אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני בדרכי להיות גאנקי של אוזניות, אני מודה. גיליתי שאני הולך להוציא סכום לא מבוטל של קרוב ל200 דולר על זוג אוזניות אחד. ובעתיד מגבר בשבילהן, גם הוא עולה באיזור ה100 דולר. לצערי רוב האנשים ששומעים על זה מנקים את הסנטר אחרי שהוא פוגע ברצפה... ואני שואל את עצמי, למה? הרי רמקולים שמגיעים לרמת האיכות של האוזניות הללו יעלו כפול כמה מונים, לא יהיו ניידים וידרשו מגבר שגם הוא יקר בהרבה. החיסרון היחידי זה שרק אני שומע, אבל אולי זה גם ייתרון שכן אני יכול לשמוע באיזה ווליום שבא לי במשך כל היום. אגב האוזניות כמובן מחו"ל כי המבחר בארץ כל כך נמוך שזה מפחיד חוץ מאיזה חנות או שתיים שמייבאות קצת איכות במחיר יחסית גבוה הכל זבל. יש לי חברים שמתלהבים מהסוני 818 (איר באדס) שלהם.…
-
- 304 תגובות
- 61.9k צפיות
-
-
יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX... עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים). עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מכשיר פשוט ענק!! http://yurimpark.blogspot.com/2005/09/ultimate-cowon-a2-review.html
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-