עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי רסיבר jvc rx-5022v ישן שאח שלי הביא לי... אני רוצה לחבר לו רמקולים לשמיעת מוזיקה בחדר (חדר גדול חילקתי אותו לפינת ישיבה ופינת שינה), בסביבות ה-1000 שקל. יש הצעות?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום, יש לי רנו קליאו 2006 ואני הולך לקנות מערכת שמע בימים הקרובים כבר בדקתי מפרטים שונים והגעתי למסקנה, רציתי חוות דעת מה אתם אומרים, איך ישמעו, האם הסאב ישתווה לעוצמה של הקומפוננט או ההפך, האם המגבר יחזיק את הכל ביחד ( הסאב מחובר בגישור ) האם שווה את המחיר וכו' . המפרט:1) סאבוופר (מחובר בגישור למגבר) - KFC-W12 Kenwood 1000W 200RMS - יד 2 (משומש) 250 ש"ח. http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=3430 2) מגבר Logic plx44 800W עם 4 ערוצים - יד 2 (משומש) 350 ש"ח. 3) רדיו דיסק של פיוניר pioneer deh-1400ub - חדש 500 ש"ח. http://www.nradio.co.il/pl_product~1450ub~2~2.htm?x=1 4) קומפוננט 6.5 אינץ Tempo 6 morel - חדש 580 ש"ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?P...ff=Za…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  3. ערב טוב לכולם כבר שנתיים שיש לי את המחשב והטלוויזיה, ואני לא מסוגל לחבר אותם בצורה האופטימלית. אני מחבר דרך כבל HDMI, מגדיר רזולוציה של 1080*1920 וניסיתי כל כך הרבה דברים. החלפתי דרייברים, חפרתי על ההגדרות בטלוויזיה ושום דבר לא עוזר - אני לא מקבל תצוגה של פיקסל פר פיקסל, וזה משפיע נורא על החדות והחוויה. תייעצו לי מה אפשר לעשות... עברתי קצת על האינטרנט, חיפשתי מקרים דומים. ראיתי הרבה פעמים את המושג Just Scan אבל לא מצאתי אותו לא בתפריט הטלוויזיה ולא בדרייברים. כרטיס מסך GeForce 310M טלוויזיה Toshiba מסדרת REGZA בגודל 42", כמובן FULL HD. אני לא יודע מה הדגם המדוייק ואין לי כל כך איך לבדוק (אמור להיות כתוב מאחורה, איפה שמחוברות הזרועות שמחזיקות אותה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KKK,

שלום לכולם ברצוני לקנות את הטלויזיה LG 32LD460 ואני מבין שאינה מגיעה עם מתקן תליה לקיר וצריך לקנות בנפרד. האם מתקן התלייה הבא מתאים לטלוויזיה? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=25119 תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חברים, בטעות נשלח פעמיים. אין לי מושג איך מוחקים את ההודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש טלווזיה 46 אינץ ואני מתלבט בין הסמסונג D5000 שהבנתי שהיא מאוד שכיחה לבין הפיליפס דגם LED PFL6606H. מישהו רכש את הפיליפס/סמסונג ויכול להגיד לי אם הוא מרוצה? אגב, מה אתם אומרים על האמבילייט? שווה להשקיע עוד ולעלות לדגם PFL7605 שעלותה בסביבות 7K? אשמח להמלצתכם/חוות דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רןצה לקנות מסך לד שיחליף טלויזיה CRT המליצו לי על מסכי סמסונג משום שיש בהם עבריית מלאה (גם אם הסרט והכתוביות לא באותו קובץ). התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל של 40 אינטש ומעלה, כמה שיותר סמארט (אם אפשר לוותר על סטרימר ניתן להוסיף עוד כמה מאות שקלים למחיר המסך) תלת מימד לא חשוב לי. חשבתי על מסך סמסונג דגם D5000 ועכשיו יצא דגם חדש EH5000 מה ההבדלים בינהם מי יותר ממולץ גם מבחינת הפאנל (ממה שקראתי לא יודעים איזה פאנל מקבלים עד שבודקים את המסך עצמו). יש גם אופציה למסך של סוני דגם EX521 תודה על העזרה, חזי

