אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להתייעץ בנושא בפורום מקביל המתמחה בנושא אך לא קיבלתי תשובות וכעת אני משליך את יהבי עליכם אני מעוניין בטלוויזיה לסלון בגודל 42-46" מרחק צפייה עד 3 מטר, תאורת רקע בינונית תכנים: סדרות וסרטים HD ו-SD, וגם משחקי מחשב ב-HD (אז עדיף input lag לא גבוה מדי) (המקור לכל התכנים הוא לפטופ עם חיבור HDMI) פיצ'רים: פרט לאיכות תמונה שאר התכונות פחות חשובות לי מכיוון שיש לי מערכת שמע נפרדת אז גם איכות הסאונד אינה חשובה תקציב: עד 4.5K הערה: ראיתי הרבה המלצות ל THL42E30 של פנסוניק וגם 46EH5000 הגדולה יותר של סמסונג, מה דעתכם? בתודה מראש, עמרי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. השימושים הם בעיקר מוזיקה (2.0) אולי בעתיד אני אוסיף סאב. שימוש נוסף הוא סרטים(5.1),מה הבדל בין הכרטיסים ומה כדאי לרכוש? כסף לא מהווה פונקציה,אני רוצה לדעת מה יהיה יותר טוב לשימושים שלי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלוויזית פלזמה למרתף?? הבנתי מקריאה באינטרנט שהבעיה העיקרית של הפלזמה היא ההשתקפות עם האור אבל בגלל שאנחנו רוצים לשים אותה במרתף אני לא חושב תיהיה בעיה של אור שנכנס מבחוץ. מה אתם חושבים אני צריך עזרה בנושא.. אני מוכן להשקיע עד המחיר של 6500 שקל בשביל הטלוויזיה. האם כדאי ללכת על הפלזמה או לחכות לירידת מחירים של מסכי הLED??? מי שמביע את דעתו שירשום בבקשה גם על איזה דגם הוא ממליץ במחיר הזה זה יעזור לי מאוד! תודה לעוזרים :]!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה על נגן BluRay שגם תומך בהקלטה על גבי USB ובניגון מגוון פורמטים. משהו אמין שלא יעשה קונצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי למצוא בפורום ובאתר עצות לגבי שידורי תלת מימד והתייעצויות אך לא מצאתי תשובה ודאית. רציתי לדעת משהו מאוד חשוב מאחר ואני מתכנן לרכוש טלויזיית LG 42LW450 3D. המפרט של הטלויזיה הוא סביר ומעלה והביקורות מהללות את התמורה ביחס למחיר (היא עולה 3690 ש"ח מחיר הכי זול בזאפ). העניין הוא כזה. אני עובד בחנות מחשבים וגאג'טים באיזור המרכז וממה שאני יודע כניסת HDMI 1.3 לא תומכת בשידורי תלת מימד בFULL HD. העניין הוא שהטלויזיה עצמה היא FULL HD LED והיציאות HDMI בה הן 1.3.... רציתי לדעת אם אני אשדר ממקור USB (יש לה סטרימר מובנה) האם יש סיכוי שסרטי 3D בFULL HD לא יעלו כלל על הטלויזיה. ואם אני אחבר מקור חיצוני עם כבל HDMI 1.3, האם אני גם לא אוכל להנות מ3D בFULL HD? העניין הזה…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני סוכן מכירות של החברה EPSON אחת מהחברות מקרנים הגדולות בעולם ולגבי כל מקרן מהחברה הזאת אם תרצו מחיר טוב וזול משאר השוק אני יוכל לסדר לכם אז אם יש דגם מסוים שאתם רוצים תוכלו לשלוח לי תדגם עם הצעת מחיר ואני יחזור אליכם ..תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים האלו בערך לפני שנה שנתיים אולי יותר אני לא זוכר כבר בכל אופן אני כמעט בטוח שהכבל שהיה אמור להיות שם נגנב וסגרו את החבילה מחדש באותו הזמן זה לא עניין אותי כל כך אבל כרגע אני רוצה להפעיל אותם וחיפשתי בכל מקום כבלים כאלה ואין אני חייב את העזרה שלכם במציאת הכבל המתאים לדבר הזה ! זה פשוט לא הגיוני...! ככה זה חיבור של שלוש יציאות מהמגבר למחשב כמו בננה של שלוש ואחד... הנה תצלום של הכניס מאחורה... שםgenius sw-5.1 1000 http://www.s i z.co.il/view/ja2k5m1u2zmj.jpg.htm לא ידוע למה זה מצנזר ולא נותן להשים את התמונה אז פשוט תמחקו את הרווחים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. פתחתי ט'רד כאן אבל אני רואה שייתכן והוא לא מכוון לשאלה שאני באמת רוצה לשאול לכן אני מחדד אותה ושואל אותה כשלעצמה בט'רד חדש - כאן, אולי אנשים נוספים יבינו ויתעניינו בשאלה זאת. אני שמעתי מוסיקה שנים אצל חבר, קומות של רסיבר וסידי של denon ורמקולים bose. השמע היה מצויין. כל חלק מהמוזיקה היה מצויין, הנמוכים, האמצע והגבוהים. אני בעיקר מתעניין במוזיקת פופ ולהיטים. במוזיקה זאת יש חשיבות רבה לא רק לאמצע של התדרים, אלא גם לבאס. הבאס, כנראה על ידי גיטרת באס או כלים/מכשירים אחרים נותנים צלילים ומנגינה שלהם ובלעדיהם חסר מאוד. אפילו ברכב, על ידי מערכת טובה ורמקולים כיף לשמוע את השירים, האמצע והבאס נשמעים טוב מאוד. אני רוצה לשמוע שירים בחדר שלי, בלי להפריע לשאר הבית או לשכנים, ב…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אהלן, בסופו של דבר קניתי את ה 47LK530Y של LG ואני די מבסוט, רק שיש לי איזושהי בעיה - כשאני מחבר את המחשב ושם על רזולוציה של 1920*1080 הדסקטופ נחתך בקצוות (כאילו הרזולוציה לא מתאימה) וכשאני מוריד לרזולוציה של 1366*768 זה בסדר גמור - מישהו נתקל באותה בעיה ויודע איך לפתור?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתלבט בין שני מערכות 2.1 ו5.1 בדוגרי לרוב אני שומע מוזיקה ורואה סרטים וסדרות וכמעט לא משחק במחשב...(שיהיה לכם רקע כללי לשימוש הרמקולים) בכל מיקרה אני מתלבט בין הרמקולים האלו Logitech Z506 Creative Inspire T6160 MicroLab X13 יותר לכיוון ה-MicroLab אם יש לכם הצעות אחרות לגבי רמקולים אשמח שתשתפו אותי... נ.ב התקציב שלי עד 500 חריגה של 100 שקלים יש לי עוד בעיה בגללה אני מתלבט בין ה5.1 לבין 2.1 החדר שלי בנוי ככה... http://up354.siz. co. il/up1/itmy0bwmndcx.png אז חשבתי להשים 2 רמקולים בשני צידי המיטה וכל שאר הרמקולים באיזור המחשב... חבר שלי אמר לי שזה מסובך לעשות את זה... בכל מיקרה רציתי לשאול את דעתכם על מיקום הרמקולים האם זה בכלל אפשרי לעשות א…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל שנקנה לפני שנה, התוכנה שלו אומרת מודל DP55WB. יש לו און בורד סאונד ציפ של רילטק HD אודיו פשוט ונורמלי. הווינדוס הוא 7. בצורה רגילה אני מחבר את יציאת הקול למערכת מיני סטריאו אבל נעזוב זאת לדיון כאן. אם אני מחבר את האוזניות גודל רגיל, לא אוזניות פנים אוזן אלא רגילות, סיינהייזר EH150 ברשותי, ליציאה הרגילה הירוקה של כרטיס הקול האון בורד שלי, בווליום הכי גבוה שאני יכול לשים בווינדוס אני שומע למשל מוזיקה בווליום לא חזק. שאלתי אדם מבין עניין בצאט שעוזר שנים רבות לאנשים , לטענתו הווליום צריך להיות עד אפילו מאוד מאוד גבוה כמו שזה. יש ברשות אותו אדם גם כרטיס קול דדיקייטד, אקס פיי של סאונדבלאסטר שהוא שומע בשנים האחרונות אבל הוא טוען כי עלי לשמוע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: לא חשוב. בעיה בחיבור. מקודם לא היה באס, עכשיו אני מרגיש את האוזניות רועדות לי על הראש. אוזניות מדהימות בינתיים וזה עם מקור בינוני וללא Burn in.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התלבטתי באיזה פורום לשאול. מקווה שזה בסדר בפורום זה. יש לי לפטופ מצוין. הוא מחובר לטלוויזיה 40 אינצ' בסלון. הכל טוב. לאחרונה אני צריך יותר מחשב, ופחות מחשב על הטלוויזיה. קשה מאוד "לתת עבודה" כאשר אתה יושב בסלון בבית והמחשב הנייד כל כך רחוק ומחובר לטלוויזיה. חשבתי בהתחלה לקנות מחשב נוסף (עם מסך גדול - 24 אינצ'). אבל במחשבה שנייה, עלתה לי מייד השאלה - האם אי אפשר לחבר ליציאת ה HDMI של הלפטופ שלי גם את הטלוויזיה וגם את מסך המחשב (שאותו ארכוש בקרוב)? (כמובן, אני משתמש במחשב הנייד כנייח בשני המקרים). כך תהיה לי עמדה אחת שאפשר לגלוש בה ולכתוב ביתר קלות. ועמדה שנייה שהיא עמדת טלוויזיה. אשמח לשמוע הצעות בכלל, כי אני מעדיף לחסוך את העלות של קניית מחשב שולחני יעודי רק בשביל ש…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/hotchannels/sport12pack/article,256/ הטלויזיה היא לחדר למרחק צפייה של 2.5 מטר הסאונד לא מעניין אותי כמעט כי אני מחבר אותה באופן קבוע למגבר המחיר הוא 2700 ש"ח מעוניין לקנות עוד היום אז אם יש למישהו הצעה אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להשתדרג באוזניות In-Ear חדשות, כיוון שנמאס לי מהאוזניות הנוראיות של האייפון. התקציב הוא בסביבות 200-300 ש"ח. חשוב לי מאוד שהאוזניות יבודדו רעש חיצוני, כיוון שאני חייל ונוסע המון באוטובוסים. בעניין זה, ראיתי שקיימות אוזניות שמבטלות בצורה אקטיבית רעשי רקע. כדאי ללכת על זה? יש אוזניות כאלה בתקציב הנ"ל שייתנו גם איכות סאונד טובה? אני שומע בעיקר רוק ומטאל, אבל לא אוהב שהבאס משתלט על הכל, אז אני מעדיף אוזניות עם סאונד יחסית מאוזן, שיגיבו טוב עם הסגנון. ראוי לציין שהיו לי בעבר JBL Reference 220 ומאוד נהניתי מהן עד שהן שבקו חיים. אם זה משנה, אני שומע מוזיקה דרך האייפון. מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש דגם מאוד מומלץ שלא ניתן למצוא בארץ אפשר גם להזמין מחו"ל. בנוסף, …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר dune hd lite 53d ואני לא מצליח לעשות לו share עם המחשב .כבר ניסית הכל ועדיין הסטרימר לא רואה תקיות משותפות ..אולי יש איזה תוכנה או שיטה ?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני קורא את כל השירשורים השונים על סטרימרים וככל שאני קורא יותר כך אני מתרחק ממסקנה קונקרטית "איזה סטרימר כדאי לקנות". אני נורא מתלבט בין BOXEE ל-XTREAMER SIDEWINDER3 \PRODIGY. שימוש עיקרי: הזרמהשל סרטי HD וBLURAY דרך HD חיצוני עם כבל USB. שימוש באפליקציות רשת שונות. גלישה באינטרנט. מספר שאלות: אני רואה בשירשורים על BOXEE כי יש הרבה בעיות בגישה לתכנים מקומיים ושאין ממש פתרון יעיל לצפייה בתכנים מחול. האם נכון ? כמו כן, האם סטרימרים המגיעים עם מערכת הפעלה של אנדרויד (XTREAMER) לא עדיפות על ה-BOXEE מבחינת התכנים ? האם ה-JUKEBOX עובד בצורה טובה ב-XTREAMER ? האם הזרמה דרך USB2 הקיים ב-BOXEE לא איטי מדי (לעומת ה-XTREAMER עם USB3) ? אודה לכם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לא נגעתי במכשיר איזה שנה. ואני עכשיו רוצה להשתמש בו. עכשיו הסוללה לא עובדת בכלל, ואפשר להטעין את המכשיר. למשהו יודע אם אפשר להחליף את הסוללה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-