אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הרסיבר לקולנוע ביתי של קנווד דגם KRF-V5070D ויש בו שתי כניסות כאלה. מה זה הכניסות האלה למה אני מחבר אותן ועם איזה כבל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה רכשתי מערכת סראונד של ימהה RX659 משהו חייתי ביותר 7.1 CH. בסרטים מסויימים יש לי את האפשרות לבחור בין מצבים שונים של DTS לבין DD (dolby digital). לפי מה שהבנתי שניהם עובדים במצב סראונד אבל השאלה שלי באיזה מצב הסאונד יהיה יותר איכותי וניתן יהיה לקבל ניצול מקסימלי של עוצמת ואיכות הרסיבר. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... מכיוון שיש לי את הSoundsticks II וגם Sennheiser HD595 אשר שניהם משתמשים ב3.5 רציתי לדעת אם יש מפצל שניתן גם לבחור דרך איזה התקן להשמיע קול בגלל שאינני רוצה שאחד יגזול עוצמה מהשני.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להנות ממשחקים, סרטים ומוזיקה. הרמקולים הנוכחיים שלי הם מעפנים שלא מסוגלים לתת צליל חזק ולא לרעוד בצלילים נמוכים (בעוצמה גבוהה). האם ניתן במידת הצורך להדליק מוזיקה ולשמוע אותם במסיבות ביתיות? או שאני מגזים בציפיות שלי? אני לא אאודיופיל, אבל אני מקשיב למוזיקה. הרבה. מאוד. כל היום. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
-
שבת שלום...! מציעים לי את מגבר לרכב Platinum Audio V-12 800W... במחיר של 450 ש"ח... משתלם או לא ? (פשוט אין לי מושג)...
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע מה קורה איתי בזמן האחרון עם ציוד אודיו, הפעם מדובר במתנה, או שאם הם יהיו עד כדי כך טובות אני יאמר fucket וישמור אותן לעצמי (למרות שקניתי לפני כמה ימים אוזניות בלוטות' ואני לא ממש אודיופיל), בכל מקרה - מדובר במישהו שידע להעריך איכות, וידע לזהות גם משהו זול. לפי מה שאני מבין הדגם הרגיל נמכר באמאזון באיזור ה-1300 דולר. העניין שאין יותר מידי זמן להחליט.. המטרה - הנאה נטו, סאונד "כיפי", פחות מוניטורי מדוייק או FLAT או איך שקוראים לזה. הוא שומע פינק פלויד, לד זפלין, דיפ פרפל, קצת תיפוף. זה בערך הסיפור.. לפני שנשאל על הגברה וכ', צריך לקבל החלטה: לקנות או לא לקנות... זאת השאלה.....?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הרמקולים האלו DOME דגם -850..... המחיר שלהם אמור להיות משהו בסביביות ה 2000 שח אני יכול לקנות אותם ב-1300 שח האם זו קנייה שווה ??? אאאא ואם אתם יכולים להמליץ לי על איזה רמקולים קדמיים בסביבות ה 1500-2000 שח שנשמעים סביר , אני אודה לכם מאוד !!!!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכשיו את הX530 , הם בסדר אבל הייתי רוצה להשתדרג למשהו יותר רציני, יש לי את הכרטיס קול X-FI XTREMEGAMER ואני מעוניין לנצל אותו עד הסוף, האם יהיה הבדל משמעותי בין הרמקולים? (X530 וZ5500) ושווה להשקיע 2000 שקל בשבילם? אם תוכלו להביא לי את החנות שמוכרת הכי זול אני אשמח. ד"א לא מעוניין לקנות רמקולים בחלקים.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאני שומע יותר מדי בווליום גבוהה סתם כי תמיד אהבתי ככה אני החלטתי להנמיך קצת ..אפשר להנות גם בווליום בינוני וסביר. אני חושב שחשוב שתקראו את המאמר הבא, לי הוא חידש הרבה. http://www.blendstudios.co.il/index.asp?curPage=27 רותם.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז לפני שבוע הלך הסאבוופר, עכשיו הגיע תורו של הרסיבר..... שבוע שעבר פירסמתי הודעה על הרסיבר שלי שנשרף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399590 ועכשיו הרסיבר מציג לי הודעות OVERLOAD כאשר הווליום מגיע ל30-40 חשוב לציין שלא הייתה בעיה לפני זה להגיע גם לווליום 80 ללא שום בעיה, בעיה זו התחילה פתאום ובלי הוספת שום רמקולים אחרים. הדגם של הרסיבר הוא JVC RX-6012V וחיפשתי כבר מידע באינטרנט ללא הצלחה.. אין שום קצר בכבלים של הרמקולים משום שבעיה זו מתרחשת גם כאשר הרמקולים לא מחוברים.. כמו כן בדקתי בעיית התחממות(פתחתי ת'רסיבר) ולא נראה שהוא מתחמם יותר מדי. האם הרסיבר הלך?