עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קנית אתמול טלוויזית LCD "32.כשרצית לחבר אותה לממיר ראית שבממיר יש רק RCA. אני בטוח שיש ממירים יותר חדשים משלי עם יציאות יותר איכותיות.יום ראשון אני אתקשר ליס ואבקש שיחליפו לי לממירים אחרים אם תוכלו לתת לי דגמים זה היה מעולה תודה ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SUBX2,

צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by overload,

לחץ כאן זה פשוט הדבר הכי גאוני שראיתי בחיים שלי! ותורידו את הסרט שבסוף הכתבה! יש לי כמה שאלות: -זה אומר שהאיכות של התמונה מבחינת כמות פיקסלים היא שווה לזאת של כל מקרן שמציג ברזולוצה של XGA? -אמרו שם ש30MS זה מספיק בהחלט, זה נכון? כמה MS בערך יש במקרנים ביתיים היום ש30 זה מספיק? כי היום אפשר להשיג גם 18MS במחירים הגיוניים. -אפשר לחבר את המסך ישר לDVD? ד"א אני עובר דירה בקרוב ויהיה לנו חדר קולנוע מעכשיו, אני חושב ברצינות לבנות מקרן כזה היום אפשר לקנות מסך 15" ב פחות מ 1300 שקל. מקרן שקופיות אפשר להשיג יד שנייה ולהחליף נורה או לקנות אחד חדש ב 500 שקל. יוצא מקרן XGA ב פחות מ 2000 שקל!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רואה את זה על רמקולים של אלטק לנסינג ובניד פור ספיד אנדרגראונד 2 בהתחלה של המשחק, מה זה אומר?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם! כבר שנים שיש לי את המערכת הזו, Altec Lansing ATP3 ואני פשוט מרוצה ממנה. כעת אני קונה מחשב חדש לעמדה חדשה לגמרי ומחפש רמקולים שהם ממשיכי דרכם, או ברמתם ומעלה. האם יש כאלה? אשמח לעצות תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. היי, ערב טוב, לפני רכישה של טלוויזיה חדשה, שאלה שדיי מטרידה אותי ... והאמת, התבלבלתי כבר מכל התשובות. אני מחפש טלוויזיה 37", שתתמוך ב-HD (באופן חלקי/מלא), אך ורק LCD, פלזמה לא בא בחשבון כרגע. התקציב: עד 5000 ש"ח, רצוי פחות. שימושים: 70% שידורי HOT - לא תכני HD, ו-30% צפייה בתכני HD מהמחשב וכד'. איזו טלוויזיה תתאים יותר, HD Ready או FHD ?! ההתלבטות כרגע היא בין Samsung LA37A550 FHD לבין Samsung LA37A450 HD-Ready. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by itaim,

אני כניראה מקבל אותו בשבת הקרובה (לא הזאת)

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by haimcoen,

שלום. יש לי כונן HARD DISK 3.5 שחיברתי אותו לקופסה שהופכת אותו לכונן חיצוני הוא מפורמט ל NTFS הכנסתי לתוכו סרטי HD פורמט MKV וחיברתי אותו ל DVD עם USB והDVD לא מצליח לקרוא ממנו את הסרטים (הוא כותב שהכונן ריק) אם למישהו יש תשובה אני מאוד יודה לכם כי אני כבר לא יודע מה לעשות (בדקתי בשני סוגי DVD).

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Yotam.B,

היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הצרכים שלי בעת קניה היו מערכת 2.1 בעלת עוצמה חזקה ואיכות צליל. לפי כל ההמלצות הלכתי עליה, מה אתם אומרים ? יש מישהו שיכול לספר לי עליהם עוד קצת?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by J.allmighty,

יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?

12. Started by scorpion,

נראה מדהים, תומך כרגע בכמעט כל תקן בשוק ומבוסס על מבנה של כרטיסים לשדרוג עתידי. enjoy

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום ברשותי רמקולים Logitech X-530 , מחוברים למחשב בחדר שמידותיו בסרטוט. עוצמה כוללת 70W - קדמיים ואחוריים (1,2,3,4) כל אחד 7.4W סנטר 15.5W סאבוופר 25W תמונת חדר כללית : Uploaded with ImageShack.us תמונת איזור העבודה: Uploaded with ImageShack.us נתונים: Uploaded with ImageShack.us המצב כרגע : גובה רמקולים אחוריים(3,4) שנמצאים על מדף הוא 60 ס"מ מעל הקדמיים ,ביחס למי שיושב הם באותו מרחק כמו הקדמיים אך יותר גבוהים מהקדמיים, סנטר על השולחן ביחד עם הקדמיים והם בגובה האזניים והסאבוופר על הרצפה מתחת לשולחן קרוב לצלע השולחן הייתי רוצה לקבל המלצות איפה אני יכול להתקין את הרמקולים על מנת לשמוע בצורה הטובה ביותר .. כולם ניתנים תליי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מגבר Marantz L 1515 משנת 1978 (יותר מבוגר ממני, השונה חוגג 31) עד לאחרונה הכל פעל כשורה, קיבלתי צליל נקי וחיינו בארמוניה. עד שלאחרונה שמעתי מאחד הרמקולים צליל מעצבן במיוחד, מין "פססס" כזה - חשבתי בהתחלה שהרמקול אשם, חיברתי אותו למגבר אחר והוא פעל כשורה. לאחר מכאן שמתי לב שהצליל בא משני הרמקולים, אז חשדתי בכרטיס קול. בדקתי עם כרטיס קול אחר, ושוב, הכל פעל כשורה. חיברתי למגבר רמקולים אחרים וגם הם עשו את הצליל המעצבן הזה. מה שמביא אותי למסקנה שהמגבר בוודאות אשם. יש למישהו מושג מה עושים בנושא, חשבתי ללכת לאומגה אודיו (הם תיקנו לי את הרמקולים) אבל אני חושב שהם מתעסקים רק עם רמקולים, אז מי בעצם יכול לתקן לי את המגבר? או שאולי בכלל אני יכול לתקן את זה לבד?…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by rbstf,

אני מחפש מגבר בעומק של לא יותר מ40 ס"מ, 5.1, עם סאונד הכי טוב שאפשר לקבל ב-2000 שקל. לא משנה לי אם יש DPS משוכלל וצעצועים נוספים, הכי חשוב לי הסאונד של המגבר. מישהו נתקל במגבר דומה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי כולם, קיבלתי פטיפון סניו בן כמה עשורים (ראו תמונה של המאחורה). הבנתי שניתן לחבר פטיפון לרמקול מוגבר\אקטיבי דרך קדם מגבר, בלי צורך במגבר\רסיבר. 1. האם זה נכון? 2. אם כן, האם לדעתכם הרמקול שלי מתאים? זה סאב וופר שמחובר לשני רמקולים קטנים- מצרפת תמונה של הפאנל האחורי. הכבלים שיוצאים מהOUTPUT הם ייעודיים ומתחברים לרמקולים הקטנים- לא ניתן לנתק אותם. למיטב הבנתי זה אמנם רמקול אקטיבי (מתחבר לחשמל ובעל כפתור ווליום), אבל אין לו את שני הכבלים (אדום ולבן) שאמורים לצאת ולהתחבר לקדם מגבר. בקיצור, זה מה שיש- איך גורמים לפטיפון לפעול? אודה לכל עזרה!

17. אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ USB וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר HDMI של הכבלים יתחבר למגבר נכון? מצד שני יש מערכת שהיא בחתיכה אחת לדוגמה bose איך זה שהיא כל כך יקרה??האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Loki,

אחרי שכמעט כל זוג אוזניות נהרסו לי אחרי כמה חודשים של שימוש (משימוש, לא מתאונות), החלטתי לקנות אוזניות איכותיות... אני צריך את האוזניות למחשב (מתחברות לרסיבר שברמה סבירה) וגם לדיסקמן, ככה שאוזניות גדולות לא טובות לי. האוזניות ישמשו למוזיקה (כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר רוק), משחקים וסרטים. יש לי תקציב של בערך 500 שקל, עדיף פחות, אם אפשרי. על מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי רציתי לדעת מה ההבדל בין אודיגי 2 ל אודיגי 2 zs ! תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון (מקווה שכן) בעיקרון אני מחפש לקנות כרטיס קול חיצוני, מיקרופון ומקלדת שליטה. אני לא רציתי להספים אז פתחתי דיון משותף. התקציב הוא 1300-1400 ש"ח. אפשרות לחריגה ל-1600 ש"ח אם אין ברירה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. הדגמים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: M-Audio M-Track plus מיקרופון: Shure sm-57 מקלדת שליטה: Miditech i2 control 25 מה אתם אומרים? אם יש לכם חוות דעת או המלצה לאחד מהמוצרים הללו אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. כרטיס הקול בלוח האם של המחשב של הבן שלי השתגע, לא מוכן לעבוד ולא מזהה כניסות, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים - כרטיס של רילטק, אך שום דבר לא עובד. אם למישהו יש כרטיס קול מיותר שהוא לא זקוק לו יותר, אשמח לקבל, לא משנה לי PCI או PCIE, העיקר שעובד. תודה רבה.

22. שלום לכולם אני לפני רכישה של מסך 75" למשחקיית נוער שאני מקים כך שבפועל עיקר השימוש בה יהיה חיבור לסוני וקצת צפייה ביוטיוב וכו (פעם ב.. איזה מצגת או משו אבל שיקוף מסך מהנוט שלי יש בכולם מצאתי את הדגמים האלה שהם בעלות של 3000 ש"ח ברור לי שזה לא הדגמים הכי חדשים ושיש היום טכנולוגיה יותר חדשות לדוגמת ה Q-LED ו QNLED וכו אבל הם כבר קופצים במחיר אז לעצם השאלה... איזה דגם עדיף או שבכלל אתם ממליצים על טלווזיה אחרת 75" בעלות זהה UE75AU7100 UE75TU7100 UE75RU7100 UE75RU7090 תודה רבה והמשך יום טוב לכולנו

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by cleric,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה קטנה (14') שאין לה יציאה לאוזניות, אבל יש לה יציאות RCA לוידאו וסאונד, האם יש דרך להתאים את האוזניות כדי שיעבדו איתה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by itaim,

http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2153039&refid=16 הוא יחסית קטן וגם זול לנגנן פלאש של גיגה... הוא גם משמש כדיסק און קיי נישמע טוב אבל במכיר כזה אולי כדאי להשקיע ולקנות איזה איפוד או IRIVER לא?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by FatherBoard,

כשאני משחק ב-UT2003 אז עם כל גל קטן של צליל יש פיצוצון כזה ברמקול. חשוב לציין שהרמקולים הם רמקולי סראונד של מערכת סטריאו, שמחוברים אל המחשב בכבל איכותי ולא עשו לי שום בעיות עם המחשב בעבר. הכרטיס קול הוא ה-AC97 הזה ואין לי איתו שום בעיה אחרת. אשמח לקבל הצעות שלא כלול בהם להנמיך את עוצמת האפקטים כי אני אוהב ווליום עצבני...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים