אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים על הרמקולים האלו DOME דגם -850..... המחיר שלהם אמור להיות משהו בסביביות ה 2000 שח אני יכול לקנות אותם ב-1300 שח האם זו קנייה שווה ??? אאאא ואם אתם יכולים להמליץ לי על איזה רמקולים קדמיים בסביבות ה 1500-2000 שח שנשמעים סביר , אני אודה לכם מאוד !!!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הLCD הנ"ל מופיע במבצע של גרופון , 3100, זאת טלויזיה 40INCH ועוד כל מיני פרטים נוספים סטנדרטיים. שאלתי היא האם היא משתלמת ? לא הצלחתי למצוא אותה בשום ביקורת שלא להגיד שהיא לא נמכרת כבר בכלל... לפחות לפי מה שמצאתי באינטרנט... גם באתר של TOSHIBA לא הצלחתי למצוא אותה. אשמח למידע עליה. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/Toshiba/427953
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI . אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים. מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ? תודה רבה ויום טוב 8)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום - פוסט זה הודבק על ידי בפורום HOMETHEATER אשר יותר מתאים לצערי במשך כמה ימים לא זכה לשום תגובה - אשמח אם תהיו לעזר שלום, אני רוצה להשתדרג בסלון - אני רוצה להדביק כאן את הפרטים ולקבל ממכם חוות דעת בגדול - צפיה בשידורי טלויזיה - 50 אחוז, מחשב 30 אחוז כל היתר סרטים אני רוצה גם "להרים" את כל הדברים מהרצפה (רמקולים, בידורית וכו') - כי הבבה התחיל לזחול מסך נבחר - Samsung PS42B450 אני מעדיף פלאזמה ולא LCD מבחינת רווית צבע ועומק עלות 4500~ זרוע למסך מן התקרה - זרועות שיח הציעו לי זרוע עם יכולת עד 80 ק"ג ובגובה של 150 ס"מ (יש לי תקרה מאוד גבוהה) לזרוע יש "ערסל" אשר יכיל את הממיר, DVD, ורסיבר עלות 800 ~ מחשב - המחשב יחובר עם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI - http://skypc.co…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה רסיבר ישן של חברת מרנץ - דגם 2235. מדובר בדגם ביניים מסדרה של דגמים שהחברה יצרה במחצית השניה של שנות ה-70 וככל הנראה נחשבים לטובים ואמינים למדי. עיון זריז ברשת העלה שמדובר ברסיבר עם הספק בסטריאו של 35 ואט לערוץ ומקלט FM שנחשב למעולה. חיברתי את הרסיבר, שככל הנראה לא פעל כבר שנים, לחשמל בזהירות ומתוך ציפיה לצליל נפץ ותמרות עשן. למרבה ההפתעה הוא נדלק ואפילו רוב התאורה הפנימית עדיין פועלת. מאחר שאין לי כרגע רמקולים (בוז 2.2 שהיו ברשותי נמסרו לאחי - ברוך שפטרנו) הרסיבר חובר ל-SR80 כאשר המקור הוא CD72 של ארקאם כפי שניתן לראות בתמונה (לפני הצילום פרקתי את הפאנל הקדמי והוא עבר ניקיון יסודי). לציין שלא רק המראה החיצוני קלאסי ומרשים אלא גם המראה הפנימי (אין תמונות מ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
creative עומדת לשחרר את דור ההמשך לסידרת כרטיסי ה-audigy שיקרא audigy 2 והנה המפרט שלו : DVD Audio, Dolby Digital EX 6.1 o THX de Lucasfilm and backwards standards compatible. Playback in 24 bits y 192 kHz. 106dB Signal to noise level (6 dB more than old generation). Recording in 24 bit/96 KHz. Frequency response from 10 Hz to 46 kHz. פרטים נוספים http://www.nvnews.net/
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לאחר שחבר שלי רכש את האוזניות של סוני MDR V 700 החלטתי שגם לי בא משהו מפנק וטוב כזה, אני מחפש משהו עד 700 שקל, מה הכי מומלץ? שיהיו באסים טובים ואיכות ווליום מטורפת... אני מחפש סנסזייר או סוני... הבעיה שלי זה שרק לפני שבוע קניתי רמקולים ב200$ אז אני לא יודע מתי אני יוכל לקנות אוזניות אבל חפיף... מחכה להצעות, תודה רבה. עריכה: אוזניות מיוון, סבא וסבתא שלי טסים ליוון לאתונה, רציתי לשאול אם יש שם אוזניות טובות במחירים יותר זולים מהארץ, אם זה הבדל משמעותי של איזה 200 שקל אז אני בהחלט ישקול קניה...
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר? בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC. ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך. אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. אני להחליף את הרמקולים הסטלייטים הישנים שלי (לוגיטק) את ימין ושמאל + סאב. כרגע יש 5.1 ואני רוצה להשאיר את האחוריים והסנטר לסרטים. השימוש הוא למוזיקה, בעיקר קלאסית בדגש על התדר הגבוה שיהיה רך ונעים, וגם סרטים ומשחקים. העוצמה ממש לא חשובה אני מניח שגבול הרמקולים שעכשיו כאן הם איזה 10RMS והם מספיק חזקים יש עוד אנשים בבית. ככה שאני רוצה דגש על איכות מאשר עוצמה. בקשר לסאב, אני רוצה אחד שיתחבר אל הרמקולים כאילו הוא לא קיים, ובטח שלא ירעיד את החדר עם דפיקות מהירות. האם בכלל יש צורך בסאב? אישית אני אוהב את הצליל שהוא מוציא. החדר די קטן ככה שהרמקולים יהיו על מדפים בקירות (יש אפשרות תליה?), אני אצלם תמונה אם תרצו. הכל מתחבר לרסיבר של פיונייר VSX-415 הרסיביר שלי …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בקצרה - אני צריך אוזניות חדשות. השימושים העיקריים הם גיימינג ומוזיקה(רוב הסוגים, אבל לרוב בעיקר היפ הופ) ומיועדות למחשב(לפעמים מחבר לטלפון לדברים ספציפיים). חשוב שלא תהיה דליפת סאונד וההפך, שלא ייכנס יותר מדי סאונד מבחוץ(לא הולך להשתמש בהן מחוץ לבית). התקציב הוא עד 600 שקל ויש לי אפשרות לקנות בארה"ב. אוזניות שהיה לי פעם נסיון ממש חיובי איתן הן הHD 280, אבל רציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את המחשב הנייד FUJITSU למסך LCD HDr והוא לא מציג מסך מלא ככול שמגדילים את הרזולוציה התצוגה קטנה משומה. הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS הוא פשוט לא מצליח לעשות FULL SCALE. ניסיתי מצב DUPLICATE אותה הבעיה. אפילו כששמתי את הטלויזיה בתור מסך ראשי התצוגה הייתה קטנה ולא מלאה. ניסיתי בטלויזיה נוספת והבעיה ממשיכה,ניסיתי עם מחשב נייד אחר שיש בו כרטיס של NVIDIA ועובד נפלא. האם הבעיה היא בכרטיס או בדרייברים? האם יש שיטה אחרת? אשמח..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. בעקבות המלצות קצת קריאה ובעיקר מבצע מטורףףףףף על האלטק MX6021 התחדשתי לי בסט עכשיו נשאר הכרטיס קול.. איביי,הזמנה מחול,קנייה מהארץ הכל אופציה תקציב לא גדול מידי עד ה100$ כולל משלוח לא יותר ועוד פרט זה שיש לי סנהייזר HD418 שגם הם משחקים תפקיד מה אתם אומרים על האופציות האלה? Razer Barracuda AC-1-האם מתאים רק למשחקים? http://www.ebay.com/itm/Musiland-Monitor-02US-USB-Sound-Card-2-0-ASIO-/320801142061?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab13cf52d#ht_1140wt_1396 ובכללי אשמח למאמר על מגברים,כרטיסי קול ומה שביינהם ;D תודה תודה וסוף שבוע רגוע!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים , אני כנראה מביא עוד היום כמה רמקולים , ראיתי אותם היום , והם נראים סבבה לגמרי... אני צריך חוות דעת כללית על החברות , לא על כל דגם ספיציפי , אלה באופן כללי על החברות שמייצרות.. איזה שם יש להם בשוק. כדי לדעת אם אילו חברות איכותיות או Peerels בכל מקרה , החברות הם : JBL - שסה"כ אני מכיר אותם , והבנתי שהם לא רעים בכלל. Eltax - לא שמעתי עליהם , אבל ראיתי בזאפ , והמחירים שלהם בסביבות ה 1500-2500 לזוג. אני מדבר על הגדולים , לא על הסטים הקטנים שמגיעים עם 5 רמקולים קטנים ומעפנים Mordaunt Short - שגם כאן , ראיתי שהמחירים של הרמקולים נעים מ1500 ומגיעים למעל עשר אלף.. Tannoy - אין לי מושג Sansui - חברה מוכרת , איך היא בסה"כ בתחום הרמקולים? Morel מחר או מחרתיים אתם כבר תב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שרובכם כבר יכולים לנחש מה קרה, יש (היו?) לי רמקולים מעאפנים כאלו ממע' מיניסטריאו שרציתי לחבר למחשב של אחותי כדי שתעזוב אותי כבר.. הוצאתי אותם וברוב טיפשותי השארתי אותם בסלון. בזמן שאח שלי חזר מהבצפר לא הייתי בבית והוא החליט לענות אותם (שטן קטן), הוא דחף את הטוויטר (אני לא בטוח שזה טוויטר אבל זאת חתיכת בועה כזאת) פנימה ועכשיו הסאונד שיוצא נשמע קצת דפוק . האם יש דרך לתקן את זה ??
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000683041511/ http://press.nokia.com/PR/200504/991481_5.html נראה מעניין מאוד, פלאפון של NOKIA עם מצלמה 2 MEGAPIXEL, ו הארד דיסק 4GB עם יכולת נגינת MP3 דרך אוזניות רגילות ו USB2. כמו כן יש לו יכולות 3G, WIFI ו BLUETOOTH. פשוט תענוג.. מעניין לראות פלאפון עם ממשק של NOKIA ותכונות כאלו. זוהי המגמה העתידית, MOTOROLA, SAMSUNG ו ERICSON גם כן עובדים על נגנים כאלו וזה השילוב האידיאלי... למה להסתובב גם עם נגן MP3 וגם עם פלאפון וגם עם מצלמה, אם אפשר את הכל ביחד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=621&CatCode=359 ואם אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס חיצוני אחר במחיר דומה או אפילו עד 500 שקל אני אשמח השימושים בו היו צפייה בטלויזיה וחיבור קונסולות וdvd[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 18:59:09 עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
השימוש הוא כללי. הרבה סרטים ומשחקים. התקציב זה לא הבעיה , אני רוצה סט איכותי ולא מצאתי היכן ניתן לשמוע אותם ולהשוות. וגם חשוב לי כבלים ארוכים. זה הולך להיות מחובר לכרטיס OB שעל הלוח שלי - P5K-E WIFI EDITION אולי בעתיד אקנה כרטיס קול.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו. האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון בקיצור, אשמח לרעיונות
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אין אמר כדי לחבר לאיייפון שלי , הם צריכות להיות כמה שיותר מבודדות רעש ובעלות איכות קול טובה תקציב : 300₪ עם אפשרות לחריגה ל400 אם זה שווה את זה אני לא כל כך מבין באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,מבחינת איכות סאונד מי איכותי יותר? Audio-Technica ATH-M50 או Microlab Solo 7\6C ? המשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי עכשיו טלויזיית LCD וחיברתי אותה למחשב. למחשב שלי יש רק יציאות DVI אז חיברתי מתאם DVI to HDMI ומשם כבל HDMI למסך. יש לי כרטיס Sapphire HD 4870 1GB ובדקתי בעמוד של המוצר באתר של Sapphire וכתוב שם שניתן להעביר סאונד בעזרת מתאם HDMI וגם בהגדרות קול כתוב שיש אפשרות להוציא קול עם HDMI אבל הבעיה היא שכתוב משום מה שהכבל לא מחובר.. יש תמונה, אין סאונד. תמונה להמחשה: http://img19.imageshack.us/f/61446602.png/ *עדכנתי לדרייבר הכי עדכני *ניסיתי בכל החיבורים בכרטיס (2). מה עוד אפשר לנסות/להגדיר בשביל שיעבור סאונד?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי מגבר לגיטרה החשמלית שלי, vox 20 vat. בכדי לא להסתבך עם האישה, צריך אוזניות טובות שיעבירו את הצליל כאילו אני בלי אוזניות. ראיתי אוזניות מסוג sennheiser HD598 Cs. האם הן יספקו את הסחורה? תודה לעונין
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-