עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oz_s,

שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הסט מיועד לחדר ממוצע (2.5 / 1 מטר (בערך ) ) לפי השוואות שמצאתי ה- XFORCE מוציא יותר ואט = טוב יותר כאשר ההספק הכולל שלו זה 100W ושל ה- LOGITECH 70 W מה כדאי יותר ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by itsik1231995,

מערכת קולנוע ביתי 5.1 ערוצים בתקציב מינמום לחדר 4X3.5 יחובר למחשב ביחד עם מסך 32" FHD יש הכנות לכול הרמקולים (כבלים דרך הקיר) רמקולים לטלייה בלבד

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Domovoi,

שלום,מבחינת איכות סאונד מי איכותי יותר? Audio-Technica ATH-M50 או Microlab Solo 7\6C ? המשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום - פוסט זה הודבק על ידי בפורום HOMETHEATER אשר יותר מתאים לצערי במשך כמה ימים לא זכה לשום תגובה - אשמח אם תהיו לעזר שלום, אני רוצה להשתדרג בסלון - אני רוצה להדביק כאן את הפרטים ולקבל ממכם חוות דעת בגדול - צפיה בשידורי טלויזיה - 50 אחוז, מחשב 30 אחוז כל היתר סרטים אני רוצה גם "להרים" את כל הדברים מהרצפה (רמקולים, בידורית וכו') - כי הבבה התחיל לזחול מסך נבחר - Samsung PS42B450 אני מעדיף פלאזמה ולא LCD מבחינת רווית צבע ועומק עלות 4500~ זרוע למסך מן התקרה - זרועות שיח הציעו לי זרוע עם יכולת עד 80 ק"ג ובגובה של 150 ס"מ (יש לי תקרה מאוד גבוהה) לזרוע יש "ערסל" אשר יכיל את הממיר, DVD, ורסיבר עלות 800 ~ מחשב - המחשב יחובר עם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI - http://skypc.co…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by icebreak,

סוני לא מוכנה לוותר על הפורמט שהמציא באמצע שנות ה 90 ואשר לפני כניסת נגני ה MP3, היה המתחרה הגדול ביותר של DISCMAN.... בין היתר, לאחרונה היא החלה בתמיכה בפורמט MP3 ישירות בנגנים שלה, ועכשיו היא גם מכניסה את התמיכה לפורמט ה MINIDISC עצמו, בדגמי ה HI-MD של ה 1GB (לא רק ATRAC3PLUS)... יתרון נוסף למכשיר הוא היכולת לתפקד כ DISK ON KEY לכל דבר. כמו כן, בנגן הנ"ל ה MZ-DHP10P (או בשמו HI-MD PHOTO), יהיה מסך 1.5" עם רזולוציה של 200 על 200 בו ניתן לראות תמונות צבעוניות, וגם תהיה מצלמה במכשיר של 1.3MP. גודל המכשיר הוא 84.5 על 25.7 על 82.7 מ"מ ושוקל 155 גרם. המכשיר יוצא עכשיו ביפן בשלושה צבעים ויעלה שם 500$ (בארה"ב ואירופה כנראה יהיה יותר זול). http://babelfish.altavista.com/ba…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, אני רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית חוץ מזה שהאמריקאית היא לא DISK ON KEY, וכבר הבנתי שיש דרך לסדר את זה. עוד משו.. האם שווה לי להשקיע עוד 180 ש"ח ל1430 ש"ח ולקנות IPOD VIDEO (אל תשאלו איך כזה זול...)? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ravid,

שלום רב. אני להחליף את הרמקולים הסטלייטים הישנים שלי (לוגיטק) את ימין ושמאל + סאב. כרגע יש 5.1 ואני רוצה להשאיר את האחוריים והסנטר לסרטים. השימוש הוא למוזיקה, בעיקר קלאסית בדגש על התדר הגבוה שיהיה רך ונעים, וגם סרטים ומשחקים. העוצמה ממש לא חשובה אני מניח שגבול הרמקולים שעכשיו כאן הם איזה 10RMS והם מספיק חזקים יש עוד אנשים בבית. ככה שאני רוצה דגש על איכות מאשר עוצמה. בקשר לסאב, אני רוצה אחד שיתחבר אל הרמקולים כאילו הוא לא קיים, ובטח שלא ירעיד את החדר עם דפיקות מהירות. האם בכלל יש צורך בסאב? אישית אני אוהב את הצליל שהוא מוציא. החדר די קטן ככה שהרמקולים יהיו על מדפים בקירות (יש אפשרות תליה?), אני אצלם תמונה אם תרצו. הכל מתחבר לרסיבר של פיונייר VSX-415 הרסיביר שלי …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by KarmaComa,

מעוניין בהמלצות לכרטיס קול (כרגע יש לי on board עלוב) שיהיה 5.1 ובעל יציאה דיגיטלית coax איכותית: SBlive GTXP או אודיג'י? הרעיון הוא לחבר את הרסיבר שלי באמצעות החיבור הזה ואין לי אפשרות לחבר אופטית. השימוש העיקרי: סרטים ומוזיקה. בעבר ראיתי דעה לא טובה בפורום על היציאה הקואקסלית של הGTXP האמנם? הבדל אחד שידוע לי הוא בצורת החיבור (RCA יחיד ב-GTXP ופלאג מונו PL קטן ב-SB) שגם זה לא ברור לי מה עדיף.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gaga1234,

נגן מדהים!! איכותי רצח! 30 גיגה. בקרוב ביקורת...אם יהיה לי זמן אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Roeebenj,

טוב אז ככה : הזמנתי את הטלוויזיה הזאת SAMSUNG LED UA46F5500 ואמרו לי שאין אותה בארץ יותר יש רק את הדגם החדש SAMSUNG 46H5303 ההזמנה מהחנות cell-tech מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by גיל מקמל,

קניתי טלויזייה OLED ויש לה סאונד לא רע בכלל אני מתעניין ברכישה של מקרן קול כדי לשפר את חווית הצפייה .מן הסתם אין לי שום ידע בתחום .שאלתי היא האם למרות שאין לי הכנה לרמקולים בקירות או בתקרה עדיין כאשר יהיה לי מקרן קול אני ישמע את הצלילים מפוזרים או שזה לא אפקטיבי בכלל .והאם יש משמעות למקרן קול בעל שני ערוצים או 5 ערוצים .שוב בהנחה שאין לי תשתית לרמקולים שמפוזרים בסלון .ואני מסתמך אך ורק על המקרן והסאב. תודה

21. שאלה שמעסיקה אותי כבר די הרבה זמן!.. איזה רמקול יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים ואיכותיים מאוד ושלפי הנתונים ה MX5021 יותר עוצמתיים.. אני לא יודע איך זה בפועל! מה יותר עוצמתי ואיכותי? אם יש לכם סקירות שעשו עליהם (בארץ) אני אשמח! תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by AgentZ,

אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!

24. אני מחפש רמקולים ל90% מוזיקה 10% סרטים ולא למשחקים פעם היתה המלצה לרמקולים 2.1 ATP3 של אלטק לנסינג שכבר לא מיוצרים אבל היום כל ביקורת למחליפים שלהם ה4121 פושרת עד בינונית ונאמר שהם נפילה לעומת הקודמים אז מה כן ניתן לקנות בסכום הזה (400 ש"ח) למישהו שלא מחפש בסים עוצמתיים שיפצו על מחסור במיד אלא משהו קצת יותר אודיופילי ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.

דיונים חדשים בפורומים