עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mnizri,

שלום!!! קניתי רמקולים http://www.hi-fi.co.il/pl_product~itm_3921~35~262.htm ( לא בסכום שרשום שם לא לדאוג) האמת שקניתי אותם רק ליופי שיוסיף קצת לקיר גבס שאני עושה בסלון אבל בכל זאת רציתי לשאול : 1. האם ניתן לחבר את הרמקולים ישירות לטלוויזיה מסוג http://www.lg.com/uk/tvs/lg-47LE5300-led-tv ( אין לי מגבר) ?? 2.אם אי אפשר לחבר ישירות לטלוויזיה האם ניתן לחבר לממיר של YES ( הכי מתקדם ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by HairyAss,

אני מתכנן לבנות רמקול נייד פשוט, שיכלול זוג רמקולים 5״,מגבר וסוללה lead acid. די סטנדרטי.. המגבר שברשותי מבוסס על הta2024 אם אני לא טועה, 15W לערוץ. הרמקולים שאני רוצה לקנות הם זוג מורל. טמפו 5 אינץ׳. השאלה שלי היא האם הנתונית שלהם יתאימו לשימוש עם המגבר? יספיקו לזמן סביר בווליום ממוצע עד גבוה? אני לא רוצה להתעסק בכל מיני דברים כמו קרוס אובר, האם הרמקולים יספקו לשמיעה נעימה? תודה

3. Started by Cupid Me,

^ נקנות בגלל הצורך בסראונד בסרטים אבל ישמשו גם למוסיקה (כרגע אני עם Sennheiser HD 457), מתלבט בין הדמיית סראונד לדרייברים נפרדים לכל ערוץ, אין לי תקציב מוגדר כי אין לי מושג מה הטווח מחירים, תודה!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש אוזניות עם דיבורית למכשיר SGS3, אנ בכוונה מציין את שם המכשיר מכיוון שאוזניות MONSTER למניהם וכל ה-BEATS BY מישהו לא עובדות טוב עם מכשירי SAMSUNG. אשמח להמלצה טוב, בין 200-300 ש"ח שיעבדו טוב גם בשיחות וגם בשמיעת קבצי האודיו במכשיר. תודה רבה.

5. Started by SerenB,

שלום, ברצוני לחבר מערכת רמקולים למחשב חדש שקניתי אך אינני בטוח מה מגבלותיו. לוח האם הוא http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#sp והנה קישור לחוברת http://www.manualowl.com/m/Gigabyte/GA-Z77M-D3H/Manual/273240?page=88 מאחר ואינני מבין במערכות סאונד, אשמח לקבל הסבר לגבי איכות\אפשרות חיבור מערכות של 5.1 או 7.1 רמקולים ללוח האם שברשותי (ובעיקר עניין ה- side speaker ולאן בדיוק הוא מתחבר) אציין בכל זאת למרות שאני מניח שברור - מטרתי להבין מה תהיה הקניה המשתלמת עבורי, לא חברה ודגם (זה השלב הבא) אלא גודל מערכת, בלא ניסוי וטעיה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by The Cleaner,

היי, אני מעוניין לקנות את הסטרימר: WD TV Live Hub http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=570 האם הסטרימר הזה תומך בתרגום בעברית? תודה.

7. Started by Badi_Mami,

שלום, ברשותי טלויזיה מדגם 47PFL8404 lcd אשר לא רוצה להידלק. מופיע לי 2 היבובים של נורה אדומה פעם ב3 שניות. הוחלף כבל חשמל הוחלף סוללות בשלט אבל היא עדיין לא רוצה להידלק. האם הבעיה רצינית? מדובר על TV שלפני 10 חודשים נגמרה לה האחריות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by moti200,

שלום יש לי סטרימר של wd tv live עדכנתי גירסה והמכשיר נדפק הוא נדלק ונכבה שאני עושה שיתוף דרך הרשת הביתית הוא מריץ רק קבצים של avi ולא של mkv רציתי לדעת איך אני מואיד גריסה בחזרה תודה רבה.

9. מה שאמרתי בנושא, לאחר שעברתי על כל הפורום ולא מצאתי את מה שחיפשתי. 1. היה לי GAMECOM 777 שנשבר וכעת אני מחפש מחליף ראוי, עד 300 שקל. חייב להיות מיקרופון (הדסט). רצוי שיהיה בס טוב. אני יודע שהאוזניות הנ"ל לא משהו 2. היה לי CX 55 של סנהייזר שצד אחד שלו עכשיו נהיה יותר חלש - גם לזה אני מחפש תחליף ראוי. את הסנהייזר הנ"ל קניתי ב45שח מDEAL EXTREME וכעת אין להם את זה במלאי אז אני נאלץ לחפש תחליף בערך באותו מחיר או מקס' 80 שקל. אודה לכל הכוונה לגבי 2 סוגי האוזניות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Pavlik,

שלום, בהנחה שאקנה את ה- SOLO 7 מהקניה הקבוצתית שמתארגנת פה, כרטיס קול שאינו מובנה בלוח האם, ייתן שיפור כלשהו? עיקר השימוש של הרמקולים הוא מוזיקה, לפעמים סרט. קראתי פה על משתמשים שיש להם משהו שנקרא "DAC". מה זה נותן לי בשילוב עם אותם רמקולים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, היום עוד אוזנייה שבקה חיים ואני מחפש מקום שמתקן אוזניות או חבר פורום שיודע לתקן אוזניות. אני כמובן ישלם על התיקון.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by ZXY1,

מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? Logitech Z323 או Creative SBS A320 או Creative SBS A220

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  14. שלום רב, אנו קבוצת סטודנטיות למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון. במסגרת פרויקט הגמר שלנו, אנו מייעצות למפיץ מוצרי אודיו בישראל, אשר מעוניין להרחיב את היקף הפעילות שלו. בין היתר, אנו נדרשות לאפיין את קהל הלקוחות הפוטנציאלי של מוצרי החברה. נשמח להתייעץ איתך לגבי מהן התכונות והמאפיינים הרלוונטיים עבורך בעת רכישת מוצרי אודיו (למשל רמקולים, מגבר ועוד). להלן קישור לסקר: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_72ipXylRIuK2Svr נודה לך אם תוכל להקדיש מספר דקות למענה על סקר זה. השאלון הינו אנונימי, ביכולתך לדלג על כל שאלה לאורך הסקר, אם תבחר בכך ואין תשובות נכונות ולא נכונות. השתתפותך חשובה לנו מאוד. אנו מודות לך על שיתוף הפעולה. צוות המחקר.

15. שלום, חבר טוב שלי נמצא כרגע בפריז והוא רוצה לרכוש אוזניות איכותיות בתקציב עד 250 יורו. הוא מוזיקאי ומאוד חשובה לו האיכות, לכן הוא מוכן להשקיע סכום יפה של כסף. אחת האפשרויות שמישהו העלה בפניו זה beats studio, האם אלא אוזניות שיתנו תמורה לכסף? הוא מצא אותם ב- 250 יורו המון תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by psybrain,

שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mc_elad,

הי..אני רוצה לקנות אותן(האוזניות) מתנה לבת דודה שלי היא שומעת רוק\קנטרי\ג'אז.. אם יש איזה אוזניות מאוד טובות שהעלות שלהם קצת יותר מ 250 אז אשמח אם תציינו.. -אין לי ממש מושג בתכום האוזניות- *קצת בדקתי באינטרנט וראיתי את SHURE SE115-CL איך הם..? (הם עולות בדיוק 250) קישור - http://www.diez.co.il/98174/%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%94---%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-SHURE--Dynamic--SCL2--In-Ear אשמח להמלצות..

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. שלום, אני לא מוצא מוצר זה (Digital to Audio Converter with DTS, LPCM AC3 support and up to 5.1 channels decoding ) במחיר עד 70 דולר. מיועד לחיבור בין טלויזיה חדשה עם יציאה דיגיטלית בלבד לרסיבר אנלוגי בן 16 שנה. לא צריך משהו יקר עם יכולת השמיעה הנחותה שלי. היחיד שמצאתי: http://www.spacehifi.com.au/av-distribution/audio-and-video-converters/digital-to-analog-audio-decoder באוסטרליה ולא שולח לארץ. היכן להשיג? תודה על העזרה וגמר חתימה טובה!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. אהלן, אני מעוניינת לקנות טלויזית לד או אל.סי.די לחדר השינה. אני לא יכולה לתלות אותה מול העיניים כי אין לי קיר פנוי, ולכן חשבתי לתלות אותה מעל הדלת בזוית כלפי מטה, כך שכשאני יושבת במיטה אוכל להסתכל כלפי מעלה ולצפות. אני עוד לא בטוחה במה אצפה בדיוק - האם דרך הארד-דיסק נייד, או מיני.טי.וי שמחובר לאנדרואיד, או ערוצי עידן, או שבכלל אתחבר לכבלים/לוויין. מה שבטוח, אני אצטרך יציאת הייצ'.די.אמ.איי (חשבתי ששתיים זה המינימום) ויציאות שמתאימות לכל מה שתיארתי (יו.אס.בי, כבלים, אולי ממיר מובנה). הייתי הבוקר במחסני חשמל. מעבל לזה שניסו למרוח אותי ולמכור לי מסך ברזולוציה נמוכה כאילו הוא פול היי-דפינישן, כל הטלויזיות נראו זוועה והמוכר טען שזה בגלל שכולן מחוברות לממיר ביתי א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tomse,

יש לי רמקולים מסוג Logitech דגם LS21 ויש להם "שלט חוטי" שנראה כך: והוא מחובר לסאבוופר ולא ניתן לניתוק, אני לא משתמש ברמקולים האלו כבר ממזמן ואני מעוניין רק בשלט החוטי הזה כי הוא מאוד נוח ! רציתי לדעת האם ניתן לחתוך אותו בצד של הסאבוופר ופשוט להשתמש בו דרך אגב, כמו שאתם רואים, יש לו 2 יציאות, אחת למחשב ואחת לסאבוופר ... השאלה היא האם כשאני אנתק את הצד של הסאבוופר לא יקרה לו כלום ?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. אני מחפש שמע בגובה הזה. כמובן שאשר ליצור בתוכנה מה שרוצים, אבל זה נשמע על הפנים. בטוח יש איזה שיר או סוג כל שהוא של מוזיקה אפילו ציוץ ציפורים בתדר הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by idoj,

אני רוצה אוזניות לישיבה ממושכת על המחשב,בעיקר שילוב של סאונד עם עריכת וידאו. יש שלושה זוגות שמעניינים אותי,הן באותו טווח מחיר SONY MDR-ZX100 Sennheiser HD 202 II Koss UR20 מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by RsC,

זה השלט שקיבלתי עם הרמקולים, אבל לצערי הוא התקלקל... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שלט כזה? לא חייב להיות של אותה חברה, כל שלט שיחבר את המחשב לרמקולים ושאני אוכל לשלוט על הווליום יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. טווח מחירים בין 200-350. אני לא פריק של אודיו ולא הכי מבין בתחום ככה שאני לא באמת יודע איך להגדיר את צרכיי, מעבר לכך שאני רוצה ווליום נורמלי ואיכות שמיעה כמה שיותר איכותית. המליצו לי על 2 הדגמים הבאים: Sennheiser OMX 680i Adidas או Sennheiser OMX 680 Adidas מביו שניהם מה יותר מומלץ? ולמה? יש הבדל במחיר לא משמעותי מידי אך יש. בנוסף במהלך חיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצה על אוזניות Akg K 324 P האם עוד רלוונטי? אגב לא עדיף שלא יהיה כפתור לספורט על מנת שלא יעוף במהלך האימון? ומה בנוגע לאיכות האוזניות האלו? AKG ידועים במוצרים איכותים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by תינוק22,

מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה

דיונים חדשים בפורומים