(אין אחריות כבר...) והאם אתם חושבים שיש איזשהו קשר בין זה שהסאב והרסיבר הלכו בהפרש של כמה ימים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! עוד ביקורת חדשה באנגלית על קופסה חדשה מבית UGOOS. היא אמנם זולה ביחס לאחיה הגדול (SK1), אבל מציעה תמיכה משופרת בשירותי הזרמה (STREAMING) עם רשיונות לנטפליקס ודירוג DRM גבוה. יש להדגיש שהיא מבוססת על ערכת שבבים של REALTEK RTD1325 ומערכת הפעלה של GOOGLE ANDROID TV - מה שמגביל את מגוון האפליקציות והמשחקים שאפשר להריץ עליה. בנוסף לכך, אין לה חריץ הרחבה לאחסון, ורק 32GB נפח אחסון מובנה. לפרטים נוספים, הקליקו בשביל הביקורת המלאה:
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
ע"פ בדיקות באינטרנט אני מסוגל להתייחס רק להבדלים הוויזואליים ביניהם: 1. דרייבר MID קטן יותר ב 8C. 2. פורט אחד במקום שניים ב 7C וממוקם בגבהים שונים. 3. אין צלעות קרור למגבר. 4. כניסות דיגיטליות. 5. שלט שונה. מאוד הייתי רוצה להבין איך סעיפים 1 - 4 משפיעים על הצליל, העוצמה והאמינות אך לא ניתן להאזין להם באף חנות. האם יש למישהו את ה 8C ? האם יש למישהו תובנות על ההבדלים ומה עדיף ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
תיכננתי לקנות מערכת סראונד חדשה, התקציב הוא בערך 200-250 דולר מקסימום. צימצמתי את האפשרויות ל 3 מערכות רמקולים. Creative Inspire 5300 - 5.1 Altec lansing ATP 4 - 4.1 Altec lansing ADA880 - 4.1 עכשיו, אני צריך לבחור איזו מערכת מבין ה 2 של האלטק יותר טובה, ואז לבדוק אם היא יותר טובה מהקריאטיב. היתרון היחידי של הקריאטיב הוא שזאת מערכת 5.1 לעומת ה 4.1 של האלטק, האם זו סיבה מצדקת כדי לקנות אותה ולהתפשר על איכות הקול או שהאיכות של האלטק מפצה על החיסרון של רמקול סנטר ? או בקיצור, איזו מערכת לקנות ? :smoke: ;D
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מכיר את: Realtek ALC1150 115dB SNR HD Audio with Built-in Rear Audio Amplifier ואני מתעניין לקנות: Creative® Sound Core3D™ Quad-Core Audio Processor מה ההבדל בין "מנהל השמע Realtek HD" שאני מכיר לבין "Creative SBX Pro Studio Audio Suite" ואם היא מתורגמת?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות גיימינג איכותיות שכוללות מיקרופון. אני לא מעוניין לשמוע את הרעש שמסביבי, רק את המשחק. התקציב הוא 400 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם הערך יהיה גבוה. האם ניתן להשיג 7.1 ערוצים? לא שמדמה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים (5.1) שהם היו מחוברים למערכת רסיבר/dvd ישנה שלא תומכת ב hdmi, אני רוצה לשדרג לרסיבר נורמלי, אני רוצה לחבר אליו ps4, ממיר עידן, מחשב ואולי בעתיד עוד (4 כניסות מספיקות), אשמח להמלצה לרסיבר עד 1500 שח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עזרה=lg led 42 שמתי סרט hd8גיגה בדיסק און קי במחשב עולה עם קול ועם כתוביות ב lgהסרט עולה אבל בלי קול ובלי כתוביות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה עם דגש על צליל איכותי ונוחות. אין בעיה גם להזמין מאתרים בחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הנגן הבא: Iriver PMP-140 40GB MP3 Video Player +FM האם הוא טוב? עמיד? קטן/גדול? וכו'... והאם ה H340 עדיף? אני חושב לקנות אחד מהם מחו"ל... תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה כמה שיותר פרוט על ברייק אין. איך וכמה ולמה?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים. תודה מראש ;D
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-