עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lt mor,

אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by gilad_mos,

הי י כשאני מנסה להטעין את הIRIVER דרך USB הוא מראה CHARGING לכמה דקות ואח"כ כבה, ונראה שלא נטען יותר (כמה שעות לא העלו אפילו פס אחד במד טעינה) איך גורמים לו להטען כמו שצריך? תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  3. http://www.microlab.cn/product/speakers/FINECone/550.htm נתונים דיי מרשימים למחיר כזה....אבל אני לא מוצא ביקורת עליהם ביכלל....מה אתה חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. סמתי עין על הדגם הזה, עולה חצי מ 7C ועוצמה בהתאם למחיר, הסתפקתי עד עכשיו במערכת aiwa ישנה, רוצה להשתדרג, רוב הזמן השימוש בכלל ברמקולים מובנים של LG PJ350R שאני מת עליה, אבל הרמקולים שם הם 2x10 ואין פה כלל מקום להשואה, אני עוד לא שמעתי אותם, וגם חא יודע אם 60W זה מספיק, חבר DJ אמר שכן ויש לו ציוד רציני בבית, גג לא יספיק, אני גם כך צריך סט לחדר שלי, ואז יחסוך לדגם ה7C לסלון, אבל אם 60W יספיקו לי,אני מעדיף לרכוש 2 סטים של 3C, אם יש למישהוא נסיון איתם, תנו תגובה, בסך הכל זה 7C בגרסה חלשה לפחות מחינת עוצמה, אבל לא יודע לגבי מגבר, הדרייברים שונים זה כן.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני מתעניין במחשב להמרת וידאו - אני רוצה להמיר מאות קלטות וידאו אנלוגיות (PAL) בצורה הכי טובה שאפשר. את תוצאות ההמרות הייתי רוצה לשמור על דיסקים ולראות אותם על מסך המחשב, וכן לצרוב על DVD-ים ולראות בטלוויזיה, ואולי אפילו לראות בטלוויזיה שמחוברת למחשב. א. אני מבין שבמפרטים סוג המחשב שאני צריך זה מחשב לקולנוע ביתי. האם נכון? ב. מדוע במפרטים מופיע כרטיס הלכידה Hauppauge WinTV-PVR-150 ולא ה-ATI TW Wonder HD 650 PCI? http://ati.amd.com/products/tvwonder650/PCI-euro/index.html ג. האם יש איזשהו יתרון בחיבור טלוויזיה למחשב, לעומת צפייה על מסך המחשב? אבי

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by Inzagi,

שלום, אני מחפש רמקולים איכותיים שאפשר לקחת למקומות בתיק ולחבר לMP3 (לא בלוטות') ראיתי את הרמקולים gear4 pg-142 ודי התלהבתי מהם, אבל הבנתי שמכרו אותם בסלקום לפני שנתיים ובאינטרנט מצאתי אותם רק באתר בשם זולה שופס ב650 ש"ח, שזה יותר מדי. אם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות כאלה במחיר סביר זה יהיה מצוין, מעבר לזה אני אשמח להמלצות לרמקולים איכותיים אחרים, עד 400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי Koss IL200k וזה כבר הזוג השני שהכבל נקרע בחיבור עם התקע.

9. היי לכולם. אני מחפש משהו בסיסי מאוד עם סאונד סביר פלוס לחדר מאוד (!) קטן. משהו כמו זוג רמקולים או 2.1 יספיק בהחלט. לא זקוק לעוצמות גבוהות ומשתמש בעיקר למשחקים וקצת מוזי'קה. התקציב הוא 200 - 400 ש"ח עם חריגה קטנה. להמלצתכם אודה. תומר. EDIT : אההה, ועדיפות למערכת כמה שיותר קטנה (הזכרתי כבר שהחדר מאוד קטן ? )

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 54321,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by ofer_shm,

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3718,normal_sales המערכת הזו טובה? ואיך המחיר? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by ^Z^,

שלום אני מתכנן לקנות בקרוב את הx530 של לוגיטק, ומצאתי אותם מתצוגה עם 3 חודשי אחריות ב340 שקל. האם באמת שווה להוסיף 160 ש"ח ולקנות אותם חדשים עם אחריות מלאה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. היי רכשנו סטרימר מסוג Vorke V1 שמריץ וינדוס 10 על מנת לחבר אותו למקרן הביתי. אחרי שהסטרימר הגיע קלטתי ששכחתי לבדוק אם יש יציאת סאונד 3.5ממ לחיבור לרמקולים החיצוניים שלנו.. מה הפתרון הנקי ביותר לדעתכם? נראה לי ש USB TO 3.5MM אמור לעשות את העבודה, אבל אני לא בטוח אז באתי להתייעץ תודה עריכה: עוד מידע על הסטרימר. יש יציאות HDMI (שכך הוא מתחבר למקרן כרגע) / USB / VGA

