עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by avatar,

שלום רב, האם יש טעם להתקין כרטיס SB AUDIGY 2 על מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA? לפי מיטב הבנתי רוב הפונקציות שלו יהיו מנוטרלות ממילא. (האלטרנטיבה היא להשתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח.) תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by LRa,

האם קיים הבדל מהותי אם אני מחבר רמקולים 2.1 ? האם האודיגי "יוריד" עומס מהמעבד ויגרום למשחקים לרוץ מהר יותר?

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by MonoMan,

הגיעו מים עד נפש.אני לא יכול לסבול יותר את הכ.קול OB שיש לי. הוא פשוט מסריח (שזה כבר נושא לדיון אחר,והוא של קריאטיב...) אני מנסה לגבש דעה על איזה כרטיס קול לקנות, שיהיה ברמה אחת או שניים מאלה שOB. יצא לי לשמוע את הEXTIGY מחובר למערכת קולונוע-ביתי, ואת LIVE 5.1 מחובר לקמברידג' 5.1 מכיוון שאני לא מלא בכסף אני מחפש פיתרון באיזור ה 400 שקל, מה שתפס את עיני (ואני מקווה גם אוזני) זה Sound Blaster Digital Music aka Sound Blaster MP3+ וקראתי עליו ביקורת טובה. הוא מבוסס על צ'יפ של Analog Devices שמקבל ביקורות טובות המחיר שלו הוא באיזור ה370.הוא חיצוני (דהה) מה שמקל על קלות החיבור בתוך כל ג'ונגל החוטים שיש לי פה... הכרטיס יתחבר, כמו הנוכחי, למערכת קולנוע ביתי - העדפה לחיבו…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shay205,

כרטיס הקול שלי (SB LIVE VALUE) נדפק ואני רוצה לקנות כרטיס חדש בעלות של כעד 400 ש"ח. בחנויות הציעו לי את הSB 24BIT הרגיל והזול, אבל נפשי חפצה באודיג'י 2 שעולה קצר יותר. השאלה שלי היא האם להסתפק בSB הרגיל והזול או שהאודיג'י 2 טוב ממנו משמעותית?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by Spiritus,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  7. יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. Started by aerocool,

sb live 5.1 vs realtek alc658 מי נותן צליל איכותי יותר ה LIVE 16 ביט ן BIT ONBOARD 20 המחחשב מספיק חזק כך שצרחת משאבים לא משחקת תפקיד רק איכות הצליל ב MP3 ומישחקים חשובה. ERO

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  9. שלום לכולם! לאחר שקניתי לאחותי SB Live 5.1 נתקלתי בבעיה. הבעיה: משום מה הוא לא משדר את ערוצי ה- center וה - Sub Woofer, ברגע שמנגנים סטריאו (קבצי MP3 או סרטי AVI שמקודדים ב-2 ערוצים). הכרטיס מחבר אנלוגית למגבר עם 3 כבלים RCA->PL . הגדרתי אותו ל- 5.1 וערכתי בדיקה (באמצעות התוכנה שלו), שם כל הרמקולים עובדים. הכרטיס מסרב להוציא סיגנל מהחיבור הרלוונטי ברגע ששומעים סטריאו. ברגע שרואים סרט שמקודד ב- AC3, יש סאונד מכל הרמקולים והכל נהדר. אני מעוניין לשמוע את הסאונד מכל 6 הרמקולים שמחוברים לה למגבר. לא יכול להיות שאני אקנה כרטיס עם 6 ערוצים שמנגן 6 רק כשמתחשק לו. לי למשל יש את ההרקולס פורטיסימו 3 המעולה, שלא עושה את הבעיות האלה, ומנגן מכל 3 היציאות את אותם 2 הערוצים כשמדובר ב…

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by yairing,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך נושא כרטיס הקול מטריד אותי - יש לי את ה LIVE של קרייאטיב (מהמחשב הישן) האם כדאי לי להחליפו בAUDIGY2ZS ? מה ההבדלים בינהם והאם הם כל כך משמעותיים ומורגשים? (מבחינת משחקים, סרטים, ומוסיקה) תודה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by yoavyoavyoav,

היי , כבר 4-5 שנים שאני משתמש ב Audigy 1 הישן והטוב שלי.. וקניתי מחשב חדש שיש לו כרטיס קול OB כמו שרשמתי בכותרת (ד"א- הלוח זה Asus a8n-sli premium). אז השאלה שלי היא באיזה כרטיס עדיף להשתמש ? בזה של הלוח הוא ב Audigy ? למי יש איכות קול יותר טובה ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by ToR,

אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by X - DreaM,

יש לי כרטיס קול sound blaster live! value יש לי עכשיו 4 רמקולים גדולים עם מגבר אבל הוא נשרף ותיקון עולה יותר מרמקולים חדשים.... אז אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 חשבתי על הרמקולים האלו: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1963465961.htm או על הרמקולים של לוגיטק אם אני ישיג הנחה.....אין תקציב!! הכרטיס הזה מתאים ל5 רמקולים? ??? אם לא על איזה כרטיס קול אתם ממליצים(משהו זול......) X - DreaM :-*

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. Started by nadavbu,

על ה-SBS370 של Creative אפשר למצוא אין סוף המלצות. אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע עוד כמה עשרות שקלים בשביל ה-SBS390, או שבכלל מדובר ברמקולים טובים פחות? האם יש רמקולים של חברות אחרות בטווח המחירים של 160-190 ש"ח שטובים מ-2 הדגמים של Creative? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by moog,

חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by joni,

אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by Dr__MIKO,

hi can anyone offer me a good wireless headset? (headphones and microphone) all i could find is bluetooth and im searching for the pc. btw im now in usa so doesnt matter if the module isnt available in israel. thanks tom

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by powersoul,

sennheiser: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap Creative: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. כיוון שבסמסטר הבא אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, החלטתי לקנות אוזניות שיהיו אטומות לרעשים, לא יקרות, ושלא ידרשו גנרטור בשביל להישמע כמו שצריך. קיצור, אחרי כמה אפשרויות הלכתי על ה-HD280. היום הן הגיעו. כמו תמיד, אני אוהב אותן. עם ה-Zhaolu והמגבר אוזניות המשודרג שלו זה נשמע בהחלט טוב. אני עדיין קצת מתבאס על הבאס שלהן שאומנם נשמע מצוין, אבל לדעתי לא היה מתנגד לעוד משהו כמו 10הרץ תוספת לנמוכים. בכל מקרה, במחיר שלהן, לסט חדש, אחלה דבר. כמה תמונות למטה. Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by dor1847,

אני מתלבט בין שני הדגמים הנ''ל, מי מהם עדיפים? יש אולי מוצר אחר באותו טווח המחירים שאני מפספס? תודה דור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shmonzi,

אהלן, התעניינתי באוזניות האלה. בחול עולה בסביבות 250-350 שקל פחות. האם שווה את ההבדל? הסיכון במכס? הבנתי שעד 1200 ש"ח משלמים רק 18% מע"מ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by re5pect,

שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by phantomII,

מישהו התנסה עם החנות? זה נראה זול מדי . http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Chamuelm,

בס"ד חשבתי לקנות מחו"ל http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX-500-Earphones-Headphones-MP3-Black_W0QQitemZ150332126712QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item150332126712&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 זה נראה לכם אמין? המוכר מארה"ב פעיל באתר כבר מ2002 ו100% תגובות חיוביות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  25. שלום לכם, ברשותי האוזניות Sennheiser eH250 כמספר חודשים.. לא ממש זוכר כמה אבל לא נורא. בכל זאת! יום בהיר אחד קמתי,הסתכלתי על האוזניות וחיברתי למערכת, שמעתי בשני הצדדים, אחרי מס' שעות של האזנה בווליום סביר ביותר (3 עיגולים במד השלט הרחוק של הMX5021), עם הזמן התחילו להיות בעיות במגעים של אוזנייה שמאל והסאונד לא עבר נקי והיה "קח, קח, קח" כשמשחקים במגעים. עם הזמן עבר כבר חודש ומשהו , ועדיין לא טיפלתי בבעיה ועד לפני חודש כבר לא שומעים באוזנייה שמאל כלל. יש לציין שאוזנייה ימין חייה ונושמת הבת ז*נה בדקתי אפשרות של להחליף כבל לכבל חלופי, אבל...דיברתי עם היבואן של סנהייזר והם רוצים 120 ש"ח(!) רק על הכבל המקורי של האוזניות. שאלתם את עצמכם מה עם חו"ל,אז.. http://www.dv247.…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.