עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אשמח להמלצה לכרטיס קול ל raspberry pi כרגע יש לי רמקולי מחשב 5.1 של קריאטיב. האם יש כרטיס קול 5.1 ל raspberry pi תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by razoli,

איך הכרטיס הנל?? ראיתי אותו ב 170$ ב NEWEGG

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by Chymes,

לא מצאתי בזאפ.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dennis14,

איזה כרטיס קול טוב יותר ? מבחינת פיצ'רים, איכות סאונד, כניסות ודרייברים. הנה הביקורות על ה - ASUS XONAR DX החדש (יחסית): 1. http://techreport.com/articles.x/14500 2. http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/5599-asus-xonar-dx-7-1-pci-e-sound-card-review.html 3. http://hothardware.com/Articles/ASUS%5FXonar%5FDX%5FPCI%5FExpress%5F71%5FAudio%5FCard/ 4. http://www.bit-tech.net/hardware/2008/05/26/asus-xonar-dx-pci-express-soundcard/1 5. http://techgage.com/article/asus_xonar_dx_71_sound_card/ 6. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=23557 7. http://www.planetx64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1330&Item…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום! בקצרה: אתמול ב4 בבוקר סגרתי את הסקייפ עם חבר, סגרתי את הסקייפ והשארתי את המחשב דלוק, ב9 בבוקר קמתי והוא לא עבד. לא משנה מה עשיתי restart , דרייברים של הכ.ק. בדקתי על כמה מחשבים.. הדבר היחידי שיש שמשום מה כשאני משמיע שיר זה נראה כמו הרמקולים בדיוק הם זזים באותו קצב. אני כבר מיואש חברה!

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Hi, I am going to buy a surrounded gaiming headset and I don't know which headset should I choose.. The razer carchasis cost 80 USD while the megaledon is 130 USD.. Does it worth the price? I want it to be completely surround, high bases, and I want to hear from what direction is the enemy coming, so I could shoot him down More suggestions will be a gift:)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by dominic16,

איזה עדיף לי בהתחשב שאת ה CRONOS אני קונה ב 100 ואת KRAKEN ב 250? או שבכלל עדיף משהו אחר במחיר מלא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Narzul,

אוקי אז השאלה שלי היא כזאת: האם יש אוזניות יותר טובות לגיימינג מהאוזניות האחרונות של רייזר (MEGALODON) חוץ מהG35? והכי חשבו זה איפה אני יכול לקנות אותן בארץ? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Trol,

Razer Piranha Stereo Gaming Headphone http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-piranha/ מכסות את כל האוזניים? כמו אלה נגיד:

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  11. Started by FiFtyNiNe,

שלום לכם , אני חדש פה , ורציתי לשאול אם יש כזה חוט (או דבר !) , שבצד אחד יהיו 6 RCA ובצד שני או 2 RCA או של 3.5 מ"מ ... ? פשוט אני צריך לחבר סאב - וופר למחשב , ובסאב יש לי 6 כניסות , ובכרטיס קול , אני יכול לחבר רק 2 RCA , ואז אותם אני מחבר למחלף ל - 3.5 ... (או אם יש כזה דבר , יעני חוט , אז אפשר ישר לחבר את ה - 3.5) ... תודה לעוזרים ...

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  12. שלום לכם, רציתי לדעת מה הסדר הכרונולוגי לגבי איכות של סוגי החיבורים הבאים, בין DVD לטלוויזיה ומה ההבדלים ביניהם: Optical (מעביר גם וידאו וגם אודיו בכבל אחד אגב?) RCA Pb/Cb (מה זה בכלל? ראיתי שRCA נכנס שם אבל לא בצורה תקינה) S-Video (מעביר רק וידאו הבנתי, בצורה מאוד איכותית) תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by Etus,

שלום, החלטתי לאחרונה לרכוש רמקולים טובים למחשבים(אני כרגע עובד עם פשוטים) ועקב בעיות מקום החלטתי לקנות את ה- Creative Inspire 2500 2.1. אין לי מקום לשים מערכת גדולה יותר בחדר. נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול על לוח האם של חברת RealTek. הדגם הוא ALC650. שקלתי, מכיוון שאני קונה רמקולים חדשים, לקנות כרטיס קול חדש. עקב בעיות תקציב, אני לא מעוניין לקנות Audigy אלא כרטיס פשוט יותר - כמו ה- Creative Live!. האם אני ארגיש הבדל בין 2 הכרטיסים האלו? יש טעם לקנות כרטיס קול אחר? מידע על ה- RealTek ALC650: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=30 תודה, יובל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Guy King,

אני מתכוון לקנות מחשב, שכולל לוח אם שיש עליו את ה-Realtek ALC889. האם כדאי לקנות את ה-X-FI Xtreme בכ-250 ש"ח? אני יכול להרשות לעצמי את הכרטיס, והמחשב הולך לשמש לא מעט למוזיקה וסרטים - אז הסאונד חשוב - אבל השאלה היא האם זה משתלם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idani1983,

שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by RGod,

אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by snogoo,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי במה עדיף לי להשתמש ? יש לי REALTEK HD AUDIO של GIGABYTE (אונבורד) ויש לי כרטיס SB LIVE 24BIT 5.1 במה עדיף לי להשתמש ? ואם אפשר אז גם למה, מה היתרונות של כל אחד ? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש - ואני רוצה ללכת על לוחות מבוססים nforce2 - עכשיו אמנם שמעתי שהבקר קול שלהם מצויין אבל רוב הלוחות החליפו את הבקרים. השאלה היא כזו - מה עדיף - לוח EP-8RDA+ של epox שעליו NForce Dolby APU through Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound PHY או לקנות sound plaster live 5.1 או אולי בכלל להשאר עם הכרטיס שיש לי - soundblaster live value 4.1 נכון לעכשיו אני מחבר את המחשב למגבר ומשם לזוג רמקולים - אבל אני חשב לקנות בקרוב מערכת רמקולים למחשב. השאלה היא בעצם אם הraeltec שעל הלוח כזה גרוע והכרטיס הפשוט של SB יהיה יותר טוב או שאולי הוא באותה רמה וחבל לבזבז כסף - או להשתמש ב SB הישן ... תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן יש לי אוזניות מדגם mdr-x300 תוצרת sony יש לי בעיה עם ה כבל שלהם ואני רוצה להחליף אותו (במידת האפשר לכבל כמו המקורי של סוני שהוא מצופה בד או משהו בסגנון) רציתי לשאול כמה דברים יש למישהו מושג איך פותחים את האוזניות האלה?! איפה לקנות כבל ופלאג ברשת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by Royz,

נגיד אני קונה Reciever, מחבר לרמקולים ולמחשב, האם זה בעצם לוקח את התפקיד של הכרטיס קול וזה לא משנה כמעט איזה כרטיס קול יש לי? בנוסף, שווה לתקוע רמקולים בתקרע? על הרצפה? בקירות? מה ההבדלים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by wizzede2,

אהלן, שבוע שעבר התחדשתי ב-receiver חדש של Pioneer VSX-519V-S/-K, ובמערכת 5 רמקולים + SUB של Tannoy - תענוג. אני מחבר את ה-PS3 אל הרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה - גם בכבל HDMI - מועבר גם תמונה וגם סאונד. כשאני מחבר מהלטפופ (סטודיו 15 של דל) אל הרסיבר באותו כבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה (שוב - אותו כבל), יש תמונה, אך אין סאונד. במחשב נראה שהוא קולט את החיבור, והוא אף עושה output של המוזיקה דרך HDMI audio output, ואף מראה כאילו הוא מנגן משהו, רק שלא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי לנתק את הכבל מהרסיבר אל הטלוויזה, כלומר שרק הלפטופ יהיה מחובר אל הרסיבר - והפלא הוא שיש סאונד! ברגע שמחברים את הרסיבר אל הטלוויזה, מופיעה התמונה, אך הסאונד נפסק. מאוד מוזר, לא ברור למה... ד…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by The UnKnown,

The price is about 500NIS, we already have speakers, just the radio itself... Thnx !

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Nothing left to say, i dont really know manufacturers so i really need your help. BTW, I dont have problem with second hand equipment... Thnx !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.