אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ USB וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר HDMI של הכבלים יתחבר למגבר נכון? מצד שני יש מערכת שהיא בחתיכה אחת לדוגמה bose איך זה שהיא כל כך יקרה??האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשיטותי באינטרנט מצאתי את הרמקול הבא : http://www.audioholics.com/reviews/speakers/satellite/yamaha-ysp-1100 מקריאה קצרה הבנתי שהעניין הוא די חדיש ודי מדהים. זה בעצם מקרן קול שמדמה 5.1 בעזרת כ-40 רמקולים קטנים בתוכו,מה גם שאפשר לכוון את הקול לכיוון אחד בחדר כך שבכל שאר החלקים של החדר בקושי בקושי שומעים את המוזיקה. המחיר בארץ לפי מה שראיתי הוא קצת מעל 9K... למישהו יש משהו להרחיב בנושא? להציג מתחרים? להחכים אותי בנושא? ותמונה לקינוח..
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני כנראה מזמין את הiPod האגדי (סוף-סוף) ואני מתלבט בין USB 2.0 לבין FireWire. המחיר של הכבל USB 2.0 אצל ידע הוא דיי קרוב למחיר של כרטיס עם 2 יציאות FireWire, אז כסף הוא לא העיניין. מה שמעניין אותי, זה מהירות. תודה למי שיעזור..
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי cowon Z2 , קדם לו cowon d שנמצא ברשות בני ועושה את ימיו האחרונים והטובים. מחפש חלופה כמתנה לבני במכשיר הדומה ל-cowon Z2, תקציב עד 1,200 ש"ח. לא חובה cowon אך חשוב שיהיה מסך איכותי ואיכות סאונד טובה. תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז בהמשך לאשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39412 האוזניות הגיעו סוףסוף תמונה: המראה החיצוני נראה מרשים, אך כאשר חיברתי את האוזניות למחשב.. גיליתי את איכותן של האוזניות קודם כל, ישנו רחש תמידי בזמן השימוש(חזק ומפריע), שנית ישנם בעיות קליטה רבות(בטריות חדשות). טוב לא שציפיתי מאוזניות ב50 שקל ליותר, אבל עדיין, למי ששוקל לרכוש את האוזניות, שידע
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי כבל שמצד אחד מתחבר למחשב ביציאה הרגילה של האוזניות/רמקולים ומהצד השני מתחבר באמצעות 2 חיבורים ל2 כניסות IN של AUDIO בטלוויזיה, אדום ולבן. הכבל - http://img166.imageshack.us/my.php?image=asdasdacy3.jpg משום מה אני לא מצליח לשמוע SOUND כלשהו בטלוויזיה. הטלוויזיה שיש לי היא LG 26LC41. אודה לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי את הTV - Toshiba 46SL733 במרחק 2 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך MSI 4870 512MB (יש לי מתאם בין DVI לHDMI) במרחק 10 מטר משם - מחשב עם כרטיס מסך HIS 5770 1GB וכמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה מקסימלית - 1920*1080. אני רוצה לחבר את שניהם לTV (לא באותו זמן) עם אותו כבל. כבל HDMI יעשה בעיות כלשהן כמו ניתוקים, קפיצות, איבוד איכות התמונה במרחק של 10 מטר? עוד שאלה קטנה - הTV הנ"ל תומכת בכבל מסוג 1.3. אם אני אחבר כבל מסוג 1.4 זה עלול לעשות בעיות כלשהן או שהיא תעבוד פשוט אבל אני אראה 1.3 ולא 1.4? ישנה דרך להעביר אודיו דרך הכבל עצמו? תודה מראש, Zinger777.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi. יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi. אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות. ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי? אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p) האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך? ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ? ממש תודה לעוזרים! ;D
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ! אני צריך המלצה לטלוויזיה עבור אבי שהסתבך כשניסה להבין מה כדאי לו. הוא מחפש לפחות 55 אינץ לפחות 3 שנים אחריות חשיבות שהsound מבחינת דיבור יהיה צלול וברור. זהו בגדול. אין איזשהיא הגבלה למחיר. הוא מחפש משהו טוב ומוכן להשקיע. אני לא לגמרי יודע איך זה עובד אבל אם יש אפשרות לחבר דיסקאון קי כדי לראות סרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD לסלון שלי בגודל 37 אינץ ראיתי את המרנץ 37 שעולה 8700 היא נאה וזולה יחסית ואיכות התמונה סבירה! לעומת זאת ראיתי את ה סאמסונג 40 LCD ליגה שונה לחלוטין גם מחיר בליגה אחרת 13500 אין לסמסונג 37 אינץ בקיצור החלטתי להשקיע לטובת העניין 10000 11000 אלף שח לכל היותר אני רוצה 37 LCD עם HDMI יחס קונטרסט נאה ואני מבקש רק באמת מי שראה ויש לו נסיון בעניין כי אני הייתי 7 שנים בתחום ואני בשנתיים האחרונות קצת לא בענינים בתודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן mp3 בגודל של 2 אצבעות כזה.. רציתי לדעת אם יש תוכנות שאפשר להוריד מהאינטרנט שיעבדו איתו? ואם יש סוג של קבצי שירים שמתאים במיוחד לנגן mp3? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר. אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר. אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג. אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם. שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע. מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל? והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות. אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי. תודה.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-