עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Blinker,

היי לכולם, נפל לידי פטיפון Philips GA-212 במצב קשה, עם קצת עבודה גרמתי לו להידלק, להסתובב ואף לנגן, כרגע בתהליכי Restoration. לפטיפון מגבר Phono מובנה אך יש לו בעיה באחד הערוצים, אחרי דקה או 2 הערוץ מתחיל לזמזם וכלל לא מוציא סאונד. מצאתי את הסכימה שלו והיא דיי פשוטה, אבל לפני שאני רץ להחליף את כל הרכיבים על הבורד, האם יש חשודים ספציפים שגורמים לבעיה? חשבתי על קבלים... אבל אני לא בטוח כי זה רכיבים ישנים יחסית שאני לא בטוח בהתנהגותם ולא בטוח בזמינות רכיבים חליפיים. האם יש מישהו מבין פה או שיכול לכוון אותי למישהו שמבין? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום פורום אודיו לאחרונה הוצאתי מהבוידם את המגבר הישן שלי שעבר תיקון בסיסי של החלפת 2 קבלי סינון גדולים בספק 2 X 8000 מיקרופרד.יצרתי אותם משילוב של 2 קטנים יותר במקביל.חשוב לציין עבודה זו נעשתה לפני כמה שנים ואני רוצה להשמיש אותו היום למחשב שלי.אבל התקלה המקורית הייתה שאחרי החלפת הקבלים עבד רק ערוץ אחד חלש וערוץ אחד לא נישמע כלל והיה רעש רקע נורא חזק.היום לדעתי הם כבר התייבשו כי אלה קבלים אלקטרוליטים. אשמח לעצות ממי שיש לו רקע באלקטורניקה ומודינג איך לתקן אותו כי אחרי כל עניין הוינטאג' עשיתם לי רצון להשמיש אותו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Bug2000,

האם מישהו מכיר מקום טוב ואיכותי לתיקון מגברים ? כמו רפי האוזמן של הרמקולים ? יש דבר כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by +Eliran+,

מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by זוהר משיח,

מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שיכולים לתקן שם מערכת קולנוע ביתית באזור הוד השרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dan1111,

שלום, יש לי בעייה ברמקול שלי: אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחלק הזה ברמקול, הכדורית הזאת שבמרכז הרמקול (צירפתי גם תמונה כדי שזה יהיה יותר ברור). אז הכדורית הזאת בעצם נמעכה כלפי פנימה (כי היא חלולה) ואני לא מצליח למצוא דרך כדי להחזיר אותה חזרה לצורתה הכדורית. 1. האם יש לכם איזשהי דרך כיצד לתקן את זה? 2. האם זה משפיע ומפריע לאיכות הסאונד של הרמקול? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by ag43,

כבר כמה זמן אני נתקל בבעיות עם מערכת הסטריאו שלי. הווליום ירד בחצי וכאשר המערכת לא משמיעה ניתן לשמוע רחשים. אני חושב שהבעיה היא בקדם המגבר ואני מחפש חנות שתאפשר לי לבדוק ולתקן אותו ואם אי אפשר - לקנות חדש (שיתאים למערכת הקיימת). אשמח להמלצה על חנות כזו באיזור השרון.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Globalization,

אחי קיבל מאיזה חבר שלו שעזב לחו"ל, זוג רמקולים של - Sky Line והייתי רוצה לשאול איך החברה או האם מדובר ברמקולים טובים יחסית. ברמקול אחד התוף (אם קוראים לזה כך), קרוע והייתי רוצה לשאול כמה עולה לתקן כזה דבר. הנה רמקול אחד שצילמתי: והנה התוף הקרוע: מה אתם אומרים, שווה לתקן? אין עליהם בכלל מידע באינטרנט

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Dark Respect,

יש לי מערכת בת 30 שנה עם זוג רמקולים איכותיים של KEF בכל רמקול יש טוויטר שלא פועל אחד פעל לפעמים כן ולפעמים לא עד ללפני כמה חודשים אתם חושבים שאפשרי לתקן\להחליף אותם? כמה יקחו לי על דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ngordon1,

שלומות, אתמול חיברתי מחדש את המערכת הישנה (AKAI AA-1135) וגיליתי לצערי שאחד הרמקולים (AKAI SW-157) סובל מחלק תקול. המיד-ריינג' (החלק האמצעי ברמקול וראו תמונה) לא טורח אפילו לרטוט, שלא לדבר על השמעת צליל. איך מתקנים? צריך להזמין חלק חלופי? מאיפה? איזה? ועוד שאלה: יש סיבה שכבל מהסוג הזה http://www.tronic.co.il/5221 לא יעבוד / יהווה בעיה / האורך / משהו, בעת חיבור המחשב למערכת? איפה מומלץ לרכוש?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  12. Started by dandisc,

יש לי רמקולים שהבאתי מחו"ל FX6021, הם אצלי בערך שנתיים. עכשיו הם עובדים לסירוגין פעם כן פעם לא.רציתי לדעת אם יש איזה מקום שיכול לתקן אותם וכמה יעלה בערך התיקון? נ.ב אני מפעיל אותם עם שנאי VA90 אם זה עוזר למישהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by RAZIEL98,

שלום לפני הרבה זמן רכשתי רמקולים של JBL 2.1 מחנות שנקראת שיא-נו מחשבים וכרגע יש לי בעיה ברמקולים ששניהם מחוברים אבל רק מאחד מהם יוצא סאונד רציתי לדעת איפה אני יכול לתקן אותם באזור חולון או ראשון לציון תודה לעוזרים ראיתי שיש מעבדה בראשון לציון של ניופאן מישהו תיקן שם רמקולים שלהם איך השירות ?

14. היי, משום מה לא בוקע צליל מהרמקולים(זה לא כרטיס הקול-ניסיתי), הם כן נדלקים-נוריות החיווי דולקות. ניסיתי לחבר מכניסות שונות MP3 וגם לא עבד. אני יודע שקרט הם היבואנים הרשמיים אבל אין לי תעודת אחריות(הרמקולים מחו"ל),אך גם אם הייתה תוקפה היה פג.בכל מקרה אני אפנה אליהם אם הבעיה לא תיפתר ואבקש הצעת מחיר-שמן הסתם תהיה יקרה(מקווה שלא),ולכן אני פונה אליכם אם אתם יכולים לומר איזה אלטרנטיבות ישנן לתקן את הרמקולים האלו.תודה וערב טוב :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by demonshlomo,

איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by onatan,

מישהו יודע איפה ניתן לתקן רסיבר נקמיצ'י AV 10 (שנאי שנפגע ככל הנראה) באזור המרכז? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by erjerjerj,

יש לי רמקולים 2.1 CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp הרמקולים מגיעים עם שלט. כאשר השלט נמצא על עוצמה נמוכה אז אחד הרמקולים לא פועל, בדקתי ומצאתי שהבעייה היא ביציאה של ה SUB ולא באחד הרמקולים הקטנים (הבדיקה נעשתה ע"י הצלבה בין חיבורי הרמקולים) פתחתי את ה SUB ולא ראיתי חיבורים מנותקים או קבלים נפוחים. למישהו יש רעיונות איך אפשר לתקן את ה SUB? אילו רכיבים צריך להחליף? הרמקולים כמובן לא באחריות. (אני חושב שמה שקרה הוא שהשלט שולט בזרם, ומוצא אחד של ה SUB הפסיק להגיב לזרם נמוך) בתודה לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by love-its-my-name,

קניתי את ה IRIVER ifp-995 ובטיול השנתי הורדתי את המגן הזה מסיליקון שבא עם המכשיר בגלל רטיבות קטנה ודווקא ובאותו הזמן האמפי3 היה חייב ליפול לי על הכביש... זה ביאס אותי ממש... כאילו כבר לא בא לי על האמפי בגלל השריטות... אני חייב למצוא פתרון איך להעלים קצת את הדפיקות הקטנות בפינות [לא ממש רואים את זה אבל זה ממש אוכל אותי...]. בבקשה המליצו לי על דברים. אשמח גם כן להציג לכם תמונות של הדפיקות :-\ בתודה, אבי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Hazir,

