אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתם יודעים איפה אפשר למצוא אנט מוצרים כאלה ( ל DJ ) ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר חיפושים רבים ברשת האינטרנט סוף סוף מצאתי פורום כלבבי יש לי מספר שאלות-רכשתי רסיבר של jvc 5032 1 אני מחובר כרגע בין המחשב לטלויזיה ע"י שני כבלים אחד וידאו והשני אודיו כאשר האודיו הוא ביציאה מכרטיס הקול pl כמו של מיקרופון אני רוצה לרכוש כרטיס קול חדש עם יציאה דיגיטלית או אופטית האם היציאה הנל תתחבר לכרטיס הקול החדש 2 אני צריך המלצות איזה כרטיס קול לרכוש כאשר ברשותי הרסיבר שצויין וחמישה רמקולים . 3 האם יש הבדל בין יציאה rca /pl / או אופטי מבחינתי כאשר אני רוצה לשמוע דיגיטלי 4 בעיה נוספת היא שמאז החיבור בין המחשב לטלויזיה יש לציין שזה כבל 10 מטר בעל סופיות זהב מופיע לי שני קוים רצים על מסך הטלויזיה כאשר אני צופה בסרט האם יש פתרון לכך. אודה לכם על קבלת תש…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש נגן 1GB לפחות (משער שגם אי אפשר יותר בתקציב הזה :-\), בעל איכות נגינה מצויינת... הנגן לא מיועד לספורט, סתם בזמן נסיעה במונית וכו'... אפשר בתקציב הזה? אני ממש לחוץ בכסף, אז אי אפשר להוסיף יותר! אבל אם בתוספת קטנה של מחיר אפשר להשיג משהו טוב, אז תרשמו את השם של המוצר רק אל תסתמכו על זה וותנו לי גם בתקציב מדוייק של 1000 ש"ח תודה
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני רמקולים ישנים למדי של pansonic שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם. העניין הוא שאין להם מגבר אלא רק יציאת אודיו. השאלה אם אפשר לקנות מגבר פשוט (e bay או משהו) ולחבר אליהם ככה שיהיה להם ספק כוח חיצוני והווליום יהיה גבוה יותר. ההתנגדות שלהם היא 8 OHM וב"input power" כתוב (8W (din) 12W (music רציתי לדעת איך אפשרי לעשות חיבור כזה ומה צריך להיות עוצמת המגבר ( ואולי עוד דברים שצריך לדעת....) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר סאב אקטיבי של בית לרכב הבנתי שתיהיה בעיה בחיבור החשמל אבל ראיתי באיזה תוכנית שיצא שקע כזה שמחברים אותו למצאת של האוטו וזה נותן חיבור לתקע של מוצרי חשמל של בית אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג דבר כזה שיכתוב לי מאיפה!!! או אם יש איזו דרך אחרת לחבר את הסאב לאוטו!! מקווה שיהיו תגובות!! תודה מראש אחים שלי!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין שני הרמקולים הללו. מטרת השימוש ברמקולים היא כללית, לרוב מוסיקה וסרטים. לפי הנתונים ה microlab נראים לא רע, יותר חזקים, בנוסף הם מגיעים עם מגבר נפרד ושלט. לרוע המזל אני לא מוצא מקום שאפשר לשמוע אותם בו. ה Altec Lancing vs4121 נראים כמו השקעה בטוחה יותר, אבל מגיעים בלי הפיצ'רים שmicrolab מציעים (וגם קצת יותר יקרים). מה דעתכם ? בנוסף שתי שאלות - 1. מישהו מכיר חנות שמציעה את ה microlab למכירה בתל אביב ? 2. מישהו יודע אם יש כפתורי שליטה גם על המגבר ? או שאפשר לשלוט על רוב הדברים רק מהשלט? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש שירים שיהיה באמת אפשר להוציא את המיץ (לא העוצמה אני מתכוון) של הרמקול ולראות את היכולת שלו? אני בעיקרון עד עכשיו היתי מכור לדיסק הראשון של אניגמה ( :) ותמיד היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו. אז מה יש לכם להציע? ולא בכוון של רוק כבד בבקשה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב ותודה על העזרה מראש יש לי רמקולים של POLKAUDIO 2 גדולים רצפתי+2 אחיריים אבל די גדולים. +סנטור +סאב. היה לי בעבר רסיבר של פיוניר ונהרס לי. יש איזה המלצה לרסיבר טוב ? המערכת הולעת להיות מחובר ל LED סמסונג 46 וגם למחשב
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה תיאורתית, שרציתי לדעת אם זה אפשרי ויעבוד טוב. נניח ואקח כרטיס קול - Hercules Digifire 7.1 ורמקולים - Logitech X-530. ואנסה לחבר אל הפלייסטיישן 2 ככה: כבל אופטי מהפלייסטיישן 2 ---> כרטיס קול, לחיבור אופטי רמקולים ---> כרטיס קול השאלה היא, האם במקרה הזה הסאונד שמועבר מהפלייסטיישן אל הכרטיס קול ישודר ברמקולים? האם הוא ישודר בצורה חלקה? האם הכרטיס קול כביכול מעבד את הסאונד ומשמש כמן "רסיבר" כזה? האם בדיעבד זה אפשרי? כלומר, הרמקולים אכן ישמיעו Dolby Digital אחרי כל החיבורים האלה? תודה מראש.. אני לא כל כך מבין בנושא.. ולכן אני פונה פה לעזרה.. עיינתי בכמה וכמה פורומים אמריקאים אבל עדיין לא מצאתי תשובה..
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה שאני מסתפק בלראות סרטים ב720p והגעתי למסקנה שנמאס! יש לי טלוויזיה שתומכת ב1080P וכרטיס מסך שתומך בכך! אבל כל פעם שאני מנסה לראות סרט ברזולוציה הזו אני נתקל בבעיות של חוסר סינכרון וקפיצות במהלך צפיית הסרט שהופכים את הצפייה בו לבלתי נסבל. השתמשתי כבר בVLC וBSPLAYER כנגנים עם כל מיני סוגי Codec, שום דבר לא עזר. לטעמי האישית המפרט של המחשב שלי מספיק כדי להריץ סרטים ב1080p, אבל אולי אני טועה. מעבד Intel Core 2 Quad 6600 ב2.40hz זיכרון 4gb לא זוכר באיזה מהירות הרצה אבל אני חושב שזה DDR2 ב1066hz כרטיס מסך Geforce Nvidia 9800GT 512ddr לא זוכר את מהירות ההרצה של הזיכרון הגרפי של המודל הזה. דיסק קשיח 1. 200 GB שעליו מותקנת המערכת הפעלה 2. של 150GB שעליו מות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ב250 שח. שוות ? (מחיר רגיל 480 שח ) או יש משהו עדיף? מחפש אוזניות בכללי טובות אבל לא משהו במיוחד. בשביל שמיעה אלחוטית דרך טלווזיה (סוני 828 50) ומחשב .
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב אנשים נכבדים, יש לי את Wharfedale 9.1 + rotel rx-850 כרגע יש מתחת לרמקולים פיסת "צמר" עבה מאיקאה (!) שמונעת רעשים גסים של רעידות. אבל עכשיו אפשר להרגיש ברגלי השולחן שיש רעידות ושחלק מהסאונד עובר כויברציות בשולחן. צירפתי תמונות על למנת לקבל עצות שיגעו טיפה אולי בנושא אקוסטיקה כמו הגבהה/הנמכה של מיקום הרמקולים. מה שעולה כרגע לראש זה או ספייקים שהרמקולים שיעמדו על השולחן איתם או סטנדים לרמקולים (ואם סטנדים, אז באיזה גובה?) אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה רבה, עומר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני צריך טלויזיה, וחשבתי לעצמי לקנות את זו - http://www.amazon.com/gp/product/B00IXPP7W0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER כי הרי איך אפשר להגיד לא לטלויזיה עם כאלה נתונים וביקורות ומחיר של 2000 ש"ח כולל הכל. השאלה שעולה היא, מה אני צריך לקנות בשביל להתאים אותה לרשת החשמלית בארץ? שימו לב, הדבר היחיד שאי פעם יתחבר לטלויזיה הזו הוא המחשב שלי, לא יהיה שום ממיר, אז אין מה לדאוג לגבי התאמה שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-