אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חברי שלום אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 40-42 מסוג LED השוק מוצף ואשמח ממביני עניין להמליץ תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר סט רמקולים 2.1 לשני מחשבים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ! אני עומד לפני קנייה של מערכת שמע [כלשהי] לחדר ! תוכלו לענות לי על כמה שאלות ? קודם כל , אם ללכת על מערכת קולנוע ביתי, או סתם מערכת סטריאו קונבנציונאלית. שאלה קצת מטומטמת , אבל ... מיהן החברות המוכרות בתחום ? בחיפושים באינטרנט מצאתי חברות כמו ... ProAudio ו Alpha Technology , שאף פעם לא שמעתי עליהן ולא על המוניטין שלהן. בשביל החדר שלי .... 12 מטר מרובע ... איזה מן טווח של הספק לרמקולים, ולסאב, אמור לספק אותי ? המערכת תשמש לי גם למוזיקה וגם לסרטים , אבל למוזיקה הרבה יותר - יש משהו שאני צריך לדעת שקשור לזה ? ... מה המיקום האידיאלי של הרמקולים בחדר ? חשבתי לשים את הסאב וופר בארגז מצעים שמתחת למיטה ... ;D זה יכול לעבוד ? ... :-X איך אני יכול לצפות מראש בעיות שקשורו…
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אוקיי חברה אני צריך את העזרה שלכם :-) בקרוב אני קונה אקס בוקס ורוצה להוציא ממנו את המיטב ולקנות LCD 37 אינץ' , אני לא ממש בקיא בכל החברות וכל יחס הניגודיות , ברשותי המסך של Dell 2209W של המחשב , חשוב לי מאוד כמו במסך הזה שמכל הזוויות שאתה צופה במסך יראו את אותם הצבעים. לכן אני פונה אליכם . המליצו לי על החברה Hisense מה אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבת שלום...! מציעים לי את מגבר לרכב Platinum Audio V-12 800W... במחיר של 450 ש"ח... משתלם או לא ? (פשוט אין לי מושג)...
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וידאו HD בחו"ל אבל מעוניין לברר פרט לגבי שיטת השידור לפני שאני רוכש. ראשית - אני מניח שלגבי המחשב לא תהיה בעיה עם המצלמה, כלומר: אני קונה מצלמה שהיא בעלת דיסק קשיח. אני מניח שלמחשב לא משנה אם היא מצלמת NTSC או PAL, בכל מקרה יהיה אפשר לראות את הקבצים כמו שצריך, לא...? (זוהי בעצם השאלה הראשונה - האם אני צודק?) שנית - אם נכונה ההנחה הראשונית שלי: אם אני אחבר את המחשב שבו הקבצים יעבדו לטלויזיה שאיננה "מולטי סיסטם" אלא PAL מה יהיו התוצאות? יהיה אפשר לראות טוב? כי הרי במסך במחשב ייראו טוב. ולסיום - האם מעבר בין השיטות הוא משהו שניתן לעשות באמצעות תוכנות? כלומר: האם אחרי שאני אעלה קובץ וידאו שצולם במצלמה ב-NTSC למחשב ישנה תוכנה שאפשר להעביר את הקובץ שיהיה מו…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים 5.1. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה- האם אני צריך מגבר בשביל זה? או מספיק לחבר אותה לטלוויזיה? פשוט בסאבוופר יש כבר מגבר אני חושב. אבל בשביל סראונד אני צריך מגבר (או DVD) כדי לחבר כל ערוץ בנפרד? ויש לי עוד שאלה- אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. מה אני צריך לעשות על מנת שאני אוכל לשמוע ברמקולים גם מה שיש במחשב (כשאני מחבר אותו) וגם מה שיש בטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר. הציוד : A.C. Ryan Playon!HD Mini Streamer Microlab Solo 7c יחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום אני רואה שהוא פעיל וגם ממש מעולה.... טוה אז ככה: מכיוון שהכרטיס קול שלי OB והלוח אם שלי מעפן (המפרט למטה) ואין לי מקום לעוד כרטיסי PCI במחשב (בגלל שללוח אם שלי יש רק שניים והכרטיס מסך מכסה את שניהם) אני צריך כרטיס קול שלא יישב בתוך המחשב... מעבד: Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 דיסק קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן אופטי: DVD±RW GSA-H42NK x18 Black כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) מארז: Gamer 450W, 8cm Fan Black מסך: LG 1760TR יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים! עכשיו השלמתי כתיבת ביקורת באנגלית על קופסת אנדרואיד חדשה של UGOOS המכילה את ערכת השבבים החדשה ביותר של AMLOGIC - S928X-J. המשמעות היא שהמכשיר הזה יודע לנגן הכול, ובעיקר 8K. כמובן שגם אפשר להריץ כל אפליקציה או משחק שנוצרו עבור אנדרואיד. ניתן גם לבצע ROOT בלחיצת כפתור. יש תמיכה ב-WIFI 6, והחומרה מלווה בזיכרון 8GB ואחסון 64GB. בדקתי על הקופסה תוכנות, בנצ'מארקים, ומשחקים, וכמובן את קודי. אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות לקרוא ולהגיב על הביקורת. תודה וכל טוב! https://www.eyalo.com/213024/review-ugoos-am8-pro/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה קיבלתי מחבר מגבר Yamaha rx-v350 עם שלט-רחוק מקורי. חיברתי את המגבר לטלוויזיה עם Toslink והשמע עובד נהדר. הבעיה היא שהמגבר לא מגיב לשלט. צעדים שביצעתי לבדיקה: 1. החלפת סוללות לסוללות חדשות. 2. בדיקה מול מצלמת הטלפון הסלולרי שלי שה-IR עובד בשלט כשלוחצים על מקשים - תקין. 3. לחצתי על כפתור ה-AMP על השלט כדי לוודא שאני ב-Mode שליטה על המגבר עצמו ולא מכשירים אחרים. יש למישהו רעיונות איך אפשר לתקן את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך (האמת שלא טלויזיה) אך ורק לצפייה בתוכן מהאינטרנט. הם יש טלויזיות רגילות שמסוגלות לקרוא כל סוג קובץ מהwifi או מ disk on key? כמובן שעדיף wifi אבל גם DOK זה סבבה ואני מוריד הרבה HD ואני יודע שwifi לא תמיד זורם על זה (סטוגודוש). הייתי ממש מעדיף לא לקנות סטרימר ולא לנסות למצוא פיתרון של HDMI over WIFI אלא שהמסך יטפל בקריאה של כל סוגי הקבצים. ספציפית אני מסתכל על מסכים 42-46 עד 3K אם טיפה אופצייה לגלוש מעבר אם צריך. תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-