אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני באמת פותח את השרשור הזה על מנת לצאת מפה עם כמה תובנות ואפילו אזניות טובות אז הסיפור כזה אני די בור בעסקי האוזניות אפשר לומר שאני לא מבין כלום אבל כדי להבין את השפה עשיתי כמה שעורי בית חשובים הבנתי כמה מובנים כמו טווח תדרים דציבלים והתנגדות בגדול הבנתי כרגע אני פה מהסיבה הבאה עד כה התנסתי באוזניות סנהייזר CX500 נקנו מקוריות מרשת KSP לאחר שנה ו10 חודשים שירתו אותי נאמנה אהבתי את הבאס העמוק שלהם ואת העוצמה של החלל הרחב באוזניות תוך אוזניות IN IERE לפני כמה ימים האוזניות נהרסו ובאוזניה אחת לא שומעים ( משהו בחיבורים ) כרגע מתחיל הבילבול האוזניות תחת אחריות וכרגע אני אמור לקבל תשובה במימים הקרובים לגבי האחריות אני רוצה לקנות או להחליף כמובן במסגרת האחריות לאוזניות שיהיו…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים לתקציב אפשר לחרוג ב100 שח לא יותר מ400 =/
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי מערכת LG HT356SD עד עכשיו הכל היה טוב פתאום בימים האחרונים אני שומע רק ברמקולים ימין ושמאל קדמיים השאר לא שומע כלום אך הם מחוברים היטב- בבדיקת סאונד הם נשמעים.. רק שאני רואה סרט או שם תרמקולים ברקע הטלוויזיה לא שומעים תשאר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו ישנה ואני רוצה לחבר אותה למחשב. אבל אני לא בטוח שאפשר, כי מאחורה אין לה שום כניסות חוץ מ4 שהם ה פלוס ומינוס של ימין ושל שמאל שזה אפילו לא בננות אלא כבלים דקים כאלה בשחור ואדום אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. האם אפשר לחבר מערכת כזאת למחשב? אם כן איך, איזה כבל? איך מחברים? וכמה עולה? תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני על סף קניית מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה רמקולים כדאי לי ללכת. אני משחק בהרבה משחקים וצופה בהרבה סרטים וסדרות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום , השאלה בכותרת. אני קונה מערכת קולנוע ביתית ויש לי התלבטות לגבי קניית סטרימר/HTPC. מכיוון שיש לי 3 ניידים בבית (כולם נקנו בשנתיים האחרונות) , למה הם לא יכולים להיות תחליף? לכל הניידים יש כרטיס גרפי מובנה (הרגיל של intel) , אבל עד כמה שידוע לי הם יכולים לנגן בקלות 1080p ולהזרים את התוכן דרך HDMI. תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מסך חדש לחדר השינה. המרחק הקרוב יהיה 1.5 מטרים ולכן 32" מתאים. מקריאת שרשורים קודמים ישנה המלצה חמה לסמסונג LA32C530 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764596 שמתי לב שזו טלביזיה בת כמעט שנתיים. האם היא עדיין מומלצת או שיש לה חלופה חדשה יותר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום חברים, חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות בנושא מהשנה האחרונה. בטח משהו התחדש. אני מחפש מכשיר שינגן DVD וגם bluray. האם הבלוריי זה הדבר הבא? למה אין הרבה דיסקים כאלו בספריות DVD? (כן, אני מאלו שעוד הולכים לספריות DVD ולא צורבים מהאינטרנט.) בקיצור, האם בכלל שווה להשקיע עוד כסף בנגן בלוריי איכותי? בנוסף, ראיתי בחנויות מערכות מיני "קולנוע ביתי" 5.1 של סוני או LG במחירים של 700-800 ש"ח הכוללים נגן DVD+בלוריי עם רמקולים המתחברים אליו סאונד סביר. מה דעתכם על אלו? הצורך שלי: אני צופה בסרט אחד בחודש, אולי 2. זהו. לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל שתהיה חוויה סבירה. תודה - איתי
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, אחרי יומיים שימוש במיקרולב החדשים שמתי לב שיוצא מהסאב רעש. כאילו שהמתח לא יציב. העברתי את הסאב למקום אחר, נתקתי אותו מהמחשב והשתמשתי בחיבורים ותקעים אחרים, אבל בכל זאת יש את "הרעש" הזה. האם זה נורמלי? יש לכם הצעות בנדון? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם ! למה כשאני שומע שירים איכותיים ביוטיוב אני מרגיש שזה יותר ווליום והרבה יותר מפורט ואותו שיר גם איכותי במחשב אני שומע אותו פחות חלש ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הטלויזיה הנ"ל, האמת שרואים בה לא רע ביחס לטלויזיה מעאפנה ודי ישנה ובכל זאת יש לה בעיה יחסית קטנה אך מטרידה. מידי כמה שניות קופץ הבאר של הולויום כאילו הטלויזיה מגבירה את עצמה הוא בא ונעלם מידי כמה דקות עד שמחליט להיתקע על ווליום 100 ולא יורד, אם אני מנסה להנמיך ברגע שאני עוזב את כפתור ה - הוא שוב מגביר את עצמו עד ל-100 בחזרה ונתקע שם. משהו מוכר? יש רעיונות לפיתרון? אולי אפשר לשנות גרסת תוכנה לטלויזיה או שהדבר לא אפשרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED 46 אינטש LG 47LM580Y LED 47 אינטש LG 47LX6500 LED 47 אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום ושנה טובה אני כרגע עושה שיפוץ בדירתי והחשמלאי הכין לי תשתית צינורות בפינות הקיר ל2 רמקולים קדמיים ואחוריים (לתלייה) אני רוצה לקנות מערכת בתקציב של גג 2500 ש"ח, שתתן לי סאונד חמוד. המרחק בין זוג הרמקולים הקדמיים לזוג האחוריים עומד על 3 מ' דרישות: רוב המדיה שלי מגיעה מהמחשב יש לי כרטיס מסך עם 2 חיבורי HDMI וכרטיס קול מובנה עם יציאות צבעוניות פשוטות כאלה. חשוב לי ש3 מכשירים יהיו מחוברים לרסיבר בו זמנית: 1. מחשב - חובה. 2. סוני 3 3. ממיר YES MAX TOTAL רמקולים: 5.1 - כלומר סאב, סנטר, 2 אחוריים, 2 קדמיים. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מערכת שתתאים לי במסגרת התקציב. תציעו דברים גם אם חורג קצת. לא משנה לי לקנות את הרמקולים בנפרד ואת הרסיבר בנפרד...וגם לא …
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=10020 רציתי לדעת איך הרמקולים הנ"ל (ביחס למחיר). אני דיי סגור על לוג'יטק מסיבה שאני קונה את זה בזול יותר (יבואן וזה..), ולא מצאתי דגם מתקדם יותר (אם יש אשמח אם תציינו אותו). ההתלבטות היא בין Z523 לZ323 ככה שאני רוצה לדעת בכללי איך הסאונד שהם מספקים, והאם ההבדל במחיר ביניהם שווה אותו. אני לא רוצה לקנות רמקולים עם צליל שיאכזב אותי ומאוד חשוב לי שהסאב יהיה עוצמתי. ד"א אני נוטש את מערכת הקולנוע הביתי הישנה שלי (5.1) מחוסר מקום וצורך, רסביר עצום ויותר מדי כבלים וסיבוכים שלא מתאימים לחדר שלי.. הרמקולים האלו מספיק טובים בשביל להוות שיפור ממערכת קולנוע ביתית סטנדרטית? (יש צורך בדגם?)
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות in ear במחיר של עד 600 ש''ח. רוב השימוש יהיה לשמיעה באייפון בנסיעות. מלב לנסיעות, אני גם אשתמש בהם באימוני ריצות שאני מקיים, לכן חשוב שלא יהיו פגיעות מהרגיל. אין חברה מועדפת רק חשוב שאיכות השמע תהיה טובה ככל שניתן לאוזניות ב600 ש''ח. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה חיפושים בגוגל ובפורומים שונים אני פונה אליכם. לאחרונה רכשתי ממיר וידאו מסוג EasyCAP כדי להמיר את כל קלטות הוידאו VHS הישנות של הורי לקבצי מחשב ו-DVD. התחלתי עם 3 קלטות וידאו ללא בעיה מיוחדת, שיחקתי קצת עם ההגדרות והצלחתי להמיר את הקלטות לקובץ מחשב. בקלטת הרביעית נתקלתי בבעיה - הוידאו מעביר תמונה למחשב אך ללא צבע, רואים רק בשחור-לבן. קצת מידע על מכשיר הוידאו: על מכשיר הוידאו רשום שהוא מסוג PAL / SECAM ובנפרד רשום שיש לו יכולת לנגן גם NTSC. בחיבור הוידאו לטלויזיה וניגון הקלטת - יש צבע. הוידאו מחובר לממיר ה- EasyCAP בחיבור SCART מהוידאו ההופך לחיבור composite (צהוב, אדום, לבן). לממיר ה-EasyCAP יש גם אפשרות של חיבור S-Video. הממיר מחובר למחשב בחיבור USB2. כל ה…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Toshiba Regza 32AV600E ואני רוצה לתלות אותה על הקיר. הבעיה היא שלא קיבלתי ברגים עם הטלויזיה ואני לא יודע איזה סוג ברגים אלו. בדקתי בחוברת שקיבלתי עם הטלויזיה ולא מצאתי. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משהו עם איכות מעולה לתיקלוט והפקה בסטודיו, וטובה לרוב השימושים גם מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב ושהמחיר יהיה משתלם Sennheiser HD25-1-II Pioneer HDJ2000 V-Moda Crossfade LP2 Allen & Heath Xone -53 Grado SR225i Audio-Technica ATHM50S מה אתם אומרים, איזה הכי כדאי? תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, עכשיו כשהתחלתי לעבוד והרבה אני מרגיש עשיר ולטעמי זה זמן מצוין להשקיע קצת על אוזניות! בבית ישלי את הHD555 של סנהייזר שאני מרוצה מהם עד הגג! אבל הם לא האוזניות הכי ניידות בעולם אני רוצה אוזניות שאני יכול לשים בכיס, לשלוף באוטובוס, ולהנעים את זמני עם קצת בלוז משובח או רוק ישן טוב אז אני מחפש אוזניות אין-איר, שהשימוש שלהם יהיה מהאייפון (שכל המוזיקה בו היא בLossless כמובן) לא חשובה לי במיוחד הבידוד מהסביבה, לדעתי זה אפילו חיסרון! כן חשוב לי שיהיו נוחות ולא יצאו מהאוזן וכאלה אני מוכן להשקיע בסביבות ה300 שקל על הרכישה הזאת, אבל אם יש משו מספיק טוב בפחות כסף זה גם טוב(כנ"ל הפוך, אם יש משו ממש טוב ביותר אז למה לא) אשמח אם באותה הזדמנת תמליצו לי גם על חנויות לרכוש בהם במחיל…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 אז החלטתי לשים פוסט חדש בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? ) ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל. להלן הנתונים שאני חושב שצריך : א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מרחק של 2-2.30 מטר מהטלוויזיה חיפשתי בנרות מסך 32 3D לחדר ומצאתי רק אחד נורמלי. היחיד שמצאתי זה LG 32LM340Y http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1HC32LM340Y איך הוא? אם אני ילך על מסך 40 זה יהיה גדול מדי לחדר? תודה מאור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE EP41-UD3L http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp ואני רוצה לחבר למחשב שתי מערכות רמקולים,השאלה שלי זה אם זה יהרוס משהו,את הכרטיס קול או משהו ... המערכת שמחוברת למחשב קבוע תמיד היא מערכת 2.1 של corsair sp2500 עם מגבר חזק משולב עם סאב וופר , כל זה מתחבר למחשב בכבל 3.5 מ"מ ירוק רגיל. ויש ברשותי עוד מערכת שאני רוצה לחבר למחשב בנוסף, זה מן מגבר משולב עם DVD מערכת די ישנה של חברה לא הכי מוכרת אבל עובדת טוב וגם זה מתחבר למחשב עם אותו כבל, יש לי בכרטיס קול המובנה 6 כניסות לאות שמע,ולפי realtek hd audio manager שקיבלתי בדיסק אפשר לחבר עוד מערכות רמקולים,אני עומד לעשות את זה,וברצוני לדעת אם זה יהרוס משהו, או יעשה שבכל מערכת ישמעו רק 50% או משהו…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-