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן, אני מתכוון לקנות טלויזיה חדשה וממש אין לי מושג בתחום. התקציב הוא עד 3000 כשהעדיפות היא כמה שיותר נמוך שיענה על הצרכים שלי. אני מתכוון לחבר את הטלויזיה למחשב ולכן חשוב לי Full HD (רואה בעיקר סרטים, אם לדעת מישהו אין טעם ב FHD אשמח לשמוע המלצות גם בכיוון הזה), יש מצב טוב שגם אחבר לממיר DTT או אפילו לקנות טלויזיה עם ממיר מובנה - יש בזה טעם? הבנתי שיש כוונה לשנות את שיטת השידור של ה DTT ל DVBT2 אחרי בדיקת מחירים זריזה אלו האופציות שמצאתי: LG: 42LK430Y , 42LK450 , 42CS560Y , 42LK530Y Panasonic: THL42U30M, TH-P42X50M PHILIPS: 42PFL4606H איזה מהדגמים האלה הוא הכי מומלץ? יש למישהו המלצה אחרת במסגרת התקציב? תודה!

• 24 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. אהלן, אשמח לעזרתכם בקניית צמד רמקולים ללא סאבוופר (2 בעגה המקצועית ), בתקציב של סביבות 300 ש"ח (ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה). רצוי שיהיו יחסית קומפקטיים. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היו לי סקולקנדי GI ועכשיו גם SRH750dj של שור ושתיהן נשברו לי אחרי כמה חודשי שימוש ( פחות מחצי שנה כל אחת ) בחלק שמכוונים את גודל הראש. מהאחרונות אני מאוד מרוצה. שומעים טוב וחזק ויש גם בידוד מעולה. חיסרון קטן זה הכבל הענקי אבל התמודדתי איתו. אשמח להמלצה לאוזניות יותר חזקות אבל לא אטומות מדיי. בעיה גדולה שלי זה שאני לא רוצה שהאוזניות ישבו על האוזניים אלא מסביב ( ככה שזה פוסל את רוב הAKG לצערי ). השימושים זה בעיקר מוסיקה מהנגן והמחשב אבל גם סרטים במחשב לפעמים. תודה רבה מראש עריכה: עכשיו ראיתי א הv700DJ של סוני והן נראות טוב. הן חזקות? לא ראיתי כלום לגבי החומרים שמהן הן עשויות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by k3mot,

יש לי שתי הצעות כרגע לאוזניות, תקציב הוא 100$ (מזמין מEbay). האוזניות הראשונות הן של Sennheiser דגם HD280 Pro והשניות הן של Sony דגם MDR-7506. המטרה היא מוזיקה. הסגנונות שאני שומע הם בעיקר רוק ומטאל. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by SV,

אהלן, מחפש המלצה לאוזניות headset לאייפון 4S. בעיקרון אני עכשיו עם אוזניות In-ear מעפנות רצח... אני מעביר אליו שירי MP3 באיכות 320 קב"ש אז אני מאמין שאפשר להוציא ממנו יותר עם אוזניות איכותיות. אני צריך אוזניות שישמעו את הבסים כמו שצריך,שיהיו כמה שיותר אטומות לעולם החיצון ולצלילים שלו... ובעיקרון פשוט איכותיות,שיהיה סאונד טוב ושאם יש יותר מדי "רעש" וכלים שמנגנים בו זמנית שעדיין אפשר יהיה לשמוע את זה כמו שצריך וכל כלי ישמע בנפרד למרות העומס בסאונד. עדיף שהם לא יהיו מפלצתיות מבחינת הגודל שלהם ויהיו סבירות או שלפחות יהיה אפשר לקפל אותם. לגבי תקציב, עד 400 ש"ח, ואין לי בעיה לקנות בחו"ל ובאיביי לא במחירים של הארץ. אם אי אפשר להשיג משהו נורמלי במחירים האלה אז תגידו ומקסימום אני …

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  17. אני מחפש מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק יציאת שמע) לרמקולים 5.1 של Creative, הרמקולים בעיקרון אמורים להיות למחשב, יש לרמקולים 2 סוגי חיבורים, האחד מיועד לנגן MP3 והוא בעל כניסת סטריאו רגילה, אבל דרך החיבור הזה רק 2 רמקולים עובדים, החיבור השני מיועד למחשב והוא בעל 3 חיבורים (לסאב, לקדמיים ולאחוריים). אני מחפש קורא DVD שיעבוד עם החיבור למחשב כך שכל הרמקולים יעבדו דרכו, יש למישהו הצעות? הדגם של הרמקולים הוא Creative Inspire T6060, קישור למפרט באתר היצרן של הרמקולים: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14090&nav=0&listby=usage אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, פשוט אני לא יודע איך קוראים לסוג החיבור הזה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן חברים, מחפש המלצה לטלוויזה בסביבות ה40 אינטצ', השימושים המרכזיים יהיו צפייה בסרטים וסדרות HD עם כתוביות דרך DOK, ומשחקי מחשב. הדרישות העקריות הן: ממשק WIFI, תמיכה בכתוביות, תמיכה במגוון פורמטים של שמע ווידאו, תמיכה ב DOK, עדיפות ללא מסך GLOSS, לג נמוך מחיפושים בפורום ראיתי את Philips 40PFL8605H LED ‏40, למרות שהיא עם מסך מבריק. אשמח להמלצות נוספות, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by YTZ,

