אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע, במסכי HD סרטים בעלי איכות גבוהה, כמו סרטי DVD, נראים טוב יותר מאשר בטלויזיה "רגילה", ואילו שידורי טלויזיה באיכות נמוכה (כמו שלמרבה הצער יש בארץ) נראים במסכים האלה אפילו פחות טוב מאשר בטלויזיה רגילה. רציתי לשאול לגבי סרטי DIVX, האם לגבי מי שצופה בעיקר בסרטים באיכות כזאת עדיף גם כן טלויזית HD, או שבמקרה כזה הסרטים יראו אפילו פחות טוב (או באיכות שווה) לטלויזיות רגילות? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאן מעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו . בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ?? כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
סוני לא מוכנה לוותר על הפורמט שהמציא באמצע שנות ה 90 ואשר לפני כניסת נגני ה MP3, היה המתחרה הגדול ביותר של DISCMAN.... בין היתר, לאחרונה היא החלה בתמיכה בפורמט MP3 ישירות בנגנים שלה, ועכשיו היא גם מכניסה את התמיכה לפורמט ה MINIDISC עצמו, בדגמי ה HI-MD של ה 1GB (לא רק ATRAC3PLUS)... יתרון נוסף למכשיר הוא היכולת לתפקד כ DISK ON KEY לכל דבר. כמו כן, בנגן הנ"ל ה MZ-DHP10P (או בשמו HI-MD PHOTO), יהיה מסך 1.5" עם רזולוציה של 200 על 200 בו ניתן לראות תמונות צבעוניות, וגם תהיה מצלמה במכשיר של 1.3MP. גודל המכשיר הוא 84.5 על 25.7 על 82.7 מ"מ ושוקל 155 גרם. המכשיר יוצא עכשיו ביפן בשלושה צבעים ויעלה שם 500$ (בארה"ב ואירופה כנראה יהיה יותר זול). http://babelfish.altavista.com/ba…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלכו לעולמם ה CX300 ועכשיו אני מחפש משהו חדש אני רוצה משהו טוב עד 200 שקל חריגה עד 300 אבל צליל כמה שיותר נקי ובאס שיהיה כמה שיותר מודגש !! אני שומע רוק וזה חשוב בכל מקרה התעניינתי בCX500 אבל כבר KSP לא מוכרים אותם ולכן ירדתי מהם (אין אותם במקום אחר בדרום) אז חפשתי משהו אחר ראיתי את Shure SE102 ואת AKG Q350 (בבאג) מה הכי מומלץ ואם יש משהו במחיר הזה שטוב יותר משניהם אניי ישמח לשמוע עריכה : עזבו יקר לי מדיי האוזניות האלה לא שווה השקעה מה אפשר להביא בעד 200 שקל שיהיה לו את הנתונים שבקשתי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאר מדובר ביציאה דיגיטלית? לדוגמא לחבר פוטיסימו3 לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית או לחבר GTXP לאותו רסיבר דרך היציאה הדיגיטלית. האם יהיה הבדל בסאונד? כי הרי במצב שמוצאים את הסאונד בצורה דיגיטלית, הוא לא עובר שום פיענוח או שינוי בכרטיס עצמו ופשוט יוצא ממנו אל הרסיבר (או כל דבר אחר..) ??? ??? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD 32 אינץ לסלון במחיר של עד 2000 שקל. חשוב לי שיהיה לו אפשרות חיבור לHDMI כדי שאני אוכל לחבר את המחשב ....(האם חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מעביר גם אודיו ? ) אם יהיה לו כניסת USB כדי לחבר כונן קשיח זה גם יהיה מאוד נחמד . אני לא כל כך מבין בנושא מסכים ומה למעשה ההבדלים .... חשבתי ללכת על זה : http://www.21.tv/p-94984/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94_Dantax מה אתם חושבים? יש טוב יותר ? איך הוא ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ממיר דיגיטאלי של אפקס - STB230 הקלטתי ממנו ע"ג דיסק און קי האם יש אפשרות לצפות בחומר המוקלט במחשב (נגן מסויים ? קודק ?) ? האם יש אפשרות להמיר אותו לפורמט סטנדרטי ? תודה הרבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן MP4 (נגן וידאו קטן נייד, לא חייב להיות דווקא "נגן MP4"). נפח: סביבות 1-2GB (ברור שאפשר לעלות, אבל תאכלס, אני לא חושב שאני אצטרך הרבה יותר). מסך: משהו שיאפשר לראות סרטים בלי זכוכית מגדלת - אני חושב ש-2-2.5" זה המינימום. פיצ'רים: הכי פחות חשוב - כל עוד התכונות למעלה מתקיימות - אני מעדיף לחסוך כמה שיותר בכל השאר. איכות סאונד, איכות מסך (עד כמה שאפשר לדבר על איכות בגדלים כאלה) וכו' - פחות משמעותי. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה אני צריך להקציב לכל הסיפור... לצורך הענין, נגיד סביבות ה-800-900 שקל, אבל זה משהו שאני אומר כדי לתת סדר גודל, אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. האם זה ריאלי למצוא משהו בסכומים האלה? מה המחיר המינימלי למשהו עם הדרישות שלי? תודה מר…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע החלטתי לקנות את ה x5l מחו"ל אבל בגלל שאין למכשיר אחריות בארץ שקלתי לרכוש במקום את ה h320 השאלה אם לא ממש משנה הקטע של האחריות ושווה לקנות את המכשיר(x5l) בכל זאת.. תודה מראש לעוזרים..
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חברה: אני מעדיף טושיבה, אל גי או פיליפס המליצו לי גם עליהם. למרות שאני לא שולל חברות אחרות. סוג: LCD גודל: 32 אינץ אני לא בטוח לגבי LED כי אני לא כל כך יודע מה ההבדל ביניהם, לגבי FULL HD אני יודע שהמחירים ירדו אבל אני מוכן לשמוע הצעות גם על HD READY וההבדלים בינהם כי הידע שלי מועט בנושא. יש משהו שראיתי בטלוויזיות של Haier ואהבתי זה הנגן סרטים שלהם שקורא את רוב הפורמטים של הסרטים וחשוב לי שהטלוויזיה תקרא USB ופורמטים של קבצי וידאו ושמע. אם אפשר גם הצעות למתקן קיר והתקנות. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-