עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by i.k,

היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ben060,

אי אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לטלויזיה בלי רסיבר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי אני נוסע כל יום ברכבת והייתי רוצה לקבל הצעה לאוזניות ניידות שנוח לארוז, אז אני חושב ללכת על כאלה של Ear-In (אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח, כי אני לא מת על אוזניות שממש נכנסות לתוך האוזן). על מה מומלץ, גם שיהיה איכותי יותר מאוזניות ב30 שקל וגם שלא יגיע לסכומים אסטרונומיים (משהו בסביבות 100 שקל אני אשמח, אך אם צריך לחרוג..) תודה.

4. Started by haimcoen,

שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Dan1989,

שלום יש לי נגן mp3 בגודל של 2 אצבעות כזה.. רציתי לדעת אם יש תוכנות שאפשר להוריד מהאינטרנט שיעבדו איתו? ואם יש סוג של קבצי שירים שמתאים במיוחד לנגן mp3? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by waizman,

נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול. חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות. חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.php שהן גם אופציה. למרות שהן לא קשת בשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח) אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ) המלצות מישהו?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון (מקווה שכן) בעיקרון אני מחפש לקנות כרטיס קול חיצוני, מיקרופון ומקלדת שליטה. אני לא רציתי להספים אז פתחתי דיון משותף. התקציב הוא 1300-1400 ש"ח. אפשרות לחריגה ל-1600 ש"ח אם אין ברירה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. הדגמים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: M-Audio M-Track plus מיקרופון: Shure sm-57 מקלדת שליטה: Miditech i2 control 25 מה אתם אומרים? אם יש לכם חוות דעת או המלצה לאחד מהמוצרים הללו אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by alex15,

יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by alon27,

יש לי בחדר טלוויזיה full hd עם חיבור hdmi אבל כתוב לידו dvi. יש לי גם מחשב שיש בו חיבור dvi. אני רוצה להעביר כבל מהdvi במחשב לhdmi בטלוויזיה, אבל הוא צריך להיות באורך של 3 מטר לפחות. ראיתי באינטרנט שכבלים כאלו עולים בסביבות ה70 שקל ורציתי לדעת האם הם יתאימו לי? אני אראה טוב? זה יתמוך ברזולוציה גבוהה (מכיוון שאני לפעמים רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות של 720p) האם אני אראה למרות שהכבל יחסית ארוך? ושאלה אחרונה, מומלץ לקנות כזה דבר באייבי או בארץ? ממש תודה לעוזרים! ;D

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by 8-Ball,

אני צריך מגבר ורמקולים מדפיים\רצפתיים לשימוש בשביל מוסיקה וסרטים (בעיקר מוסיקה) יש לכם על מה להמליץ?? הדגש הוא איכות ולא עוצמה... אני לא ירים מסיבות חג אצלי בבית.. אני ממש רוצה לרדת מה3500...אבל זה המסקסימום תודה לעונים ד"א...המקור הוא המחשב...עם כרטיס קול Creative Audigy 2 תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by leoleo,

שלום לכולם, ברשותי cowon Z2 , קדם לו cowon d שנמצא ברשות בני ועושה את ימיו האחרונים והטובים. מחפש חלופה כמתנה לבני במכשיר הדומה ל-cowon Z2, תקציב עד 1,200 ש"ח. לא חובה cowon אך חשוב שיהיה מסך איכותי ואיכות סאונד טובה. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by arkadur,

אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר. אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר. אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג. אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם. שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע. מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל? והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות. אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי. תודה.

17. Started by Yotam.B,

היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. בשיטותי באינטרנט מצאתי את הרמקול הבא : http://www.audioholics.com/reviews/speakers/satellite/yamaha-ysp-1100 מקריאה קצרה הבנתי שהעניין הוא די חדיש ודי מדהים. זה בעצם מקרן קול שמדמה 5.1 בעזרת כ-40 רמקולים קטנים בתוכו,מה גם שאפשר לכוון את הקול לכיוון אחד בחדר כך שבכל שאר החלקים של החדר בקושי בקושי שומעים את המוזיקה. המחיר בארץ לפי מה שראיתי הוא קצת מעל 9K... למישהו יש משהו להרחיב בנושא? להציג מתחרים? להחכים אותי בנושא? ותמונה לקינוח..

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ USB וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר HDMI של הכבלים יתחבר למגבר נכון? מצד שני יש מערכת שהיא בחתיכה אחת לדוגמה bose איך זה שהיא כל כך יקרה??האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן!!! אני יודע שאפשרוית 6,7 לא ממש קשורות אבל עדיין

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by amisu,

קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by sim12345,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות. אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל. המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים