עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dp92,

חשוב לי שתיהיה חכמה עם אפשרות הקרנה מהסמרטפון. קישורית wifi עדיף ac פאנל ips על מה אתם ממליצים? ראיתי את: http://www.anakhaodafim.co.il/items/436811 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Aaron Rada,

היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.

4. היי, אני רוצה לחבר ממיר (HOT MAGIC - אין לו HDMI) למחשב בצורה כלשהי. חשבתי בהתחלה לקנות מסך עם חיבורים לממיר כמו 2333HD. אחר כך חשבתי פשוט לקנות מסך רגיך ולחבר באמצעות מתאם SCART TO HDMI או משהו... ועכשיו נזכרתי שיש דבר כזה כרטיס טלוויזיה (חחח). אז מה אתם אומרים? כדי לקנות פשוט כרטיס טלוויזיה ולחבר אליו את הממיר? מה ההשפעות של זה על הצפייה? איך האיכות? מעבירים ערוצים בעזרת השלט של הממיר (אם לא, אז איך זה הולך בידיוק?) אם כן, אז אשמח להמלצות לכרטיס טלוויזיה איכותי (חיצוני/פנימי. לא כל כך משנה. העיקר שהיה איכותי) בתקציב לא גבוה מדי (עד 500 ניראה לי יספיק בהחלט). *אם זה לא הפורום המתאים אשמח אם תעבירו את זה לפורום המתאים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by matan007,

שלום, מעוניין ברסיבר חדש בתקציב עד 3500 ש"ח. שייתמוך בכל הפורמטים העדכניים. ברשותי ההרכב הבא כרגע: ידמיים peerless lord 15 אחוריים peerless sr 377 סנטר קדמי/אחורי (יש לי 2) peerless gold ct 650 סאב אקטיבי fidek fsw 312-ex רסיבר (נוכחי) yamaha rx v640 מעדיף קנייה מאמזון ארה"ב/גרמניה כדי לחסוך. עדכנו מה משתלם כיום?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי, אני מעוניין לדעת האם מישהו מכם מכיר או נתקל או יודע על קיומו של מוצר, שיאפשר לי לחבר משדר BT למחשב, ולהתסובב עם מקלט BT נייד ברחבי הבית, שאליו אוכל לחבר את האוזניות שלי. ועל ידי כך יאפשר לי לשמוע סאונד (מוזיקה, אבל בעיקר לסרטים וסדרות) מהמחשב בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין במוצרים כמו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12451 שכן מוצר כזה מגיע עם אוזניות קיימות שאי אפשר להחליף. אני פשוט מעוניין ברסיבר BT שמאפשר לי לחבר אליו אוזניות לכניסת אוזניות סטנדרטית. (אלא אם כן יש לכם מוצר שכזה עם אוזניות בילט אין אבל באמת איכותיות) תודה, ------- עריכה: מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833147015 שנראה שעונה על הצרכים שלי. י…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by QttP,

עריכה: הדרישות עודכנו. נא לקרוא את ההודעה השניה. המטרה היא להעביר את אוסף הסרטים/סדרות הישן לדיסקים ולהיפטר מהקלטות. יש כמה מאות של קלטות, ולעשות את זה דרך כרטיס VIVO ותוכנה לקידוד וידאו במחשב מייגע מאוד. המטרה היא איפוא מכשיר שיעשה זאת לבד. דרישות: * הקלטה על דיסקים חד פעמיים (עדיף גם - וגם +) * מצב הקלטה שיאפשר הכנסת כמה שעות טובות על דיסק בודד של 4.7G. במינימום השאיפה היא שדיסק יכיל לא פחות מקלטת (4-8 שעות), באיכות שאינה נופלת מאיכות הקלטות (לא שזו גבוהה במיוחד) * הקלטה בפורמט שייקרא ע"י נגן DVD סטנדרטי וגם ע"י מחשב * אפשרות להקלטה בחלקים (MULTI-SESSION) עד שהדיסק מלא בתודה.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש טלויזיה בגודל 37" לחדר שינה. מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. הטלזויזיה תחובר למחשב ויעודה העיקרי זה צפיה בסרטים מהמחשב. אולי לפעמים אני גם אשחק דרכה במשחקים מהמחשב. רצוי טלויזיה עם תאורה אחורית LED, לחיסכון בחשמל. חשוב שיהיה לפחות 3 כניסות HDMI (אחת למחשב, אחת לממיר HD ואחת ספייר). מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני עכשיו במירוץ לקנות את מערכת סולו7 וכמובן שאני לא מוצא (אם מישהו יודע איפה יש אותה אני אשמח) משום מה כל החנויות מוכרות את הסולו 7 עם השלט (מי שבדק יבין שרק ל7C יש שלט) לפי מה שנאמר כאן בפורום יש הבדל של 40W RMS יותר לסולו 7 לפי האתר של מיקרולאב אין שום הבדל כלל חוץ מזה של7C הוסיפו שלט. מישהו יכול לעזור לי ולומר לי באיזה נתונים לבטוח? או איפה אפשר לקנות את הסולו7 ללא השלט?? בנוסף ישנה סוגייה אחרת, הבנתי שאת השינויים בסאונד וכיוון האיקולייזר נעשה בשלט (אני די בטוח שאני טועה בפרטים הקטנים אשמח לתיקון והרחבה בנושא). כאמור בסולו 7 אין שלט, מה עושים אז? האם זה קריטי? אני אשמח לשמוע יותר פרטים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by mavi,

שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ofir_16,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב נייד והתקציב שלי הוא בסביבות ה 300-400 שקל.. מבדיקות שערכתי אלא שני המערכות הטובות לתקציב הזה, כמו כן הבנתי שה 2421 הם הדגם החדש של הATP3 , כלומר המחליפים שלהם .. מצאתי הרבה ביקורות באינטרנט על ה ATP3 (כמובן שמעריצים אותם) אבל בכלל לא מצאתי עם המחליפים שלהם מישהו שמע אותם ביחד ל ATP3 ויכול לתרום מנסיונו? או אפילו אם מישהו מצא ביקורת באינטרנט עליהם אני אשמח אם תשתפו

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by rosesr,

אני צריך מיני-דיסק נייק קטן עם LP4 ושלט ובעל חיי סוללה ארכים ואיכות צליל טובה וחיבור למחשב להורדת השירים והכי חשוב לא יקר מדי המיני-דיסק ילך לאמא שלי ועד עכשיו היה לה ווקמן ונמאס מהבחר הקטן לכן היא שולית את אבא שלי הטיסה הבאה שלו(תאריך לא ידוע מיקום לא ידוע) לקנות לה בדיוטי פרי מיני-דיסק אז אם אפשר המלצה לאחד שעונה על רוב/כל הקרטריונים. תודה מראש ;D

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן, קניתי היום מגבר טכניקס - SA-EX120 ובנוסף זוג רצפתיים JBL 3800, יד שניה שניהם. אז קודם כל, שילמתי 400 ש"ח על הרמקולים ועוד 300 על המגבר - מה דעתכם, שווה את המחיר? ולבעיה העיקרית - שמתי לב שכאשר משמיעים דרך המגבר בווליום קצת גבוה (לא להרים גגות, אבל גבוה יחסית) המאוורר ממש מתאמץ (מרגישים מאחורה שהוא פולט הרבה יותר אוויר) והוא בין היתר משמיע רעש מציק של רטט, לא סגור בדיוק על מה הבעיה. אז.. 1. יש מה לעשות עם זה? 2.אם צריך להחליף מאוורר, האם אפשרי וכמה יכול לעלות הסיפור? 3. המגבר הזה נשמע לא רע בכלל יחד עם הרמקולים הנ"ל בגלל זה אני לא שש להיפטר ממנו, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם לגביו, אולי עדיף שאחזיר אותו למוכר ואנסה להתארגן על אחד אחר... צריך תשובה כמה שיותר דחופה כי להתק…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yirmi_opp,

יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by esaly,

היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by מורדו,

הכרטיס לא מוכן להוציא לי סאונד הקיפי רק סטריאו בדקתי סרטים עם סאונד הקפי וכלום קטע שמטריף אותי מגבר קנווד שתומך בכל הפורמטים האלה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by jabka,

אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by danny din,

מה אתם חושבים על הרמקולים האלו DOME דגם -850..... המחיר שלהם אמור להיות משהו בסביביות ה 2000 שח אני יכול לקנות אותם ב-1300 שח האם זו קנייה שווה ??? אאאא ואם אתם יכולים להמליץ לי על איזה רמקולים קדמיים בסביבות ה 1500-2000 שח שנשמעים סביר , אני אודה לכם מאוד !!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by OmerS,

היי, החלטתי לפני כמה זמן לקנות רמקולים וכ.קול 4.1.. אני מחפש משהו במחיר של בערך 900-1000 שקל, לא יותר מזה. השימושים שלי במערכת הם מוסיקה ומעט סרטים.. בקשר לרמקולים אני די סגור על Creative Inspire 4400 בקשר לכ.קול אין לי מושג מה לקנות.. המלצתם לי על Creative Audigy 2 ואמרתם לי שזה צריך לעלות בסביבות ה- 400 שקל אבל ברוב החנויות ראיתי את זה ב 700 שקל בערך.. כל הקטע הזה עם הכרטיסי קול של Creative לא מובן לי.. אני לא יודע מה ההבדל ביניהם ואני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הגירסאות השונות. ראיתי את ה- Creative Audigy SE 5.1 Retail ב- 400 שקל - זה שווה את זה? מה האפשרויות שלו? כמו כן, רציתי לדעת עוד פרטים על ה Creative Inspire 4400 כמו: - מה החבילה מכילה? יש שלט? - לאיפה מתחברי…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by LOL,

לאחרונה אני חושב על קניית LCD וקונסולה לחדר אבל לאחר התבוננות בחדר והעובדה שיש לי לי לבן וענק מולי חשבתי על אולי לקנות מקרן במקום אך אין לי מושג מה נחשב טוב או לא ועל מה צריך להסתכל אז הייתי שמח אם מישהו מבין בזה קצת ויגיד לי מה נחשב טוב, על מה אני צריך להסתכל אם ברצוני לחבר את המקרן לקונסולה ובעיקר מה הטווח מחירים שזה יעלה לי בעיקרון המרחק שלי מהקיר הוא משהו כמו 4 מטר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. חדש בתחום עד היום הייתה לנו טלוויזיה ישנה עם "בטן" (כן, יש עדיין כאלה... ) אין לי מושג מהיכן מתחילים, המגוון הוא אדיר ומבלבל ניסיתי לבד התייאשתי וכמעט החלטתי להישאר עם הטלוויזיה הישנה. אמרתי אנסה בפורום. ישנם כמה נתונים שאני יכול למסור מעבר לכך אשמח לשמוע עוד נתונים שצריך לקחת בחשבון ושיעזרו להגיע לדגם שמתאים לי. מחיר: עד 5000 ש"ח מעוניין בסמסונג (אם כי לא נעול) מה השימוש הייעודי: א. תכני טלוויזיה רגילים בשלב ראשון רק עידן + ב. חיבור למחשב חזק שברשותי לגיימינג (לראות בגדול) ג. צפייה בסרטים עם כתוביות עברית ד. צפייה בתכני אינטרנט תודה למסייעים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ruff stuff,

שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by AstaL,

היי כרגע יש לי רמוקלי מדף של WHARFEDALE ומגבר מעפן שקיבלתי מחבר שלי בגרושים עכשיו,אם ראיתם אז השקעתי בGRADO SR80 ורב הזמן אני שומע איתן,אבל לפעמים מגיעים חבר'ה ורוצים לשמוע ביחד,לכן השימוש ברמקולים הוא לא אינטנסיבי... בגלל זה אני לא חושב שכדי לי להשקיע במגבר בשבילם,לפחות בשלב זה,כי גם ככה אני כל הזמן עם אוזניות... לכן השאלה שלי מה אתם אומרים על T Amp,יש את זה למישהו?מישהו שמעה אותו והתרשם? קראתי די הרבה ביקורות עליו,ולפי מה שהבנתי לא קיים דבר בשוק שנותן תמורה כזאת ב30$(בארץ 280 ש''ח)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים