עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי. אני צריך דוגמיות סאוונד איכותיות ביותר בשביל לבדוק כמה מערכות קול שונות... איפה אפשר להשיג ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מתכוון לקנות מערכת 5.1/4.1 כמו למשל ADA880 ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע 250 שח על פרטיסימו או 650 שח על GTXP כאשר מימלא אני מתכוון לקנות מחשב חדש שיהיה לו כ.קול על לוח אם כמו למשל GigaByte 7VRXP או ABIT AT7 לדעתכם אני ירגיש בהבדל בין כרטיס קול און בורד לבין פרטיסימו או GTXP?

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by MDK,

ראיתי במפרטים המומלצים שאתם ממליצים על Logitech 4.1 Z-560 במפרט של 10000 ש"ח עם מסך "19. אין מערכת 5.1 איכותית במחיר הזה ??? : הרי אני בטוח שיש בארץ משהו טוב בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח.(או פחות )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים עד 400 ש"ח יש לי 4 אפשרויות: 1) LUXEON EM-4.1 2) Creative Cambridge PC Works 2.1 3) ALTEC LANSING AVS300 2.1 4) YAMAHA YST M30 2.1 הרמקולים ישמשו לרוב מוזיקה וקצת משחקים וסרטים. הרמקולים יתחברו לכרטיס קול GENIUS 5.1 אז האיכות של הרמקולים לא הכי קובעת (העוצמה כן!) בתודה מראש יאיר נ.ב אשמח לקבל אפשרויות נוספות

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Tzion,

ראיתי ב- www.ksp.co.il כרטיס קול "CREATIVE 5.1 Live Player" אז האם הכרטיס באמת תומך ב5.1 ומה ההבדל בינו לבין הLIVE 5.1 (הרגיל) ומה יותר טוב מבינהם??? והאם יש להם את אותם כניסות ויציאות?? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Chevy,

אני בהתלבטות קשה לגבי איזה נגן לקנות. בהתחלה זה היה בין ה-Jukebox 3 לבין ה-Rio Riot. כעת כאשר ל-iPod יש תמיכה רשמית ב-PC זה נשמע רעיון די טוב לקנות אותו. Nomad Jukebox 3 = 400$ iPod = 500$ מחיר די משמעותי, אני נוטה לכיוון ה-Jukebox. בשניהם יש 20GB. קראתי יותר מידי ביקורות, דעות משתמשים וכו'.. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ? כי עוד שבוע אני קונה פורטיסמו 2 ואני מחבר את זה למערכת מיני ויהיה לי מערכת 4.1 מדומה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ToR,

אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ADIR_M,

מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by StarMo,

השימוש העיקרי שלי בסאונד במחשב זה מוזיקה ומשחקים.. אני הולך להיות כמעט תמיד עם אוזניות.. על ה- giga Byte GA 7VRXP שיהיה לי יש כרטיס קול Creative 128 הוא כרטיס טוב? מניח את הדעת? מצאתי שכשאני מחבר את האוזניות לרמקולים ואת הרמקולים לכרטיס קול, אני שומע הרבה יותר טוב.. כדאי לי להשקיע ברמקולים נורמאליים אם אני הולך להיות כל הזמן באוזניות?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  17. Started by Tzion,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול Live 5.1 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות בקשר אליו ובקשר למערכת רמקולים :AR15: טוב אז קודם כל הבקשר לכרטיס אני די מבולבל מכל המבחר של הLIVE ואני בעיקר לא מבין את ההבדל בין LIVE 5.1 ל- LIVE 5.1 Value ל- LIVE [הרגיל?!] ול- LIVE Player. מה ההבדל בינהם, מה הכי טוב מבינהם, והאם כולם תומכים ב5.1???? ??? וכנראה אני אקנה את הLIVE 5.1 :smoke: אז רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות יש לו [אופטיות, אנולוגיות דיגיטליות וכל הבלאגן הזה... (אם אתם נחמדים אתם גם תסבירו לי מה כל אלה ;D) ולאיזה רמקולים הוא יכול להתחבר ולאיזה הוא לא יכול?? [שמעתי שיש איזה סיפור עם הxps של הרקולס...] ועכשיו בקשר לרמקולים אני מתלבט בין LUXEON EM4.1 ל- 2400 Creative I…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. "רמקול עמיד לאורך זמן ואינו מתחמם......עם איכות צליל מדהימה.......משקל 35 ק"ג ליחידה!!!" http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=573420

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

ראיתי את זה בערך ב150 ש"ח(לא בטוח, עזבו מחיר עכשיו)הרמקולים טובים?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by WRX,

היי.. יש לי סרטים של מרוצי רחוב מגניבים של מכוניות ואני רוצה רק את הsound של המכוניות בקובץ של MP3 אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני עושה זאת אני יודה לו.... ואפילו יחלוק איתו את אותם הסרטים אם זה יעניין אותו.... תודה... ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מעוניין להחליף את מערכת רמקולים + כרטיס קול במחשב הקיים שלי. אני כרגע עם כרטיס קול של Creative SB LIVE Value! ורמקולים של חברת VIVANCO, שתי רמקולים + סאב. בכל אופן אני שוקל לכנות את ה - GTXP או את ה FORISIMO 2 ובנוסף גם מערכת רמקולים חדשה משהו של ALTEC השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה ולפעמים משחקים אני מתלבט בין ה - GTXP וה FORTISIMO 2, ומערכת רמקולים בין ADA890, ATP3.. או ADA880.. השאלה העיקרית שלי היא , האם יהיה הבדל באיכות המוזיקה הנשמעת בין הכרטיס קול הקיים (SBLIVE) לבין אחד מכרטיסי הקול של הרקולס. ואיזה מערכת כדאי לקנות (אני יודע שבעקרון האפשרות שהבאתי הם די שונות אחת מהשנייה אבל השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה.. אז אני מתלבט מה לקנות מבניהם כי הבנתי שגם ה - ADA לא …

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by jitz,

היי בשביל הרקע: אני לא מבין גדול בכרטיסי קול... אבל אני שומע המון מוזיקה (mp3), ורואה המון סרטים באמצעות המחשב (DVD/DIVX).. ומדי פעם משחק (לא הארדקור גיימר, אבל משחק פה ושם) - יש לי מערכת רמקולים+רסיבר איכותית (AC3, 5.1) - ועד היום היה לי כרטיס קול סטריאופוני פשוט, ככה שאין לי מושג מה הפסדתי עד היום. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם MSI KT3 ULTRA-ARU - יש עליו צ'יפ אודיו און-בורד של רילטק (6 ערוצים) - ואני לא יודע עד כמה איכותי הוא... (יש למישהו מושג) - ורציתי לדעת אם אני זקוק למשהו איכותי יותר...? שמעתי רק דברים טובים על הכרטיסים החדשים של הרקולס, תוכלו בערך להסביר לי מה היתרונות של ה-GTXP על הפורטיסימו 2? לפורטיסימו יש יציאה ל-5.1 ? דיגיטלית? אופטית? אני אוכל להשתמש ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. זה מיועד בשביל בחורה שהסתדרה הרבה זמן עם מערכת מיני פשוטה שהתקלקלה. היא עוד לא החליטה אם היא מעדיפה דיסקמן עם רדיו או עם MP3 - שניהם נכנסים בתקציב (הכל ביחד צריך לעלות פחות מ-1000 ש"ח). שווה?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. ב13 באוגוסט יש לי יום הולדת וקרובים שלי מחו''ל שאלו אותי איזה דגם של מינידיסק אני רוצה ( אישית אני מעדיף נגן MP3 אבל לא נעים לי להגיד לא בגלל המחיר והטירחה שלהם מגרמניה) אז הבאתי להם דגם נחמד ולא ממש יקר 549 אירו והדגם הוא SONY MZ-R70 אז בקיצור מה דעתכם על הדגם הוא יגיע אליי בעוד יומיים בלבד כבר קנו לי פה 15 דיסקים ריקים בשבילו וכבל.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים