עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by duzap,

יש לי מערכת קולנוע ביתית ( SONY DAV DZ260), ואני מחבר אותה למחשב בעזרת כבל SPDIF COAX, הכל עבד אחלה לפני כמה חודשים, אבל לא מזמן עשיתי פרמוט למחשב וקצת לא התעסקתי עם המערכת.. עכשיו שניסיתי לחבר אותה למחשב, עשיתי את אותם הגדרות, הסתכלתי בכל המדריכים באינטרנט ושום דבר לא עוזר, אין סאונד.. והבעיה היא לא במערכת כי אני מחבר אותה לטלווזיה בעזרת SPDIF אופטי, והכל עובד חלק ... הסתכלתי בכמה מדריכים ואמרו שמה להפוך את ה SPDIF ל DEFAULT, עכשיו ב WINDOWS XP אין לי מושג איפה לעשות את זה... אני יעלה תמונות של ההגדרות.. אם מישהו יכול לעזור לראות אם משהו בהגדרות לא בסדר אז... זה המפרט: E5300, MSI G41, 2gb, ואני מחבר את המערכת בעזרת BRACKET של SPDIF שמתחבר ללוח אם. והכבל בסדר, כי מקבלים מ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by insert,

מחיקה=] רשמתי במקום הלא נכון סליחה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

שלום אנשים יש לי שאלה למישהו שמבין אם אני קונה מערכת סטריאו 5 ערוצים איך אני מחבר אותה למחשב ו שהיא תפעל ב 5 ערוצים הרי היציאה במערכת auxilery היא בד"כ שני ערוצים וב כרטיס קול למשל CREATIVE LIVE! VALUE (כמו שלי) יש הרי יציאה אחת לרמקולים קדמיים אחת לאחוריים אז איך לעזאזל אני מחבר את הCENTER ו את שני הערוצים האחוריים בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  5. Started by Internal,

טוב חבר שלי חובב מוזיקה והוא רוצה רמקולים על רמה למחשב בעיקר לשמיעת טראקים אני לא כזה מבין ברמקולים אז שואל ממכם אנשים חכמים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Dj_Infernal,

איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by IG,

אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  8. שלום, רכשתי מקרן שתומך ב3D-READY, התלת מימד לא היה אחד מהפרמטרים לקניית מקרן אך הייתי שמח לדעת אם בעזרת מחשב ניתן להקרין תוכן 3D, למקרן יש חיבור HDMI 1.3, שלהבנתי צריך ממיר שיודע לפענח תוכן 3D. יש לציין שאם אין צורך במקרן אני כמובן ירכוש משקפי DLP LINK אקטיביים. אודה לתשובות.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Alex89,

אני מיתלבט בין שלושה נגני MP3 ואני צריך שימליצו לי איזה עדיף: Iriver H10 5GB Creative Zen Micro 5GB Apple iPod MINI 6GB לגבי גודל האיכסון אפשר להמליץ יותר, ב CREATIVE אני חושב שכדאי לקנות 20GB כי זה אותו גודל ועולה באיזה 150 ש"ח יותר. יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות MP3 (אחד מאלה) בסין(זה לא יבוא במשלוח יש מי שיביא את זה לכאן)? אם כן אז צריך להיתחשב בכך שאני יוכל לקבל תמיכה למכשיר בישראל.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by joe123,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by WIZARD221,

איזה נגן דיוידי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  12. בעיקר לשמיעת מוסיקה באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצה על רמקולים איכותיים במחיר סביר (עד 250 ש"ח).

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Or ei,

יש לי כרטיס קול מובנה של הnf2 שהוא די טוב, אבל , כרטיס כמו x-fi ישפר לי את האיכות בשמיעה? ואם אני מחבר בכבל אופטי זה משנה בכלל איזה כרטיס יש לי ? בקשר לכבל אופטי , יש הבדל בין הכבל היקר של פילפס לכבלים הפשוטים ? שיש בינהם הבדל של איזה 80 שקל ... שווה להשקיע קצת יותר ? ואיך הכי מומלץ לסדר אותם ? הנה קישור לתמונות של החדר שליhttp://picasaweb.google.com/or.iechen/MyRoom החדר שלי בגודל 4X3.5 והתכוונתי לשים בכל פינה רמקול והסנטר במרכז והסאב איפה שאתם רואים התוכנית שלי זה להוציא את הארון (לשים שידה במקומו ככה שלא יפריע בגובה) עוד חודשיים כנראה אני קונה lcd 32 ככה שזה לא ישאר כמו שזה יהיה עכשיו כל ה"פינת מחשב" עוברת לסלון והמחשב יעבוד דרך הlcd באיזה גובה הכי מומלץ לתלות או…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by dzbeda,

שלום, קניתי את הסטרימר Minix Neo X8-H מבוסס אנדרואיד מחול. כאשר אני מתקין עליו את האפליקציות VOD כמו של רשת והוט הרזולוציה גדולה ואני לא רואה את התוכן שדרכו אני יכול לנווט כמו בפלאפון. האם אפשר לעשות עם זה משהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלומות לכולם, הזמנתי לי A2 דנדש, ושכחתי להזמין אוזניות. אבל לא נורא, פשוט נקנה בארץ... המטרה היא לקנות אוזניות כפתור בטח שלא יותר מ-100 ש"ח. כרגע אני מסתכל על ה MX450. השאלה היחידה שיש לי היא אם יש להם את הכבל המוזר הזה של מאוחרי הצוואר או שהם "כרגיל" כלומר לכל אוזניה יש אורך חוט שווה מהפיצול? אם זה המקרה (מאחורי הצוואר) אבקש המלצות לאוזניות עם חוט רגיל. תודה מראש רום.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום חברים! עוד ביקורת חדשה באנגלית על קופסה חדשה מבית UGOOS. היא אמנם זולה ביחס לאחיה הגדול (SK1), אבל מציעה תמיכה משופרת בשירותי הזרמה (STREAMING) עם רשיונות לנטפליקס ודירוג DRM גבוה. יש להדגיש שהיא מבוססת על ערכת שבבים של REALTEK RTD1325 ומערכת הפעלה של GOOGLE ANDROID TV - מה שמגביל את מגוון האפליקציות והמשחקים שאפשר להריץ עליה. בנוסף לכך, אין לה חריץ הרחבה לאחסון, ורק 32GB נפח אחסון מובנה. לפרטים נוספים, הקליקו בשביל הביקורת המלאה:

17. מה אתם אומרים חברים יש טעם לקנות כרטיס קול בנפרד.? אני ישמע הבדלים? יש לי רמקולים 5.1.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כפי שמשתמע מהכותרת, אני מחפש נגן DVD. התכונות החשובות: * כניסת USB * יציאות אודיו/וידאו אנלגיות (RCA) (יחובר לCRT ישנה) * תמיכה במדיות CD/CD-R/CD-RW/DVD/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW - חובה (כמה שיותר תאימות לדיסקים שונים - יותר טוב) * תמיכה ב-DivX/XviD/WMV * תמיכה ב-MPEG-4 (לא מצפה שיפענח HD שגם ככה הCRT לא תומכת בהצגתו, אבל שלפחות יתמוך בקודקים) * תמיכה בכתוביות SRT כולל עברית/אנגלית/רוסית * תמיכה ב-MP3 תכונות שמהוות ייתרון אבל לא קריטיות: * תמיכה בצפיית תמונות ב-JPEG (גם ככה די לכולם יש את זה) * קורא כרטיסים SD/SDHC * תמיכה בNTFS (אבל אני לא חושב שיש כאלה בכלל) התכונות שלא חשובות בכלל: * יציאות אודיו/וידאו דיגיטליות (כאמור, יחובר לCRT) * יכולות הקלטה מביקור חטוף בכמה חנויו…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by composite,

אז ככה... בהתחלה חשבתי לקנות נגון מבוסס הארדיסק כמו ה- iRiver H320, אבל לאחר הרבה קריאה הבנתי שהוא לא יהיה אידיאלי בשבילי בגלל שאני רץ הרבה, מוצא את עצמי הרבה על אופניים \ ספינינג, מרים משקולות, חדר כושר וכו'... הבנתי שמכל התזוזות והטלטולים חס וחלילה נגן כזה יהרס, לכן החלטתי ללכת על פלאש. אז פשוט באתי לשאול על איזה נגן כדאי לי ללכת ולמה, ומה היתרון שלו על שאר המתחרים. ראיתי את ה- Rio Cali ונדלקתי עליו. הוא טוב? או שכדאי לשקול משהו אחר? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  20. תודה למי שנכנס מצאתי את שתי הדברים האלה במעין עלית גג ....בגוגל לא ממש מצאתי משהו... אם מישהו מכיר ויודע משהו אני ישמח לעזרה תודה רבה רבה)מצטער אם תהיה בעיה בצורת כתיבה אני פשוט כותב מהפלאפון(

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by doker,

אני מתלבט בין RP-21 HD280 SR80i אולי דגם אחר מה כדאי לקחת? כמה דרישות יש להן עוצמה גבוהה אוזניות איכותיות למוזיקה מS9 עד עכשיו השתמשתי בPX100 שהלכו לעולמן. אני לא יודע איזה מגבר כדאי אין לי מושג בזה רק שלא יהיה איזה קיט שאני צריך לבנות אלא אני קונה וזהו מה השילוב הטוב בין אוזניות למגבר ב200$ מebay ??

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום חברים... אני עובד על פרוייקט קטן שאני צריך להגיש... אני אמור לצלם משהו ולשנות לו את הקול..ממש דומה למה שעושים בכלבוטק כשמסתירים את האנשים ומשנים\מעוותים להם את הקול אני פשוט רוצה תוכנה שעובדת גם על הוידאו !! תודה

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by -BISHOP-,

היי, אני שואל כי לפני שאני קונה כבל ב 150 שקל, חשוב לי לדעת אם החיבור של הטלווזיה למחשב יהיה יעיל עם הכבל. קראתי קצת והבנתי שבלי התכונה של ה NR, אין טעם להשקיע בכבל HDMI ל DVI, שכן האיכות נמוכה יותר מ VGA רגיל. אז אני מודה מאוד למי שמכיר את הטלווזיה ויכול לעזור לי בקשר לתכונה הנל. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tom123p,

שלום, ברצוני לרכוש מסך פלזנה/LCD לסלון הבייתי. אשמח לשמוע לדעתכם לפרמטרים החשובים ולהמלצות (בתחום התקציב). תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.