עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב, אז קודם כל יש פה כאלה? ועכשיו רציתי לשאול בקשר לחיבורים של הרמקולים, בעיקר החיבורים של ה-500 (אבל אני מניח שזה אותו הדבר מלבד שתי יציאות נוספות) איזה חיבורים יש להם (אופטי קוסואלי אנלוגי וכל השאר...), מה מתחבר למה, האם כולם מתחברים לסאבוופר? מי לחשמל? האם מקבלים את כל הכבלים הנחוצים, ואיזה אורך הכבלים של האחוריים? ;D אני שואל את זה בגלל שאם אין להם חיבורים אופטים, אז אני לא אוכל לקנות פורטיסימו2 ואני אאלץ לקחת SB LIVE..... וגם לכל בעלי המערכות, איזה כרטיסקול יש לכם? וכל מי שיודע מוזמן לעזור :smoke: גם אם אין לכם את הרמקולים האלו, אני מרשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by lover323,

אלה שיש להם את המערכת איך הם בסרטים? כי אמרו לי שמרגישים מחסור בסנטר דבר נוסף אם אני רוצה להוסיף רמקול נוסף שישמש כסנטר אני יכול לחבר אותו רק ישירות לכ.קול או שאולי יש כניסה מתאימה בסאב של Z560 (אני מניח שאין) יש אפשרות להזמין אותם באינטרנט מחול? אם כן אז איך וכמה זה יעלה לי כל הסיפור (מכס+משלוח+...) שווה להתעסק עם זה בכלל? קראתי באיזה ביקורת שהספק האמיתי של המערכת אפילו לא מתקרב להספק שמפרסם היצרן למשל היצרן מפרסם שההספק של כל רמקול זה 58 RMS ובביקורת הם מראים שזה בעצם 15 RMS וגם הכבלים שבאים עם המערכת הם לא מספיק טובים ומראים על תת רמה מסוימת מה אתם אומרים על כל זה?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אז ככה, יש לי בערך 1,000 ש"ח פלוס מינוס, אבל אם אי אפשר לקנות בזה מיני דיסק טוב אני אעדיף לחסוך עוד קצת... אז ככה, אני הגעתי לדגם MZ-R701 של סוני. מה אתם אומרים, ללכת עליו? ראתי גם דגם MZ-R501 שבגירסא הרגילה שלו הוא יותר זול ובא בלי שלט, רק שיש גירסת PC בה אפשר להעתיק שירים. מי שיודע בבקשה שייתן את דעתו כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם...

• 45 תגובות
    • 5.6k צפיות
  4. Started by e-Pit@m,

האם מישהו יכול להסביר את תפקידו והשפעתו על פעולת הסאב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asafmanor,

תסתכלו במפרט ותגידו לי: האם הרמקולים שלי טובים למשחקים (ואני לא מתכוון לקנות חדשים)? אני רוצה לחבר אליהם שני רמקולים של מערכת סטריאו ישנה ועוד שני רמקולים גדולים. האם אפשר לעשות זאת ואם כן איך אני עושה זאת? איך אני עושה שכשאני רואה סרטים אז נגיד יש שני רמקולים מאחורי ושנים מלפנים אז כשבא מטוס או טיל מאחורי אז הצליל יתחיל להתגבר ברמקולים האחוריים וכשהמטוס יעבור אותי הצליל יעבור לרמקולים הקדמיים וילך וייחלש? (במידה ואני רואה dvd) תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BONO,

קניתי את הכרטיס קול מזיג זג 2000 וכשאני מתקין את הדרייבר למטה יש אייקון שרשום עליו GT אני לוחץ עליו ונפתח לי חלון שרשום בו GAME THEATRE XP ובצד HERCULES ולא מופיע כלום בחלון למה? התקנתי את העדכון לדרייבר ועכשיו אני לוחץ על האייקון למטה ונפתח לי שוב החלון הזה רק שבמקום שיהיה כתוב רגיל רשום הכל הפוף ושוב החלון ריק (הכוונה שאני אומר חלון ריק זה שרק רשום GAME THEATRE XP ו HERCULES) יש לי WINDOWS ME בעברית. בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Reppix,

אם אתם זוכרים, פתחתי לא ממזמן ת'רד לגבי מערכת מיני לעומת רמקולים טובים למחשב. בעקבות הת'רד החלטתי לקנות את ה-Logitech Z560, אבל כרגע התברר לי שיש באפשרותי לקבל מגבר סטריאו ישן Pioneer SX-227, הוא כרגע מחובר לרמקולים מדגם LX44 של JBL, מישהו מכיר את הרמקולים ו/או המגבר? איך הם בכללי? הרמקולים והמגבר, אגב, נקנו לפני כ-6 שנים יחד עם טייפ של Denon ונגן תקליטורים של ONKYO (שניהם שבקו חיים, ה-ONKYO נשלח לתיקון ועדיין לא נלקח משם). השאלה שלי - מה עדיף? 1) Hercules Gamesurround Fortissimo ll + Logitech Z560 2) Hercules Gamesurround Foritssimo ll + Pioneer SX-227 + רמקולים בתקציב של כ-1500 ש"ח. הרמקולים ישמשו למוסיקה בלבד. אם עדיפה האפשרות השניה - אילו רמקולים כדאי לי לקנות ואיפה א…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by MDK,

יש לי כרגע איזהשהו מיקרופון שולחני זבלי כזה "גמיש", שקניתי באופיס דיפו.... האם שווה לי לקנות מיקרופון נורמלי, כי אני רוצה להקליט באיכות נורמלית, השאלה היא אם זה תלוי במיקרופון או בכרטיס קול. מבחינת איכות צליל, יש לי GTXP, אז לא תהיה בעיה... ;D האם Smartcom Headphone +Microphone טוב? אם לא, אז איזה כן? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ben-Dor,

אני קונה בינואר רמקולים בסכום של 900 שח" חשבתי להזמין מחול" כי זה יותר זול תמליצו לי על רמקולים אחרים תובים בסכום 900שח" מה החסרונות של ה3021 ושל 2100 הוא ה4100 בקיצר תמליצן על הרמקולים הכי תובים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שמעתי אותם במלא מסיבות והדגימו לי אותם והם נשמעים פצצות!!!!! רציתי לדעת אם מישהו עבד איתם פעם?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי (דרך אגב, בשביל חבר) אם אתם מוצאים חנות בחול ששולחת לארץ.. זה גם יהיה נחמד. (מי שיודע גם כמה מכס הבחור ייאלץ לשלם..שירגיש חופשי)

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.

14. Started by INFERNO,

יש לי מערכת קומפק סטנדרטית שאני מחבר אותה כדי לשמוע האם יש איזה שהיא דרך שאני יכול לחבר את הסאב (המסריח אני יודע ) למערכת יש לי כרטיס קול Creative 128 Vibra תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by puNani,

ובכן, יש סיכוי שאולי אוכל לקבל לידי את הרסיבר הבא: http://ecommerce.netvision.net.il/sonycenter/product.asp?dept%5Fid=29&pf%5Fid=464&Master%5FDept=29&depart=sony&number=7 הקטע הוא שאין לי ממש סט רמקולים, אלא אני רוצה לחבר שני רמקולים די ישנים (יש להם חיבור מתאים של LEFT/RIGHT) של 60 וואט עם התנגדות של 8אוהם ועל דרישת הרמקולים כתוב: AMPLIFIER 5 TO 60WATT. * האם אני יכול לחבר אותם בלי בעיה? אני רוצה לחבר גם שני רמקולים נוספים שברשותי שהם קצת יותר קטנים, כרמקולים אחוריים, כאשר כל אחד מהם הוא 30וואט ואף חשבתי לקחת עוד רמקול די קטן של 15וואט ולחבר אותו כסנטר. וגם לחבר את הסאבוופר (הלא כל כך גדול שלי) של המחשב (CAMBRIDGE SOUNDWORKS). האם אני יכול (במידה וכל הרמ…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by yair_gobani,

שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ידיד הציע לי זוג R3 של טאנוי במחיר של 2700 ש"ח, מכיוון שהחלטתי לפתח קצת את תחום הקול אצלי במחשב, החלטתי לשקול את ההצעה ברצינות. כדאי לי? והאם ההשקעה של מחיר כזה ברמקולים כדאית ותהיה מורגשת לעומת ה2100 Altec המצועצעים משהו שיש לי כרגע?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by stuart,

שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הינה קצת פרטים פה

• 93 תגובות
    • 10.2k צפיות
  20. Z-560 זאות היא מערכת 4.1 כלומר אין לה סנטר שהוא רכיב חשוב בסרטים. רציתי לדעת האם הדבר פוגע באיכות הסאונד ואם כן אז כמה ובכלל איך Z560 בסרטים?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אני מתכוון לקנות כרטיס חדש שמתאים ל-5.1 וכל הזמן אני שומע אנשים ממליצים על ה-GTXP, אבל עדיין לא הבנתי במה הוא עולה על ה-Audigy (חוץ מענייני דרייברים שלא משנים לי כל כך וההבדל הקטן במחיר). מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ONKYO,

רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…

24. מה אתם אומרים זה שווה? (850 שח שווים את ההבדל) אגב Z560 זאות מערכת 4.1 לכל דבר ואילו לADA880 יש סנטר וירטואלי שאין לZ560 (תקנו אותי אם אני טועה)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by pro,

יש לי בעיה כל הזמן שאני שומע שירים במחשב ואני גולש באינטרנט ביחד או שסתם אני משתמש בזיכרון למשהו אחר או נשמע בקיטועים האם אפשר לסדר את זה או שזה בעיה במחשב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים