אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש משהו עד 500 שקל גג. כמה שיותר איכותי, שיהיה קצת באס... זה מה שמצאתי הכי קרוב- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DC315&Cat2Cat1ID=1957&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, חשבתי עם עדיף לפרסם את השאלה במדור הזה או במדור הרמקולים אך החלטתי בסוף לשעות זאת כאן מכיוון שהשאלה הסופית נוגעת לחוויה הכוללת . רציתי לדעת את דעתכם עם המערכת הבאה שכוללת את מערכת הרמקולים 5.1 + רסיבר תעשה את העבודה עבור צפייה מהנה בסראונד ושמיעת מוזיקה לפעמים אני מראש מצהיר אינני מכוון לשוק ה "HIGH END" כמו שנהוג להגיד, רק לדעת עם המערכת הנ"ל תעשה את עבודתה נאמנה 4 רמקולים שקועים בקיר (2 קדמיים ו 2 אחוריים) Pure Acoustics דגם LW86 1 רמקול סנטר Pure Acoustics דגם BQ420 1 סאב וופר Pure Acoustics דגם SL-W10 רסיבר של ONKYO דגם TXSR 313 בנוסף למערכת זו תתחבר בנקודת קצה טלוויזיה LED של LG דגם LN542Y ומחשב מדיה סנטר לנגן את הסרטים. התקציב הכולל להכול (לא כולל מח…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב העובדה, שכל יום פותחים נושא חדש עם אותם שאלות בקשר לאיפוד, הכוללות שאלות כמו איך מעבירים שירים לאיטונס וכ'ו , החלטתי לכתוב מדריך שיסביר פעם אחת ולתמיד איך עושים את זה, קבלו אותו : מדריך לאיטונס: יש כמה שלבים כיצד להעביר מוזיקה לאיפוד: 1- דרך סנכרון אוטומטי. 2-דרך סנכרון ידני. אנחנו נבחר בסנכרון ידני: קודם כל מתקינים את האיטונס, שאותה מורידים מהאתר של אפל, אחר כך בפעם הראשונה שתפעילו את התוכנה ,התוכנה תבקש ממכם לבחור עם אתם רוצים לסנכרן באופן אוטומטי את האיפוד ולהעביר את כל השירים שיש לכם על המחשב לאיפוד באופן אוטומטי. אל תבחרו בסנכרון אוטומטי, תבחרו סנכרון ידני. סנכרון ידני: איך שאתם מסיימים להגדיר את כל ההגדרות לאחר שהתקנת את האיטוס והפעלת אותו …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. אני להחליף את הרמקולים הסטלייטים הישנים שלי (לוגיטק) את ימין ושמאל + סאב. כרגע יש 5.1 ואני רוצה להשאיר את האחוריים והסנטר לסרטים. השימוש הוא למוזיקה, בעיקר קלאסית בדגש על התדר הגבוה שיהיה רך ונעים, וגם סרטים ומשחקים. העוצמה ממש לא חשובה אני מניח שגבול הרמקולים שעכשיו כאן הם איזה 10RMS והם מספיק חזקים יש עוד אנשים בבית. ככה שאני רוצה דגש על איכות מאשר עוצמה. בקשר לסאב, אני רוצה אחד שיתחבר אל הרמקולים כאילו הוא לא קיים, ובטח שלא ירעיד את החדר עם דפיקות מהירות. האם בכלל יש צורך בסאב? אישית אני אוהב את הצליל שהוא מוציא. החדר די קטן ככה שהרמקולים יהיו על מדפים בקירות (יש אפשרות תליה?), אני אצלם תמונה אם תרצו. הכל מתחבר לרסיבר של פיונייר VSX-415 הרסיביר שלי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
LOGITECH Z5500 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,crid=2,contentid=9486 הם עולים בארץ במחיר המטורף הזה. אני מנסה להביא אותם מארה"ב כבר שלושה חודשים אבל לא הצלחתי הדבר היחיד שנשאר לי זה להביא אותם פה בארץ. השאלה שלי זאת אם אפשר להביא משהו יותר טוב במחיר הזה...זאת אומרת מערכת קולנוע ביתית(כי למחשב זאת המערכת הכי טובה). ואם כן אז אפשר עזרה למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש נגן mp3 מבוסס זכרון פלאש (לפחות 512 מגה) אם אפשר חנות לא אינטרנטית (אין לי כרטיס אשראי בשביל לקנות באינטרנט) מישהו מכיר חנות כזאת באזור חיפה ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר סאב אקטיבי של בית לרכב הבנתי שתיהיה בעיה בחיבור החשמל אבל ראיתי באיזה תוכנית שיצא שקע כזה שמחברים אותו למצאת של האוטו וזה נותן חיבור לתקע של מוצרי חשמל של בית אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג דבר כזה שיכתוב לי מאיפה!!! או אם יש איזו דרך אחרת לחבר את הסאב לאוטו!! מקווה שיהיו תגובות!! תודה מראש אחים שלי!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים חדשים למחשב. ראיתי את ה 5.1 של לוגיטק וזה נראה לי משהו מהחלל החיצון. קיימים רמקולים למחשב טובים יותר מהמפלצות האלה? הנה לינק לאתר הבית שלהם http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=2&CONTENTID=5048&countryid=25&languageid=1 ועוד לינק ביקורת מאתר מסויים http://www.3dxtreme.org/logitech_z680_p1.shtml מה אתם אומרים? תודה יניב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האוזניות שלי בערך במצב הזה: את הספוגים לאפרכסות ניתן להחליף וזו לא בעיה גדולה.. מה שבעיקר מפריע הם הפירורים על הקשת. למישהו יש רעיון יצירתי מה ניתן לעשות איתה כדי שיהיה אפשר להשתמש באוזניות בלי לקבל "תוספות שיער"? תודה למסייעים!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שלא מצאתי במנוע החיפוש מידע על יציאת SPIDF הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק תפקיד החיבור, כיצד הוא שונה מחיבור אודיו רגיל ואיך הוא תורם או טוב יותר ? בתודה, אסף.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים ל90% מוזיקה 10% סרטים ולא למשחקים פעם היתה המלצה לרמקולים 2.1 ATP3 של אלטק לנסינג שכבר לא מיוצרים אבל היום כל ביקורת למחליפים שלהם ה4121 פושרת עד בינונית ונאמר שהם נפילה לעומת הקודמים אז מה כן ניתן לקנות בסכום הזה (400 ש"ח) למישהו שלא מחפש בסים עוצמתיים שיפצו על מחסור במיד אלא משהו קצת יותר אודיופילי ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-