15. חייב חייב לקנות מינידיסקים ריקים לקראת ה hi-md. דרך אגב כמה עולים מינידיסקים ריקים של 80 דקות בקנדה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. אז ככה, המטרה שלי היא לקנות רמקולים 2.1 לחדר עד סוף החודש , שיתחברו גם לטלויזיה וגם לנגן MP4 שברשותי. התקציב כ350 ש"ח. המועמדים : 1. Altec Lansing VS4121 - ניתן להשיג 372 ש"ח בIVORY 2. לוג'יטק X240 - מחיר 272 ש"ח 3. JBL CREATURE 2.1 - ניתן להשיג ב350 ש"ח בBUG (יש לי קופון של 50 ש"ח עד סוף החודש) מה הרמקולים שיפיקו לי את מרב האיכות ויתאימו לצרכים שלי ? והאם ההבדל באיכות בין הזולים ליקרים שווה את הפער ?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  17. שלום לכולם. לפני הכל יש לי כמה דברים להגיד. 1. הרבה מאוד זמן לא הייתי בפורום אז אני מקווה שתעזרו לי 2. אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון לשאלה, פשוט התלבטתי בין 3 פורומים ובסוף הלכתי על זה. אז אם זה לא המקום אני מבקש שתעבירו אותי בבקשה. ולעיניין. אני צריך שתמליצו לי על תוכנה שכל מה שאני צריך לעשות זה לקחת סרט ולחתוך קטע לבחור מאיפה להתחיל לחתוך ומאיפה לסיים. אני מבקש שהתוכנה תיהיה כמה שיותר קלה לתפעול אם אפשר. תודה . נ.ב אם שכחתי לציין משהו אז רק תגידו ואוסיף.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by devek,

שלום חברים. נעלם לי הסאונד במחשב בעקבות התקנת תוכנה לצפייה בסרטי DVD (POWER DVD למי שמכיר.. בכל מקרה הכרטיס קול שלי הוא מדגם EDD ALLEGRO PCI AUDIO גרסה Ess1988 ונכנסתי לאתר שלהם הורדתי את הדריבר ולא הצלחתי להתקין אותו כי כשאני מפעיל את ההתקנה הוא רושם לי AUDIO INSTALLATION FALE. לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להחזיר את הסאונד.. אתם יכולים אולי לעזור לי עם זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. אני קונה אוטו עוד מעט ואני רוצה לשים איזה נגן סידי ורמקולים אחוריים משהו פשוט ולא יקר שירחץ דיסקים ויקרא MP3 חשוב .! תודה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by i.k,

logitech Z-4 , Harman-Kardon SoundStick 2.1 Creative 2.1 Speaker System I-Trigue 3400 אני מתלבט בין כול אלו,ורציתי לדעת מה הערכה הכי מומלצת מכול אלה מכול הבחינות, כאשר באס עמוק ואיכותי הוא פרמטר אחד החשובים בשבילי(שומע טראנס וPsy)?[br]פורסם בתאריך: 26.08.2007 בשעה 18:05:21 מצטער על ההקפצה,אני פשוט מחפש רמקולים למחשב בדחיפות ואין לי הרבה זמן להחליט.אז מבקש ממי ששמע את הערכות האלה ומבין עניין ,שיגיד לי מה הכי מומלץ מאלה ואם יש אחרים יותר טובים,אז הייתי רוצה לשמוע.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by QQQ,

-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by Godlike919,

היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by Myt0s,

לי יש חדר קטן שמותאם מעולה ל4 רמקולים אז אני הולך לקנות אותו... רציתי לדעת מה דעתכם עליו.... תודה ;D

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by yolelu,

שלום לכולם רציתי לדעת מה צריך בכדי לחבר את הממיר של yes (לא yes max) למחשב כדי ליראות hi defnition בlcd תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by Slash87,

ראיתי כמה דברים, אבל אני מתלבט בנהם Creative SBS A500 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7721975 Altec Lansing VS2421 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=146&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 Logitech X230 http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=X230&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=55&aff=Zap〈=HE SonicGear EVO3 http://www.dioisrael.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1563 תודה על העזרה...! בעקרון אני נוטה ל altec lansing פשוט כי הם חברה מעולה.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.