אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לפחות 512 מ"ב. הכי חשוב זה הגודל הקטן ואיכות הסאונד.... אפשר לתת הצעות גם בחו"ל כי אני נוסע לארה"ב בעוד חודשיים. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אז שוב פעם אני פונה אליכם לקבלת עזרה והמלצות עבור האוזניות שאני רוצה לקנות , אחרי שקניתי את האוזניות עבור המחשב . אני אנסה לפרט כמה שיותר טוב את השימושים של האוזניות שאני רוצה לקנות בכדי שתוכלו לעזור לי . אני כל יום נוסע לעבודה בהסעת אוטובוס הלוך וחזור , בערך כחצי שעה נסיעה בכל כיוון , וכבר התרגלתי בנסיעות האלו כל פעם לשמוע מוזיקה , ואני לא יכול בלי זה . עד היום אני שומע את המוזיקה שלי (גלאקסי S2) דרך אוזניות סטנדרטיות In Ear של המכשיר שבאו איתו , הצליל בסדר אבל בא לי להשתדרג למשהו יותר איכותי עבור השימוש הזה וכמו שהבנתי שדווקא עבור השימוש הזה יש הרבה אוזניות מומלצות . עכשיו , אני לא יודע על איזה סוג ללכת ומה יותר מומלץ , In Ear או אוזניות קשת , ח…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך את הטלויזיה בשביל 2 מטרות, צפיה בכבלים ו בשביל ה XBOX עכשיו החלטתי לקנות HDR ולא FULL כי בדקתי וראיתי שאין הבדלים כמעט.. עכשיו הדגם שאני מתכוון לקנות הוא LCD SAMSUNG LA32A450 כי שמעתי המלצות חמות עליה.. אשמח אם תתקנו אותי ותתנו לי טלויזיה עדיפה עליה בסביבות אותו מחיר... ואם לא אז מאיזו חנות מבין ה 2 עדיף לקנות אם בכלל? http://www.24online.co.il/products/111731 http://www.attractivi.co.il/Product.aspx?ProductID=4007 http://www.mabat2005.com/Product.asp?Pid=LA32A450&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חכמה דגם LG 47LA621Y שאני מנסה לראות סרטים בוואלה סרטים עם הדפדפן בחלק מהסרטים אני רואה את התרגום בעברית בחלק העליון של המסך והסרגל התחתון לא ניתן להחביא אותו .............מה עושים שהשירות של LG כל כך גרוע וכל מה שהם מנסים זה לנפנף אותי למרות שיש לי שלוש שנים אחריות של היבואן הרשמי תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נראה מדהים, תומך כרגע בכמעט כל תקן בשוק ומבוסס על מבנה של כרטיסים לשדרוג עתידי. enjoy
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי בבית 4 רמקולים רצפתיים. 2 של EPI דיי ישנים ועוד זוג רמקולים ישנים (שנשמעים מעולה דרך הגב) והסיבה היחידה זה שאין לי מגבר כדי לחבר את הרמקולים למחשב. אז אני חושב על למכור את הlogitech Z560 שיש לי כדי להסיג כסף למגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות\התלבטויות. 1. אני מניח שאלה רמקולים למוסיקה ולא לקולנוע אז כדי לי להשתמש רק בשניים מה4 שיש לי (כמובן ה2 היותר איכותיים) או שאפשר לקנות רסיבר סראוונד ולעבוד ב4 ערוצים? 2. אמרו לי להתרחק מרסיברים סראוונד יד שניה אבל לא הבנתי ממש למה.. אם אתה יקנה משהו נורמלי משנת 2000 ומעלה זה לא יהיה טוב? 3. איפה בכלל כדי לי להתחיל לחפש מגברים\רסיברים למכירה באינטרנט\לא באינטרנט? 4. מה אני צריך לחפש במגבר\רסיבר במחינת עוצמה ובכלל למה אנ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם,רציתי לשאול שני דברים: 1.לגבי מגבר לאוזניות,מתי יש צורך במגבר? נאמר לי שזה תלוי בImpedance,זה נכון?מישהו אמר לי שמעל 32 רצוי לחבר מגבר. אני רוצה לדעת אם מגבר יכול רק להועיל,האם לפעמים הוא לא ישפיע בכלל והאם הוא יכול להזיק במקרים מסוימים (גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרימת נזק לאוזניות). -שיהיה ברור,אני מדבר על מגברים קטנים ולא משהו רציני,למשל מגבר נייד כמו הE6. 2.לגבי EQ,אני מעוניין להתחיל ולהשתמש בEQ כדי לגרום למוסיקה שלי להישמע יותר טוב אבל כאחד שלא מבין בתחום כל כך ורק עכשיו מתחיל להתעניין אין לי מושג מה לעשות עם זה.כמובן שיש את התבניות שמגיעות עם הEQ כמו רוק,ג'ז,פופ וכן הלאה אבל אם אני רוצה ללמוד איך להשתמש נכון בEQ איפה ואיך אני עושה את זה? חיפשתי מדריכי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
התחדשתי בשני רמקולים סולו 6. אגב, נשמעים מעולה (הבס קצת פחות בשרני ממה שקיוותי, אבל פרט לכך, הרמקולים נשמעים מעולה. מצורף סרטוט של החדר שלי, הרמקולים יושבים על קצה השולחן שלי (קצת בזווית לכיוון האמצע) יש גם סאב וופר מתחת לשולחן שיופעל בסרטים. יש ברשותי גם שני רמקולים מיקרולאב B56, שהם מין מוניטורים קטנים. אגב, הם ממש נשמעים מעולה - פרט לעובדה שהם חסרי באס רציני (טוב, דריבר 4) אבל מעבר לכך הם נשמעים מעולה, בטח יחסית לרמקולים ב200 שקלים. שצירפתי אותם לסאב וופר נשמע טוב מאוד. בכל אופן - איך למקם את הרמקולים האחורים? באיזה גובה? ואיפה על הקיר? יש לי זרועות לרמקולים ואפשר להזיז על ציר לצדדים, ויש גם זווית של הטיה למטה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש 2 קטגוריות ושאחרונה מיועדת לשימוש יותר מקצועי כלומר ל1080, 3D וכו' שבעתיד יוכל לחסוך וגם ימנע מצורך רכישת כבל זה כאשר טכנולוגיה תתקדם. לא יודע מה המחיר של כבל זה, אבל שווה לקנות עכשיו או להסתפק עם קטגוריה 1 בנתיים? גם עדיף 1.3 או 1.4? אני שמעתי שההבדל הוא אפשרות חיבור רשת מקומית אבל אני לא מכיר כרטיסי רשת בעלות יציאה של HDMI.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לחול והוא אמר לי שהוא יקנה לי סאב הוא לא רוצה שנאי יפוצץ את הבית אז מצאנו משהו נחמד של סוני 75 וואט שיורד עד 20 הרץ לינק : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm200&store=&catid=4197 מה אתם חושבים? בחדר לשי אני בעיקר שומע מוזיקה ומשחק משחקים ויש לי רסיבר עם יציאה לוופר אקטיבי סרטים אני רואה לעיתים רחוקות אתם חושבים שסאב יעזור לי ויוסף עוד באס? נ.ב יש לי רמקולים ריצפתיים שנותנים באס לא סטלייטים אז? גם יש את זה שאולי אני יוסיף כסף ויקח אותו : http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=sonsawm500&store=&catid=4197 אותם ספסיפיקציות אבל יותר חזק 150 וואט אבל 75 וואט זה מספיק לחדר נכון<? ? :
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את נגן המדיה Western Digital WD TV HD Media Player ולחבר אותו ל HD של 500 GB http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 האם למישהו יש חוות דעת עליו ? תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
איזה יופי! איזו איכות! פשוט בלתי ניתן להגדרה! :dance: האלבום החדש של אסטרל השתחרר לחנויות בארץ ובעולם לפני כיומיים והוא פשוט מדהים, הצילו!!!!!!!!! מומלץ בחום לכל ה Fanz.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני אתחיל במשפט החשוב ביותר. הדיון הזה מדבר אל אנשים שמבינים בסאונד, ויודעים להעריך באס אמיתי. מי שמבחינתו באס זה "אומצה אומצה" חזק ושמן שלא מפסיק לפורר קירות, אתם מתבקשים לא להגיב. דבר שני, למרות שכל מה שאני אתאר בהמשך הדיון נוגע לא רק לבאס, אני מתמקד בעיקר בבאס הפעם. לאילו מכם שזוכרים ועוקבים אחר הדיונים בפורום, אני שיתפתי במהלך התהליך של שדרוג המערכת שלי על החיפוש אחר השילוב הטוב ביותר של באס בחדר שלי שהוא יחסית קטן (12מ"ר) ובעייתי מאוד מבחינת אקוטיקה (ריבוע). לאחר כמה מתמודדים מעולים מצד הרמקולים המדפיים, כאשר המוביל ללא כל ספק היה ה-ProAc Responce 1SC שהוא רמקול מדפי קטן ויקר מאוד (14000 שקלים בערך לזוג חדש) אשר נשמע מעולה, אך החסיר באס, עשיתי לעצמי תפנית…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי להראות שקיימות עוד חברות חוץ מקריאטיב והרקולס שמוציאות כרטיסי קול איכותיים! החברה הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עומד לנסוע המון באוטובוסים השנה ורציתי לפנק את עצמי באוזניות IN EAR איכותיות... דפדפתי פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 וראיתי את התאריך...[זה דיי ישן לדעתי ] אז התקציב שלי הוא 300+ - היעוד הוא בעיקר למוזיקה... אני רוצה שיהיה באוזניות באס איכותי...[אין סוג מוזיקה ספציפית...] אני לא מבין גדול בתחום ורציתי לשאול מה זה הדרייבר שלה אוזניות ואיך זה משפיע עליהן? תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קנית אתמול טלוויזית LCD "32.כשרצית לחבר אותה לממיר ראית שבממיר יש רק RCA. אני בטוח שיש ממירים יותר חדשים משלי עם יציאות יותר איכותיות.יום ראשון אני אתקשר ליס ואבקש שיחליפו לי לממירים אחרים אם תוכלו לתת לי דגמים זה היה מעולה תודה ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני רכישה של מסך 75" למשחקיית נוער שאני מקים כך שבפועל עיקר השימוש בה יהיה חיבור לסוני וקצת צפייה ביוטיוב וכו (פעם ב.. איזה מצגת או משו אבל שיקוף מסך מהנוט שלי יש בכולם מצאתי את הדגמים האלה שהם בעלות של 3000 ש"ח ברור לי שזה לא הדגמים הכי חדשים ושיש היום טכנולוגיה יותר חדשות לדוגמת ה Q-LED ו QNLED וכו אבל הם כבר קופצים במחיר אז לעצם השאלה... איזה דגם עדיף או שבכלל אתם ממליצים על טלווזיה אחרת 75" בעלות זהה UE75AU7100 UE75TU7100 UE75RU7100 UE75RU7090 תודה רבה והמשך יום טוב לכולנו
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המטרה היא לחבר לxbox 360, כדאי לקנות רמקולים של מחשב או רגילים? כי מחשב יותר זולים, יש לי חדר יחסית קטן אז אני לא צריך משהו מפלצתי. בהתחלה חשבתי על להשקיע ולקנות logitech z5500 אבל אני ממש לא ינצל את העוצמה שלהם בחדר הקטן שלי שעם הlogitech x210 שלי בלי להגביר עד הסוף כל הבית שומע, אז לא שווה להשקיע בשבילם 2200 שקל. אז חשבתי ללכת על logitech z5300 שעולים 1000 וקצת אם אני זוכר נכון, מה אתם אומרים? גם חשבתי על הlogitech x530 השאלה אם אם יספקו אותי?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-