עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by JAMOOS GADOL,

לאחר התלבטויות קשות, הגעתי והחלטתי על שני המועמדים הסופיים, שבסופו של דבר אצטרך לבחור רק אחד מהם (וכמובן לקנות אותו ;D) 1) iRiver SlimX 400 (קישור אליו) 2) ה Jukebox (קישור אליו) למרות שקראתי את המאמר באתר, אני עדיין לא יודע במי להחליט :-( כי פשוט שניהם מושלמים!!! אז במי אתם הייתם בוחרים ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Nick1986,

שככל שהעכבה ( OHM ) באוזניות גבוהה יותר, כך האוזניות יותר איכותיות ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by T-boon,

שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אבא שלי נוסע ללוס אנג'לס השבוע ואני רוצה שהוא יקנה לי נגן MP3 חדש איזה נגן כדאי לי לקנות?? אל תסחפו עם התקציב נגיד 350 דולר ככה קצת יותר טיפה אבל לא יקררררר עדיף כמובן כמה שיותר זול. המקום שיש בהארד דיסק זה לא מה שחשוב לי גם 5 ג'יגה יספיקו לי מאוד כי אני לא ישתמש ב 20 'גיגה בחיים אבל אני רוצה שהנגן יהייה כמה שיותר קטן וקל משקל וגם שלא יאכל הרבה בטריות... שיצרוך כמה שפחות בטריות ואם אתם כותבים או ממליצים על מכשירים אתם יכולים לכתוב בבקשה את המחיר שלהם בערך שהם עולים בלוס אנג'לס או בארה"ב?? תודה רבה למי שעוזר לי.. :>

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Nirurshon,

אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by INFERNO,

עקב הת'ראד הראשון של הסאב רציתי לדעת מה יותר טוב \ יקר לבנות סאבוופר אקטיבי או פסיבי ? וגם יעזור לי אם תוכלו להגיד חסרונות ויתרונות לכל צד .. תודה רבה INFERNO OuT

9. Started by boy toy,

היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by broshg,

שלום חברים אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל, יש להם יציאת AUX אבל אין מתג שמעביר ל-AUX וחזרה. כתוצאה מזה, אם לחבר 2 מכשירים - שומעים את שניהם בו זמנית. אף פעם לא פגשתי סטאפ כזה. 1. כלומר אני צריך לכבות או להשתיק אחד מהם נכון? 2. האם זה יפגע באיכות הקול? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות לכרטיס הקול במחשב. האוזניות יהיו לשימוש כולל של בעיקר מוזיקה, וסרטים, וגם מעט למשחקים. יש לי הנחה קטנה בכלי זמר, ושם ישנן את ה- 1. AKG K77 ב- 245 ש"ח 2. AKG K44 ב-198 ש"ח יש הבדל ניכר בין השתיים? הסתכלתי על כמה דגמים שרירותיים נוספים וראיתי דבר מוזר- שבסביבות אותה האיכות והרמה- אוזניות פתוחות יקרות יותר מסגורות. למה זה? אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף אוזניות פתוחות שלא אוטמות את רעשי הסביבה ב-100% וגם לדעתי נראות טוב יותר. יש דגמים נוספים שטובים בהרבה מהשתיים הנ"ל? אם גם יש אפשרות במחיר, ואין פגיעה רצינית באיכות, הייתי מעוניין גם באוזניות עם חוט ארוך במיוחד (1.5M) שאוכל לחבר את האוזניות ליציאת הקול בלטלויזיה. תודה על כל תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Ic3 CuB3,

טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by THE FOX,

לפני המוד: העיצוב לא רע, שחור ולא צבע מוזר כמו הכתום ב RP21,נראה מתאים לעבודה גם לDJ.. ששמים אותם על הראש אחרי כמה דקות מורגש לחץ אדיר על האוזנים.. הפתרון לכך הוא הרחבת הקשת, לשים אותן פתוחות על מארז מחשב או משהו דומה כך שלחץ המופעל יפחת, אחרי כמה ימים הלחץ פוחת ויותר נוח לחבוש אותן. יחד איתם מסופק שק נשיאה פשוט, אבל לאחר חיפוש נמצא קופסא מתאימה יותר לאיכסון משמיעה ראשונית הבאס הוא שולט בכל סיגנון מוזיקה גדול ומנופח , ושאר הצלילים המוכרים עמומים וחלקם פשוט נעלמים.. שינוי באקולייזר משפר את העניין, אבל לא פרקטי לכל נגן אודיו.. הבמה דיי מצומצמת, אך עדיין לא רע לאוזניות ב400 ש"ח לאחר הרצת BURN-IN של מספר שעות הבאס התייצב מעט ופחת מה עוד שניכר שיפור מועט בצליל המתק…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Mishmish,

שבת שלום...! מציעים לי את מגבר לרכב Platinum Audio V-12 800W... במחיר של 450 ש"ח... משתלם או לא ? (פשוט אין לי מושג)...

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by levy18,

זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום יש לי כ-300 שקל, וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש (Creative Audigy Value) והייתי רוצה לדעת האם אשמע הבדל בין המובנה שיש לי על הNFORCE מאשר האוגדיג'י :ם בתודה מראש

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by gal1,

אני צריך המלצה לרסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nadav2605,

קודם כל תודה למי שנכנס טוב, אז כמו שכבר הבנתם קניתי דיסקמן MP3 של Samsung ואין לי אוזניות לשמוע איתו :'( אז אמרתי לעצמי, זאת הזדמנות לקנות פעם ראשונה אוזניות חדשות וטובות. אז ככה: יש בעיה קטנטונת בדיסקמן שלי (דגם: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=MCDHF920TH%252fXAA ) הבעיה היא שהווליום שלו די נמוך.. זה אומר שלא בכל אוזניות שומעים מספיק חזק גם בווליום מקסימלי.. אז אני מחפש אוזניות שיהיו חזקות יותר מרגילות שיתגברו על המחשול הזה. דבר שני אני צריך שהן יהיו קטנות, עוד לא החלטתי איזה סוג (מאחורי העורף, בתוך האוזן או מעל הראש) אבל בכל מקרה הן צריכות להיות קלות ולא מסורבלות כאלו... ועכשיו לחלק החשוב והיותר בעייתי, התקציב. יש לי …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ObakeFilter,

ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.

23. רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית. יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2). ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי. כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

שלום רב, מחפש אוזניות לשימושים הבאים: משחקים, מוזיקה וסרטים. מחפש אוזניות שנותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר וחשוב לא פחות שהקשת והחוטים יהיו עמידים להמון זמן. נ.ב. נכון להיום אני משתמש ב-AKG GHS1 ומחפש לו מחליף ראוי...

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים