אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי נוסע לחול והוא אמר לי שהוא יקנה לי סאב הוא לא רוצה שנאי יפוצץ את הבית אז מצאנו משהו נחמד של סוני 75 וואט שיורד עד 20 הרץ לינק : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm200&store=&catid=4197 מה אתם חושבים? בחדר לשי אני בעיקר שומע מוזיקה ומשחק משחקים ויש לי רסיבר עם יציאה לוופר אקטיבי סרטים אני רואה לעיתים רחוקות אתם חושבים שסאב יעזור לי ויוסף עוד באס? נ.ב יש לי רמקולים ריצפתיים שנותנים באס לא סטלייטים אז? גם יש את זה שאולי אני יוסיף כסף ויקח אותו : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm500&store=&catid=4197 אותם ספסיפיקציות אבל יותר חזק 150 וואט אבל 75 וואט זה מספיק לחדר נכון<? ? :
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, לא החלטתי איזו קונסולה לקנות עדיין אבל אני רוצה לקנות טלויזיה 46-47 אינץ' רצוי ברשתות גדולות ומוכרות (יש לי תלושים ) הטלויזיה תהיה בעיקר בשביל הקונסולה וסרטי BLURAY. התקציב הוא 3000-4300 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז שוב פעם אני פונה אליכם לקבלת עזרה והמלצות עבור האוזניות שאני רוצה לקנות , אחרי שקניתי את האוזניות עבור המחשב . אני אנסה לפרט כמה שיותר טוב את השימושים של האוזניות שאני רוצה לקנות בכדי שתוכלו לעזור לי . אני כל יום נוסע לעבודה בהסעת אוטובוס הלוך וחזור , בערך כחצי שעה נסיעה בכל כיוון , וכבר התרגלתי בנסיעות האלו כל פעם לשמוע מוזיקה , ואני לא יכול בלי זה . עד היום אני שומע את המוזיקה שלי (גלאקסי S2) דרך אוזניות סטנדרטיות In Ear של המכשיר שבאו איתו , הצליל בסדר אבל בא לי להשתדרג למשהו יותר איכותי עבור השימוש הזה וכמו שהבנתי שדווקא עבור השימוש הזה יש הרבה אוזניות מומלצות . עכשיו , אני לא יודע על איזה סוג ללכת ומה יותר מומלץ , In Ear או אוזניות קשת , ח…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות איכותיות לשימוש ארוך זמן (אני נוהג לעבוד עם מוסיקה ולכן חשוב שהאוזניות יהיו נוחות) שישמשו בעיקר למוסיקה גם בסביבה רועשת. ראיתי את Sennheiser HD-238 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={825A0442-CE2C-4A36-8E49-FDF2DEF43C59} ואת AKG K518 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} כמובן שאשמח לקבל המלצות על דגמים ו/או חברות אחרות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ? האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי. הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ועוד שאלה אחרונה להיום! יש לנו סלון שהמרחק בין קיר לקיר עומד על 5.10 מטרים. איזו טלוויזיה מומלצת? חשבנו על LED. אשמח להמלצות! תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מסך 75" למשחקיית נוער שאני מקים כך שבפועל עיקר השימוש בה יהיה חיבור לסוני וקצת צפייה ביוטיוב וכו (פעם ב.. איזה מצגת או משו אבל שיקוף מסך מהנוט שלי יש בכולם מצאתי את הדגמים האלה שהם בעלות של 3000 ש"ח ברור לי שזה לא הדגמים הכי חדשים ושיש היום טכנולוגיה יותר חדשות לדוגמת ה Q-LED ו QNLED וכו אבל הם כבר קופצים במחיר אז לעצם השאלה... איזה דגם עדיף או שבכלל אתם ממליצים על טלווזיה אחרת 75" בעלות זהה UE75AU7100 UE75TU7100 UE75RU7100 UE75RU7090 תודה רבה והמשך יום טוב לכולנו
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Headphone-Wireless-Bluetooth-Built-inMIC-Rechargable/dp/B00ZQSLDYI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1437202060&sr=8-1&keywords=NT-2+minix אני רוצה לדעת אם להזמין - - - תגובה אוחדה: - - - אבל איך יכול להיות שמחיר הסופי יוצא כזה יקר? ראו תמונה http://postimg.org/image/urp3nzqzh/
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
^^ בעיקר/רק למוזיקה. אני שומע אך ורק טראנס פסיכודלי (כמו שיש במסיבות טבע). יותר חשוב לי מהכל זה איכות הסאונד.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עומד לנסוע המון באוטובוסים השנה ורציתי לפנק את עצמי באוזניות IN EAR איכותיות... דפדפתי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 וראיתי את התאריך...[זה דיי ישן לדעתי ] אז התקציב שלי הוא 300+ - היעוד הוא בעיקר למוזיקה... אני רוצה שיהיה באוזניות באס איכותי...[אין סוג מוזיקה ספציפית...] אני לא מבין גדול בתחום ורציתי לשאול מה זה הדרייבר שלה אוזניות ואיך זה משפיע עליהן? תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קודם כל חשוב לי לציין שחיפשתי ת'רדים המלצות של אנשים אחרים אבל לא מצאתי משהו שאני מרוצה ממנו. בעיקרון אני מחפש אוזניות בתקציב של 200-250 שקל (באמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אפילו 250 זה המון לדעתי בשביל אוזניות), כאשר חשוב לי הדברים הבאים: 1. שלא יצא מהאוזן כל שנייה. הבנתי שיש מה שנקרא Foam tips או Ear tips, אני לא בטוח, שמתאים את האוזניה לצורה של האוזן. 2. מיקרופון שאוכל לדבר עם האוזניות בטלפון. מעצבן להוציא אותם כי אני מקבל שיחה. 3. איכות - שיחזיק לאיזה שנתיים. אפילו אוזניות שקניתי באייבורי החזיקו עד לפני כמה ימים מאז שקניתי אותם במאי 2012, הבעיה היחידה בהם עכשיו היא שיש בעיה עם המגעים באוזן שמאל. 4. אשתמש בהם בעיקר לספורט אז שיהיה נוח. זהו בעיקרון. העניין של ה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות over ear, סגורות (או אם יש משהו ביניים שלא מפריע לאנשים לידי), באיזור 350 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף עוד אם ההבדל משמעותי. האוזניות מיועדות אך ורק למוזיקה, ויהיו מחוברות בעיקר לפלאפון שלי (אבל במשרד, כך שאין בעיית ניידות). המלצות? דרך אגב, מה דעתכם על אלו: https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone תודה רבה, שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבריה, אחת היא 60 אינץ מבלי להתייחס לגודל LG 60UJ752Y שניים 65 אינץ 65SJ800Y LG 65SK7900Y LG מה הכי כדאי לרכוש? אודה מאוד על דעות מקצועיות אהוד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קנית אתמול טלוויזית LCD "32.כשרצית לחבר אותה לממיר ראית שבממיר יש רק RCA. אני בטוח שיש ממירים יותר חדשים משלי עם יציאות יותר איכותיות.יום ראשון אני אתקשר ליס ואבקש שיחליפו לי לממירים אחרים אם תוכלו לתת לי דגמים זה היה מעולה תודה ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, האם באמת לא יהיה קיים הבדל באיכות צליל המשודר דרך חיבור SPDIF הפשוט על לוח האם לבין אותו חיבור על כרטיס מתקדם כמו Asus Essence ST II ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-