אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן עוד שבוע מגיע אלי מערכת fx6021 של אלטק לנסינג ואני מחפש עכשיו כרטיס קול, ראיתי שהכרטיס הנ"ל מוצע ב-340 שקל, מה אתם אומרים עליו? יש אלטרנטיבות יותר טובות? האם הוא שווה תכסף? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע ללוס אנג'לס השבוע ואני רוצה שהוא יקנה לי נגן MP3 חדש איזה נגן כדאי לי לקנות?? אל תסחפו עם התקציב נגיד 350 דולר ככה קצת יותר טיפה אבל לא יקררררר עדיף כמובן כמה שיותר זול. המקום שיש בהארד דיסק זה לא מה שחשוב לי גם 5 ג'יגה יספיקו לי מאוד כי אני לא ישתמש ב 20 'גיגה בחיים אבל אני רוצה שהנגן יהייה כמה שיותר קטן וקל משקל וגם שלא יאכל הרבה בטריות... שיצרוך כמה שפחות בטריות ואם אתם כותבים או ממליצים על מכשירים אתם יכולים לכתוב בבקשה את המחיר שלהם בערך שהם עולים בלוס אנג'לס או בארה"ב?? תודה רבה למי שעוזר לי.. :>
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההורים של אשתי מחפשים מערכת לסלון שתכלול רדיו, CD, תהיה פשוטה לתפעול ואמינה יחסית. יש להם רמקולים גדולים שאפשר להשתמש בהם. המוצר צריך להיות חדש (לא יד 2). ראיתי כל מיני מערכות של סוני בZAP. אשמח להמלצה על דגם ספציפי. כמו כן, מהו ההספק הנדרש למערכת בסלון גדול ? הם לא עורכים מסיבות בווליום גבוה, אבל יש להם קשיי שמיעה. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות, הגעתי והחלטתי על שני המועמדים הסופיים, שבסופו של דבר אצטרך לבחור רק אחד מהם (וכמובן לקנות אותו ;D) 1) iRiver SlimX 400 (קישור אליו) 2) ה Jukebox (קישור אליו) למרות שקראתי את המאמר באתר, אני עדיין לא יודע במי להחליט :-( כי פשוט שניהם מושלמים!!! אז במי אתם הייתם בוחרים ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני המוד: העיצוב לא רע, שחור ולא צבע מוזר כמו הכתום ב RP21,נראה מתאים לעבודה גם לDJ.. ששמים אותם על הראש אחרי כמה דקות מורגש לחץ אדיר על האוזנים.. הפתרון לכך הוא הרחבת הקשת, לשים אותן פתוחות על מארז מחשב או משהו דומה כך שלחץ המופעל יפחת, אחרי כמה ימים הלחץ פוחת ויותר נוח לחבוש אותן. יחד איתם מסופק שק נשיאה פשוט, אבל לאחר חיפוש נמצא קופסא מתאימה יותר לאיכסון משמיעה ראשונית הבאס הוא שולט בכל סיגנון מוזיקה גדול ומנופח , ושאר הצלילים המוכרים עמומים וחלקם פשוט נעלמים.. שינוי באקולייזר משפר את העניין, אבל לא פרקטי לכל נגן אודיו.. הבמה דיי מצומצמת, אך עדיין לא רע לאוזניות ב400 ש"ח לאחר הרצת BURN-IN של מספר שעות הבאס התייצב מעט ופחת מה עוד שניכר שיפור מועט בצליל המתק…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים 5.1. אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה- האם אני צריך מגבר בשביל זה? או מספיק לחבר אותה לטלוויזיה? פשוט בסאבוופר יש כבר מגבר אני חושב. אבל בשביל סראונד אני צריך מגבר (או DVD) כדי לחבר כל ערוץ בנפרד? ויש לי עוד שאלה- אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלוויזיה. מה אני צריך לעשות על מנת שאני אוכל לשמוע ברמקולים גם מה שיש במחשב (כשאני מחבר אותו) וגם מה שיש בטלוויזיה?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב.....נתחיל בזה שיש לי היום יומולדת..... נמשיך בזה שקניתי את ה X5L בבאג בקניון איילון ברמת גן.... המוכרים היו מאד אדיבים ונתנו שירות מעולה ואפילו הנחה....קיבלתי את הנרתיק בחינם. ביינתיים אני מטעין את המכשיר הטענה ראשונית בערך 10-12 שעות ואח"כ תבוא ביקורת !!!!!! ביינתיים אני רואה שהוא מה זה קטן ומדליק הרבה יותר משחשבתי.....המסך מעולה !!!!!!!!!! ולא קטן בכלל יחסית. תודה לכל מי שעזר לי בחודשיים האחרונים להגיע למסקנה שזה המכשיר המושלם עבורי...!!!! :yelclap: :yelclap: יאללה תגובות אנשים !!!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת וחשבתי מהתחלה ללכת על רמקולים של JBL ומגבר של HARMAN KARDON. לאחר מספר ביקורים בחנויות שמעתי איך מוכרים יורדים על שני החברות וממש לא ממליצים עלהם. האם זה באמת כך? מישהו אולי יודע אם בכלל יש בעיות איתם? הציעו לי סט של WHARFEDALE אבל אני מתלבט אם הם בכלל שווים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג רמקולים יד שניה....משומשים....איך שתקראו לזה? בעיקרון אני מתענין בדגם של Von Shvikert VR1 אם משהו מכיר ושמע... ומי ששמע עליהם שיגיד לי מה הדעה שלו עליהם...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את המחשב הנייד FUJITSU למסך LCD HDr והוא לא מציג מסך מלא ככול שמגדילים את הרזולוציה התצוגה קטנה משומה. הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS הוא פשוט לא מצליח לעשות FULL SCALE. ניסיתי מצב DUPLICATE אותה הבעיה. אפילו כששמתי את הטלויזיה בתור מסך ראשי התצוגה הייתה קטנה ולא מלאה. ניסיתי בטלויזיה נוספת והבעיה ממשיכה,ניסיתי עם מחשב נייד אחר שיש בו כרטיס של NVIDIA ועובד נפלא. האם הבעיה היא בכרטיס או בדרייברים? האם יש שיטה אחרת? אשמח..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היא נראית לי דיי טובה גם לפי הביקורת באתר zap http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=720083 וגם לפי הנתונים הטכניים שלה ועצם העובדה שהיא של toshiba חברה טובה וידועה מה שכן לא מסתדר לי זה המחיר הזול שלה יחסית לגודל של 26 אינץ',חברה טובה וידועה ומפרט טכני בעל נתונים גבוהים (יחס ניגודיות גבוה וכו')
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד אבל לא הנתי משו לגבי העברית במכשיר זה בא ישר עם או שצריך לעדכן 2. אחרי שיש לי עברית בפנים איזה עברית זה בדיוק ...כאילו חיפשתי בפורום פה ולא הבנתי ממש...רשום משו על טגים מה זה טגים???? הבנתי מיזה כבר שזה לא התפריטים והכל זה רק משו בשמות של השירים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עקב הת'ראד הראשון של הסאב רציתי לדעת מה יותר טוב \ יקר לבנות סאבוופר אקטיבי או פסיבי ? וגם יעזור לי אם תוכלו להגיד חסרונות ויתרונות לכל צד .. תודה רבה INFERNO OuT
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול GTXP ואני רוצה להקליט מהמיני דיסק שלי למחשב שירים שישמר כ MP3 דרך הכבל האופטי איך עושים את זה אני יחזור בשש אז אם יש שאלות תכנסו בשש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר לקבל הסבר לגבי האותיות הקטנות האם 18 AWG מספיק?האם Dual Shield מספיק? על איזה פרמטרים צריך להסתכל בנוסף?האם הכבל בפה מספיק טוב? ובנוסף ראיתי שקיימים כבלי RG6 מתח DC בשביל מה צריך את זה? הכבל בלינק הבא מתאים: http://www.ebay.com/itm/500-ft-RG6-Coaxial-Cable-Dual-Shield-18-AWG-Coax-Satellite-TV-White-/122250435635 המטרה היא גם לשים כבל שיתאים לחברות הכבלים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרסיבר בתקציב של 1000-1500 שקל תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מביא לכם תמונות של הרדיו-טייפ שקיבלנו היום. ישנה אופציה לחבר לשם ציינגר. יש לנו אחד של Pioneer במכונית עם ציינג'ר 6 דיסקים, ורמקולים של Kenwood, יש 2 מקדימה ו-2 מאחורה ו-2 רמקולים מובנים (6 סה"כ) אולי נחבר את זה למכונית, למרות שה-Pioneer יותר טוב. Manual LET THE PICS SPEAK 8)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, פירמטתי אתמול את המחשב, ועכשיו לא יוצא סאונד מהרמקולים. יש לי סט 2.1 של yamaha וכרטיס קול בסיסי של קריאטיב sound blaster live 24bit , התקנתי את הדרייברים של קריאטיב והכל, ופשוט אין סאונד. זה ממש ממש מבאס כי אין דבר שאני עושה על המחשב בלי מוסיקה. מה לעשות??? תודה מראש, יובל.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום.... רכשתי אוזניות מסוג AKG K 26 P והבנתי שצריך לעשות לאוזניות מה שנקרא "הרצה" כדי "לפתוח" להם את הצליל רציתי לשאול כיצד עושים את זה . כמה זמן לוקח התהליך. באיזה ווליום מתבצע העניין , איזה סוגי מוסיקה לשים ועוד דברים שצריך לדעת אשמח לקבל הסבר מפורט כיצד לבצע את התהליך תודה...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-