אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים...מה קורה.....??? יש לי שאלה אולי טיפה מסובכת.... יש לי די וי די שיצא משימוש... והשאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את היציאות שיש לי מאחורה בדי וי די (יציאות הסאונד).... ולחבר אותם למחשב במקום הכרטיס קול שאני מתכנן לקנות...??? אני מודה לכל מי שיענה ויסיר לי איך לעשות זאת אם זה אפשרי.....
-
- 12 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש ברשותי מגבר שלא נעשה בו שימוש כרגע !, אני מתלבט אם לקחת את הורפדייל (רק 2 קדמיים) או משהו בסגנון ATP5 או ADA8800 , או כל דבר אחר בקבוצת המחיר הזאת, מה אתם אומרים ? ואל תתחילו להגיד לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי וכאן מדובר על השוואה קשה (סראונד VS סטריאו) ואם תשאלו מה למה הרמקולים ישמשו אז התשובה היא : להכל ! דרך אגב אם אני ייקח את הורפדייל אז סביר להניח שבהמשך הזמן יהיו לי גם סנטר ואחוריים ואולי גם סאב(אבל זה יכול לקחת זמן)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייעוד הוא מערכת 2.1 טובה למשחקים ההתלבטות היא בין שני הדגמים הללו : Altec Lansing Atp3 ל JBL Creature 2 ההפרש הוא 50 ש"ח. השאלה האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הנ"ל ואם לא איזה מהמערכות שהזכרתי יותר טובה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על מגבר + מערכת רמקולים היקפית במחיר כולל של עד 5000 שקלים. המערכת תנגן בעיקר סרטי HD ומוזיקה. גודל הסלון הוא כ-45 מטרים. למישהו יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה... מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני. יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ. תודה לעוזרים, ושבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לפי הכותרת אני במצב לא טוב. איך אני מחבר בינהם ומקבל סטריאו? חשבתי לקנות כבל RCA וממיר כזה: http://electronics.shop.ebay.com/Audio-Cables-Connectors-/14964/i.html?rt=nc&LH_ItemCondition=1&_nkw=analog%20to%20digital&_catref=1&_fln=1&_ipg=&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282 יש דרך יותר פשוטה? *דרך אגב קניתי אתמול מיד 2 רמקולים קדמיים Infinity Primus 250 ב- 600 ש"ח. מחיר טוב?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראיתי את המגבר הזה...ויש עליו תגובות ממש טובות בזאפ. Platinum Audio USC9980 כתוב שהוא מספק 4X60W RMS מה שאני לא מבין זה איך רושמים בחוות דעת שהם מצליחים לחבר רמקולים של 300W ואפילו 1000W?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הרמקולים solo7c של microlab. בנוסף ברשותי אוזניות s.s סייביריה v2. מחפש dac/כ.קול עבורם. תקציב עד 300 ש"ח. חשבתי על זה לבנתיים: http://m.ebay.com/itm/251250687473?nav=SEARCH&sbk=1 דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי עדיף?? ולמה לכל כיוון?? הם בערך באותו הגודל ואותו המשקל.. ואותו מחיר... אז מי יותר טוב??? למה???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני לא מצליח להוציא ווליום נורמלי מהכרטיס קול שלו (נמוך מדי). הלוח אם שלי הוא Gigabyte ep43-ds3l וכרטיס קול און-בורד. התקנתי דרייברים (ויסטה 64) ועידכנתי קושחה ללוח. עוד רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, עם סאבוופר ואני צריך משהו זול עם איכות שמיעה טובה. אם מישהו שמבין יכול לעזור לי אז תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מארה"ב את הארקוס AV480 עכשיו אני מחפש אוזניות מהארץ כי אני רוצה אחריות התקציב שלי הוא עד 200 שקל אני לא מתכוון להשקיע יותר אני מחפש אוזניות איכותיות שיהיו INEAR ולא גדולות ומסורבלות עכשיו ראיתי את האוזניות של הללו : KOSS THE PLUGS http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=535&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144 ואת אלו של שנהייזר ה MX 300 350 400 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16332 http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=80358318&sog=E-Headphone http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB136577=136617&pageInfo=2 אני מוכן ללכת גם עד ה 500 אם ממש יש הבדל ביניהם ל 300 או 400 אבל שמעתי ממש המצלצות טובות על ה KOSS מה שחשוב לי זה בעיקר ב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם יש דבר כזה מערכת קולנוע ביתית טובה (סבירה+-) ב 6500 ש"ח אם כן אז זה המצב: יש לי תקציב של גג 7000 לקולנוע ביתי חדש שזה אומר : DVD, רמקולים 5.1, ריסיבר 5.1. אני לא אודיופיל אני פשוט נהנה לשמוע סאונד טוב, ואני חושב שאני מבין באיכות סאונד (לא במספרים רק בהקשבה). אני ישתמש במערכת בעיקר בשביל סרטי פעולה בDVD ואולי קצת מוזיקה, אז אם יש לכם הצעה תגידו (תזכרו שזה 7000 גג! אפילו לא שקל יותר). נב: עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי .
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה החדשה שהוכנה לא מזמן, והיא עדיין לא ענתה לי על כל מיני דברים. למשל אני עדיין לא יודע בדיוק איך לסדר את הרמקולים כמו שצריך. לפחות הרחקתי אותם מהקיר. השאלה אם זה יעזור הרמקולים לא ממש ברמה גבוהה אבל אני מרוצה מהם. אם אני אראה סרטון / תמונות של החדר תוכלו לעזור לי איך למקם את הרמקולים בצורה נכונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז תיראו. יש לי כרגע מכשיר RioRiot שנשבר לי ממנו! דיי גדול... אני מתכוון לקנות מכשיר חדש. חשבתי ללכת על ה-iPod, לא החדש (אחד קודם), של 20 ג'יגה (או 40... אבל זה רק במידה אם אפשר להשתמש במכשיר הזה כדיסק קשיח לכל דבר). אני קונה את המכשיר בחו"ל, ככה שאין לי בעיה להשקיע כמה כסף שרק צריך (יש לי גם כמה דברים נוספית שאני רוצה לקנות... כמו שלט אלחוטי, הרמקולים האלה ובטרייה נוספת). שמעתי הרבה על כמה שלא כדאי לקנות את המכשיר הזה וגם אני יודע שאין לו רדיו. אתם מוכנים להמליץ לי על מכשיר טוב של מינימום 20 ג'יגה? רצוי שיהיה בו רדיו. אם אפשר, אפשרות של הרצת סירטונים (מה שאומר שצריך מכשיר עם מסך ציבעוני) גם יהיה נחמד. המכשיר חייב להיות קל וקטן!!! כמה שיותר קטן יותר טוב. חייב אותו בתוך הכ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שאני יכול להתקין שעושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-