אני מחפש טלוויזיה של 32״ בתקציב של 2000 ש״ח, עם אפשרות לחסוך כמה שיותר. ראיתי את ה32le340 של שארפ בחנות, ממש אהבתי את המסגרת הדקה יחסית אבל היה קשה להשוות את איכות התמונה (מי שם שידורי sd בחנות אלקטרוניקה??). היא נמכרת ב1600 באייבורי חוות דעת עליה אם אפשר ופתוח לאפשרויות נוספות

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  20. אני מחפש כרטיס קול לשדרוג שמיעת מוזיקה מהמחשב. הקאצ' - צריך להוציא סאונד 4.1 אנלוגי. שמתי עין על הSTX המומלץ אבל מסתבר שאפשר להוציא ממנו רק סטריאו אנלוגי. כרגע יש לי CREATIVE AUDIGY 2 ואני מועניין לשדרג את חוויית הסאונד. הדגש הוא על מוזיקה אבל שתהיה תמיכה במשחקים. בעקבות הסיוט עם קריאייטיב אני מעוניין גם בכרטיס עם דרייברים נורמליים לWINDOWS 7. מהבדיקות שערכתי מצאתי שהכרטיס הכי רלוונטי לדרישות שלי הוא הXONAR D2X יד שניה (כי אי אפשר למצוא חדש בשום מקום). אשמח לדעת אם יש כרטיס שיענה טוב יותר על הדרישות שלי. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by isdanield,

שלום לכם,רציתי לשאול שני דברים: 1.לגבי מגבר לאוזניות,מתי יש צורך במגבר? נאמר לי שזה תלוי בImpedance,זה נכון?מישהו אמר לי שמעל 32 רצוי לחבר מגבר. אני רוצה לדעת אם מגבר יכול רק להועיל,האם לפעמים הוא לא ישפיע בכלל והאם הוא יכול להזיק במקרים מסוימים (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרימת נזק לאוזניות). -שיהיה ברור,אני מדבר על מגברים קטנים ולא משהו רציני,למשל מגבר נייד כמו הE6. 2.לגבי EQ,אני מעוניין להתחיל ולהשתמש בEQ כדי לגרום למוסיקה שלי להישמע יותר טוב אבל כאחד שלא מבין בתחום כל כך ורק עכשיו מתחיל להתעניין אין לי מושג מה לעשות עם זה.כמובן שיש את התבניות שמגיעות עם הEQ כמו רוק,ג'ז,פופ וכן הלאה אבל אם אני רוצה ללמוד איך להשתמש נכון בEQ איפה ואיך אני עושה את זה? חיפשתי מדריכי…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nineball,

שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yossiab,

שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by AMIR7710,

שלום אני מעוניין לקנות את הרמקול B2030A. אני רוצה לקנות רמקול בודד ולא זוג, לצערי אין לי תקציב לכך. רציתי לדעת האם יש אפשרות שכזו בכלל ? עדיף שהחנות תהיה באזור המרכז למרות שאני חושב שאפשר יהיה להזמין מחנות רחוקה. תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  25. שלום רב, חבר שלי קנה מגבר חדש של פיוניר מדגם VSX-521-K בעל עוצמה של כ80W לערוץ (לפי המניואל) הוא רוצה לחבר אותו לרמקולים של מערכת סטריאו ישנה, שהאאוט פוט שלה הוא 40W לערוץ אז אני מניח שזה גם מה שהרמקולים שלה מסוגלים (לא מצאתי מניואל שלה, אבל הדגם הוא AIWA NSX-R30 ) . לטענת חבר שלי המוכר אמר שלו אמר שבגלל הרמקולים המגברעלול להשרף. אני יודע שהדבר הופך הפוך, אם המגבר חזק מדי והרמקולים חלשים אזי הרמקולים עלולים להשרף, אם אתה מגזים בווליום שאתה דוחף מהמגבר. בחיים שלי לא שמעתי שהמגבר עלול להשרף כי הרמקולים חלשים מדי. השאלה היא האם זה הגיוני שהמגבר ישרף בגלל הרמקולים? תודה ויום טוב

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים