עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D עלה 707 שקל עד הבית. הנגן הזה פשוט 10 הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי). ניכנס לכל מקום. הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים. הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות! נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים. ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה. בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל …

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by g1zey,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD 32 HD READY. בעיקר לצפיה בערוצים וחיבור למחשב. קיבלתי המלצות על ה Toshiba Regza CV500 ורציתי לשאול לעצתכם . תודה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. הסמנתי לפני כחודש בערך סאנדיסק , אבל ביטלתי את ההזמנה. אני חשבתי על הדגמים הבאים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-795&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=creative512tx&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipod-512&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 החיסרון של האייפוד שאין לו צג והוא ארוך .. אני רוצה מכשיר עם איכות שמע טובה , ללא בעיות , שיהיה חזק ולא ישבר מכל מכה קטנה . תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by yovav hashovav,

מישו יכול לתת לי המלצה כמה טובות האוזניות האלה? ...אני צריך אותם לנגן אםפישלוש. הם מספכים את הצרכים של מישו שאוהב מוזיקה? http://www.circuitcity.com/ccd/productDetailReview.do?oid=119283&com.broadvision.session.new=Yes&ct=0&BV_SessionID=@@@@1653404134.1117711488@@@@&BV_EngineID=ccdkaddekkdgmilcfngcfkmdffhdffo.0 הם של סוני אני מקווה שיש פה אנאשים שיש להם אתזה פו ואז הם יוחלו לתת לי תגובה עליהם... דרח אגב יש לכם פו דברים מענינים בפורמים רק חבל שאני לא מבין אנגלית

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  6. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 800 שקל? ואך הכרטיס הזה. AUDIGY2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by barzanger,

קניתי את המכשיר ועדכנתי לגרסא האחורנה אני מפעיל כל פורמט של ווידיאו אבל אני לא מצליח להפעיל כתוביות אשמח לעזרה ניסיתי לשנות לאותו שם לשנות סיומת אך ללא הצלחה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. המאגנום הוא 150W-RMS האלפא הוא 100W-RMS המחיר של האלפא גבוה משל המאגנום. מאגנום: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=7274&aff=zap אלפא: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5324&aff=zap

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by Rong,

אני צריך עזרה אני רוצה ליבנות מגבר ל MP3 שלי מגבר ניייד עשיתי חיפוש ולא הצלחתי לימצוא משהו ... אז בבקשה אם יש למישהו תוכניות לכזה מגבר שיביא לי אני צריך דיי דחוף (עדיף אם יש משהו בעיברית) תודה רון ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן ערב טוב ושקט עד כמה שאפשר לכולם בדקתי אוזניות באתר של KSP והייתי ממש נעול על הדגם ORC של ראזור שעולות 280 ואז ראיתי עוד איזה אוזניות- בצבע אדום עם דפנות מתפרוקות ושיש לזה גם מיקרופון מדונה . עכשיו נכנסתי ואני לא מוצא אותן - יכול להיות הפסיקו למכור - בכל אופן אני לא זוכר איזה דגם ואיזה יצרן זה היה . המחיר שלהן היה 350 . בכל אופן אם למישהו יש מושג על מה מדובר אשמח ללינק וכו כן אם אפשר המלצה לאוזניות בטווח מחיר הזה שהם גם לגיימינג וגם למוזיקה. לא מחפש משהו מיוחד לשימוש יום יומי רגיל . תודה שיהיה שקט ורגוע עד כמה שאפשר .

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by cousinIT,

חבר שלי טוען שאין לו מיקרופון והייתי אצלו ובאמת אין לו, אך כשאני מתקשר אליו מהסקייפ אני שומע כל דבר מהרמקולים שלו.. כמו הודעות איציק והקלדות במקלדת... ואני שומע הכל חזק וברור! מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. היי אוזניות יש לי אבל אני צריך מאריך כי אני יושב בד"כ די רחוק מהמקור כשאני רואה סרטים או שומע מוזיקה. האם יש מתאם שיקבל את הINPUT מהמקור שלי, וישדר אותו למתאם (קטן) שיהיה מחובר לאוזניות שלי ? אם כן, אני אשמח לדוגמא אם לא, איזה עוד פתרונות יש לאוזניות באלחוט ? (בלי לקנות אוזניות חדשות, אני רוצה להשתמש באוזניות שלי) תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Master Boo,

שלום לכולם, החלטתי להקדיש קצת תשומת לב גם לנושא הסאונד במחשב שלי אני נוטה לכיוון כרטיס Audigy בשילוב עם רמקולים Logitech X-530. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את כרטיס הAudigy Value 7/1 של קרייאטיב, ולהשתמש רק ב5.1? או שזה חייב להתאים? שאלה בטח נובית, אבל אני נוב גמור בתחום. כמו כן אשמח לדעות על הבחירה שלי, אם יש משהו אחר מומלץ בתחום. תודה רבה על העזרה, אביתר.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by fp581,

דרישות: שלט ללא חוט איכות מעולה זה למוזיקה משחקים וסרטים (בקיצור הכל, ואין הדגש על אחד מהם) ממ כמה שיותר קטנים יותר טוב (אין לי הרבה מקום על השולחן) וזהו אה וראיתי שלט למחשב ששולט בהכל האם הוא טוב ושווה את ה300 ש"ח? והאם זה רעיון טוב לשים את הרמקולים על פול ווליום ולשלוט על העוצמה בעזרת המחשב (דרך השלט)? נ.ב תודה מראש עריכה: הדבר היחיד שראיתי זה את הרמקולים האלה:GT5051R Altec Lansing שהם 5.1 אבל אמרו שהרמקולים האלה לא משהו למוזיקה וזה מאוד מפריעה לי. ראיתי גם את הMX5021 Altec Lansing שהם 2.1 אבל יקרים מדיי בשבילי, ויש גם את הFX6021 Altec Lansing שגם הם יקרים מדיי בשבילי. אז יש לי בעייה קשה אין לי הרבה ברירות לבחור את ה5.1 שהן לא משהו בכלל (לפי הרבה ביקורות שונות באתרים שו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! איזה אוזניות טובות יותר shure se535 או sennheiser ie8 ? ???

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של 300-350 ש"ח, שיהיו In-Ear בלבד. אני צריך אותם לחדר כושר בעיקר, אז חשוב גם נוחות. אבל העיקר שאני רוצה להתמקד בו, הוא סוג המוזיקה שאני שומע. אני שומע בעיקר טראנס, מוזיקה אלקטרונית. מה שאומר, שהבאס צריך להיות במידה הנכונה, שיורגש ושלא יפגע בטריבל. אני שומע דרך Galaxy S3 או דרך נגן Sansa Clip 2GB אז חשוב שהאוזניות לא יהיו רק עם מיקרופון שמותאם רק לאייפון (מבחינתי, שלא יהיה מקרופון בכלל). תודה לכם, ממתין לתשובות שלכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GreenApes,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות כבר כמה זמן ואני מתלבט בין AKG K518 שאני יכול להביא בערך ב-400 שקל והמליצו לי גם על Aerial7 Tank ב500 שקל זה בערך בתקציב שלי עד גג 500 שקל מה באמת מומלץ לקנות אני לא רוצה אוזניות כפתור אלא קשת, השימוש שלי זה לשמיעת מוזיקה בנסיעות(גלקסי S3) מוזיקת טראנסים, מזרחית, רמיקסים וגם קצת ישראלי.. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. היי יש לי כרטיס קול מיושן ואני פיתחתי לאחרונה תחביב של יצירת סטים בבית לכיף עם כל מיני תוכנות ... אני מחפש כרטיס קול טוב כי כרגע שאני ממקסס משהו זה יוצא זוועה ונתקע לי ... יש למישהו המלצות? רצוי בסביבות ה300-700 שח

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  23. Started by Talker,

יש לי טלוויזיה Samsung LA40R81B LCD עם מערכת קולנוע ביתית sony dav-dz230 יש לי כמה שאלות: 1. הDVD שלי יכול לנגן סרטים באיכות HD שאני מוריד מהמחשב? אם אפשר לפרט איזה ואיך.. 2. כדי לצרוב סרטי HD אני צריך צורה Blu-ray במחשב נכון?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  24. OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים) התרשמות כללית עכשיו: האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך. ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת). שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי. העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לא…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.