קניתי אוזניות cloud 2 לפני שבועיים ונתקע לי התקע של האוזניות בתוך כבל מאריך 3.5 (החלק הזה למי שלא הבין) ממש רק החלק החיצוני, אי אפשר לראות את כל החוטים שבפנים, זאת אומרת שהכול עדין מחובר פיקס... חשבתי אולי יהיה אפשר לשבור את החלק הזה מאוזניות שקניתי ב-1$ ב-ebay ולחבר עם דבק מגע, אבל לא נראה לי שיעבוד ונשמע דיי מטומטם. אני יודע שאפשר לקנות TRRS PLUG מ-ebay, הבעיה היא שזה יכול לקחת חודש עד שזה יגיע + זה חתיכת סיפור להחליף + אין לי מלחם. יש איזשהו מעבדה \ חנות באיזור המרכז שמתעסקת עם זה? כי לא הצלחתי למצוא.

20. התבססתי פה על שיר אחד... שמשום מה המחשב לא מנגן לי... הוא על המחשב שלי, לא עשיתי איתו שום דבר חוץ מלשמוע אותו (טוב, ניסיתי להתחיל איתו) ופתאום המחשב לא רוצה לנגן אותו...

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  21. Started by motaboy,

קיבלתי מגבר Marantz 1515, משנת 1978. חיפשתי מידע עילו באינטרנט, אבל מעבר לספציפיקציות אי אפשר למצוא כלום. אפשר להזמין SERVICE MANUA מחו"ל, אבל זה יהיה המוצא האחרון שלי. אני צריך לתקן את התאורה שלו, ולנסות לתקן את הכפתור POWER למרות שזה לא דחוף. יש גם לפעמים בעיות בערוץ הימני, אבל זה אולי כבר יהיה צריך ללכת לתיקון מקצועי - אז אני משאיר את זה לסוף למקרה שאני לא אצליח. אני מעדיף לעשות הכל לבד. בנוסף אני אצטרך שני כפתורים שנעלמו, אבל זה ממש קשה למצוא - אז לא קריטי. אני רק רוצה שיעבוד כמו שצריך. אז מה שאני צריך זה המלצה לאתר טוב על אלקטרוניקה, עדיף בעברית. אל תשלחו אותי לGOOGLE, אני רוצה המלצה אישית אם למישהו יש. תודה!

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by bbnbbn,

יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by Yakim Peled,

הי, לפני כשנתים קניתי מחשב + רמקולים (PHILIPS 20W Bass Reflex 2.1 ). הם עבדו נהדר ופתאום, היום הם התחילו לתקתק. אלו תיקתוקים מהירים (2 או 3 בשניה) וחלשים. הם גם לא מושפעים משינוי כפתור הווליום. אם יש מוזיקה הם נשמעים יחד איתה. מה קורה פה? למה הם הופיעו ואיך גורמים להם להעלם? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by shon,

אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  25. שלום, אני קונה מערכת קולנוע ביתי, הרסיבר ככל הנראה יהיה ימהה 459. מטרת הרמקולים: קונוע ביתי (סרטים), משחקים (קונסולה) ובסוף מעט מאוד מוזיקה. ההרכב: 5.1 לסטאיליסטים או 5 לרמקולים גדולים. חשוב!: חבה טובה ומוכרת, יופי, אחריות איכות צליל. מה כדי? מה עדיף סטאיליסטים או "אמיתיים"? ראיתי כבר כמה איך הם? http://zap.co.il/model.asp?model_id=244907 http://zap.co.il/model.asp?model_id=35233 http://zap.co.il/model.asp?model_id=379194 http://zap.co.il/model.asp?model_id=5492 חשוב לציין!!!: זה חדר קטן אז המטרה העיקרית היא בהחלט לא עוצמה! תודה לעוזרים, ניצן

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.