עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kitt0s,

אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by icebreak,

סוף השנה מתקרב, ואני יודע שנוהג בדרך כלל לפרסם את דעת העורכים בתחומים השונים (באתר זה ובאחרים), חשבתי שיהיה מעניין לתת גם למשתמשי הפורום את האפשרות לבחור מה לדעתם היה מוצר השנה בתחום נגני האודיו (בכוונה לא הכנסתי לרשימה נגנים שיש להם תוספת כמו ניגון וידאו וכו')... אתם מוזמנים לבחור כמובן על פי השיקול של המוצר החדשני ביותר, המשתלם ביותר (או כמובן מה שרכשתם בעצמכם). מכיוון שאי אפשר להכיל ברשימה את כל הנגנים הקיימים, בחרתי את הבולטים ביותר, אם יש לכם דעה אחרת, תבחרו OTHER כמובן. כמובן, שאם אתם רוצים, בנוסף להצבע שלכם, תוסיפו גם פוסט עם הסיבה לבחירה (אבל אל תהפכו את הפוסט למלחמת נגנים וכו'.. אין צורך, יש כבר מספיק פוסטים כאלו). --- לגבי הכפתורים בסקר שלא יצאו טוב.. זה לא באשמ…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  3. http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=149 http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=148 מחירים טובים!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by matan007,

קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. טוב אז כמו שרובכם יודעים יש המון שקרים וחרטות שמוכרים כדי למכור כמה שיותר ולהלהיב את הלקוח הממוצע. אפשר להרחיב את זה לכל מיני מושגים ומשפטים שבא לכם! אני אתחיל: - טווח היענות "רחב ביותר" 17-40,000 - כבל אופטי - BOSE, פרוסאונד, גראדו, סנהייזר - DJ ארצישראלי - אוזניות "אולפן" - מוניטור תוסיפו מה שבא לכם, זה מה שעלה לי לראש בינתיים.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ANTONIO,

שלום, יש לי רסיבר של סוני, די ישן, שעובד בסדר ללא תקלות. יש לי גם רמקול סנטר של ימאה גם די ישן גם ללא בעיות מיוחדות פירקתי את המערכת כי צבעתי וכאשר החזרתי וחיברתי מחדש שמתי לב שהסנטר לא עובד טוב, שומעים רעשים והשמיעה גרועה. החלפתי חוטים וגם לא שומעים טוב.... מהכיתוב אחורי הרסיבר כתוב שהיציאה לסנטר עובדת ב 8-16 האום, ואני רואה שמאחורי הסנטר כתוב 6 IMPEDANCE האום. אז... אין התאמה... יכול להשפיע ? מה יכולה להיות הבעייה ? אם הלך הסנטר, על מה אתם ממליצים? ( משהו לא יקר )

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום, אני מקבל בעוד כשבוע ציוד חדש והמידע בביקורות קצת בלבל אותי בנוגע לחיבור הכבלים בינהם, לכן אני צריך מדריך קצרצר. הציוד : A.C. Ryan Playon!HD Mini Streamer Microlab Solo 7c יחוברו לטלוויזיה 32LG33R, מן הסתם של LG.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים שיתאימו לי מחשב וכניראה לי מצאתי כי אני אומר שלא שווה להשקיע על רמקולים למחשב אז חשבתי לקנות רסיבר וזוג רצפתיים מה אתם אומרים שווה לקנות משו נחמד לחפש ביד2 אם מישו שיכול להמליץ לי על רסיברים חברות וכו' ורמקולים כי אני לא ממש מבין בזה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by solaric,

כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by eliyho,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש טלויזיה LCD תוצרת LG דגם 37LG34R ( תקציב עד 4,000 ש"ח ) אבל לא הצלחתי למצוא ביקורת עליה בשום מקום, מישהו יכול להמליץ או לא להמליץ לפני שאני קונה? תודה מראש. מפרט טכני : נתוני מסך גודל מסך: 37 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 5 ms יחס ניגודיות: 50000 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² זוית צפיה: 178 מעלות שיטות שידור: מולטי סיסטם תמונה בתוך תמונה (PIP): כלול נתוני סאונד רמקולים מובנים: כלול הספק הרמקולים X2: 10 וואט דולבי סראונד וירטואלי: כלול מצבי קול מתוכנתים: כלול מערכת הדגשת צליל באס: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול היפרבנד מלא: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...) והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין) השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה? לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gggilad13,

כמה עולה הIRIVER H320 בגרמניה? איפה אני יכול למצוא את המחיר שלו וחנויות שבהן הוא נמכר? (בעיר קלן)

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  13. יש לי בעיה עם 2 החלקים הללו... לפחות באחד מהם, הכ. קול הוא כל הזמן מצרצר ומצרצר שהמחשב מפעיל צליל מסויים אם זה הודעה של איסיקיו, שיר בווינאמפ, או משחק, או סרטון, כל דבר שמשתמש בפס קול, פשוט מצרצר.. כמעט ורק לעיתים רחוקות אני מצליח לסדר ע"י נסיון להפעיל מחדש את הסרטון או מה שזה לא יהיה כמה פעמים ואז זה מצליח אבל עדיין.. זה משגע את השכל וניסיתי את הדרייברים האחרונים שהיו באתר של טרהטק יש לכם מושג איך לתקן את הבעייה הזאתי ????

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני מחפש מסך (האמת שלא טלויזיה) אך ורק לצפייה בתוכן מהאינטרנט. הם יש טלויזיות רגילות שמסוגלות לקרוא כל סוג קובץ מהwifi או מ disk on key? כמובן שעדיף wifi אבל גם DOK זה סבבה ואני מוריד הרבה HD ואני יודע שwifi לא תמיד זורם על זה (סטוגודוש). הייתי ממש מעדיף לא לקנות סטרימר ולא לנסות למצוא פיתרון של HDMI over WIFI אלא שהמסך יטפל בקריאה של כל סוגי הקבצים. ספציפית אני מסתכל על מסכים 42-46 עד 3K אם טיפה אופצייה לגלוש מעבר אם צריך. תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nadaw,

מה יותר טוב?? ATP3 vs jbl Creature II ולמה?? בבקשה.. התייחסו לכל סוגיי ההשוואה בינהם... מי יותר טוב ולמה?? השוואות וביקורות יתקבלו בברכה... צודההה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by MAOR,

אז ככה .. קןדם כל זה הציוד שלי: http://rotter.net/nor/music/8086.shtml (לא כולל תאורה) ובקשר לכרטיס קול ... יש לי כרטיס קול מעפן OnBoard .. אני צריך כרטיס קול (לא יקר) ולא 5.1 .. כי אצלי המחשב מתחבר ישר למיקסר .. והמיקסר מחובר לכל הציוד ... אני צריך משהו די טוב .. ולא יקר עד 500 שקל ... תודה

17. Started by huber,

קניתי כרטיס קול מסוג HERCULES GAME THATER XP וברצוני לצוות לו רמקולים שיממשו את הפוטנציאל שלו. מרבית השימושים שלי הם צפייה בסרטים ומוזיקה (MP3). ההתלבטות הכי גדולה שלי כרגע היא האם לקנות סט "מוכן" למחשב כגון הקריאטיב 5300 (שהוא 5.1 מלא וכבר מכיל מפענח ורסיבר פנימי) בעלות של כ1000 ש"ח ולגמור עם הסיפור או לבנות לאט לאט מערכת קולנוע ביתית ממוצעת. פה אתם נכנסים לתמונה בבקשה. איך ניתן להתחיל במינימום תקציב עם רסיבר שיתמוך בסראונד בלבד (אני לא ממש חושב שאני צריך AC3 ו DTS) ושני רמקולים נורמלים וסנטר בתור התחלה. זה אפשרי בתחום של 1500 עד מקסימום 2500 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Ran Ventura,

ברשותי רמקולים של Creative מדגם: Creative I -Trigue 3220 כבר הרבה שנים והייתי מעוניין לשדרג אותם. ראיתי את הדגם הנ"ל M - 200 2.1 MICROLAB. הייתי מעוניין לדעת האם מדובר בשדרוג לעומת הרמקולים שיש לי כעת. במידה ולא, אשמח להצעות אחרות בתקציב של עד 300 ש"ח בדגש על שלט לשליטה בווליום (בגלל שהרמקולים נמצאים על מדפים). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רב ברשותי רכב אשר מערכת השמע בו אינה קוראת קבצי MP3. אני מכין דיסק קומפילציה ובו מספר גדול יחסית של שירים. שאלתי היא, האם וכיצד ניתן להקטין\לדחוס קובץ WAV כך שיגיע לגודל הכי נמוך שלא ייפגע משמעותית מדי באיכות הקובץ (וכל זאת בשמירה על פורמט ה-WAV המקורי)? ניסיתי להשתמש ב Sound Recorder שמגיע עם ווינווס אך התוצאה רחוקה מלספק. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by berner,

חברי שלום אשמח לקבל המלצה למסך בגודל 40-42 מסוג LED השוק מוצף ואשמח ממביני עניין להמליץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות לכרטיס הקול במחשב. האוזניות יהיו לשימוש כולל של בעיקר מוזיקה, וסרטים, וגם מעט למשחקים. יש לי הנחה קטנה בכלי זמר, ושם ישנן את ה- 1. AKG K77 ב- 245 ש"ח 2. AKG K44 ב-198 ש"ח יש הבדל ניכר בין השתיים? הסתכלתי על כמה דגמים שרירותיים נוספים וראיתי דבר מוזר- שבסביבות אותה האיכות והרמה- אוזניות פתוחות יקרות יותר מסגורות. למה זה? אם הייתה לי אפשרות הייתי מעדיף אוזניות פתוחות שלא אוטמות את רעשי הסביבה ב-100% וגם לדעתי נראות טוב יותר. יש דגמים נוספים שטובים בהרבה מהשתיים הנ"ל? אם גם יש אפשרות במחיר, ואין פגיעה רצינית באיכות, הייתי מעוניין גם באוזניות עם חוט ארוך במיוחד (1.5M) שאוכל לחבר את האוזניות ליציאת הקול בלטלויזיה. תודה על כל תגובה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by er0101,

מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. קראתי את האשכול של הבחור שפתח וחווה דעת וגם חבל שהאשכול נתקע אחורה ולא ממשיך להיות פעיל. אבל בכל זאת, ראש בראש איזה סט עדיף?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD לסלון שלי בגודל 37 אינץ ראיתי את המרנץ 37 שעולה 8700 היא נאה וזולה יחסית ואיכות התמונה סבירה! לעומת זאת ראיתי את ה סאמסונג 40 LCD ליגה שונה לחלוטין גם מחיר בליגה אחרת 13500 אין לסמסונג 37 אינץ בקיצור החלטתי להשקיע לטובת העניין 10000 11000 אלף שח לכל היותר אני רוצה 37 LCD עם HDMI יחס קונטרסט נאה ואני מבקש רק באמת מי שראה ויש לו נסיון בעניין כי אני הייתי 7 שנים בתחום ואני בשנתיים האחרונות קצת לא בענינים בתודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by arkadur,

אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.