אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאמר קצר ששווה קריאה לדעתי.. http://www.envynews.com/future.php?ID=2 לא שזה יגרום לי להפסיק להוריד Mp3s אחרי אוסף של 70 ג'יגה בערך.. אבל עדיין זה רק מראה שמשהו פה חסר...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה תחום הרמקולים התחיל לעניין אותי אוקי ויש לי מלא שאלות: לפני שאני שואל את השאלות על חלק מהשאלות ניסיתי לקרוא באינטרנט אבל לא הבנתי את ההסבר ניסיתי בעיקר באתר של ANANDTECH יש שם מדריך על זה הבנתי משם רק משהו אחד והנה השאלות: 1)מה זה הRMS הזה? 2)מה זה Frequency Response? 3)מה זה Impedance? 4מה זה S/N Ratio? 5)מה זה Output Power? ועוד שאלה אחרונה מה זה AC-3 ו DTS ואם אפשר אני מתחנן אני מחפש הרבה זמן כבר בגוגל אתר שמסביר את כל זה באופן פשוט אבל תסבירו לי אתם גם באופן פשוט שאני יבין בבקשה זה דחוף בשבילי אני כבר מת לדעת על זה תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הכותרת די ממצה את עצמה... מצאתי תוצאות בחיפוש רק בקשר לRMS, אבל אני יודע שרושמים נגיד 500W PMPO או 500W RMS אז בקיצור, מה ההבדל בינהם ומה יותר טוב או שהם בכלל לא קשורים אחד לשני?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה פשוטה (אני מקווה...), איזה מהכרטיסים הנ"ל יותר טוב. איכות ועוצמת קול יותר טובה וכו'... נ.ב: הכרטיס ילך עם מערכת 2.1.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שיש את הכרטיס הזה יכול להגיד לי עם באמת יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד ובאיכות ההקלטה, ואם הכרטיס הזה באמת כל כך טוב ומשתלם כמו שאומרים ??? ??? נ.ב למחשב שלי מחובר מגבר שאליו מחוברים 2 רמקולים גדולים (3 - WAY) מעץ (של חברה מקצועית איכותית).
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 ג'יגהרץ.. לא שזה ממש משנה הכרטיס קול שלי הוא AC97 מובנה על הלוח... לפני כמה זמן נתקע לי המחשב משום מה, אז נתתי לו ריסט ומאז כשאני מפעיל אותו, אני לא יכול לכוון נורמלי את הווליום מ-ה- SYSTRAY.. שיש אייקון אפור כזה. כשאני מזיז את הסמן ומשחרר את הפס הזה של הכיוונון יש כמו רעש מוזר מהמחשב עצמו ולא ה "דינג" הזה שהרמקולים מוציאים. ואני חושב שזה גורם לבעיה של התקעות לפעמים.. אני לא בטוח.. התקנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול מהדיסק שקיבלתי עם המחשב, אבל הבעיה נמשכת. אם מישהו יכול לעזור אני מודה לו.
-
אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם תקציב לא גדול ולא היתי רוצה לקנות חומרה יקרה מדיי רק בשביל להתלהב ולא להשתמש באפשרויות שלה אחר כך.. אני מתלבט בין כרטיסי קול הבאים: CREATIVE LIVE 5.1 HERCULES- GSF 2 או HERCULES GTXP אני מאוד מרבה לשמוע מוזיקה ואני מודע שGTXP הכי טוב ביניהם אבל גם יקר בהרבה!!! אני לא מתכוון לחבר שום מערכת X.1 אלה לקנות איזה רסיבר עם שני בוקסות טובותת!! אז בתכלאס?? להסתפק בכרטסים יותר זולים שציינתי ?(אם כן באיזה??) או ללכת על הכרטיס המפונצר - GTXP ?? היתי רוצה מאוד לחסוך ,ורציתי לדעת האם הביצועים והאיכות הקול בכרטיסים הנ"ל שונים בהרבה?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!
-
איזה מערכת הכי איכותית לדעתכם? ALTEC LANSING ADA- 880W -1200 YAMAHA TSS1-1350 Aztech-1150
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה יחסית ובעלת ביצועים טובים כדי ליצור טראנסים/מיקסים? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש את הרקולס ויש את קראטיב...........רק ש קריאטב עולה כפול..... ואני מדבר על ה - SOUND BLASTER AUDIGY PLATINUM של קראיטיב.... אז הנה השאלות: מה יותר טוב? ומה ההבדלים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם על כרטיס קול עם יציאה אופטית חייב להיות מפענח AC3 בכדי לחבר אותו לרסיבר עם כבל אופטי ושהרסיבר יוציא 5.1 ערוצים? (dolby digital) שימו לב אני לא רצה לחבר דרך קואקסיאלית או RCA
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר חקרתי קצת ואני רוצה לשמוע לדעתכם על שתי מערכותץ הרמקולים האלה.. הINSPIRE אומנם יותר חלש אבל יש לו שלט חוטי לווליום (900 שקל בערך) ההרקולס יותר חזק ויותר זול אבל השליטה עליו היא רק מהסאב שיהיה הרצפה (700 שקל בערך) שווה 200 שקל בשביל השלט לווליום? איזה מערכת איכותית יותר ואמינה יותר? אם לא שמעתם את המערכות אני מבקש לא להגיב כי כבר קראתי כל ביקורת אפשרית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן המלצתם לי על ATP 3 בנוגע לרמקולים למשחקים. גלשתי היום באתר של ALTEC בשביל לראות עוד כמה דגמים (הבנתי מכמה אנשים שזאת חברה טובה) , ומצאתי את הרמקולים האלה: http://www.altecmm.com/prod_video_flash.asp האם הם יותר טובים מהATP ? זה ישמע גרוע , אבל הם נראים יותר טוב :-[ :-[
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא הבנתי מי יותר טוב שניהם 2.1. מה ההבדל?! ואני מדבר על 621 לעומת XA3021.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 משהו בסביבות 1000-2000 שח ואני לא יודע אם אני יכול להסתפק בFortissimo2 או שאני צריך לקנות gtxp שעולה 400 יותר וככה אני יוכל לקנות רמקולים טובים יותר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גיימר שמשחק כל היום (CS) ואני רוצה לקנות אוזניות טובות (טובות מאוד) אני יכול להוציא עד 300 שקל. ואני רוצה סאונד טוב. נ.ב אם ממש צריך אני יכול הוציא גם 350שקל. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקום הרגילים האלה שמקבלים אם המחשב בדרך כלל, השאלה שלי היא כמה וואט לדעתכם זה מספיק? ואל תגידו לי שאין דבר כזה מספיק...
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מהו המיקום המומלץ של מערכת הרמקולים? למשל, שמעתי שאת הסאב וופר צריך לשים על הרצפה מתחתיך, זה נכון? ואת הרמקולים לשים בצורה אלכסונית משני הצדדים. ככה צריך למקם את המערכת? ומה עם יש שתי סאב וופרים וארבע רמקולים? תודה, אורן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-