עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by menis,

ואני רוצה לקנות את ה ATP3 של Altec lansing לא תיהיה איזושהי בעיה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מגבר ONKYO TX-DS575X ? 2 רצפתיים -160 WATT כל אחד סנטר 90 שניים אחוריים 90 כל אחד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by OR007,

יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by OR007,

זה מה שיש לי...והיא מחוברת למחשב (וגם לטלויזיה ולי וי די ולסי די פלייר..בלה בלה בלה) רסיבר JVC-RX-5022 רמקולים של- WHARFADELL MODUS 8 !!!! (רק 2 קדמיים) ועכשיו לשאלה האמיתי: למי שמכיר את המערכת שלי (את החלקים ויודע על מה אני מדבר): חבר התווכח איתי ואמר לי שהמערכת של ALTEC ה-4.1 מפיקה סאונד יותר טוב משלי תכריעו אתם מי צודק ???( רק למי שמכיר את 2 המערכות ומכיר את הונ שלהם פחות או יותר) :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Fetalo,

אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ADIR_M,

מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... דרך אגה שווה לי לקנות אותם ? (בהנחה שהם לא עולים 370 שקל כי אז עדיף קריאטיב אינספייר 2.1) :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. "רמקול עמיד לאורך זמן ואינו מתחמם......עם איכות צליל מדהימה.......משקל 35 ק"ג ליחידה!!!" http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=573420

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. היי. אני צריך דוגמיות סאוונד איכותיות ביותר בשביל לבדוק כמה מערכות קול שונות... איפה אפשר להשיג ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MDK,

ראיתי במפרטים המומלצים שאתם ממליצים על Logitech 4.1 Z-560 במפרט של 10000 ש"ח עם מסך "19. אין מערכת 5.1 איכותית במחיר הזה ??? : הרי אני בטוח שיש בארץ משהו טוב בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח.(או פחות )

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Tzion,

ראיתי ב- www.ksp.co.il כרטיס קול "CREATIVE 5.1 Live Player" אז האם הכרטיס באמת תומך ב5.1 ומה ההבדל בינו לבין הLIVE 5.1 (הרגיל) ומה יותר טוב מבינהם??? והאם יש להם את אותם כניסות ויציאות?? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מעוניין להחליף את מערכת רמקולים + כרטיס קול במחשב הקיים שלי. אני כרגע עם כרטיס קול של Creative SB LIVE Value! ורמקולים של חברת VIVANCO, שתי רמקולים + סאב. בכל אופן אני שוקל לכנות את ה - GTXP או את ה FORISIMO 2 ובנוסף גם מערכת רמקולים חדשה משהו של ALTEC השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה ולפעמים משחקים אני מתלבט בין ה - GTXP וה FORTISIMO 2, ומערכת רמקולים בין ADA890, ATP3.. או ADA880.. השאלה העיקרית שלי היא , האם יהיה הבדל באיכות המוזיקה הנשמעת בין הכרטיס קול הקיים (SBLIVE) לבין אחד מכרטיסי הקול של הרקולס. ואיזה מערכת כדאי לקנות (אני יודע שבעקרון האפשרות שהבאתי הם די שונות אחת מהשנייה אבל השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה.. אז אני מתלבט מה לקנות מבניהם כי הבנתי שגם ה - ADA לא …

• 30 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. זה מיועד בשביל בחורה שהסתדרה הרבה זמן עם מערכת מיני פשוטה שהתקלקלה. היא עוד לא החליטה אם היא מעדיפה דיסקמן עם רדיו או עם MP3 - שניהם נכנסים בתקציב (הכל ביחד צריך לעלות פחות מ-1000 ש"ח). שווה?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. לפי מה שאני יודע (ואני לא יודע הרבה) הכי טוב זה רסיבר של אונקיו, רמקולים וסאב של סרווין ווגה ודיוידי אני לא יודע... אין לי מושג אם זה נכון בכלל. אז תגידו בבקשה מה הכי טוב והכל, אבל עם שמות מלאים (יענו איזה דגם והכל). תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אךךךךך... דברים יפים רואים שם בגולה! נו, אז הכרטיס החמוד הזה עלה לי 50 דולרים בגולה (ארה"ב)... מה אתם אומרים? ההתרשמות שלי היא לטובה. איזה יופי שניתן להיעזר באלגוריתמים המתקדמים של QSound לקבלת סאונד סביבתי מכל מקור קול בן שני ערוצים (סטריאו) באשר הוא?? ההתלבטות הייתה גדולה... היה שם גם את הSanta Cruz הנפלא מבית Voyetra Turtle_Beach , שעלה 80 דולרים. אבל הלכתי בסוף על הפיליפס... ואני מרוצה! עכשיו רציתי גם לשאול לדעתכם: האם אתם מעדיפים את הAcoustic Edge על GTXP או אפילו אלך רחוק ואומר Audigy? מאחר והכרטיס לא מיובא לארץ, אני מניח שרבים מיכם מרימים גבה נוכח ההשוואות הללו... לגבי מי שכן מכיר ויודע, אשמח לשמוע את דעתו. לפי מיטב הבנתי, אלגוריתם מתקדם כמו זה שבפיליפס AE, לא קי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם! אחרי קריאת ביקורות בחו"ל על הZ560 אני החלטתי לקנות אותם, (חבל שאין קליפש בארץ :'( או 510D) אני קונה בפנדה ויחד עם הרמקולים האליו אני קונה כרטיס קול AUDIGY X-GAMER. הייתי רוצה לדעת: 1. האם יש תאימות מלאה בין שני הרכיבים? 2. האם צריך לקנות איזשהם כבלים או חוטים נוספים על מנת לחבר את הZ560 ל AUDIGY? או שאני מחבר "ישר מן הקופסה"? 3. לאיזה ביצועים אני יכול לצפות במוזיקה, סרטים? 4. איך לסדר את הרמקולים בחדר שמידותיו 5.5 על 3.5 מטר? ובכלל איך לסדר מערכת 4.1? 5. האם זה משנה איפה לשים סאבוופר? תודה רבה רבה לכל העונים ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OR007,

הרמקולים- Hercules XPS 210 אמורים לעלות כ-50 דולר ועד היום בכל המקומות שראיתי אותם הם היו מוצעים בלמעלה מ-350 שקל !!!!!!! מישהו מכיר חנות אולי שמוכרת אותם במחיר שהם צריכים להמכר ?... :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Chevy,

אני בהתלבטות קשה לגבי איזה נגן לקנות. בהתחלה זה היה בין ה-Jukebox 3 לבין ה-Rio Riot. כעת כאשר ל-iPod יש תמיכה רשמית ב-PC זה נשמע רעיון די טוב לקנות אותו. Nomad Jukebox 3 = 400$ iPod = 500$ מחיר די משמעותי, אני נוטה לכיוון ה-Jukebox. בשניהם יש 20GB. קראתי יותר מידי ביקורות, דעות משתמשים וכו'.. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. ? כי עוד שבוע אני קונה פורטיסמו 2 ואני מחבר את זה למערכת מיני ויהיה לי מערכת 4.1 מדומה

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by ToR,

אי אפשר לחבר רמקולים של עקמןוד 5.1 ל- SBLIVE??? ל GENIUS יש 3 כניסות מ הSB ולא דיגיטלית אם אפשרי , אז איך!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HaimTS,

דברתי עם topaudio ושם אמרו לי שבצפון רק טרקלין חשמל מוכרים את הרמקולים הללו נכנסתי לשם (לב המפרץ) ונתקלתי ביחס מזלזל במיוחד, החלטתי שמשם אני לא קונה אפילו טוסטר. התקשרתי לטופאוודיו שוב והפנו אותי לרונן (צומת כפר שמריהו) , הוא לא נותן מחירים בטלפון מישהו יודע מה במחיר המעודכן של הרמקולים האלה? תודה HaimTS http://www.topaudio.co.il/html/b&w/B&W.asp

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ב13 באוגוסט יש לי יום הולדת וקרובים שלי מחו''ל שאלו אותי איזה דגם של מינידיסק אני רוצה ( אישית אני מעדיף נגן MP3 אבל לא נעים לי להגיד לא בגלל המחיר והטירחה שלהם מגרמניה) אז הבאתי להם דגם נחמד ולא ממש יקר 549 אירו והדגם הוא SONY MZ-R70 אז בקיצור מה דעתכם על הדגם הוא יגיע אליי בעוד יומיים בלבד כבר קנו לי פה 15 דיסקים ריקים בשבילו וכבל.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by StarMo,

השימוש העיקרי שלי בסאונד במחשב זה מוזיקה ומשחקים.. אני הולך להיות כמעט תמיד עם אוזניות.. על ה- giga Byte GA 7VRXP שיהיה לי יש כרטיס קול Creative 128 הוא כרטיס טוב? מניח את הדעת? מצאתי שכשאני מחבר את האוזניות לרמקולים ואת הרמקולים לכרטיס קול, אני שומע הרבה יותר טוב.. כדאי לי להשקיע ברמקולים נורמאליים אם אני הולך להיות כל הזמן באוזניות?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים