אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה קיבלתי ממישהו רמקולים רצפתיים גרמניים מפלצתיים. חיברתי אותם לרסיבר שלי ומוזיקה שומעים בהם מצויין. הבעיה שהסנטר שלי נשמע חיוור לעומתם בסרטים. כאילו שהטווח שלו לא קרוב מבחינת העמוקים. קולות של גברים נשמעים שונה לגמרי מהסנטר לעומת הקדמיים. מה אני אמור לחפש? הנתונים של הקדמיים מצורפים בתמונה, והדגם של הסנטר זה POLK CS100. מתוך גוגל: This speaker features two 4 inch mid/bass drivers and one 7/8 inch tweeter. Frequency response: (-3db) 60Hz -20kHz. Recommended amplification: 10-100 watts. Efficiency: 89dB. Impedance: 8 ohms. עריכה: אולי בעצם אני צריך לכוון במגבר את הסנטר כ-SMALL, ואז הנמוכים ישלחו לסאב. ננסה ונראה.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שתי טלויזיות חדשות, בבקשה תעזרו מי שיכול. 1. לסלון - מרחק צפייה הוא באיזור ה-3 מטר, לכן אני חושב על טלויזיה בגודל 42-47 (כמה שיותר גדול יותר טוב) שתהייה 1080, עדיפות שתהייה בלי 3D כי זה סתם מיותר, אבל מה שהכי חשוב שיהיה לה WLAN (בעיקרון אני רוצה לעשות לה סטרימינג מהמחשב שלי שיהיה בחדר עם XBMC) תקציב הוא עד 6K אם יש פחות כמובן שזה עדיף... 2. לחדר - מרחק צפייה הוא באיזור ה2.5, אז אני מחפש אחת בגודל 37, מספיק 720, אם יש משהו עם WLAN או לפחות LAN אז מעולה, אם לא, אז שטויות. תקציב הוא עד 2500, אם אין אחת טובה אז 32 בתקציב של 2000... כמובן שיהיו חברות טובות ואמינות ודרך היצרן ולא דרך ספק משני למרות שיותר זול דרכם. בבקשה תעזרו! תודה מראש, יותם.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות לטלפון (אייפון) שבו אני שומע את כל המוזיקה כשאני לא בבית.חשוב שיהיו נוחות (נסיעות ארוכות בצבא), עם באסים עמוקים וחזקים אבל גם גבוהים טובים.חשוב מתקפלות, אבל אם ממש צריך אפשר לוותר.חשוב אוזניות און איר, אני לא מסתדר עם אין איר.חשבתי על האודיו טכניקה SJ33, אבל עלו לי ספקות היום אז אני מתייעץ.תקציב עד 200 שקל, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
לוח האם במחשב הנייח שלי הוא ASUS A8N-SLI Premium וכרטיס מסך עם DVI בלבד... האם שדרוג של כרטיס מסך עם יציאת HDMI יכול לתמוך גם בפורמטים אודיו חדשים? יש לו כרטיס קול ויציאת SPDIF אופטית מובנת בלוח, אך קראתי שהיא לא ממש תומכת בפורמטים חדישים, 1- האם אות האודיו בכרטיס מסך חדיש עובר ישירות דרך PCI-EXPRES , או שהוא צריך את הכבל הקטן בעל שתי הגידים? 2- האם זה אפשרי שלוח אם כזה ישן לא יכול להעביר פורמטים חדישים בכלל, גם אם נשדרג לכרטיס מסך חדיש? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה תוכנות לניגון Bluray 3D יש חוץ מ power DVD ו - total media theater ??
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני כרגע משתמש במערכת Logitech X540, ומכיוון שעברתי חדר לאחרונה ולא היה לי כח לסדר את כל הרמקולים כמו שצריך, רק הקדמיים הסנטר והסאב, כמובן, מחוברים. בעבר קניתי את הרמקולים האלה כי הייתי יותר בקטע של משחקי מחשב, אבל היום אני יותר משתמש ברמקולים למוזיקה, ודיי נמאס לי מהם, אז החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. חשבתי כבר על כיוון אבל יש לי התלבטות, Audioengine A5+, DAC D1, Sub S8 חשבתי שזה יכול להיות שילוב מעניין וטוב, אך מצד שני קיימת גם האפשרות להרכיב מערכת ממגבר רמקולים וסאב בנפרד. מכיוון שאין לי כל כך מושג מה קורה היום בשוק מבחינת איכויות רמקולים סאבים וכו', אני יודע / שמעתי שמגברים של החברות Denon, Yamaha, Harman Kardon, Onkyo הם טובים, אני צריך את המלצותיכם …
-
- 43 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי! למישהו יש WD TV MINI והצליח להריץ דרכו סרטים בפורמט DVD, כלומר, להעתיק סרט DVD לספרייה, ולהריץ על הסטרימר הנ"ל? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי אותם וחיברתי הכל אבל הרמקולים עושים רעשים מוזרים גם כשהסאב כבוי מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות on ear, באזור המאה שקל (במחירי ebay, אם זו קנייה בחנות אז עד מאתיים). חשוב לי שהן יהיו נוחות (אם אפשר כאלה שמתכווננות) ובאיכות יחסית טובה (של סאונד ובידוד). אם מישהו מכם מכיר דגם ממש טוב במחיר קצת יותר גבוהה- אני אשמח לקבל הצעות, בתנאי שזה דגם שממש נותן תמורה למחיר. קישורים והצעות כלליות יתקבלו בברכה ותודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר טלוויזיה שתומכת בפורמט של דיסק DVD? אני לא צריך שתתמוך בכל התפריטים, אלא רק שתריץ את הסרט הראשי וזהו. אני פשוט רוצה לרכז את ה-DVD-ים של הילדים בהארד דיסק חצוני/DOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה כך שיוכלו לראות את הסרטים שלהם בלי נגן ה-DVD. ברור לי שאפשר לקנות סטרימר שיעשה את העבודה, אבל חבל לי לרכוש עוד מכשיר אם יש טלוויזיה שעושה את העבודה בעצמה תודה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
עברתי לדירה חדשה ואני מתכוון לצרוך את המדיה שלי בסטרימינג. אני לא מתכוון להשתולל, ויש לי אפשרות גם להביא אחד מארה"ב. מה הסטרימר עם היחס עלות/תועלת המירבית שיש כיום בשוק. אשמח לא לחרוג למעלה מ600, תקנו אותי אם במחיר הזה לא אוכל להביא מכשיר איכותי. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
JBL CS6 6.5 http://www.jbl.com/EN-EU/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=CS-6 אני אולי אקנה מ חבר אותם, אני מחפש משהו פשוט אבל שישמעו קצת יותר טוב מהמקולים המעפנים שיש לי באוטו . מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, המטרה של הסטאפ היא בעיקר צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה. עדיין לא קניתי ולכן אשמח לקבל הצעות לגביי אפשרויות יותר טוב לאחד מהמרכיבים. סאב וופר PSW12 Polkaudio - 1500 שקל ------------- סט 5 רמקולים SPARK Pure Acoustics - 1000 שח יצרן: Pure Acoustics הרכב הרמקולים: סט 5 רמקולים WAY: 2 נצילות: 90 טווח תדרים: 45-22 פרטים נוספים ---------------- דגם 3D רסיבר SONY STR-DH520 - 1590 שח •רסיבר סוני 7.1 ערוצים תלת מימד 7.1 ערוצים מעבד וידאו פנימי התומך ברזולוציות עד 1080pRMS וואט 7X 100 הספקHDMI בחיבור 3Dמחיר רגיל החל מ-1990 ש"חמחיר מיוחד לחברי הייטק-זון1590 ₪דמי משלוח 39 ש”ח עם שליח עד הדלת, אספקה עד 7 ימי עסקים. אפשרות לאיסוף עצמי חינם, מאור יהודה. פרטים נוספים:רסיבר סוני 7…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה להשתמש בפלייסטיישן 3 בשביל לקרוא קבצים מהמחשב ולהפעיל אותם. אני יודע שזה אפשרי אבל לא לגמרי הבנתי איך לבצע זאת. אודה לכל מי שיוכל להסביר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית טלויזיה FULL HD ואני רוצה לראות בה סרטים איכותיים, אך למרבה בצער כשאני מחבר דיסק און קיי עם הסרט לטלויזיה הוא לא טוען את הסרט ברציפות כלומר הוא חייב לטעון באותו רגע של הצפייה ולכן כל רגע הסרט נתקע והוא ממשיך לטעון עוד טיפה.. בנוסף ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב נייד דרך כבל HDMI אבל מישום מה הטלויזיה לא מעלה את המחשב.. מה אפשר לעשות בשביל לראות ברציפות את הסרט? כמובן שדיסק לא בא בחשבון בסרטים של 10 גיגה ויותר.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחי היה את האסבוופר הזה Alpha Technology 20P http://www.crazyedi.co.il/products/14466 הוא קונה חודש ואת זה הוא מביא לי. עכשיו יש לי שאלה אם ניתן לחבר את הסאבוופר הזה למחשב ישירות. יש לי כרטיס מסך מובנה של 7.1 ערוצים ויש לי שני רמקולים רגילים של מחשב. האם ניתן לחבר את הסאב למחשב ומה בכלל התנאים שבזכותם מתפאשר לחבר סאב וופר ישירות למחשב בלי צורך לרסיבר או מגבר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אז אחרי נבירה באשכולות ובמדריכים צמצמתי את אפשרויות הקניה שלי לשתי אוזניות IEM ורציתי לשמוע את דעתכם או אפילו ניסיונכם עם קצת מזל.. כרגע אני מתלבט בין הSennheiser ie7 ל Shure SE425 . יש למישהו ניסיון איתן? ראיתי שבמדריכים בתקציב של עד 1000 ₪ מומלץ על ה Sennheiser ie7 אבל המדריכים נכתבו בתקופה שלפני סדרת ה shure se xx5 אלא בתקופת ה se xx0 לפי מה שהבנתי יש הרבה הבדל .. הזוג הקודם שלי היה sennheiser cx550 ז״ל :'( אז אני יודע שאני אוהב את הצליל של sennheiser.. תודה מראש חברה ושיהיה לנו שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-