עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. חבר שלי אומר ש1080p היא איכות רבה יותר מהאיכות בקולנוע.. האם זה נכון לדעתי זה ממש לא נכון.. (צריך להוכיח לו)...

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ~משתמש בטופס של פורום אחר~ ~הבקשה היא של קרוב משפחה, ואני לא מבין במסכי טלוויזיה מספיק כדי לעמוד על מה טוב~ ~קרוב משפחה אחר קנה טלויזיית 50 אינץ' במבצע של 1500 ש"ח. מכאן הגיע הרעיון~ *מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: מטר ושישים ס"מ *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : כ40 אינץ'. עד 43. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: מחפש בסביבות ה1500-2000 ש"ח. לא כולל משלוח. *מה חשוב לי בטלוויזיה (לפרט): טלוויזיה לסלון. חדות, מן הסתם. 2 חיבורי hdmi מינימום. כרגע מחוברים למסך 2 ממירים. אחד דרך חיבור hdmi והשני דרך חיבור av. אני בודק אופציה של להחליף את הממיר עם חיבור הAV לממיר עם חיבור HDMI. יעזור אם יש אפשרות לקנות טלוויזיה עם חיבור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by jabka,

אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by mavi,

שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Or ei,

כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by kalda01,

יש למישהו נסיון עם הדגם הזה? יכול להתאים להרצת XBMC בחדר שינה כאשר המקורות הם ברשת הביתית (חיבור קווי) ? תומך בחלונות 8.1 גירסת 64 ביט ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by gaga1234,

נגן מדהים!! איכותי רצח! 30 גיגה. בקרוב ביקורת...אם יהיה לי זמן אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by LOL,

לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה שבתמונה: יש לי 2 שאלות אליכם: 1. האם שווה לקנות את הרמקולים האלה? {אני משיג אותם במחיר של 500 שקלים} 2. יש לי כרטיס קול די ישן מלפני שנתיים וחצי, creative vibra 128, האם ישמעו ברמקולים האלה כמו שצריך לשמוע, או שאני יהיה חייב לקנות גם כרטיס קול חדש....? המטרה היא כמובן לסרטים, משחקים ושמיעת שירים מכל הסוגים והפורמטים . תודה לכל העוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by tmpusr,

משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…

12. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by T-Flash,

האם האוזניות האלה טובות יחסית למחיר של 1300 שח? http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149116&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ravid,

שלום רב. אני להחליף את הרמקולים הסטלייטים הישנים שלי (לוגיטק) את ימין ושמאל + סאב. כרגע יש 5.1 ואני רוצה להשאיר את האחוריים והסנטר לסרטים. השימוש הוא למוזיקה, בעיקר קלאסית בדגש על התדר הגבוה שיהיה רך ונעים, וגם סרטים ומשחקים. העוצמה ממש לא חשובה אני מניח שגבול הרמקולים שעכשיו כאן הם איזה 10RMS והם מספיק חזקים יש עוד אנשים בבית. ככה שאני רוצה דגש על איכות מאשר עוצמה. בקשר לסאב, אני רוצה אחד שיתחבר אל הרמקולים כאילו הוא לא קיים, ובטח שלא ירעיד את החדר עם דפיקות מהירות. האם בכלל יש צורך בסאב? אישית אני אוהב את הצליל שהוא מוציא. החדר די קטן ככה שהרמקולים יהיו על מדפים בקירות (יש אפשרות תליה?), אני אצלם תמונה אם תרצו. הכל מתחבר לרסיבר של פיונייר VSX-415 הרסיביר שלי …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מדי כמה שנים התקן של החריץ הפנימי לכרטיסי הרחבה משתנה (ISA---PCI---PCI-E ), לי אישית פשוט נישבר הז' כול פעם מחדש לזרוק לפח כרטיסים תקינים ,איכותיים וטובים מאוד של חברות מובילות שעלו לי בזמנו הרבה כסף,והצריכו ממני הרבה זמן וטרחה עד שהצלחתי להשיגם. לכן,אני ממש לא מעוניין להמשיך להיות כפוף ל-"אופנה" המשתנה תדיר של תקני החיבור. ב-USB לעומת זאת,יש תאימות לאחור ,כלומר גם רכיב מלפני 10 שנים שנועד לעבוד בתקן USB גירסה 1 יוכל לעבוד עם מחשב מודרני בן ימינו עם USB2 . השאלה היא האם ממשק התקשורת- USB2 מספיק מהיר על מנת לספק את רוחב הפס להתקני הרחבה שמשמשים לצרכים כמו: כרטיסי קול,כרטיסי DVR וכרטיסים שנועדו לקלוט לווינים (בשילוב עם צלחת לווין כמובן) חשוב לציין שבמונח "כרטיסים",אני לא ב…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אז ככה יש לי יום הולדת בקרוב (14) ואני מיתלבט בין כול מיני דברים ואני רוצה לדעת כמה עולה IPOD נורמאלי (בחיר סביר). תודה. (אם אפשר תביאו אתרים\דוגמאות).

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

22. קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב. למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך. יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר.. יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה: http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/ *עדכנתי לדרייבר הכי עדכני *ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2). מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם, לאחרונה רכשתי מערכת סראונד של ימהה RX659 משהו חייתי ביותר 7.1 CH. בסרטים מסויימים יש לי את האפשרות לבחור בין מצבים שונים של DTS לבין DD (dolby digital). לפי מה שהבנתי שניהם עובדים במצב סראונד אבל השאלה שלי באיזה מצב הסאונד יהיה יותר איכותי וניתן יהיה לקבל ניצול מקסימלי של עוצמת ואיכות הרסיבר. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by SV,

אני טס לניו-יורק ויש לי אפשרות לקנות שם אוזניות חדשות לאייפוד שלי ב-200$. אז אני יודע שעם אייפוד אי אפשר להגיע לאיכות סאונד מדהימה גם עם האוזניות הכי יקרות בשוק. אבל מה שיש לי עכשיו ממש לא טוב ובטוח יש דברים יותר טובים מזה שישמעו יותר טוב אפילו על אייפוד... בכל מקרה, אני מעדיף מאוד שהן לא יהיו IE..ואם אפשר סגורות אבל לא חובה העיקר שלא יהיו IE..

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by matan007,

אחרי שהבנתי שכ.קול פחות מומלץ מ- DAC לצורך מוזיקה, שמתי עיין על זה: FIIO D07 http://www.fiio.com.cn/products/index.aspx?ID=100000039443512&MenuID=105026003 לשימוש מוזיקה בלבד, האם יהיה הבדל על פני כ.קול מובנה?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים