עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by overload,

קודם כל תגידו לי אם יש דבר כזה מערכת קולנוע ביתית טובה (סבירה+-) ב 6500 ש"ח אם כן אז זה המצב: יש לי תקציב של גג 7000 לקולנוע ביתי חדש שזה אומר : DVD, רמקולים 5.1, ריסיבר 5.1. אני לא אודיופיל אני פשוט נהנה לשמוע סאונד טוב, ואני חושב שאני מבין באיכות סאונד (לא במספרים רק בהקשבה). אני ישתמש במערכת בעיקר בשביל סרטי פעולה בDVD ואולי קצת מוזיקה, אז אם יש לכם הצעה תגידו (תזכרו שזה 7000 גג! אפילו לא שקל יותר). נב: עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by maxim22,

טוב אז כאחד שמתכנן לקנות נגן, מבוסס הארדדיסק היה לי התלבטות בין 3 דגמים: ipod - ירד בגלל חיי הסוללה, האפשרויות המעטות ועוד כמה סיבות ihp120- היה העדפה הראשונה של בגלל האפשרויות הרבות שלו, ובעיקר בגלל שיטת החיפוש לו (שזה כמו במחשב) ואז התחלתי לקרוא קצת על הkarma וזה נגן לא רע בכלל: קודם כל הנגן "מיועד" לכאלה שאיכות המוזיקה ממש חשובה להם (נראה לי קוראים לזה אודיופיבילים), ולכאלה שלא צריכים הקלטה ורדיו. בנגן יש אפשריות כמו באייריבר, אם לא יותר כמו: מחיקה הישר מהמכשיר, סידור רשימות השמעה מהמכשיר, אקולייזר, יש לו סיפון, והכי מעניין זה שכמו שבאייריבר יש סידור תיקיות כמו במחשב אז לkarma יש דבר שנקרא rio dj שעוקב מהרגע הראשון שנגעת במכשיר אחריי כל השירים. אתה יכול לנגן את 10 השיר…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות אחד מהם ואני לא יודע מה כדאי... אם אני קונה נגן MP3 אני רוצה איזה ג'יגה או 5 ג'יגה מקסימום מקסימום והנגני MP3 האלה עולים בערך 2000 שקל וזה יקררר ומיני דיסק זה טוב... אמממ אני חושב שאני אקנה מיני דיסק איזה דגם כדאי לי לקנות??? תקציב בערך של 900 שקל פחות עדיף... תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alon83438,

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4991 +creative sound blaster mp3 או בשמו השני creative sound blaster digital music יתחבר לatp3 לשמיעת מוזיקה בעיקר... יקנה ב350 ש"ח... מה אתם אומרים שווה? עכשיו אני משתמש באונבורד מסריח.. אני יודע שיש הבדל גדול אבל אני באמת אשמע הבדל גדול.?? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by brk2k,

מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hell,

אני בעליו המאושרים של Z-640 מערכת מצוינת ומאוד כדאית,אני מודה ש ATP3 יותר חזק ויותר איכותי אבל הוא רק 2.1 אכזרי כמה שיהיה רציתי לבקש שמות של שירים שיעזרו לי ליראות את ביצועי המערכת המלאים:באס רציני,TRABL גבוה.בקיצור שירים איכותים מבחינת המוזיקה והצלילים בינתים שמעתי להקות כמו:LINKUN PARK MANOWAR OFFSPRINGואני ממש מרוצה הבס ממש איכותי והם די חזקים לפחות יותר מימה שציפיתי תודה

• 12 תגובות
    • 9.6k צפיות
  9. Started by idanm19,

שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Arziv,

שלום חברה, יש לי מיני דיסק ואני רוצה אוזניות חדשות, שמעתי שSennheiser מעולים וחשבתי על האוזניות הבאות איך הם? מומלצות? התקציב עד 50 דולר...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by massinvallus,

אני מחפש נגן MP3 והתקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה משחקים מקבלים אם הכרטיס קול הזה למי שלא יבין דיברתי אל SOUND BALSTER AUDIGY2 SZ GAMER RETAIL בלי להגיד לי שזה לא שווה לי... אני שואל מה מקבלים לא אם זה שווה לי או לא

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  15. אני רוצה לקנות דיסקמן שמנגן MP3, ובלא מעט חנויות אלקטרוניקה אני מוצא את הדיסקמן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=20363 המחיר שלו סביר יחסית לפיצ'רים שיש לו להציע, והביקורות שיש עליו באתר zap מצוינות... מה אתם אומרים עליו? יש למישהו נסיון איתו? מישהו יודע להגיד מה אורך חיי הבטריות שלו (הוא מגיע עם בטריות דקות מיוחדות)? כל תגובה תתקבל בברכה.

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  16. למה לי לקנות את הMUVO על פני הZEN XTRA של קריאיטיב- אותו מחיר, אבל פי 7 יותר מקום. בגלל שהמובו יותר קטן? יותר עמיד? מה? חוץ מזה, אם לא MUVO, ולא IPOD (כי הם יקרים מדי, ביחס למה שהם מספקים), אז מה כן? יש לכם המלצות? אני מנסה לא להוציא יותר מ220$ (בהנחה שאני קונה את זה בארה"ב)

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by galz,

המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  18. מישהו שמע על משהו כזה ? או יש אולי בתיכנון?

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על creative gigaworks750 אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב! אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד. עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה... מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות.. בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע (במיוחד אם יש …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני לא עושה כלום על המחשב מבחינת הסאונד, יש רעש של קליקים כאלה מהרמקולים, אין לי מושג מה יכולה ליהיות הבעיה. הרעש לא חזק במיוחד אבל מעצבן כל הזמן יש קליקים כאילו כמו רדיו בקליטה לא טובה, וגם הוא לא כל הזמן בזמן שמיעת מוזיקה לא שומעים אותו, וגם ככה הוא לא מופיע בתדירות קבוע. למישהו יש מושג מה יכולה ליהיות הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. טוב ,אז הבטחתי לכם, עכשיו אני מקיים . כדאי לקרוא את הכתבה במלואה, היא מעיין סיפור: ביקורת מפורטת על רמקולים CREATIVE T5900 : מי שיודע ומי שלא, הדגם 5400 כבר לא מיוצר וקשה למצוא אחרונים שלו, כיום ה 5900 מחליף אותו. כמובן מדובר במערכת 5.1 מבית קריאטיב. לאחר קריאה רבה וחיפוש אחרי תמונות/ביקורות/מידע, החלטתי להזמין. הכי זול שמצאתי -720 שקלים. לאחר יומיים החבילה הגיעה. האמת ציפיתי לקרטון גדול יותר. אמרתי תודה לשליח ,חזרתי לחדר ופתחתי. הוצאתי את הסאב... האמת? התאכזבתי... משום מה תיארתי לעצמי סאב גדול יותר, ולא קופסת נעליים של TRACK מידה 40 של נער מתבגר. לא נורא אמרתי לעצמי,נבדוק אותו. הוצאתי את 5 הרמקולים, דיי קטנים אך נראים טוב ויפים. 2 קדמיים- גדולים יותר- יש בהם תוספת טווי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nas,

ממממ אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף .. התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן ) ... הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה. כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :> אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי .. תודה מראש נדב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  25. לאחר ששאלתי את אייברייק שיש לו את הנגן בפרטי מספר דברים על הנגן.... מצאתי אותו ב-1200 ש"ח והזמנתי אותו....היום התקשרו על הבוקר...(למרות שעדיין בוקר) ועד יום חמישי או ראשון לכל המאוחר אני אמור לקבל אותו..... עכשיו אני כבר לא יכול לחכות....[= הנגן הוא Rio Carbon 5GB

• 12 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים