אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בבית רמקולים של pure acoustics,עם רסיבר של harman kardon שלא היו בשימוש כמה שנים. בעקבות קנייה של טלוויזיה חדשה (LG 55LA621Y) אני מתכוון סוף סוף להשתמש בהם. אבל יש לי שאלה אחת, במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים של pure acoustics בזמן צפייה בטלוויזיה (ממיר פייבר בוקס של הוט),אני צריך לחבר את הממיר לרסיבר נכון? ומה קורה כשאני רוצה לראות סרטים ישירות מהטלוויזיה? (סרטים לדוגמא מחיבור ה-USB של המסך) ועל איזה חיבור הכי מומלץ? הבנתי שמדובר בחיבור אופטי האם זה נכון? יש לציין שלרסיבר אין כניסת HDMI..דגם די ישן (נקנה לפני 6-7 שנים בערך) - AVR 130.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברכות, אנחנו מחפשים בנרות מסך חדש לסלון שלנו שיחליף את הטושיבה המקרטעת שלנו. חובה שיהיה מסך LED (מזכוכית), יכלול כניסת USB שתתמוך בסרטי וידאו (כניסה לדיסק קשיח חיצוני - רשות), שגודלו יהיה 47 אינץ' וינוע סביב המחיר 5,000 - 8,000. יש המלצות מלומדות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, שימושי הרמקול: משחקים, סרטים ושירים (בערך הכל ). עדיפות לקנייה מבאג מחשבים עקב כרטיס גיפט קארד שיש ברשותי. ועדיפות לרמקולים עם סאב וופר ויציאות לאוזניות מובנות (חשוב שיהיה כמה שיותר קטן ולא מסורבל). בריפרוף עברתי על רמקולים אפשרים, בין היתר עלה לי התוצאה הזאת: [h=1]Creative GigaWorks T20 Series II 28W RMS 2.0[/h] אשמח לשמוע המלצות למי שיש ועוד אפשרויות אחרות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שככל שהעכבה ( OHM ) באוזניות גבוהה יותר, כך האוזניות יותר איכותיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיעו מים עד נפש.אני לא יכול לסבול יותר את הכ.קול OB שיש לי. הוא פשוט מסריח (שזה כבר נושא לדיון אחר,והוא של קריאטיב...) אני מנסה לגבש דעה על איזה כרטיס קול לקנות, שיהיה ברמה אחת או שניים מאלה שOB. יצא לי לשמוע את הEXTIGY מחובר למערכת קולונוע-ביתי, ואת LIVE 5.1 מחובר לקמברידג' 5.1 מכיוון שאני לא מלא בכסף אני מחפש פיתרון באיזור ה 400 שקל, מה שתפס את עיני (ואני מקווה גם אוזני) זה Sound Blaster Digital Music aka Sound Blaster MP3+ וקראתי עליו ביקורת טובה. הוא מבוסס על צ'יפ של Analog Devices שמקבל ביקורות טובות המחיר שלו הוא באיזור ה370.הוא חיצוני (דהה) מה שמקל על קלות החיבור בתוך כל ג'ונגל החוטים שיש לי פה... הכרטיס יתחבר, כמו הנוכחי, למערכת קולנוע ביתי - העדפה לחיבו…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר. הציוד : A.C. Ryan Playon!HD Mini Streamer Microlab Solo 7c יחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. האוזניות שהיו לי התקלקלו. הן לא היו משהו מיוחד. זה בלשון המעטה, פשוט לא רוצה להעליב אתכם. השימושים שלי הם משחקים, מוזיקה וסרטים (בעצם, לא חושב שיש עוד שימוש אחר). התקציב שלי מוגבל מאוד, ואני מוכן להתפשר על האיכות לצערי. בדקתי פה בפורום 10 דפים אחורה והיחידות שהתאימו לי לתקציב הן AKG K404 במחיר של 238 ש"ח. מאחר ויש לי עוד טיפה כסף עד 300 ש"ח רציתי לשמוע המלצות. http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=k404&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני לא יכול לקנות כרגע מחו"ל, רק מהארץ. אני רוצה אוזניות קשת בלבד. אשמח אם מישהו יגיב, ימליץ או ייתן חו"ד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות בעיקר להאזנה למוזיקה. התקציב שלי הוא 300 ש"ח, חשבתי על האוזניות הבאות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=21634 אבל אמרו לי שהן לא משהו. אשמח לשמוע את דעתכם, והמלצה לאוזניות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם משהו יודע מהי צריכת החשמל של ממירי הוט? גם במצב עבודה וגם במצב המתנה (STANDBY) אני צריך לחשב את צריכת החשמל של 30 ממירים ב"מיני מוקד שידורים" כדי שאוכל לרכוש אל-פסק בהתאם. אשמח גם להמלצה של דגמי/חברות אל-פסק, כרגע אני די סגור בכיוון של ADVICE תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מאמין.... נגן של 250$ ונאבד לי הכבל USB שלו...... כנראה שאיבדתי אותו לפני שבועיים אבל רק אתמול הייתי צריך להטעין אותו, ולא מצאתי את הUSB CONNECTION.... עכשיו הבעיה המרכזית היא שיש לי מכשיר של 250$ ששווה 0$ (גם הטעינה וגם ההעתקה נעשית דרך הכבל...). הלכתי לחפש בחנויות את הכבל... אבל א) המחירים מופקעים בטירוף (60 ש"ח לכבל מסכן ?!?) ב) האיכות שלהם נמוכה מאוד (הכבל מאוד "דק" לעומת זה שבא עם הנגן, וגם אין לו מסנן פילטר בסוף כמו שיש בכבלים איכותיים והיה לי בקודם... אזי תהיה לי מהירות נמוכה)... --------------------------------------------- בקיצור... אני מחפש כבל USB רגיל אם MINIUSB 5PIN (לא 4PIN, זה חשוב). עדיפות לכבל איכותי עם מסנן פילטרים (כמו שיש לכם בחיבור מסך מ…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נגן MP3 מבוסס פלאש , והייתי שמח אם אפשר לקבל הצעות. הדברים שאני מעוניין שיהיו בנגן זה : 1. נפח - כמה שיותר גדול (1 גיגה ומעלה) 2. איכות הסאונד - כמה שיותר טובה. 3. רדיו - שיהיה אפשר לשמור תחנות ולהקליט מהרדיו ישר לMP3. 4. גודל - כמה שיהיה יותר קטן יותר טוב וגם מבחינת משקל. המחיר לא כל כך משנה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר סט רמקולים 2.1 לשני מחשבים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות בחודש יוני הקרוב אוזניות ON-HEAD לשמיעה יותר איכותית. ואחרי הרבה המלצות הבנתי שהאוזניות הכי טובות שאני יכול להרשות לעצמי עד 700 ש"ח הם אלה. הסיבות לבחירה זה מאחר ואני שומע : מזרחית, אלקטרוני,רוק, היפ הופ, ישראלי. מאוד חשוב לי באס מורגש, וטרבל (גם לצלילים הקטנים). השאלה אם מישהו יכול לתת חוות דעת חיובית בעניין, והאם אני צריך להוסיף מגבר ? ואיך הוא יכול להועיל ? הבנתי שזה יכול להועיל כדוגמת FiiO E6 או FiiO E11. בנוסף אני מחפש את הצבע האדום, אם מישהו יכול להמליץ על מחיר זול של האוזניות, יעזור לי.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב ומוכן להשקיע. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-