עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  2. http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=2860407 http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4030781 איזה מהאוזניות הנ"ל יותר טובה??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, קוראים לי דניאל ואני אוהב סראונדים ואני רוצה שאנשים יאהבו אותם כמוני אז יאללה: על מה מסתכלים כשקונים סראונד? -איזה סראונד? רצוי דבר ראשון כשקונים סראונד זה לבחור כמה רמקולים היו לו מומלץ: מומלץ לקנות מערכת 5.1 כלומר מערכת שכוללת 5 רמקולים + 1 סאב וופר שמספק את הבס. במערכת כזו זוג רמקולים יושב מלפניך (FRONT) וזוג מאחוריך (REAR) המספקים את האוירה הכללית והרמקול הנוסף (CENETR) מתוך החמישה יושב מלפניך ומשמיע תדרים של דיבור בעיקר. הבס כמובן נותן בס! ניתן לקנות 4.1 אבל הסנטר מספק הרבה FEEL בסרטים, הרבה מאוד אפילו, 4.1 לא חוסך לך הרבה כסף גם. 6.1 - חביב אבל מיותר, סנטר מאחורה הוא חסר תועלת. 7.1 - שווה, אבל יקר, אך יש לזכור שהסטנדרט לסרטים הוא 5.1 ולא מייצרים סרטים…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לדעת מה עדיף יותר , להזמין רמקולים מהארץ או מחו"ל? אני רוצה לשאול אתכם על איזה רמקולים אתם ממליצים? התקציב שלי הוא כ-3000 ש"ח , התקציב די גמיש. ואני מעוניין ברמקולים למטרת מוזיקה(סטריאו) כמו כן , אני צריך להכניס לתקציב גם מגבר(זה אפשרי בכלל בתקציב הזה?) נ.ב - בקרוב אני אסע לחנויות על מנת לשמוע דגמי רמקולים , בנתיים הייתי רוצה שתתנו לי כיוון לאיזה סוג רמקולים ללכת.

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by nadaw,

תודה חברים!! 1. האם אפשר פשוט ל"זרוק" שירים לכונן של הנגן? ללא תוכנה.. 2. איך ניתן להבדיל בין הגירסה האמריקאית לארופאית? מה להגיד להם בחנות? 3. תמונות נגיד של 3 מ"פ.. איך הן נראות על המסך? מעוותות? רזולוציה שונה? תודה!! (אולי תהינה עוד שאלות..) ****עדכון**** בתגובה אחרונה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by swg,

האם אפשר להקליט באמצעות ה-ipod? כמובן שצריך לקנות בשביל זה מיקרופון{במיוחד ל-ipod}, אבל בכלליות, הגירסא שבאה עם ה-ipod g4 תומכת בהקלטות{כמובן אחרי הרכבת מיקרופון}? עוד שאלה: איך עובד ה-itrip? אני מתקין אותו על המכשיר והופ, יש לנו אייפוד מנגן רדיו fm בכוונון אישי? האם ל-itrip יש בטרוית או שזה פשוט מקלט{בלי בטריות}?

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  7. היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  8. יש בסכום הזה רמקולים איכותיים או שכדאי לחסוך עוד קצת ואז יש משהו הרבה יותר טוב (בקצת הכוונה היא מקסימום עוד 500)? אם כן אז על אילו רמקולים הייתם ממליצים לי לשים את עיניי? (כאשר אני נוסע לשמוע אותם) רצוי כאלה שגם נראים טוב....[=

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by no nick,

אוקיי.. בכל הדיונים שאני רואה פה בין השניים אומרים שהאייפוד חרא והאייריבר טוב בגלל הפיצ'רים. אז אחת ולתמיד אולי תוכלו לענות לי (מהשוואה שאתם ערכתם) מי מהשניים יותר טוב מבחינת אודיו נטו בלי פיצ'רים, בטרייה וכו' הipod mini או הiriver h10? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by MDK,

פתחתי כבר תר'ד אבל לא קיבלתי תשובות מספקות (מבלי לפגוע בכבודו של AQUARIUS) האוזניות הנוכחיות שלי נפגמו חיצונית (= חוט יצא מהמקום והספוגים התקלפו). אני זקוק לעזרתכם כדי להחליט איזה דגם לקנות ושל איזה חברה ולא פחות חשוב: איפה לקנות (אני גר ברעננה). השימושים העיקריים שלי הם מוזיקה ואולי משחקים וסרטים שאותם אני מעדיף להפעיל עם רמקולים דולקים אני חושב ש300-400 שקל יספיקו כדי לקנות אוזניות טובות למוזיקה לא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 888,

מה אתם אומרים על הנגן הבא, SanDisk Digital Audio Player 512M? נוח לשימוש? האם צריך תוכנה בשביל העביר שירים מהמחשב לMP3? איך איכות השמיעה שלו? האם זה הנגן הכי משתלם ל512MB? האם יש בנגן מקליט רדיו? תודה מראש , Billabong2005.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ren,

יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DAVIDD,

מה זה???? ואם כבר אז כבר איך אלה http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=6021&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=131&aff=Zap&aff=zap שוות 200$?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by DAVIDD,

החלטתי לפתוח סקר ולראות מה אתם חושביים איזה מכשיר אתם מעדיפים אז הצביעו

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by LRa,

כל כך חיכיתי לנגן הזה ושסוף סוף הוא עומד לצאת בארה"ב ואירופה מה מקבלים? בארה"ב בצבעים שונו לשני צבעים ממש לא יפים והכי מוזר שבמקום 53 שעות ניגון מקבלים רק 45... ומה הגאונים עשו באירופה? משווקים את הנגן בלי רדיו!!! מה הם חושבים לעצמם? אפילו הדגמים הישנים שלהם הם בעלי רדיו... ממש אכזבה, במיוחד שעכשיו נכנס כזה מתחרה חזק לשוק - IAUDIO.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HellBoY,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=6 נראים לי רמקולים מצויינים גם קיבלו הרבה פידבקים..רק אני רוצה דעה אחרונה לפני קניה בעקרון אני מחפש רמקולים עוצמתיים עם איכות צליל טובה במחיר סביר עד 600 שקל בערך..אמ למישהו יש הצעה יותר טובה מזאת או דעה על הרומקולים האלא..יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by lior322,

תקשיבו יש לי שאלה כזאת מהאוזניות האלה איזה הכי טובות? hd515 hd555 והאם הם סגורות? והאם shure e2c ברמה שלהם?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by orir2,

אני עומד לקנות נגן של iriver ואני מתלבט בין הדגם 320 ו340 ורציתי לשאול באופן כללי מה ההבדל בין הדגמים האלו(320,340) לבין הדגמים האלו: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=40046 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 אשמח אם תוכלו קצת לפרט ולהסביר..וכמובן להמליץ... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by Svensk.il,

לפני כמה שבועות החלפתי לוח אם של AsRock או משהו כזה ללוח ASUS P4P800SE. הבעיה היא שעל הלוח הזה הסאונד נשמע נורא... הרמקולים מפצפצים והסאב-וופר רועד כמו מייבש כביסה :-\ מישהו עוד נתקל בסאונד חרא בלוחות האלה? או אולי משהו אצלי בהגדרות לא בסדר? מיואש...

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

היי, שלום... אני מחפש נגן MP3 שיתן תמורה למחיר שלו, שיהיה לו סאונד סביר-בסדר, אני לא צריך איכויות מהסרטים... לגבי נפח, 1GB בערך... התקציב: בסביבות ה-600-700 שקלים, כמה שפחות יותר טוב. שאלה לי אליכם, מה ז"א נגן מבוסס FLASH או HD, כי אין לי מושג מה ההבדלים. :-\ תודה רבה לעוזרים. :xyxthumbs:

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by tazok,

אני חייל משועמם שיש לי הרבה זמן פנוי בלי לעשות כלום... עכשיו את הipod שלי אבא שלי לוקח ממני ואני רוצה לקנות משהו חדש.. עכשיו ההתלבטות היא האם ללכת שוב על נגן MP3 אומנם משוכלל יותר וכל הבולשיט הזה אבל זה נגן MP3 או ללכת לכיוון אחר ולקנות את הPSP שמבחינת מחיר הוא לא רחוק מידי. הבעיה היא שלPSP יש בעיות בטריה עם חיים קצרים והוא לא ממש תותח בכל הנוגע לניגון שירים... עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יכול לעזור או לכוון זה יהיה נחמד! דור

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים