עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, קניתי היום מגבר טכניקס - SA-EX120 ובנוסף זוג רצפתיים JBL 3800, יד שניה שניהם. אז קודם כל, שילמתי 400 ש"ח על הרמקולים ועוד 300 על המגבר - מה דעתכם, שווה את המחיר? ולבעיה העיקרית - שמתי לב שכאשר משמיעים דרך המגבר בווליום קצת גבוה (לא להרים גגות, אבל גבוה יחסית) המאוורר ממש מתאמץ (מרגישים מאחורה שהוא פולט הרבה יותר אוויר) והוא בין היתר משמיע רעש מציק של רטט, לא סגור בדיוק על מה הבעיה. אז.. 1. יש מה לעשות עם זה? 2.אם צריך להחליף מאוורר, האם אפשרי וכמה יכול לעלות הסיפור? 3. המגבר הזה נשמע לא רע בכלל יחד עם הרמקולים הנ"ל בגלל זה אני לא שש להיפטר ממנו, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם לגביו, אולי עדיף שאחזיר אותו למוכר ואנסה להתארגן על אחד אחר... צריך תשובה כמה שיותר דחופה כי להתק…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by six99,

Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by almor12,

אז ככה אני מתכנן להחליף את הרמקולים שיש לרשותי (SOLO 6C- הם עוברים לאחי הקטן) אני מעוניין לרכוש את SOLO 8C או SOLO 9C, מבחינת תקציב אני מוגבל ל1500 ש"ח. מישהו יודע אם הם הגיעו לארץ? מוכרים אותם? למישהו יצא להזין להם? עד עכשיו יצא לראות חנויות ששמות את הSOLO 7C. אשמח לעזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Erez360,

שלום לכולם... יש לי את הרמקולים כבר כמעט חצי שנה... לא יודע אם זה מהיום או שפשוט לא שמתי לב לזה.. שמתי לב שכשברגע שאין מוזיקה ברקע והרמקולים דולקים , אז אם אני מקרב את האוזן לכיוון הרמקולים אני שומע רחשים מסויימים.. כמו בקליטה כזאת של רדיו.. כשאני מנמיך את כפתור הווליום עד הסוף , הגיוני שזה נעלם. האם זה אמור להיות ככה? *עדכנתי את הדרייברים של כרטיס הקול. *חיברתי מחדש את החיבורים. תודה , חג שמח ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אהלן, כבר זמן רב שאני מתלבט מה לעשות, והבנתי שעדיף לגשת ישר למומחים. יש לי טלוויזית 42" עם לפטופ שמחובר אליה תמידית בחיבור hdmi (סרטים/סדרות/יוטיוב). בנוסף הטלוויזיה משדרת עידן + (לעיתים רחוקות). אני מעוניין בפתרון סאונד זול (עד 300 ש"ח) שיתן לי סאונד טוב יותר מהרמקולים המובנים בטלוויזיה. אין לי צורך בסראונד (2 / 2.1 יספיקו, השאלה מה עדיף) חשבתי על קנייה של רמקולים למחשב (נגיד אלה במבצע של BF ב250 ש"ח) וחיבור שלהם לטלוויזיה בצורה כלשהי, הבעיה שאין לי מושג מה עדיף ובאיזו תצורה. עזרה מישהו? בבקשה...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

מעוניין בטלוויזיה לסלון מחפש 40~42" עד סכום של 4500שח עם אחריות מקורית. שהטלוויזיה תיתן איכות תמונה טובה בשידורי SD ככול האפשר. מעבד תמונה 100HZ אם אפשרי. ראיתי את ה-LG 42LE5300 והיא נראית סבבה האם יש לה מתחרה כולשהי אם הסכום עולה ל-5000? http://www.prad.de/new/tv/test-lg-37le5300-teil16.html#Film ביקורת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by xminder,

חברים תודה מזמנכם ... אני מחפש רמקולים סטריאו תוך דגש על סאונד... סגנונות שאני שומע בעיקר זה, אלקטרוני, ג'אז, רוק \מתקדם, בלוז. אני מאוד מתלבט..אשמח לשמוע תובנות חכמה משלכם. תודה ובהערכה רבה שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by THE FOX,

לפני המוד: העיצוב לא רע, שחור ולא צבע מוזר כמו הכתום ב RP21,נראה מתאים לעבודה גם לDJ.. ששמים אותם על הראש אחרי כמה דקות מורגש לחץ אדיר על האוזנים.. הפתרון לכך הוא הרחבת הקשת, לשים אותן פתוחות על מארז מחשב או משהו דומה כך שלחץ המופעל יפחת, אחרי כמה ימים הלחץ פוחת ויותר נוח לחבוש אותן. יחד איתם מסופק שק נשיאה פשוט, אבל לאחר חיפוש נמצא קופסא מתאימה יותר לאיכסון משמיעה ראשונית הבאס הוא שולט בכל סיגנון מוזיקה גדול ומנופח , ושאר הצלילים המוכרים עמומים וחלקם פשוט נעלמים.. שינוי באקולייזר משפר את העניין, אבל לא פרקטי לכל נגן אודיו.. הבמה דיי מצומצמת, אך עדיין לא רע לאוזניות ב400 ש"ח לאחר הרצת BURN-IN של מספר שעות הבאס התייצב מעט ופחת מה עוד שניכר שיפור מועט בצליל המתק…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yirmi_opp,

יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, השבוע קיבלתי כבל HDMI מהמחשב לטלוויזיה. עד היום היה לי S VIDEO לטלוויזיה (שמראה רק תמונה בלי סאונד). רציתי HDMI כדי לקבל סאונד, אך הכרטיס שלי יש לו רק יציאת S VIDEO VGA וDVI, ללא יציאת HDMI מקורית. כדי לחבר כבל HDMI קיבלתי מתאם מDVI לHDMI, עכשיו, כשחיברתי את כבל הHDMI לא קיבלתי סאונד בטלוויזיה, ואת זה הבנתי כבר ברגע שראיתי שיש לי את המתאם הזה. עכשיו, מעצבן אותי, שקוראים לכרטיס HD (אם זה קשור), והוא עולה כל כך הרבה, ומצפה ממנו כל כך הרבה, אבל אין לו יציאת HDMI, כאשר ב9500GT למשל הישן והזול יש יציאת HDMI מקורית. מישהו יכול להסביר לי את התופעה? והאם יש משהו לעשות בנידון? (איזושהי קומבינה או משהו?). כרגע יש לי סוג של קומבינה בין הS VIDEO והטלוויזיה שחיברתי כל מיני כבליי…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by sim12345,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות. אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל. המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by alon27,

יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi. יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi. אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות. ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי? אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p) האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך? ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ? ממש תודה לעוזרים! ;D

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכם, המטרה - מוזיקה בעיקר.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by jabka,

אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Killer-Storm,

אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by mavi,

שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי את ה-Grado SR80i והן מעולות אך הן גדולות ולא ממש ניידות - לא נוחות לשימוש מחוץ לבית עם נגן. יש לי שתי אוזניות קשת ניידות, Koss PortaPro ו-Sennheiser PX100. אני מחפשת אוזניות קשת ניידות חדשות עד 500 ש"ח שיהיו שדרוג יחסית לאוזניות הניידות שיש לי כיום. חשבתי על ה-AKG K450. יש משהו מומלץ יותר בטווח של ה-500 ש"ח או שהן הכי עדיפות? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

שלום רב, מחפש אוזניות לשימושים הבאים: משחקים, מוזיקה וסרטים. מחפש אוזניות שנותנות את התמורה הטובה ביותר למחיר וחשוב לא פחות שהקשת והחוטים יהיו עמידים להמון זמן. נ.ב. נכון להיום אני משתמש ב-AKG GHS1 ומחפש לו מחליף ראוי...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הרמקולים האלווהאם הם שווים את ה350 - שאני אשקיע בהם? ואיך בדיוק אני מחבר למחשב, והאם אני אצטרך לקנות עוד משהו, או שישר שאני מקבל את זה אני יכול להפעיל? כמו כן, יש את אלו והם נראים לי יותר טובים מהקרייטיב INSPIRE 2.1

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Dj_Infernal,

לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Satlan,

אהלן עוד שבוע מגיע אלי מערכת fx6021 של אלטק לנסינג ואני מחפש עכשיו כרטיס קול, ראיתי שהכרטיס הנ"ל מוצע ב-340 שקל, מה אתם אומרים עליו? יש אלטרנטיבות יותר טובות? האם הוא שווה תכסף? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים