אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הבטיח לי מסך מחשב-טלוויזיה (גם מחשב מכיוון שלדוגמא בזאפ יש הרבה מסכים המתויגים כמסכי מחשב אך הם גם מסכי טלוויזיה לכל דבר) אם אוציא בעשרה מבחנים 90-100. וכמובן שצלחתי בזאת. (ולא העתקתי ) אני מעדיף מסך LED. תקציבי מאפשר זאת. תקציב: 1000-3000 ש"ח מרחק מהראש שלי: 3-2.80 מטרים ככה שתחליטו אתם עם הוותק שלכם איזה גודל עדיף לי. יצרן עדיף: (אך זה נתון לשיקולכם) Samsung או LG חנות עדיפה: כל חנות עם אפשרות לשליחה לרמת גן. רמקולים: כלול עדיף סראונד ווירטואלי כמובן אפשרות לקנייה בניו יורק, (אבא שלי גר שם) לא רק בארץ. שם הכל יותר זול. האם החסרתי פרט כלשהו? אם כן תודיעו לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו, כשיש סופסוף נגנים מבוססים זיכרון פלאש בנפח לא קטן בכלל במחירי רצפה.. (פחות משקל למגה..) הגיע הזמן שכבר יענו על השאלה הזאת אחת ולתמיד... [glow=green,10,800]wma VS mp3[/glow] מי עדיף ולמה?? מי יותר איכותי מביניהם? ומי עדיף לשימוש בנגנים - הגודל קובע?? קצת מספרים: http://www.litexmedia.com/article/comparison.html
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לעזרה מכיוון שאין לי הרבה הבנה בתחום הטלויזיות. אני מעוניין בטלויזיה חדשה בגדלים בין 50 ל-55 אינצ'. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח פלוס מינוס (ניתן לתזוזות קלות במידה ושווה את זה). אני כבר די מבולבל בין כל הסמארט טיוי, 4K, וכו... חשוב לי בעיקר שיראו הכי טוב את השידורים הרגילים של הוט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או עד 75$ כולל משלוח לארץ בעיקר לצפיה בתוכניות רשת במחשב נייח - ממש לא לאודיופילים ולא לדרכים. חשוב שיהיה נוח ככל האפשר להאזנה ממושכת ועמיד במיוחד (כבל, רפידות, פלסטיקה). לא מגושם אבל Over/on The Ear - כל פורמט אחר לא נוח. אם יש משהו אלחוטי (לא BT או IR) - מה טוב (טווח 2-3 מטר גג). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין מספר נגנים בתקציב של 1300 ש"ח פחות או יותר, מה מבין הבאים הכי כדאי? ARCHOS Gmini XS 202 - נראה נחמד, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר? (1300 ש"ח) iPod 20GB - שמעתי שלא כדאי ללכת עליו, אבל עדיין הוא נכנס בתקציב. (1390 ש"ח) iRiver H10 5GB - בסה"כ הבנתי שזה נגן מצויין, אבל לא הכי בא לי עליו. יש עוד משהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו פה כבר הרבה שאלות בנושא נגני MP3 אבל בכל זאת רציתי לדעם אם מישהו שמע על נגן עם 1GB או קצת יותר (אבל פחות מ-5 או 6) במחיר נורמלי (לא כמו זה של edigital שעולה 400$) עד 180$ בערך (לא יותר מ-200$) ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה (בעיקר רוק) ואני מתלבט בין HD598 ו A900. יש לציין שכבר יש לי AD700 ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני מחפש משהו עוד יותר איכותי. בעקרון אני רוצה הפרדת צלילים כמה שיותר טובה וצליל איכותי ביותר. כמו כן אני רוצה במה גדולה מאוד. באס זה נחמד אבל אני לא איזה פריק של זה (הבאס ב AD700 מספיק לי). אני יודע שה A900 סגורות והסנהייזר פתוחות. בקיצור, האם אחת מהן טובה יותר מהשנייה? או שזה יותר סובייקטיבי ואין מנצח ברור?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בטלוויזיה לסלון, במרחק של 3.5 עד 4.5 מטר. מחיפוש קצר נראה שטווח הגדלים "50 עד "60 אמור להתאים. האם זה נשמע סביר? בכל אופן, אני לא מעוניין בתלת-מימד ואין לי צורך בטלוויזיה חכמה, כי אחבר אליה HTPC. ה-HTPC שיחובר אל המסך ישמש, בין השאר, ל-stream של משחקים מ-Steam, כך שהמסך צריך להתאים גם למשחקי מחשב - זמן תגובה, החלקת תנועה וכו'. הבעיה שלי היא שקשה למצוא טלוויזיה איכותית בגדלים האלה בלי smart TV לפחות, כך שהדילמה שלי היא: האם להתפשר על איכות המסך, או לקנות טלוויזיה יקרה בהרבה עם פונקציות שאני לא צריך. אילו דגמים הייתם ממליצים עבור תקציב של עד כ-6,000, עם אפשרות לגלוש מעט מעבר אם הסיבה טובה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עקב הת'ראד הראשון של הסאב רציתי לדעת מה יותר טוב \ יקר לבנות סאבוופר אקטיבי או פסיבי ? וגם יעזור לי אם תוכלו להגיד חסרונות ויתרונות לכל צד .. תודה רבה INFERNO OuT
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מערכת Rapoo H8060 שהובטח לי שיכול לשמש כHeadset גם לאודיו וגם כמיקרופון. ניסיתיכל מיני דברים ואני פשוט לא מצליח לגרום למחשב להשתמש במכשיר כמיקרופון עזרה מישהו? מישהו מכיר את המכשיר? ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום אני מתחיל לחשוש שרומתי בחנות.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מספר שאלות : 1. האם בכלל אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב (לפי מיטב ידיעתי כן ואם לא אז תקנו אותי...) ? בכל מקרה אם אפשר אז בעזרת מה מחברים ? 2. האם שווה לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב ? והאם זה תלוי במערכת עצמה ? 3. מערכת קולנוע ביתי תתאים למשחקים ? מפני שלפי מה שהבנתי היא מתאימה רק למוזיקה וסרטים , לא ? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.... רכשתי אוזניות מסוג AKG K 26 P והבנתי שצריך לעשות לאוזניות מה שנקרא "הרצה" כדי "לפתוח" להם את הצליל רציתי לשאול כיצד עושים את זה . כמה זמן לוקח התהליך. באיזה ווליום מתבצע העניין , איזה סוגי מוסיקה לשים ועוד דברים שצריך לדעת אשמח לקבל הסבר מפורט כיצד לבצע את התהליך תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות, הגעתי והחלטתי על שני המועמדים הסופיים, שבסופו של דבר אצטרך לבחור רק אחד מהם (וכמובן לקנות אותו ;D) 1) iRiver SlimX 400 (קישור אליו) 2) ה Jukebox (קישור אליו) למרות שקראתי את המאמר באתר, אני עדיין לא יודע במי להחליט :-( כי פשוט שניהם מושלמים!!! אז במי אתם הייתם בוחרים ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלו היציאות שיש לי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית, משום מה אני שומע רק ברמקול קדמי שמאלי. המחשב שלי מחובר לDVD עם רמקולים 5.1 לא נגעתי בהגדרות ולא נגעתי בכלום, פתאום הוא החליט לעבוד רק ברמקול בודד. עשיתי לו כמה בדיקות עם התוכנה של הכרטיס קול GIGABYTE: Realtek HD Audio Manager http://img523.imageshack.us/img523/9505/14353863.jpg כפי שרואים בתמונה החיבור שלי במחשב זה לירוק ושאני נכנס בפנים אני בדר"כ בוחר Line In למיטב זיכרוני אז עכשיו שאני בוחר את זה לא שומעים את המוזיקה, אבל אם אני משנה לסנטר / לר.קדמי / לר.אחורי - אז זה כן עובד אבל רק על רמקול בודד אחד (קדמי שמאלי) שוב, לא נגעתי בהגדרות ולא עשיתי שום דבר מיוחד, עד היום הכל עבד. בדקתי גם את ההגדרות הפשוטות של הווינדאוז אולי בsounds השתנה משהו אבל …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לא יודע אם אני במקום הנכון אבל יש לי שאלה קטנה. יש לי מחשב שמחובר לרסיבר סוני 520 ולצערי אם אני מחבר את זה דרך HDMI הוא מאבד את האות כל פעם שעושים ריסט. אז כפיתרון לקחתי כבל HDMI וחיברתי אותו עם מתאם של DVI עכשיו קיבלתי טלפון HTC ONE שיכול להתחבר עם מיקרו HDMI לטלוויזיה.. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר עוד כבל DVI-HDMI ליציאה השניה במחשב והאם זה יעבוד או שיש פיתרון אחר תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-