אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני צריך טלויזיה, וחשבתי לעצמי לקנות את זו - http://www.amazon.com/gp/product/B00IXPP7W0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER כי הרי איך אפשר להגיד לא לטלויזיה עם כאלה נתונים וביקורות ומחיר של 2000 ש"ח כולל הכל. השאלה שעולה היא, מה אני צריך לקנות בשביל להתאים אותה לרשת החשמלית בארץ? שימו לב, הדבר היחיד שאי פעם יתחבר לטלויזיה הזו הוא המחשב שלי, לא יהיה שום ממיר, אז אין מה לדאוג לגבי התאמה שלו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חברה: אני מעדיף טושיבה, אל גי או פיליפס המליצו לי גם עליהם. למרות שאני לא שולל חברות אחרות. סוג: LCD גודל: 32 אינץ אני לא בטוח לגבי LED כי אני לא כל כך יודע מה ההבדל ביניהם, לגבי FULL HD אני יודע שהמחירים ירדו אבל אני מוכן לשמוע הצעות גם על HD READY וההבדלים בינהם כי הידע שלי מועט בנושא. יש משהו שראיתי בטלוויזיות של Haier ואהבתי זה הנגן סרטים שלהם שקורא את רוב הפורמטים של הסרטים וחשוב לי שהטלוויזיה תקרא USB ופורמטים של קבצי וידאו ושמע. אם אפשר גם הצעות למתקן קיר והתקנות. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני על סף קנייה של רמקולים KING של חברת MAGNUM http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7776&afid=1036 ורסיבר של חברת ONKYO מסוג TXSR601 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=SR601&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=Zap〈=he מה דעתכם? (אגב אני קונה מתצוגה/יד שנייה) כך שהמכיר שונה. אני משתמש במערכת ל- 60% סרטים וכ- 40% מוסיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מסך בגדלים הנ"ל שאוכל לחבר אותו גם למחשב/גם למשחקים(איזה עוד פרטים אתם צריכים?)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וותיקי הפורום פה בטוח מכירים את הרמקולים המאוד "חמודים" האלה , בטח יחסית לרמקולים של מחשב : ) בכל מקרה , הסאב הפסיק לפעול (לייצר את הבאסים) . הרמקולים שמחוברים דרכו עובדים בסדר גמור (חוץ מבעייה קטנה ששני חיבורים באחורה של הסאב גם הלכו אבל זה פחות קריטי אם כי , מישהו שמבין בכיף יכול להביא עצה מה לעשות בקשר לזה גם) . קצת מוזר לי , שהסאב עצמו שרוף אבל הוא ממשיך לתפעל את הרמקולים אבל מצד שני ...יכול להיות שאלו בכלל שני מעגלים / דברים שונים . אז מה אתם אומרים : 1. לפתוח אם הסאב בעצמי ולראות מה קרה שם בדיוק או שזה מסוכן מדי ( בשבילי ובשביל הסאב : P ) ? 2. יכול להיות שזו רק בעייה של חיבורים או 100% שהדרייבר נשרף ? 3. מה לגבי החיבורים מאחורה ? או שלחסוך לעצמי את כל הבלאגן …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-