עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ,שאני ישחק אז אני ישמע דרך ה5.1. וגם את הטלווזיה לחבר לרסיבר כשאני אצפה בסרט אז אני ישמע דרך ה5.1. יש לי גם מגבר סטריאו שמחובר תמיד למחשב,ואני מאזין למוזיקה דרכו. איך לעשות את החיבורים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by YARONGT,

אייזה Burn in מתאים לאוזניות האלו כלומר כמה זמן על אייזה עוצמה ואיך הם בכללי? ובכמה הם יותר טובות מה srh 240?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, לפני חודשיים קניתי טלויזיה LG LM620Y סמרט דגם 2012 עם תלת מימד וכל השטויות ואפילו השקעתי בשלט המגניב של המג'יק! אבל יש ים של באגים! עדכנתי גירסה ואפילו היו אצלי טכנאים וניסו עדכונים שלהם שאין לנו גישה אליהם אבל כלום לא עוזר! היוטיוב ניתקע כל הזמן, התפריטים כל הזמן נתקעים ולוקח להם ים זמן להגיב לפקודות! ה"פלקס" ניתקע באמצע סרט.. וכל מיני תופעות מהסוג הזה. חוץ מיזה המסך מדמם (בריחת אור עצבנית מהפינות של הטלויזיה), והיא ממש מתחממת שזה די נראה לא תקין. בתמיכה אומרים לי שזה תקין ??? השאלה אם יש למישהו טלויזיה דומה עם בעיות כמו שתיארתי למעלה? או שנפלתי על טלויזיה פצוע?! אשמח לתגובות!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אז קצת סיפור רקע. הE2C SHURE שימשו אותי מ2007 עד 2010. היתה להם אחלה איכות בניה וצליל עמוק ונעים אבל תמיד הפריע לי החוסר פרוט שלהם וכל הצלילים הגבוהים נשמעו בצורה מעורפלת קצת. לפני שנתיים בערך הם הוחלפו לאטימוטיק HF2 שמאוד הרשימו אותי לטובה. קצת פחות באסים אבל צליל הרבה יותר מאוזן, יותר מפורט ואוזניות שפשוט יותר כייף להקשיב להם. חבל לי שגם האוזניות האלה הגיעו לסוף חייהם. הכבל מתחיל להיקרע בצד שמאל והגיע הזמן למצוא משהו חדש.. התקציב שלי כרגע הוא בערך 100-120 דולר והאוזניות שעומדות על הפרק הם: SHURE 215 ששמעתי עליהם דברים טובים KLIPSCH S4I והWESTONE UM1 או הWESTONE 1 (מה ההבדל בניהם?) שומע בעיקר רוק, רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. ואוהב אוזניות מדוייקות ומפורטות לא רוצ…

6. Started by *BYZ*,

עשיתי משהו מטומטם וקניתי טלוויזיה שהציעו לי בחנות כי לא היה להם מה שרציתי בקיצור יציאות אודיו שיש לי זה לאוזניות רגילות ו-DIGITAL AUDIO RCA Cinch יציאה בודדת לא L/R עכשיו כשאני מחבר כבל זכר בודד (כי זה מה שיש ב-digital audio out) שמתפצל לשני נקבות ואני מחבר את זה למערכת סטריאו AUX IN אני לא שומע דרך המערכת. שמע עדיין יוצא מהטלוויזיה. למה זה? האם זה הורס את הטלוויזיה או את המערכת סטריאו אם אני מחבר אותם דרך היציאה של האוזניות? תודה..

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. יש ברשותי akai am-2600 עכשיו הוא מחובר למחשב אני רוצה גם לחבר אותו לTV שלי יש לי יציאות של phono אבל שומעים בהם לא באיכות לא יודע למה אולי כי חברתי את הבננות לממיר של היס ולא לטלוויזיה עצמה?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by VinyX,

לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ראיתי שלבזק יש שני מוצרים שאני לא יודע מה ההבדל ביניהם: http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/PC_on_TV.aspx http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/dap_1420.html ואני יודע שיש את כל האפשרויות של סטרימרים למיניהם שלמיטב הבנתי לא חזקים במיוחד בקבצי 1080P. אז מה בעצם הפתרון שלי אם יש לי טלוויזיה במרחק של 5-6 מטר מהמחשב ואני רוצה לשדר אליה תכני HD1080P? לגבי תקציב אני עוד לא לחלוטין סגור אז כרגע אני פתוח להצעות ורעיונות, כמובן במידת ההיגיון (לא להציע דברים במעל 1000 ש"ח). תודה רבה מראש ושבת שלום, זיו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yariv245,

ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. בימים הקרובים אני עושה שיפוץ בבית ולאחר מכן קונה מערכת קולנוע (טלווזיה רמקולים ומה שצריך). על המערכת רצוי שאני אחליט כבר בימים הקרובים - לפני השיפוץ. קראתי לא מעט מאמרים וקשה לי להגיד שהבנתי הרבה. ראיתי למשל את המערכת הזאת: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=UZBDVE280 השאלה מה רע בה? (דרך זה אולי אני אבין מה לחפש) מה בעצם מפריד בין רסיבר שעולה 1000 ש"ח לבין אחד שעולה 5000 ש"ח ? (אני מניח שיש לא מעט , אז בשאלה אני מתכוון לתכונות היותר קריטיות שאני באמת עלול להרגיש בצפייה בטלוויזיה) מה זה למשל תלת מימד ברסיבר? שאלה קשורה פחות: לפי התכנון אני מכניס את הרסיבר /סטרימר בתוך ארון קטן סגור מתחת לטלוויזיה. האם צפוי לי בעייה של חימום יתר? תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by Salwaby,

אני מחפש אוזניות קשת , אטומות. חשוב שלא יהיו אוזניות DJ לוחצות, השימוש בהם הולך להיות ממושך - כמה שעות כל פעם בכיף. תודה רבה. (מחיר 200-300 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by rbaron,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לסלון בגודל 42" אולי קצת יותר גדולה (תלוי במחיר) שימושים עיקרים צפייה בטלוויזיה (ממיר yes max hd) לפי מה שהבנתי עדיפות ל led אלא אם כן תסבירו לי אחרת תקציב עד 3000 ש"ח (אולי אם חריגה קטנה) תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by menas,

אחרי שנאבדו לי האוזניות שבאו עם הGalaxy nexus שלי (רגילות in ear של סמסונג) אני חושב שבמקום לקנות עוד פעם אוזניות מקוריות של סמסונג כדאי לי כבר להשקיע עוד כמה שקלים במשהו יותר איכותי. מקומות שאבצע את הקנייה:אופיס דיפו,באג וכ"ו. לא לתת לי שמות של חנויות מחשבים מרוחקות כמו אייבורי KSP וכ"ו. השימוש הוא כמובן למוזיקה בדרכים (לבית יש לי את הsibearia V2). תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by Sven,

אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות שניתן לנייד במידת הצורך, מאד חשובה לי האטימה(גם כלפי וגם החוצה) כי כנראה אהיה בסביבה רועשת הרבה זמן. כמו כן, די חשובה לי הנוחות שכן אני נוהג להקשיב למוזיקה שעות ממושכות. אני בא מ- AT AD700 ומאד אהבתי את הסאונד שלהן, אך לפעמים היה חסר לי קצת "אומף" בבאס ואולי טיפה יותר הדגשה למיד (בעיקר במוזיקה קלאסית). אני מקשיב להרבה סגנונות אך בעיקר רוק, בלוז, ג'ז וקלאסית (לעתים גם להקות/הרכבים כמו "the prodigy" או "infected mushroom"), לאו דווקא בסדר הזה. הניגון, סביר להניח, יהיה או מיציאת אודיו של מחשב או בנגן נייד (כרגע cowon i7) ובהמשך כנראה ארכוש dac/amp נייד של fiio. בעקבות שרשור שפתחתי ב- head-fi ומה שמוצע לקניה בארץ תשומת לבי מופנת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, ראיתי פרסום של באג על אוזניות JBL Tempo J03B ב250 ש"ח במקום ב300. קישור המוזיקה שאני שומע היא בעיקר אלקטרונית: ארמין ואן ביורן ודומיו, אינפקטד מאשרום, דאבסטפ. וגם דאנס- מאלה שנכנסים לUK40. בנוסף גם רוק של פעם - סקורפיונס וכו', אבל פחות. אני מאוד אוהב באסים, אבל בלי להתפשר על הטרייבל. משתמש בסמסונג גלקסי או לאפטופ. מחפש אוזניות ON EAR עם בידוד רעשים סביר (שלא כל מי שמסביבי ישמע איתי ביחד) האם הJBL הן אוזניות מומלצות? או, בעצם - מה מומלץ לי עד 300 ש"ח? (ועדיף פחות). ניסיתי אותם בחנות מול הAKG-512 - מבחינתי הJBL הובילו בתחום הבאסים והווליום, והAKG נתנו יותר טרייבל ויותר "פרטים". תודה, b-or

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by iyehuda,

עד היום הייתי רואה בטלויזיה שלי כמעט את כל הקבצים בזמן האחרון אני לא מצליח לראות את קבצי ה MKV החדשים האם ניתן לעשות עידכון קושחה דגם הטלויזה הוא : סמסונג LA32C530 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by dkaro,

היי, כרטיס הקול הקדמי במחשב שלי נדפק, וכיוון שבכל מקרה התכוונתי לרכוש בעוד מספר חודשים מחשב חדש ואיתו אוזניות בחיבור USB איכותיות, החלטתי להקדים את רכישת האוזניות לימים אלו. חשוב לי לציין שאני רחוק מלהיות איזה אודיופיל מושבע, וברוב הסיקורים על אוזניות אני לא מבין בכלל חצי מהמילים והמשפטים לגבי התדרים וכל זה, כך שאני לא ממש מחפש את האוזניות האיכותיות והמדויקות ביותר שעולות טריליון דולר. כמו כן, השימוש של האוזניות יהיה בעיקר לסרטים וסדרות (אני כן מוריד את הסרטים/סדרות באיכות הגבוהה ביותר, כולל האודיו), כאשר למוסיקה השימוש פחות בהרבה כיוון שאני לרוב משתמש ברמקולים הרגילים (בסרטים וסדרות אני ברוב המכריע של המקרים משתמש באוזניות). כמו כן, האוזניות ישמשו אותי בעתיד הקרוב לאח…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. 1. פעם היה כאן מדריך לאופטימיזציה לא? הנייד שלי עבר פרמוט ואני צריך את המדריך הזה. 2. איפה רואים איזה כרטיס קול יש למחשב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by ArZi17,

שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Maor.S,

אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by TicTacToe,

משיהו מחברי הפורום מכיר את המותגים הללו יותר ממבט חטוף בחנויות אלקטרוניקה? מתלבט בין דגמי 40 אינץ' LED (בשני המקרים מדובר באחריות ל3 שנים). האם זו קנייה חכמה לשימושי קונסולה וHTPC (סרטים פה ושם)? או שמא עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת SAMSUNG/LG (למרות שבהמון מקרים לא ראיתי הבדלים מבחינת איכות התמונה וTCL אף הפתיעו עם איכות לא רעה בכלל).

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 במטרה לחבר את המחשב ולהפוך אותו לHTPC כמה שאלות האם במרחק צפייה של 2.5 מ' ניתן לעבוד באופן מלא במחשב? המחשב שיש לי כיום מכיל חיבור VGA בלבד האם הדבר מגביל את אופן הפעולה? בנוסף אני מבקש המלצה לטלוויזיה LCD 32 במטרה לחבר אותה למחשב תקציב בין 1500 ל2000 במידה והמכשיר מצדיק את ההשקעה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  24. Started by Offset,

אז יש לי 1000 שקל אני מוכן לחרוג 100-200 שקל. זה צריך להיות סטרימר שיש לו חיבור HDMI ותומך בהרבה פורמטים. צריך שהוא יהיה נוח ומקליט אם אפשר. הסטרימר צריך לאפשר לי להעביר אליו סרטים מהמחשב הרגיל דרך האינטרנט וגם להסטרים ישר מהמחשב אם אפשר. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  25. אהלן, הגעתי למסקנה שאני רוצה כרטיס קול חיצוני איכותי, זה לאחר שה JACK של האוזניות שלי החליט לשבוק חיים, החלטתי שאני רוצה לשפר גם את איכות הסאונד במחשב במשחקים סרטים ובמיוחד מוזיקה ביציאה לאוזניות ולמשחקים. אני לא אודיופיל אבל אני משתמש באוזניות טובות אחת מהן היא MDR-V700 של סוני שאני אוהב להאזין בהן ועוד זוג נחמד של פנסוניק (לאחר בדיקה כבדה גם נשמעות הרבה יותר טוב מה BEATS שכל אחד מדבר עליהן כאילו זה אלוקים. העיניים שלי כבר הרבה זמן קורצות לכיוון ה CREATIVE X-FI Soundblaster 5.1: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545 365 שח ב KSP, אני יודע שהשירות לקוחות שלהם גרוע, אבל האם האחריות היא אצל היבואן? נ.ב, איך הכרטיס הנ"ל של ברינגר? http://www.usb4.net/he/prodView.as…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים