עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי ממערכת סטריאו ישנה שני רמקולים איכותיים (אייווה). החיבור שלהם אנלוגי (זה המונח? שני חוטים אדום-שחור גלויים בסופם?) וכל אחד מהם צורך 40W ובעל התנגדות של 6 אוהם.(נשמע כמו שיעורי בית)... רסיבר לא בא בחשבון שכן הם עולים הון... אז אני סומך עליכם שתתנו לי פתרון... (תקציב של 200 ש"ח לכל היותר) אין לי ניסיון רב באלקטרונירה ואני לא מבין גדול במערכות שמע למיניהם... אז אבקש מהפונים לענות בפירוט רב ככל האפשר אך אל תחסכו את הטרמינולוגיה המקצועית... ברשותי: לוח ג'יגהבייט 945P-S3 ספק JSP-TECH 500W למעוניינים לעזור אתם יכולים ליצור איתי קשר באימייל : itamar_ts@walla.co.il תודה רבה...! !

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר. אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר. אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג. אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם. שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע. מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל? והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות. אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי. תודה.

3. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55780=57233&pageInfo=1 בבקשה תאמרו לי לפחות 4 ... אני מדפיס והולך .. מה שיהיה אני יקנה מפה או שמות אמרתם איכות שמעתי לכם העלתי את התקציב שלי לה 600 700 שח . נתתם לי שמות טובים אבל בקריאת תגובות של הקונים ! כמה שהאיכות טובה הם לא קוראים עברית ! ואי אפשר לעביר בין תיקיות וצריך בטריה לרדיו נפרדת !!!!!אני משלם700 שח אני מצפה שיהיה את כל זה האמת .

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי זיכוי ברשת KSP והדבר היחיד שאני צריך למחשב זה רמקולים אני מעוניין ברמקולים לסטריאו (2.0\2.1\2.2) רצוי שייראו כמה שיותר טוב אבל הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב התקציב הוא עד 600 ורציתי לדעת על מה הכי הייתם ממליצים לי. תודה רבה.

5. שלום לכולם! כבר שנים שיש לי את המערכת הזו, Altec Lansing ATP3 ואני פשוט מרוצה ממנה. כעת אני קונה מחשב חדש לעמדה חדשה לגמרי ומחפש רמקולים שהם ממשיכי דרכם, או ברמתם ומעלה. האם יש כאלה? אשמח לעצות תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by ben060,

אי אפשר לחבר את הרמקולים ישירות לטלויזיה בלי רסיבר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. יש ברשותי רמקולים של microlab x13 ויש שם שני חיבורים שאני מחבר מהמגבר למחשב אחד זה חיבור עם חוט אחד משני הצדדים וכתוב pc והשני זה שני חיבורים מפוצלים מחיבור אחד שאני אמור להכניס למחשב וכתוב aux . אני יודע ש pc זה הכוונה מחשב השאלה אם אני אחבר את הaux למחשב אם זה כדי או שזה יוריד את האיכות שמע?.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק. לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי (לפי היבואן שבדק אותם) לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכם. אני מעוניין לרכוש סטרימר. יש לי טלויזיה בבית, היא ישנה בעלת חיבור אנלוגי רגיל(חיבור עגול סטנדרטי) ויש גם חיבור מלבני גדול שאליו ניתן לחבר פילטר שתומך בחיבור בננה, צהובה, אדומה ולבנה. האם בסטרימר יש תמיכה בחיבורים אלו? אם כן, אילו סטרימרים תומכים? או שבכולם יש תמיכה? הדרישות שלי אינה גבוהה, הסטרימר יכול להציג רק פורמטים רגילים(DVDRIP XVID) ותמיכה בעברית(לקבצי תרגום SRT וכו'). בשל החיבור המוגבל שיש בטיוי שלי, אני מניח שלא ניתן לצפות באיכות 480P אפילו לא? במידה ואני טועה נא תקנו אותי. זו הכניסה הראשונה שלי לעולם הקולנוע הביתי והסטרימר בכלל, אנא התחשבו. התקציב שאני מוכן להשקיע גג 850-900 ש"ח. בתודה רב, יניב.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום יש לי חדר גדול כמו סלון בינוני ואיני יודע מה עדיף לקנות רמקולים Z5500 וכרטיס קול REVOLUTION או לקחת מערכת קולנוע עד 3200 ש"ח כלומר רסירבר ימהה ואיזה רמקולים ? השאלה מה ישמע יותר טוב ויהלום את המחיר)רוב השימוש זה למוזיקה וסרטים) תודה מיכאל:+>

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ADIR_M,

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by lior777,

שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון (מקווה שכן) בעיקרון אני מחפש לקנות כרטיס קול חיצוני, מיקרופון ומקלדת שליטה. אני לא רציתי להספים אז פתחתי דיון משותף. התקציב הוא 1300-1400 ש"ח. אפשרות לחריגה ל-1600 ש"ח אם אין ברירה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. הדגמים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: M-Audio M-Track plus מיקרופון: Shure sm-57 מקלדת שליטה: Miditech i2 control 25 מה אתם אומרים? אם יש לכם חוות דעת או המלצה לאחד מהמוצרים הללו אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by r1sk,

ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by arkadur,

אני בעיצומו של שיפוץ החדר שלי, השיפוץ כולל גם החלפה של אחד המסכים באחד בגודל של 32 " המסך נועד למשחקים, סרטים, (יש מה לדבר על FHD בתקציב הזה?), וגם לPS3. אשמח לקבל המלצות עבור דגמים (כדי שאני אלך ויבדוק לפני הרכישה) יש אפשרות של חריגה קלה מהתקציב, במידה ומדובר במשהו שיהיה "שווה את זה".. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי אני נוסע כל יום ברכבת והייתי רוצה לקבל הצעה לאוזניות ניידות שנוח לארוז, אז אני חושב ללכת על כאלה של Ear-In (אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח, כי אני לא מת על אוזניות שממש נכנסות לתוך האוזן). על מה מומלץ, גם שיהיה איכותי יותר מאוזניות ב30 שקל וגם שלא יגיע לסכומים אסטרונומיים (משהו בסביבות 100 שקל אני אשמח, אך אם צריך לחרוג..) תודה.

17. Started by Dan1989,

שלום יש לי נגן mp3 בגודל של 2 אצבעות כזה.. רציתי לדעת אם יש תוכנות שאפשר להוריד מהאינטרנט שיעבדו איתו? ואם יש סוג של קבצי שירים שמתאים במיוחד לנגן mp3? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by haimcoen,

שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. מה צריך לעשות\לקנות כדי לחבר את המערכת סטריאו למחשב?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by alex15,

יש לי שני מסכים ואני רוצה לשים אותם על המחשב אבל יש משהו ששמים כדי לעשות לשנים ולשלושה ????. מה שמו של הדבר הזה ?יש דבר כזה ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אהלן אני רוצה להזמין אוזניות מחול. חשוב שיהיו ניידות.. מתאימות לריצה ואני גם מעדיף אוזניות קשת מטעמי נוחות. חשבתי על ה px100 וראיתי גם את האוזניות האלה http://www.headphone.com/guide/by-application/ipod/ultimate-ears-superfi-3-studio-black.php שהן גם אופציה. למרות שהן לא קשת בשביל איכות אני מוכן גם להגיע ל80 85$ (כולל משלוח) אני גם לא אוהב אוזניות אטומות מדי ( לא מרגיש בנוח כשאני לגמרי מנותק מהסביבה ולא שומע.. במיוחד שאני רוכב על האופניים ורץ) המלצות מישהו?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

שאני שומע שירים שאני רוצה להגביר ל +4 +6 +- אז המערכת ישר מתכבה אז שמתי מאוורים של 80ס"מ מעל למערכת 3 מאוורים ועדין היא לא ממשיכה לעבוד והיא קרה לא כמו שהיא הייתה בלי המאוורים מה הבעיה???

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים