אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2400&scat=221&tcat=33 אבל אני לא יודע אם הוא ממש שווה תמחיר...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב - לא יקרים מדי לשם השוואה עד עכשיו היו לי רמקולים של jbl creature 2 עריכה: אולי כדי לחדד יותר אני שם פה כמה דגמים שחשבתי עליהם...אני יודע שיש הבדלי מחירים ביניהם..אני פשוט לא יודע כמה שווה להשקיע- רוב השימוש הוא סרטים ומוזיקה מחברת microLab- M880/M700u/FC530U לוג'יטק- z333/z533/z623 אם יש לכם דגמים אחרים פחות או יותר בסדר גודל הזה הם גם יכולים להיות אופציה אני אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אלו היציאות שיש לי
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מערכת Rapoo H8060 שהובטח לי שיכול לשמש כHeadset גם לאודיו וגם כמיקרופון. ניסיתיכל מיני דברים ואני פשוט לא מצליח לגרום למחשב להשתמש במכשיר כמיקרופון עזרה מישהו? מישהו מכיר את המכשיר? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום אני מתחיל לחשוש שרומתי בחנות.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 - אחוריים http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=230 קדמיים http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=100mkII&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=10 סנטר שווה משהו ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להפנק בטלויזיה חדשה לחדר רציתי לשאול איזה גודל מתאים למרחק צפיה של 2ומטר ו 80 סנטימטר. חשבתי על 37". יש לנו בסלון מסך 42" ותאמת זה נראה די קטן מדי אז אני לא רוצה להסתכן עם 32". על הדרך אם אפשר המלצות למסך עד 2500 ש"ח, עדיף FHD, לגיימינג וסטרימינג מהמחשב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן. יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100. אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום. חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חדש בתחום עד היום הייתה לנו טלוויזיה ישנה עם "בטן" (כן, יש עדיין כאלה... ) אין לי מושג מהיכן מתחילים, המגוון הוא אדיר ומבלבל ניסיתי לבד התייאשתי וכמעט החלטתי להישאר עם הטלוויזיה הישנה. אמרתי אנסה בפורום. ישנם כמה נתונים שאני יכול למסור מעבר לכך אשמח לשמוע עוד נתונים שצריך לקחת בחשבון ושיעזרו להגיע לדגם שמתאים לי. מחיר: עד 5000 ש"ח מעוניין בסמסונג (אם כי לא נעול) מה השימוש הייעודי: א. תכני טלוויזיה רגילים בשלב ראשון רק עידן + ב. חיבור למחשב חזק שברשותי לגיימינג (לראות בגדול) ג. צפייה בסרטים עם כתוביות עברית ד. צפייה בתכני אינטרנט תודה למסייעים
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי התלבטות בין שני דגמים של רמקולים שקועים, ואני אשמח לדעת חוות דעת והמלצות. JBL SP5 Paradigm PV-150. מה עדיף, ולמה? המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, כבר זמן רב שאני מתלבט מה לעשות, והבנתי שעדיף לגשת ישר למומחים. יש לי טלוויזית 42" עם לפטופ שמחובר אליה תמידית בחיבור hdmi (סרטים/סדרות/יוטיוב). בנוסף הטלוויזיה משדרת עידן + (לעיתים רחוקות). אני מעוניין בפתרון סאונד זול (עד 300 ש"ח) שיתן לי סאונד טוב יותר מהרמקולים המובנים בטלוויזיה. אין לי צורך בסראונד (2 / 2.1 יספיקו, השאלה מה עדיף) חשבתי על קנייה של רמקולים למחשב (נגיד אלה במבצע של BF ב250 ש"ח) וחיבור שלהם לטלוויזיה בצורה כלשהי, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף ובאיזו תצורה. עזרה מישהו? בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה. השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400 בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקל אבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי.. אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות. ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו? כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו: - מה החבילה מכילה? יש שלט? - לאיפה מתחברי…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
-
היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים תודה מזמנכם ... אני מחפש רמקולים סטריאו תוך דגש על סאונד... סגנונות שאני שומע בעיקר זה, אלקטרוני, ג'אז, רוק \מתקדם, בלוז. אני מאוד מתלבט..אשמח לשמוע תובנות חכמה משלכם. תודה ובהערכה רבה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בחיפושים אחר טלוויזיה עם צבעים טובים, שחור אמיתי ולבן בהיר. התקציב שלי הוא עד 6K במתיחה... עם מרחק צפיה של 3.5 מטר, חשבתי על מסך של 50" (או 46" אם זה עדיף למרחק צפיה הזה, ויתן מסך טוב משמעותית באותו מחיר). אני פתוח להצעות, פלאזמה, LCD או LED. אבל עם עדיפות קטנה לפלאזמה, אחרי שהורגלתי לPDP-428XD של פיוניר... (ולא, אין לי תקציב ל P50V20 ) אז מה ממולץ במחיר הזה מה יתן לי את איכות התמונה הגבוהה ביותר? והאם למישהו ידוע האם מגיעה סדרה חדשה של פאנאסוניק בזמן הקרוב לארץ עם מסכים NEO PDP גם בסדרות היותר נמוכות? בתודה רועי.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי מגבר לגיטרה החשמלית שלי, vox 20 vat. בכדי לא להסתבך עם האישה, צריך אוזניות טובות שיעבירו את הצליל כאילו אני בלי אוזניות. ראיתי אוזניות מסוג sennheiser HD598 Cs. האם הן יספקו את הסחורה? תודה לעונין
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב לי שתיהיה חכמה עם אפשרות הקרנה מהסמרטפון. קישורית wifi עדיף ac פאנל ips על מה אתם ממליצים? ראיתי את: http://www.anakhaodafim.co.il/items/436811 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל לא הייתי בטוח אם פה או במודינג, מקסימום יעבירו. האוזניות שלי (AD700ׂ) מוציאות הרבה מאוד רעש כלפי חוץ וזה ממש מרגיז.. אני יכול להנות לי ממוסיקה ופתאום מישהו יביא ויגיד לי להנמיך כי זה מפריע לו.. אני גם טס די הרבה ובטיסות זה מפריע לקהל רחב יותר של אנשים.. בקיצור אני מעוניין ברעיון לאטימת האוזניות והפיכתן לאוזניות סגורות, ולא נראה לי שלהדביק נייר טואלט על צידי האוזניות זה הפתרון בקיצור, אשמח לרעיונות
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-