עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by url,

היי קודם כל טוב לראות שהפורמים חזרו. ;D ;D ;D ועכשיו לשאלה: אני מתכנן לקנות mp3 player hdd עם דגש על hdd. היו לי על הכוונת שני נגנים :AR15: אחד הנגן של archos והשני הrioriot לrioriot היה יתרון ענק של רדיו fm בנגן אבל התברר לי שהוא לא יכול תפקד כדיסק רגיל להעברת מידע אלא רק כנגן mp3 אז כרגע נשארתי רק עם הנגן של archos אם למישהו יש מידע מועיל בעניין כמו נגן אחר מהסוג שתארתי יותר טוב מה archos או סיבה למה לא לקנות את הנגן של archos אז בבקשה שישאיר פה תגובה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by url,

שלום מישהו יודע משהו בנושא multi channel mp3 ויכול למשל להגיד איפה אפשר להוריד קבצים כאלו אם בכלל? השאלה נובעת מהסמל בפינה השמאלית התחתונה של power dvd 4 (לפחות אצלי) שאומרת שיש לתוכנה תמיכה בקבצים כאלה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום,אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים חיפשת הרבה ומצאתי משהו נחמד וחזק יחסית למה שאני מחפש אז לאלה שמבינים אני רוצה ,מבקש שתביעו דעה..תודה מראש והם כאן :>

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by golani,

יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by url,

ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כרטיס קול אונ-בורד (פשוט) אם אני לא טועה על השבב AC'97 (לוח מבוסס VIA) ויש לי רמקולים פשוטים בלי סאב (חיבור אחד לכרטיס וחיבור אחד לחשמל) רציתי לשאול אם אני יקנה רמקולים 2.1 אני יצליח לחבר אותם לכרטיס הקול שלי או שאני צריך לקנות כרטיס קול PCI אחר. ואם אני יצטרך כרטיס קול חדש, אפשר לקבל המלצות תמונה מצורפת. תודה מראש יאיר ג'ובאני

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by INFERNO,

שלום אני רוצה ליקנות דיסקמן MP3 והמליצו על ה GRAETZ KJ2300 במחיר של 450 ש"ח האם שווה ליקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום חברים. עכשיו שנפתח פורום מיוחד בנושא אודיו אני מקווה שאמצא אנשים בעליי ידע בהפיכת תקליט ישן וטוב לדיסק איכותי ונקי מרעשים כמובן שניסיתי לעשות את הדבר חבר שלי אפילו הצליח דיי יפה אבל... ! ניסיתי להעתיק שיר למחשב מפאטיפון ללא מגבר שמחובר לרסיבר דרך כניסת ה-LINE IN בעזרת התוכנה SOUND FORGE הדיסטורשין היה עצום פשוט בלתי נסבל ואי אפשר היה לווסת את הווליום ועוצמת הקלט מהמגבר למחשב וזה היה פשוט בפול ווליום :'( בתקליט אחר שהדיסטורשין לא היה כל כך נורא היו כל כך הרבה רעשי רקע שזה היה פשוט בלתי נסבל חבר שלי הצליח ממש יפה עפ פטיפון שיש לו מגבר פנימי והוא מחובר ישירות לכניסת הLINE IN וע"י הנמכת הווליום אפשר לווסת את עוצמת הווליום ובכך למנוע דיסטורשין אבל התקליט היה חדש ונקי מרע…

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. Started by loco2000,

ישנם אתרים , שמאכסנים קצבי RM (REAL PLAYER) שניתן לישמוע אותם רק אם אתה מחובר לאינטרנט עכשיו שאלתי היא : האם יש דרך או תוכנה כלשהי להוריד את הקובץ RM מהאתר ( אם מנסים הורדה רגילה דרך SAVE AS... או כל תוכנה הורדה אחרת , הוא מוריד את הקובץ ,אך עם מנסים להפעילו הוא צריך להתחבר לאינטרנט) מבלי להיות מחובר לאינטרנט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OFIRT,

http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=264&page=6 אני רוצה לקנות כרטיס קול עד 300 שקל...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by garaion,

אני מתלבט איזה מהם הוא הכדאי ביותר (שניהם בסביבות ה 640 ש"ח)?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by c0git0,

מישהו מכיר את הכרטיס הזה? הוא עולה כ 180 ש"ח בחנויות הידועות. אני בונה מחשב לסלון - יש לי במגבר כניסה אופטית פנויה (הקואקס תפוס ע"י הDVD), כך שאני צריך כרטיס עם יציאה אופטית. 5.1 נראה לי בזבוז כסף כי אין ממש משחקים שתומכים בזה ומקסימום יש Pro-logic שעובד מצויין עם משחקים (הוא תוכנן לסרטי פעולה שזה בערך אותו דבר). לחלופין, האם מישהו מכיר MB שיש לו on-board יציאה דיגיטלית לסאונד רב ערוצי? Nforce? (בשביל זה אני מוכן להעביר את ה DVD לכניסה האופטית של המגבר) תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. בואו נראה אותכם. בוא לדבר על הנושאים האלה שאתם אוהבים. מבינים המון בתחום??? בואו תראו לנו מה אתם יודעים שאנחנו לא. ******* פורטל אחד מעל כולם הרשמו לפורום http://www.*******.co.il

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by yotamoo,

שלום! כפי שכולם פה לא יודעים, בקרוב אני עומד לקנות מוחשב. עכשיו שמתי לב שבלי רמקולים למחשב המחיר יורד ואני יכול להעמיד מחשב הרבה יותר חזק. השאלה שלי היא (בלי קשר לשאר המפרט העתידי), האם למוסיקה בעיקר עדיף לי Altec Lansing ATP5 או את המערכת שיש לי עכשיו שהיא Sansui MS-510 מחוברת לכרטיס הקול (כנראה הרקולס GTXP). כמה שניסיתי לא מצאתי את האתר שלהם באנגלית אז אני מקווה שתיתנו דעה כללית... חשבתי שמקסימום בהתחלה אני אשר עם המערכת הנוכחית ואלאחר מכן (חודשיים שלושה) אעבור לאלטק לנסינג. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כך, כרגע יש לי סט 2.1 של VIVANCO SW100, שהופטנציומטר שלהם התפגר אחרי שנה ויש לי בעיית BALANCE רצינית מאוד בהם. אין לי עליהם אחריות בכלל, כך שאני כרגע מחפש סט רמקולים 2.1 שיהיה איכותי וטוב עם צליל מעולה. אני הסתכלתי של על ATP3, ועל הסט 2.1 של הרקולס ואפילו על הסט 2.1 של קריאטיב. אני מחפש ברמקולים מספר דברים: -שיהיה להם צליל טוב - לא בהכרח עוצמה, אלא צליל משובח. -שכפתור ההדלקה והכיבוי יהיה נפרד מהפוטנציומטר(Volume Control) היות וזה מה שגמר לי אותו בסט הנוכחי שלי מרב הדלקות וכיבוי. - שתהיה חפיפה כמעט מושלמת(כמו שיש לי עכשיו בVIVANCO) בין תחום התדרים של הסאב לזה של הלוויניים. - שהם יוכלו להתחבר ליציאה דיגטאלית של כרטיסי קול.(חשוב מאוד). התקציב הוא עד 800 ש"ח אם אופציה להתרחב …

• 31 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. יש לי כרטיס קול פשוט: Creative Ensonique audiopci (יציאה אחת לרמקולים) וזוג רמקולים פשוטים שבאים עם המחשב בשווי של כמה עשרות שקלים. אני רוצה לקנות זוג רמקולים: hercules XPS 210 ולהשאר עם אותו כ. קול האם ארגיש בהבדל משמעותי או שכרטיס הקול יגביל את האיכות ולא ינצל את הרמקולים כמו שצריך. יש צורך בכרטיס קול חדש (2 יציאות רמקולים) כדי להנות מ sound נורמאלי?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by or,

איזה נגן (מבוסס הרד-דיסק) נחשב להכי טוב כיום. (המליצו לי על החדש של archos אבל אני רוצה לדעת אם יש יותר טוב http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html)

20. הרמקולים הם LUXEON מסוג EB 2.1 שאני שם על העוצמה הכמעט הכי חזקה.. (נתעלם מהעובדה שכל השולחן מחשב רועד..) אז יש עוויתות במסך.. זה נורמלי? המסך יהרס? זה מזיק לו ? מה לעשות?

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  21. שלום המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו ע"י כרטיס קול APACHE acs-200 שהוא 4.1..... יש ברצוני להעביר קלטות ישנות לדיסקים.. איך אני מעביר את המוזיקה לWAV או MP3 למחשב?! (כדי שאוכל לצרוב לבסוף..) והאם יש דרכים אחרות? אנא.. כל דרך שהיא.. חשוב לי מאוד מה שיש שם. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ofir_16,

אהלן יש לי תקציב של עד 300 שקל לקניית כרטיס קול, בתקציב זה ראיתי שיש לי שתי אפשרויות: אחד זה הקריאייטיב לייב 5.1 והשני זה ההרקולס פורטסימו. עכשיו רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לאיזה כרטיס לקחת. לא משנה לי כרגע תמיכה בסראונד וכל זה כי המחשב מחובר למערכת מיני והשימוש היחידי הוא בשמיעת שירים (סטריאו) או משחקים. מה אומר ה- 5.1 בכרטיס קול של קריאטייב, האם בהרקולס אין תמיכה כזאת (למרות שלא משנה לי כרגע אולי אני ארצה בהמשך)? הכי חשוב זה שהכרטיס יוציא סטריאו איכותי כלומר שאני אוכל לשמוע מוסיקה בצורה הטובה ביותר. נ.ב מישהו כרגע גם המליץ לי על genius 5.1 live שעולה רק 130 שקל, האם הוא אופציה טובה כשמדברים על איכות סאונד?

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. אני יודע שאני יכול לחבר אותו לרמקולים של המערכת, עם כבל שנקרא 1 Mini-plug 2 RCA . זה לא מה שאני רוצה. אם אני יחבר את המחשב לרמקולים אני אצטרך תמיד להעביר אותם בין המערכת למחשב, וחוץ מזה דרך המערכת אני יכול לשלוט על יותר אפשרויות, כמו הBass למשל. יש אצלי במערכת סטריאו שתי אפשרויות, שנראה לי שאחת מהן תתאים לחיבור לכרטיס קול-אחת מהן היא Video\Aux, ואחת מהן היא MD. האם באמת אחת מהן יכולה להתחבר בכרטיס קול? לאיזה יציאה בכרטיס קול? לכרטיס קול On Board שלי תיהיה את היציאה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by bennyriz,

מהי התצורה טובה יותר לחיבור מחשב לרסיבר. הגברת העוצמה של המחשב למקסימלית וויסות הקול בעזרת הרסיבר או שאולי ויסות הקול ע"י המחשב והשארת עוצמת הווליום של הרסיבר במצב סטטי ? האם יש הבדלים באיכות שנקבל ? והאם יש דרך מסוימת שיוצרת יותר עומס על הרמקולים שמחוברים לרסיבר ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by dorosen,

מה זה לעזאזל יציאת DIGITAL?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים