עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oreng0070,

יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני צופה בשידורי טלביזיה רגילים (ספורט, סדרות טבע) וכן DVD ו CD צרובים ... האם יש משמעות לדולבי דיגיטל בשבילי? האם פרולוגיק 2 מספיק ? מה זה DVD-AUDIO ? מה משמעותו ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום היה לי עד לא מזמן אוזניות של קרייטיב EP510 והם היו זוועה מכל הבחינות וגם נהרסו והחברה שלחה לי אחד חדש,אני רוצה להחליף אותם בחנות ואני מחפש המלצה לדגם טוב.. אני מעוניין באוזניות שיושבות על האוזניים ושתהיה בהן איכות סאונד טובה . אם אפשר שיהיו חזקות גם טוב. מה אתם אומרים על הדגם הזה? אני אצטרך להוסיף בשבילו 50-60 שקל מהזיכוי,כדאי? http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=1723&CatCode=

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tood24,

היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

7. Started by bneli,

מתלבט לגבי אוזניות קשת קטנות להליכה (מחוברות לפלאפון כנגן) וראיתי את הsony mdr-zx600 ואת AKG K450BLU מה ההבדל ביניהם? ואלו נחשבות יותר יציבות על הראש ואיכותיות יותר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ליאור הרוש,

יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX

9. אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by LAPTOPS,

היי, אני מקווה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאול... קיבלתי מהוט ממיר magic hd ללא רכיב הקלטה, בתיעוד של הממיר כתוב שניתן להוסיף כונן 2.5". השאלה שלי היא האם במידה שאוסיף את הכונן אוכל להקליט אליו תוכן או שזה דורש איזשהו שינוי תוכנתי של הוט (הענקת הרשאות הקלטה)? מישהו ניסה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

לקראת רכישה של זוג אוזניות כאלו, המחיר הוא 710 ש"ח מארה"ב כולל משלוח ומיסים. יש אנשים עם ניסיון איתם? אפילו עם הJAYBIRD X?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by esaly,

היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מחפש מסך בגדלים הנ"ל שאוכל לחבר אותו גם למחשב/גם למשחקים(איזה עוד פרטים אתם צריכים?)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אנשים, אני חושב על קניית אוזניות חדשות בימים אלה. עד עכשיו היו לי GRADO 225, טכניקה A900, ו-AKG K530. מבחינת מקור והגברה, יש לי AUDIOPHILE 2496 ו-LITTLE DOT 2 עם מנורות 4N1N (מעט איכותיות יותר מהסטוק). העניין הוא שאני מודע לעובדה שאני אצטרך בעתיד לשפר את המקור ואת ההגברה כדי לנצל אוזניות טובות יותר כמו ה-ATH-W1000, אבל כל דבר בעתו. anyways...העניין הוא שאני שומע את רוב סוגי המוזיקה, ועד עכשיו הלכתי על סוגי אוזניות שהיו ALLROUND, עם דגש טיפה יותר ספציפי על רוק ומטאל. אבל עכשיו חשבתי על משהו שיש בו יותר דגש אולי על מוזיקה קלאסית. שיהיה גם טוב ככל האפשר בדברים אחרים כמובן. אבל משובח בקלאסית. (אני יודע שאנטולי היה ממליץ על 340K שהן פשוט מעולות בקלאסית, רק שהבעיה שאני …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כיום יש לי טלוויזיה חכמה של סמסונג, יש בה נטפליס אבל אין עברית ונראה שאי אפשר לעדכן את הנטפליס כי הטלוויזיה יוצרה ב2012 ולכן אין עדכונים (אני צודק?) כמו כן יש לי ראספברי פאי 2 אבל נראה שנטפליס לא תומכת גם בזה. בקיצור חובה מכשיר חדש?

18. Started by iyehuda,

עד היום ראיתי סרטים דרך הדיסק קשיח חיצוני שאותו הייתי מחבר לכניסת ה USB לאחרונה שקע הUSB ניזוק חיפשתי שקע כזה בכל דרום ת"א אך לשווא שמתי לב שבטלויזיה יש עוד 2 כניסות HDMI השאלה שלי אם אני קונה מעביר מ HDMI ל USB FEMALE האם אני אוכל לשוב לראות סרטים דרך הדיסק קשיח

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

תכננתי לקנות את הכרטיס קול הנ"ל , אך עקב בעיות טכניות של הכרטיס עם הלוח שלי ( DFI Ultra-D) אני יאלץ לוותר עליו וגם עקב הביקורות הלא ממש מעודדות האם יש כרטיס קול טוב יותר בתקציב שלו?

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by gaga1234,

נגן מדהים!! איכותי רצח! 30 גיגה. בקרוב ביקורת...אם יהיה לי זמן אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by do-d,

יש לי רסיבר של ימאה rx-v650 הרסיבר מגיע עם שלט אוניברסלי את השלט ניתן לתכנת ע"י הכנסת קודים של 4 ספרות. קניתי לא מזמן דיוידי וטלויזיה של ITT ממחסני חשמל ואני רוצה לשלוט על הכל משלט אחד ניסיתי קרוב ל 50 קודים שונים ועדיין לא מצאתי קוד מתאים . מישהו מכיר אופציה של סריקה או לימוד בשלט של הימאאה? או אולי אתם יודעים איך אפשר לדעת מה הקוד של השלט המקורי ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

תקציב - עד 300. האם השיפור יהיה משמעותי בהשוואה לכרטיס הקול המובנה בלוח של gigabyte כבן 6 שנים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות 2 קומפוננטים חדשים, ואני מחפש חנות שמוכרת כאלה. את ההלחמות מאחורה וההברגה לגוף הרמקול אני אבצע לבד (אלא אם זה כיף של החנות והם יהיו מוכנים לעשות את זה בחינם). אתם מכירים מקום כלשהו? אופיר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by goodspeed,

שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים