אבל בכללי הוא בהחלט נגן שמכבד את עצמו. אז עוד לא הייתי מבין כל כך ובקלות הייתי יכול לעשות בחירה טיפשית. אבל בסופו של דבר הלכתי על ה-IRIVER H10 5GIGA SILVER. כשהגעתי לחנות, ראיתי אותו בתוך הקופסה ופשוט "התאהבתי", הנגן בעל מראה מעולה ומאוד מושך ואפילו סקסי, במיוחד בצבע …

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by R0tem1,

בהתחלה תכננתי לקנות את הסנהייזר HD595, המליצו לי פה בפורום על החנות "קילומבו" בסנטר שנותנים להקשיב לאוזניות לפני שקונים. הגעתי אליהם והקשבתי ל6 אוזניות שונות והכי אהבתי את האוזניות הנ"ל (במיוחד בגלל שהן סגורות). 700 שקל, מומלץ!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tmpusr,

משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…

21. Started by asaf556,

איך הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=621&CatCode=359 ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חיצוני אחר במחיר דומה או אפילו עד 500 שקל אני אשמח השימושים בו היו צפייה בטלויזיה וחיבור קונסולות וdvd[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:59:09 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by KoDkOd,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by GTI,

האם זה אפשרי לחבר סאב אקטיבי של בית לרכב הבנתי שתיהיה בעיה בחיבור החשמל אבל ראיתי באיזה תוכנית שיצא שקע כזה שמחברים אותו למצאת של האוטו וזה נותן חיבור לתקע של מוצרי חשמל של בית אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג דבר כזה שיכתוב לי מאיפה!!! או אם יש איזו דרך אחרת לחבר את הסאב לאוטו!! מקווה שיהיו תגובות!! תודה מראש אחים שלי!!!!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי שאלה תיאורתית, שרציתי לדעת אם זה אפשרי ויעבוד טוב. נניח ואקח כרטיס קול - Hercules Digifire 7.1 ורמקולים - Logitech X-530. ואנסה לחבר אל הפלייסטיישן 2 ככה: כבל אופטי מהפלייסטיישן 2 ---> כרטיס קול, לחיבור אופטי רמקולים ---> כרטיס קול השאלה היא, האם במקרה הזה הסאונד שמועבר מהפלייסטיישן אל הכרטיס קול ישודר ברמקולים? האם הוא ישודר בצורה חלקה? האם הכרטיס קול כביכול מעבד את הסאונד ומשמש כמן "רסיבר" כזה? האם בדיעבד זה אפשרי? כלומר, הרמקולים אכן ישמיעו Dolby Digital אחרי כל החיבורים האלה? תודה מראש.. אני לא כל כך מבין בנושא.. ולכן אני פונה פה לעזרה.. עיינתי בכמה וכמה פורומים אמריקאים אבל עדיין לא מצאתי תשובה..

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום רב! כבר תקופה שאני מסתפק בלראות סרטים ב720p והגעתי למסקנה שנמאס! יש לי טלוויזיה שתומכת ב1080P וכרטיס מסך שתומך בכך! אבל כל פעם שאני מנסה לראות סרט ברזולוציה הזו אני נתקל בבעיות של חוסר סינכרון וקפיצות במהלך צפיית הסרט שהופכים את הצפייה בו לבלתי נסבל. השתמשתי כבר בVLC וBSPLAYER כנגנים עם כל מיני סוגי Codec, שום דבר לא עזר. לטעמי האישית המפרט של המחשב שלי מספיק כדי להריץ סרטים ב1080p, אבל אולי אני טועה. מעבד Intel Core 2 Quad 6600 ב2.40hz זיכרון 4gb לא זוכר באיזה מהירות הרצה אבל אני חושב שזה DDR2 ב1066hz כרטיס מסך Geforce Nvidia 9800GT 512ddr לא זוכר את מהירות ההרצה של הזיכרון הגרפי של המודל הזה. דיסק קשיח 1. 200 GB שעליו מותקנת המערכת הפעלה 2. של 150GB שעליו מות…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים