אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. יש לי סרט שאני רוצה להכניס לו כתובית לצמיתות בכדי שאוכל לראות את הסרט בdvd .. הדוידי תומך ב-divx.. אז השאלה שלי: איזו תוכנה עושה זאת? ומה יהיה גודל הסרט לאחר הכנסת הכתובית אם הסרט היה שוקל לפני זה 700 מ"ב? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע ב KSP , המבצע הוא 60% על המוצר השני שקונים, האזניות HD25-1 II עולות 1060 אצלהם, זה יוצא שאם קונים שני זוגות כל אחד משלם 742 על זוג אחד! שזה מחיר מעולה לאוזניות הללו, כמובן מי שמכיר אותן יודע זאת.. כבר ביררתי עם KSP על הדגם הנ"ל והם אישרו שהמבצע חל עליו. אם משהוא רציני לגבי זה ומוכן להכנס איתי שותף לעסקה אשמח. עריכה: עדיפות מאיזור המרכז. המשך יום נעים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שכנים רועשים, ואני פשוט לא יכול לסבול את זה ומחפש הגנה פסיבית. מדובר על רעשים כמו גרירת רהיטים אבל הכי מציק - טריקות דלתות. רעש פתאומי ומבהיל, לפעמים גם די חזק. לרוב מדובר בתדרים נמוכים יחסית. יש לי אוזניות רגילות שמתלבשות על הראש והן עושות את העבודה רק כשאני שומע בעוצמה גבוהה - אבל אני לא תמיד רוצה ווליום כזה. מה שאני מחפש זה אוזניות שתהיה להן אטימה מעולה לרעשים חיצוניים. כמו כן חשוב מאוד נוחות גבוהה גם לזמן ממושך. באמת שאין לי כיוון למה שאני צריך. אוזניות שנכנסות לתוך האוזן? אוזניות שמתלבשות על הראש כאמור יש לי, אבל אולי אוזניות גדולות יותר יעשו את העבודה (למשל אוזניות אולפן). האם מנגנון ביטול רעשים זה מה שיעזור לדרישות שלי? אשמח למידע, כיוון והמלצות …
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חשבתי שהכי נכון יהיה לפתוח את הנושא הזה כאן, אבל הוא נוגע בהרבה נושאים לפי מה שראיתי. היום התקנתי מחשב חדש, והעברתי לו את כרטיס הAUDIGY 2 מהמחשב הקודם (אני צריך שני כרטיסי קול במחשב\ אז יש את זה ואת הON BOARD). לוח האם הוא ASUS P5K ומערכת ההפעלה היא VISTA 64 ULTIMATE. העניין הוא שהרמקולים משמיעים פצפוצים כל הזמן עכשיו. זה ב-100% לא בעייה אצל הרמקולים, ווידאתי את זה. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על הבעייה הזאת, אבל עוד לא יצא לי להכנס לעומק. מישהו פה יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי כולם, ראיתי באחת הטלווזיות שהתעניינתי בהן סוני 40 אינצ V5500, שיש בה טכנולוגיית DNLA וקראתי שזה אומר תקשורת אלחוטית עם מחשבים וכו, מה המשמעות של טכנולוגיה זו , לא בדיוק הבנתי ? אני יודע שגם ללאפ טופ היחסית חדש שלי של סוני יש את הטכנולוגיה הזו האם זה אומר , שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה מקבצים שנמצאים על המחשב שלי בלי לחבר את המחשב עם כבל כלשהוא .? מה האיכות של זה יהיה ? האם אני צריך לנתב תקשורת זו דרך נתב אלחוטי כלשהוא או שהתקשורת האלחוטית נעשית ישירות בין הטלוויזיה לבין המחשב..? אשמח לקבל הסברים על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1.רציתי לדעת אם העוצמה של 18MW לערוץ ב-IRIVER IFP799 מספיק חזקה גם שרצים איתו בחוץ? מבלי להגביר עד מקסימום את הווליום (אולי החלפת אוזניות תעזור?) 2.האם המיני אייפוד יותר חזק ביציאת אודיו לעומת ה-H10? ( האם החוק הצרפתי המגביל את הספק היציאה תקף גם בדגגמים המיובאים לכאן?) בעיקרון חשבתי לרכוש את הIFP 799 לריצות ...אבל אני מתלבט בקשר לעוצמה שלו...ולכן חושב אפילו על רכישת HDD לריצה.... מה דעתכם? לא אכפת שיהרס אחרי שנתיים... יש נגני פלאש כיום בשוק כמו זה...http://www.stormblue.co.kr/eng/sub/products/mp650.asp שגם נמכרים בישראל ומוציאים הספק מדהים של 25MW לערוץ... 3.מישהו שמע על החברות stormblue או mpio ומה ההבדל באיכות בינן לבין אייריבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי כרגע רמקולים קדמיים של AIWA.. סאב בנפרד וסנטר בנפרד... וגם שניים אחוריים שקניתי כל סט.. לא קשור לשני.. עכשיו.. אני לא יודע אם לקנות רק מגבר חדש ולחבר את כל מה שיש לי עכשיו ... או לקנות סט של מגבר עם רמקולים מחברה אחת.. איפה אני אשמע יותר טוב... עם הרמקולים שיש לי עכשיו במגבר איכותי.. או סט שלם של מגבר קצת פחות טובה אבל עם סט רמקולים מאותה חברה..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום! אני חדש. קראתי הרבה בזמן האחרון והתחלטי להתלבט.. הshure sc3 הלכו לעולמן (הכבל הלך ואי אפשר להחליף אותו וכל הלחמה רק תפגע באיכות) מאחר ובגלל העבודה אני צריך ללכת לעשות התאמה לאטמי אוזניים התחלתי לשקול לקנות אוזניות בהתאמה. השאלה היא איזה?? מצד אחד לפי התגובות הjh-16 או 13 ממש מושכות אותי (מצד שני הן יקרות בטירוף והקופסה שלהן מבאסת כי הן באות בלי כלום) הwestone טיפה יותר זולות ולפי התגובות למרות שיש להן פחות אלמנטים הן עדיין נשמעות טוב כמו הjh או הue (וחלק טוענים שיותר) הue פחות מעניינות בהשוואה לjh. ומצד שלישי, יש את אודיו לוג'יק ואדוט שעושים את האוזניות שלהם בארץ (גם 3way) והמחיר טיפה יותר הגיוני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הדף של ה-U10 ב-iRiver אירופה: http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=347&L=0&view=specifications
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (חוטיות, Over Ear) איכותיות ועמידות שאשתמש בהן לשמיעת מוזיקה,סרטונים,וגיימינג במחשב נייח ובלפטופ (יותר גיימינג בנייח ויותר מוזיקה וסרטונים בנייד). חשוב שיהיו נוחות ועם יכולת לשליטה בעוצמת הקול-עדיף בחוט ולא באוזניה למען גישה נוחה ככל האפשר. חשוב שהשמע יהיה מאוזן וכל הצלילים יהיו צלולים אך גם חשוב בסים טובים (אך יותר חשוב האיזון והבסים הם משניים אבל בכל זאת צריך בסים טובים) ושהאוזניות יהיו נוחות לשימוש בבית במספר מקומות ותנוחות ושתהיה יכולת להתאים את גודלן (אבל לא לסובב אותן כי זה לא נוח). התקציב הוא 600 ש"ח אך עדיף לחסוך אם אפשר. אין בעיה לייבא מחו"ל אם המותג אמין (האוזניות מיועדות לשרת אותי מספר רב של שנים). אין צורך באוזניות מעוצבות וכדומה. …
-
- 38 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הרמקולים האלה סוג:NXT3601 Pure Acoustics עולים בזאפ 1300 שקל יש לי אפשרות להביא אותם ב500 חדשיםם! שווה לי? הם מתחברים לdvd ולמחשב וזה מה שאני צריך ובקרוב גם לרסיבר! מה אומרים הם נחמדים כדי לי לכרוש אותם? מחיר שלהם זול יחסית! נ.ב חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמה גבוהה ויקר!! אפשר לראות מיפרט שלהם פה: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=2723
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אפשר להשתמש באוזניית BT לשיחות (האלה שמתלבשות על אוזן אחת בלבד) גם בשביל מוסיקה מהסלולרי?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
**פורסם גם בפורום LCD (לא יודע לאיזה פורום בדיוק זה מתאים)** קניתי לא מזמן טלווזית LCD עם תמיכה בHD READY ורציתי לדעת איך אני בדיוק מחבר את הכרטיס מסך דרך חיבור הHD לטלווזיה? יש לי את ה7600GT של לידיטק וקיבלתי איתו מן כבלים שמתחברים לכרטיס מסך ומתפצלים ל3 כבלים אחד בצבע אדום ואחד בירוק ואחד בכחול עכשיו זה חיבור נקבה איך זכר שמתחבר לטלווזיה אז עם איזה כבל בדיוק אני מחבר אותו? (לא דרך DVI או VGA רק דרך יציאה הHDTV OUT יש בכרטיס מסך) הינה תמונות מהכבל אם זה עוזר לכם http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c262.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c261.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e359781906f13.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e3…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אחרי שיש LCD חדש, מערכת סראונד בסדר+- וערימות של תכני HD. נמאס לחבר את המחשב למערכת בסטריאו.. לכן אני מחפש כרטיס קול סראונד למחשב הנייד (inspiron 6400) בחיבור ExpressCard או USB או אפילו פיירווייר אם קיים כזה כרטיס. השניים שנתקלתי בהם הם: Zalman - ZM-RSSC בחיבור USB, שאותו יש בפלונטר. הכרטיס יהיה מחובר כל הזמן למגבר וכשאני ארצה לראות סרט אני פשוט אחבר את הUSB ואת הVGA. והשני הוא Creative Labs ExpressCard Sound Blaster X-Fi Extreme שהוא כמובן, בחיבור ExpressCard.. הX-fi יותר איכותי זה ברור.. אבל הרבה יותר יקר ומסורבל מכיוון שהוא בולט קצת מחוץ למחשב וגם אז צריך לקנות Docking Station לחיבור הסראונד. השאלה היא, האם באמת כדאי להשקיע יותר כסף בX-fi? נראה לי שזה יוצא פי 2 …
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי IPOD 40GB של הדור הראשון כבר כמעט שנתיים עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עכשיו שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מוצא אותו ואני לא יכול להכניס שירים הIPOD UPDATER אפילו אומר לי לחבר את הIPOD. מה שמוזר זה שאני מחבר את ה IPOD למחשב אז המכשיר אומר שזה בצפר כאילו המחשב מטעין את הבטרייה של המכשיר עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-